שאלון ארוך.. אבל נחמד

noooga

New member
../images/Emo41.gifשאלון ארוך.. אבל נחמד../images/Emo41.gif

איזה צבע החדר שלכם? איזה צבע החלונות שלכם? מה הצבע האהוב עליכם? מה הצבע השנוא עליכם? אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו) יש לכם IDDR?הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אוהבים משחקי קופסא? אוהבים את משחקי וואלה? מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך? מהי החיה השנואה עליך? יש לך חית מחמד? אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? מהי החיה הכי מוזרה? מהי החיה שחיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שיר שמתנגן ברקע: מחשבה שעוברת בראש: חשק ל...: מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה המידה שלך בנעליים? יש לך בהן גדולה? אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? 2.שיעור חקלאות או מולדת? 3.למות זקן או צעיר? 4.לילה או יום? 5.זריחה או שקיעה? 6.ספגטי או פיצה? 7.כדורגל או טניס? 8.חנונים או ערסים? 9.אדום או ירוק? 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? 12.ידיעות או מעריב? 13.די או מספיק? 14.ליטוף או מילה טובה? 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? 2.אלוהים? 3.להקת טיפקס? 4.מוזיקה מזרחית? 5.חתונות? 6.משפחה? 7.דיכאון? 8.פורום שאלונים וסקרים? 9.השיעמום שלי?הא? 10.סקס? 11.שלמות? 12.לימודים? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? בריכה או ים? פירות או ירקות? עכבר או מקלדת? דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? סינרגיה או משינה?מ נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בריכה או ים? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? מסנג'ר או אי סי קיו? פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט? להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? למה אתה חושב ככה? צבע אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית: להקה: זמר: זמרת: שם אהוב: צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": חברה אהובה בבגדים(למי שיש): כלי נגינה אהוב:

ה ו ד י ש

New member
עונה!

איזה צבע החדר שלכם? לבן איזה צבע החלונות שלכם? חום מה הצבע האהוב עליכם? כרגע זה אדום, כחול ושחור מה הצבע השנוא עליכם? אין כזה אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא ממש. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אממ אולי חום? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? אני משערת וורוד מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? סגול יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו)לא... יש לכם IDDR?הא? לא... מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אין כזה...אני לא משחקת הרבה. אוהבים משחקי קופסא? למה לא? אוהבים את משחקי וואלה? לא במיוחד. מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? משחק מוזר כזה שיש מלצרית והיא אמורה לתת ללקוחות את מה שהם מבקשים. מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? לא זוכרת.. מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? לא זוכרת... מהי החיה האהובה עליך? ציפור מהי החיה השנואה עליך?כלב יש לך חית מחמד? לא אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? כלב מהי החיה הכי מוזרה? נמייה מהי החיה שחיה הכי מוזר? יש דבר כזה? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? אין לי מושג... שיר שמתנגן ברקע: don't want to miss a thing מחשבה שעוברת בראש: מחר בצפר חשק ל...: לישון מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: dream מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? לא נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אפשר לומר. יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? כן מה המידה שלך בנעליים? 40 יש לך בהן גדולה? חחחח נראה לי שכן. אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא ניסיתי את זה. יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לא מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן...-אה סבבה. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא שמעתי עליה... נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? חח אני רואה שאת מודעת לעצמך. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? מה?! לא! רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? מי אמר שאני חושבת שאני אגיע לירח? תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? שיר יפה. -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? אם כבר אז מולדת 3.למות זקן או צעיר? זקן כשאתה יודע שסיימת את מה שאתה צריך לעשות פה. 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה (רצוי בים) 6.ספגטי או פיצה? שניהים! 7.כדורגל או טניס? לא זה ולא זה... 8.חנונים או ערסים? לא זה ולא זה.. 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? 12.ידיעות או מעריב? 13.די או מספיק? שניהים 14.ליטוף או מילה טובה? שניהים 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? שניהים -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? חג מרעיב אבל חיוני 2.אלוהים? קיים 3.להקת טיפקס? לא משו. 4.מוזיקה מזרחית? לאאא 5.חתונות? יכול להיות נחמד. 6.משפחה? הכי הכי 7.דיכאון? לא טוב, לא לבריאות ולא לנפש. 8.פורום שאלונים וסקרים? לא רע. 9.השיעמום שלי?הא? חח ראיתי מצבים יותר גרועים. 10.סקס? 11.שלמות? תלוי מה הכוונה 12.לימודים? שונאת ללמוד אבל אני יודעת שזה רק מועיל לי (חוץ מהעובדה שזה תופס לי פוול שעות שינה..) -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? סליחה על השאלה, מי זו לורן? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? בורחת כל עוד נפשי בי 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?

MK respect

New member
אני!!=]

איזה צבע החדר שלכם?לבן איזה צבע החלונות שלכם?לבן מה הצבע האהוב עליכם?כתום ושחור(בלי קשר להתנתקות!!) מה הצבע השנוא עליכם?ורוד,סגול,צהוב וכל הצבעים המעפנים האלה.. אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה?כן!! איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים?כחול איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?ורוד וסגול מה צבע התיק שלכם?איזה מהם?אחד שחור אחד ירוק אחד כחול ותכלת כזה של ג'אנספורט... יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו)סימס?אה...לא!! יש לכם IDDR?הא?מזה????? מה המשחק מחשב האהוב עליכם?משחקי וואלה אוהבים משחקי קופסא?לא כ"כ.. אוהבים את משחקי וואלה?כן.. מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו?הרבה מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?הרבה מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו?הרבה מהי החיה האהובה עליך?סוס מהי החיה השנואה עליך?חתול יש לך חית מחמד?לא! מהי החיה הכי מוזרה?עצלן מהי החיה שחיה הכי מוזר?עכבר מהי החיה שחיה הכי נורמלי?חתול שיר שמתנגן ברקע:תגידי לו מה המילה שהזמר אמר ברגע זה:תגידי לו שזה א קל להיות מלאך... נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית?אשכרה! יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} כן!!אשכרה,ד-ו-ג-ר-י!!!!! נשמעת נורא מוזר?קצת... מה המידה שלך בנעליים?40-41 יש לך בהן גדולה?לא משו רציני!! אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?כן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?לא.. מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... נכון שאני משגעת לכם ת'שכל?ת'אמת-קצת! נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי?ככה המון!! -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש?שש בש 3.למות זקן או צעיר?זקן 4.לילה או יום?לילה 5.זריחה או שקיעה?שקיעה 6.ספגטי או פיצה?שניהם=] 7.כדורגל או טניס?טניס!! 8.חנונים או ערסים?פריקים שליטה!! 9.אדום או ירוק?גם וגם..השאלה איזה ירוק...=] 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?רזה 12.ידיעות או מעריב?ידיעות 13.די או מספיק?די 14.ליטוף או מילה טובה?מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?הצום הכי קל בשנה!! 2.אלוהים?מפחיד!! 3.להקת טיפקס?מעפנה 4.מוזיקה מזרחית?איכס 5.חתונות?אחלה! 6.משפחה?פסדר.. 7.דיכאון?מדכא 8.פורום שאלונים וסקרים?אוהבת!! 9.השיעמום שלי?אה?לאידעת 10.סקס?שיהיה לכם בכיף! 11.שלמות?נו באדי יז פרפקט,יו אר נו באדי!!=] 12.לימודים?משעמם ומעצבן! -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?הייתי מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו והייתי אומרת למי שאני אוהבת שאני אוהבתותו ועוד הברה דברים!! 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב?מיזה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?הייתי מתפוצצת מצחוק!! 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?לא אנושי!! 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?מתפוצצת מצחוק! בריכה או ים?גם וגם פירות או ירקות?גם וגם עכבר או מקלדת?גם וגם דיסקים צרובים או מקורים?צרובים כי אז אפשר לשים רק את מה שאני אוהבת ולא יתקעו לי סתם שירים לא מענינים.. מוזיקה לועזית או אנגלית?הא???לא ולא סינרגיה או משינה?אוהבת מאוד את סינרגיה אבל משינה יותר טובים! סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?שניהם באולינג או מסעדה?באולינג סרט או הופעת מוזיקה?שניהם מסנג'ר או אי סי קיו?מסנג'ר פוקס או טי אנ טי?לא אוהבת מותגים!! גיטרה או תופים?בעיקרון גיטרה אבל הייתי רוצה ללמוד על תופים! להתלבש כמו קיבוצניק או יפים?להתלבש כמו שאני!!תגדירו את זה איך שבאלכם! העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים?מתנחלים-שליטה! למה אתה חושב ככה?זה מה יש ועם זה ננצח! סרט אהוב:הרבה תוכנית טלוויזיה אהובה:הרבה להקה:שוטי הנבואה,היהודים,סינרגיה,שייגעצ,מוניקה סקס,משינה ועוד פווולים!! זמר:מוקי שם אהוב:עומר,נעם,עידו,רועי,טל(לבת) ועוד פוולים... חברה אהובה בבגדים(למי שיש):החברה של החולצת הסניפיות שלנו...חח... כלי נגינה אהוב:

אפשר לנצל"ש../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

תראו איזה שטויות התפוז האלו כותבים...פשוט ח-ו-צ-פ-ה
הקישור כמובן למטה..ושיקה,תראה מה קורה לי בתיבת ההודעות בגללך...LOL

noooga

New member
כן... הנה, אצלי למשל יש את זה-

noooga, הלילות שלך עומדים להתשנות...

עונה!!!!

איזה צבע החדר שלכם?לבן עם קיר אחד תכלת איזה צבע החלונות שלכם?לבן מה הצבע האהוב עליכם?סגול ותכלת מה הצבע השנוא עליכם?אוהבת אל כל הצבעים!!!!!
לכל הצבעים!!! 0סורי כבר עברתי את השעות שלי חחח) אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה?לאא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים?הממממ כחול כהה
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?ורוד וסגול מה צבע התיק שלכם?איזה מהם?סגול.....תיק בצפר (אם זו היתה השאלה) יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו)מה??? מי ענה על זה?? לי יש אחד+5 חבילות הרחבה וגם את 2. יש לכם IDDR?הא?מי עונה לי על השאלון??? די!!!!! מה המשחק מחשב האהוב עליכם?סימס
אוהבים משחקי קופסא?לא כל כך אוהבים את משחקי וואלה?לפעמים (בתקופות של שיעמום עמוק ביותר) מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו?היו כל כך הרבה....... מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?כנ"ל מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו?משחק התאמת מילים בשיעור ערבית
מהי החיה האהובה עליך?כלב מהי החיה השנואה עליך?תולעת יש לך חית מחמד?די!!
זה רגיש אצלי כרגע...... אם כן..איזה?כבר אמרתי שזה נושא רגיש??
מה השם שלה?
מפחדים מחיה כלשהי?תולעים ועכבישים מהי החיה הכי מוזרה?עכביש מהי החיה שחיה הכי מוזר?תולעת מהי החיה שחיה הכי נורמלי?אולי כלב..... שיר שמתנגן ברקע:"אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כל כך אז לך איתה...." מחשבה שעוברת בראש:המממממ גרינלנד זה בסקנדינביה?? (חחח שיעורי בית....) חשק ל...: (לאכול פיצה מה המילה שהזמר אמר ברגע זה:להתאהב מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ?לא נכון שיר ענק?אמרתי לא,די לחפור
נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית?זה כבר חפירה רצינית מאוד
יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} כן....חחח נשמעת נורא מוזר?מה?? מה המידה שלך בנעליים?39 יש לך בהן גדולה?לא במיוחד..... אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?לא ניסיתי אף פעם כי אני לא שרוטה! יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה?כן!!!!!! איך לדעתכם ידעתי מי ניצח בסוף הדרך?? כי איזה מישהו "נחמד" שלח לי ספוילר עם הכותרת "לאליייייי תפתחי!!"
מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?לא..... מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן...טוב לדעת
נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה?לא נכון שאני משגעת לכם ת'שכל?כן......... נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? ממש ממש מממש ממש ממש לא!!!! רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח?לא תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק?לא...... -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש?שניהם משעממים ברמות 2.שיעור חקלאות או מולדת?אין לנו לא זה ולא זה 3.למות זקן או צעיר?נחשו...... 4.לילה או יום?יום!! 5.זריחה או שקיעה?זריחה...... 6.ספגטי או פיצה?זה בערך כמו לשאול אותי את מי ני יותר אטוהבת את אבא או את אמא!! 7.כדורגל או טניס?כדורגל..... 8.חנונים או ערסים?לא זה ולא זה 9.אדום או ירוק?שניהם!!! (לא ביחד חחח) 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה!! 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?המממממממ.....תלוי כמה רזה ותלוי כמה מלא 12.ידיעות או מעריב?ידיעות!! 13.די או מספיק?דייייייייייייייי 14.ליטוף או מילה טובה?תולי ממי....חחח 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?סטירה!! חחח -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?נחמד 2.אלוהים?לא חושבת עליו כי אני חושבת שהוא לא קיים......חחח 3.להקת טיפקס?נחמד...... 4.מוזיקה מזרחית?איכס!!!!! 5.חתונות?הדבר הכי יפה ומרגש בעולם!!!! 6.משפחה?אני אוהבת אותם.....חחחח 7.דיכאון?אני לא בדיכאון
8.פורום שאלונים וסקרים?הממ רעיון נחמד!!! 9.השיעמום שלי?הא?די לענות לי על השאלון!!!! די!!!! 10.סקס?
11.שלמות?זה לא מילה גסה......
12.לימודים?בעעעעעעעעע -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?הייתי מנסה לחיות כל יום עד הסוף ולהספיק כמה שיותר 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב?מי זה?? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?מתעלפת......ברצינות 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?חוטפת הלם..... 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?אמהל'ה!!!!!!! בורחת!!! בריכה או ים?ים!! פירות או ירקות?פירות!! עכבר או מקלדת?עכבר!! דיסקים צרובים או מקורים?ברור שמקורי!! מוזיקה לועזית או אנגלית?הא???פעם הבאה שעונים לי על השאלון.....
סינרגיה או משינה?משינה!!! נינט טייב או מירי מסיקה?מירי מסיקה!! אוונסנס או דפש מוד?הא?? מי אלה?? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?קולנוע!! ברור!! בריכה או ים?לא שאלת כבר?? באולינג או מסעדה? באולינג!! סרט או הופעת מוזיקה?סרט!! מסנג'ר או אי סי קיו?יש לי רק אייסי
!! פוקס או טי אנ טי?TNT!! קסטרו או רנואר?רנואר כי קסטרו רוצחים!! גיטרה או תופים?גיטרה!! חליל או קלרינט?קלרינט!! להתלבש כמו קיבוצניק או יפים?יפה!! העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים?קיבוצניקים!! למה אתה חושב ככה? כי אמא שלי גדלה בקיבוץ ונורא כיף להיות שם...... צבע אהוב:שאלת...... סרט אהוב:ילדות רעות!! תוכנית טלוויזיה אהובה:רצים לדירה וחברים!! שחקן אהוב:אשטון קוצ'ר
שחקנית:אמנדה ביינס המלכה שלי!!!!!! להקה:דגנחש זמר:שי גבסו....בעלי!! זמרת:שירי מימון ומירי מסיקה..... שם אהוב:נועה!!! בכלל כל השמות האלה נעה נגה נעם....אבל הכי נעה!! צבע אהוב בבגדים?(למי שיש":שחור ולבן! (מה השאלה??? למי שיש בגדים?? חח) חברה אהובה בבגדים(למי שיש):TNT כלי נגינה אהוב:פסנתר.....

המממ שאלה טובה

חחח ניסיתי לפני שנתיים ולא הצלחתי בגלל האופנים והכל,שנה שעברה בכלל לא ניסיתי ולהישאר בבית זה פשוט בזבוז של יום כיפור!!!!! חחח אצלינו בישוב יש בית ספר ישן שהיום וא בית כנסת ויש מגרש ענקי ליד אז תמיד בערב יום כיפור יש שם מלא רמפות והמון ילדים........איך אפשר לא להיות צמא אחר כך??? חחח יכול להיות שהשנה אני יצום,לא יודעת אם יתחשק לי.....כי אני רוצה לצום פעם כדי להוכיח לעצמי שאני יכולה!!!

אבל אני אומרת

שעדיף לבטל את הבית כנסת כי באים בדיוק 3 אנשים והוא רק יוצר בעיות......יש לנו איזה בעיה כזאת........בדרך כלל לא מקבלים לישוב שלנו דתיים, אבל יש בן אדם אחד שחזר בתשובה ומאז הוא רק יוצר לנו בעיות!!!

-בעזרתך אבא-

אבל אם את לא מאמינה ב-ה', בשביל מה את צמה? הרי זה חיוב מהתורה, והתורה של ה'... (לא שאני לא רוצה שתצומי, אבל...)

למעלה