רציתם
קיבלתם
מפגש פורום

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך
רעיון מצוין

אני ישמח מאוד לבוא אבל ביגלל שאני מסיים תיכון השנה יש לי הרבה בגרויות אז לא בחודש וחצי הקרוב.

vk3

New member
גם אני בבגרויות...

אבל אני חושב שאפשר לפנות יום אחד שהוא סוף שנת הלימודים...

Lara F

New member
ב-21/06

יש לי בגרות בספרות.. אז... 'צטערת... נ.ב אני לא מבינה למה בכלל עושים מפגש פורום? למה הוא רלוונטי...

vk3

New member
../images/Emo2.gif

לכייף, להיפגש עם כולם ופשוט להינות... יא יבשה !

v o d k a

New member
רעיון רעיון

רק חבל שזה במקום כל כך רחוק (שדווקא די נגיש לי אבל בכ"ז) ובתאריך הכי לא מתאים שקיים! (חוץ מתאריכי בגרויות) אף פעם לא הייתי במפגש פורום וזה בטח אחלה. אבל אם זה יצא לפועל- אני כנראה לא אופיע... תהנו!! ואל תשכחו שגם אני חלק מהפורום הזה....

ואל תשכחו מצלמה

שמישהו יביא מצלמה דיגיטלית ואח"כ יעלה את התמונות בפורום בשביל שגם אלו שלא יבואו יוכלו להתרשם.

vk3

New member
וודאי ../images/Emo70.gif אני אהיה מצויד... ../images/Emo8.gif

האםם..האםם!!!

טוב, בקשר לתאריך, אני מציע להזיז אותו קצת בגלל שיש פה לא מעט אנשים שבדיוק מסיימים עם הבגרויות ואם אני לא טועה 21 ביוני זאת הבגרות האחרונה ביוני (אל תתפסו אותי במילה). עכשיו, אם חשבתם לעזריאלי יעלה לכם יקר להגיע, אז לים זה יעלה אפילו יותר... חוץ מזה עד כמה שהים זה רעיון מפתה (ואומר לכם את זה מישהו שמת על הים) זה יהיה קצת קשה לביצוע, הרעיון עצמו לא ממש פרקטי. מי לעזאזל יסחב עם מנגלים ופחמים וכל השאר, נראה לי זה רק יגרום לכאב ראש. אז אם למישהו יש עוד הצעות או תגובות, תפאדל!

הבגרות האחרונה היא אחרי ה12 ליולי

שהוא מועד ב' של מתמטיקה.....ואם לא אז יש לי לשון ב 25...

Angel lips

New member
רעיון מצויין!

המקום בתל אביב באמת נוח הוא האמצע לכולם... והתאריך גם ניראה לי סבבה

אהה אני בעד!!!

אני לא נכנס לפה הרבה אבל אם המפגש יהיה בעזריאלי אז אני אבוא בכיף למה לא זה רבע שעה הליכה מהבית שלי!! רק שתימישהו ישלח לי בפרטי פרטים על מהמפגש כדי שאני אהיה מעודכן כי אני לא נכנס לפה הרבה...

Angel lips

New member
חחחחח זהו הסגרת את עצמך...

אם לא נימצא את עצמינו בעזריאלי כולנו מוזמנים אליך, סך הכל 15 דקות ועוד בהליכה :) ותכין ביסלי ומיץ תותו בננה (המבין יבין) :)

jeniam

New member
טוב

אני ממש תומכת במפגש פורום, זה יהיה ממש נחמד לפגוש את כולם. בנוגע למקום המפגש- עזריאלי לדעתי זו הבחירה הטובה ביותר בשל העובדה שהוא נגיש מאוד. אפשרות הפגישה בים נראת לי קצת לא פרקטית. אולי זה יתאים לפגש שלישי והלאה... אם יהיה כזה. זהו.

the freaky girl

New member
טוב...

אני ממש בעד לעשות מפגש פורום (לא שהייתי באחד כזה..
) ועזריאלי נשמע מאד נחמד, והוא נגיש לכולם.. אבל התאריך ממש לא נוח לי.. (
) אם לא אבוא, תדעו שאני איתכם בלב ובנפש..

למעלה