רציתי לשתף אתכם:

HFT

New member
../images/Emo104.gifהתשובה ברורה ופשוטה../images/Emo104.gif

יש לכך 2 סיבות ברורות: 1) כל העולם שונא אותנו. אם תקראי לזה קלישאה את מוזמנת אבל זה פשוט נכון! מאז ומעולם שנאו יהודים וזה ברור וידוע. העולם שנא שונא וישנא יהודים לעד! זה גורלנו "ובכול דור ודור עומדים עלינו לכלותינו...". אם יש לנו מדינה-על אחת כמה וכמה שישנאו אותה! 2) נגיד והיה אפשר להפחית טיפה את השינאה. לנו יש שר חוץ שדואג לייצג רק את ערפאת ולא את העם שלו... חופית לוי

rshilkrot

New member
הבעיה איתך היא שאת מאמינה לחדשות

שהם 90% בולשיט ו10% דיווחים על פיגועים (שזה בסדר, אין מה לעשות) שמעון פרס מייצג את ערפאת? שמעון פיירס הוא הסיכוי (ותקשיבי טוב עכשיו) הסיכוי האחרון היחיד והסופי ביותר לשלום במזה"ת! ואין שום בנאדם אחר שיכול כרגע לעשות את זה במקומו רוצה שלום? יופי. גם אני. אז כדאי שנתחיל לתמוך יותר בפרס במקום לדפוק לו ת´עניינים.

rshilkrot

New member
שלום זאת דרך-חיים

לא הסכם בין מדינות. צריך שתהייה הסכמה בשני העמים שצריך לחיות בשלום אחד עם השני, וכרגע באף אחד מהעמים אין את זה. שמעון פרס כמנהיג הגוש השמלאני, הבנאדם שמסר את החיים שלו, את הכבוד שלו, ומכר את הנשמה שלו לשלום, הוא היחיד שיכול להניע פה מהלך של שלום טהור. נטול מפוליטיקה ושחיתות (וכל מה שארצינו הקטנטונת ברוכה בה), שלום צרוף. שמעון פרס עמד לא פעם בפני המפלגה שלו וספג צעקות "בוז" ו"תתפטר", וגם אחרי שעשו ממנו הצחוק של המדינה (כשכולם קראו לו "לוזר") הוא המשיך להאבק למען השלום. אנשים עם כזאת מסירות אנחנו צריכים במדינה. ולא מסירות למלחמה וטבח (כמו ידינו שלא נעלה את שמו המלא על הכתב, א.ש.) ועכשיו אומרים עליו שהוא דואג לערפאת ולא לעם שלו. איזה בזיון. אני חושב שא.ש. יושב הרבה יותר זמן וחושב מה לעשות עם ערפאת, משמעון פרס. זמנו של ערפאת כמנהיג העם הפלסטיני עבר. הוא לא רלוונטי, הוא סמל בלבד, תאמינו לי כבר חודשים (אולי אפילו שנה) הוא לא מסוגל לעשות כלום בקשר לפיגועים. אפילו אם הוא ממש ממש היה רוצה. תעזבו אותו, הוא אדם שיכור, מתוסכל, משוגע, סוטה, וסתם אדיוט, ומעל לכל - ערבי. אז תיירדו מפיירס!

למעלה