רציתם
קיבלתם
מפגש פורום

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
חמש שעות ../images/Emo2.gif ../images/Emo35.gif

לי רק חצי שעה...

newKiticat

New member
ואם עזיראלי

הוא מקום נגיש ונוח, ולוקח 5 שעות, אז שאר המקומות סתם ייקחו יותר זמן. מניסיון של הרבה מפגשי פורום, עזיראלי הוא אבן היסוד המפגשים של תפוז. מקום נוח ונגיש, על ידי אוטובים ורכבת, ויש הרבה אופציות. יש את תנובתה גם אגב... ולגבי מי מגיע- אני כנראה לא אגיע. בכל מקרה, מפגשי פורום זה תמיד כיף, אז תהנו.

l1zard

New member
אוף..

אני לא יכולה.. =/ קבענו כבר עם החבר'ה ללכת לים ולפני זה לשתות משו וכל זה.. אוף.. טוב נו.. =/

yaely2

New member
מנהל
לדעתי עזריאלי הוא מקום טוב../images/Emo174.gif

שלום חברים, עזריאלי הוא לא בדיוק מקום לאניני טעם, האוכל סביר אך לא מי יודע מה. מאידך (מצד שני) כמו שנאמר כאן הוא במיקום תחבורתי מעולה. תחנת הרכבת "שלום" מתחתיו, כמעט כל קווי האוטובסים של אזור המרכז עוברים לידו ואפילו לגולשים הבאים מחול, זה לא כל כך רחוק מלוד. המרכז נבחר בחוכמה, כי יש גולשים בצפון בדרום ובמרכז. אני בטוחה שכל אחד יוכל לעשות מאמץ כספי קטן (בייבי סיטר וכו') ויוכל להגיע. אישית אשמח לראות כל אחד ואחד.

l1zard

New member
אי אפשר..

אני אנסה אבל לא נראה לי שייצא משו... מקסימום אני יבוא במפגש השני או משו כזה.. =]

חחח

קיריל אני רואה השפעתי עלייך חזק, אה?
בכל מקרה, לא יצא לי לעבור פה על הצעות של אנשים, אבל איזה בית קפה או מסעדה די זולה במרכז הארץ זה אפשרי. הייתי מזמינה אתכם לירושלים, אבל די מסוכן פה
בכל מקרה, תל-אביב זה אחלה..כולם מכירים ת'מקום (נכון חרשנים גיאוגרפים שלי?
), ו..אממ..זה אחלה
חוצמזה, אם זה יהיה בעזריאלי, אנחנו הבנות נלך לעשות שופינג (
), חח למרות שאני לא ממש בקטע של זה
טוב קרן, סתמי

vk3

New member
חחחחח כן... היית הקש האחרון ../images/Emo70.gif

אז עברי על ההצעות ואמרי מה דעתך...

עברתי..

והרוב מציעים עזריאלי, למעט אלה שהציעו את הים ולדעתי זה לא רעיון ממש טוב למפגש ראשון או שני
לא משנה, ראיתם איך שרון אמר "גובוריט פו עיבריסקי"??? חחח וואי נפלתי מרוב צחוקקקקק

l1zard

New member
חחחחחחח... =]

וואי איך ירדנו עליו שם.... =] חחחחחחחחח..... =] אתם יודעים איזה שמירה יש לאיש הזה??? אימאל'ה... ניבהלתי כשראיתי את כל המכוניות.... לא אבנתי מה זה בכלל רק אחרי שהוא כבר נסע קלטנו.. חחח... =]

wildgirl1

New member
מגניב!

אמממ מה רעה בלעשות אתזה בים? אני בטוחה שהרבה יסכימו איתי? אפשר למצוא איזה מקום ולבודד אותו ולעשות על האש וכול מיני כאלה יש גם פארק ירקון.. למה דווקא בתוך קניון? זה ניראה לי ממש מרוחק ולא מתאים לפגישת פורום ראשונה. אני בטוחה שבים הרבה יהנו

למעלה