שאלון ארוך.. אבל נחמד

-בעזרתך אבא-

מה להוכיח לעצמך? שאת יכולה לצום? בשביל מה?! הרי כל הצומות זה לפי ההלכה, את הרי לא מאמינה... האאא, הבנתי... את מתרגלת מה שיהיה בארץ עוד כמה שנים כשנהיה מוקפים בערבים!! הבנתייי תמשיכי ככה

-בעזרתך אבא-

מה שתגידי, רק שלא הבנתי מה הקשר לנצל את היום הזה להוכיח שאת לא נשברת. נראה אותך עושה את זה בסתם יום רגיל.

זה בדיוק הקטע!!!

שכולם מנסים לצום ואז אפשר להיות רעבים ביחד
חוץ מזה מסתובבים עם האופנים כל היום אז למי יש זמן לחשוב על אוכל??? חחח

-בעזרתך אבא-

אבל את יודעת מה? במילה אחת, את פשוט פ-ר-א-י-ר-י-ת! את לא יודעת מה את מפסידה..
בדיוק יצא לי היום לדבר על זה עם מישהו, אולי הדתיים מפסידים 70-80 שנה של כיף ותענוג (וזה גם לא מדויק כי אנחנו נהנים בחיים בדיוק כמוכם אם לא יותר), אבל אתם מפסידים חיים אמיתיים עם מטרה ותכלית!

ככה את חושבת

כי ככה את גדלת.........אני למשל לא הייתי מסוגלת לחיות ככה כי אני פשוט לא כזאת.....זה ממש לא יפה לדבר ככה,לכולם יש מטרות בחיים......ואת יודעת את זה

-בעזרתך אבא-

איזה מטרה אם יורשה לי לשאול? להנות בחיים?! את יכולה לעשות זאת גם אם את מקיים תורה ומצוות או לפחות מאמינה... אבל עזבי, אני לא אתווכח איתך. תם ונשלם הדיון.

מה איזה מטרות??

ירדן את לא מפגרת......לכולם,יש מטרוות, חלומות......אני אפרט לך אם את רוצה!!!וכן, אחת מהמטרות זה להנות בחיים!!!! ואם אני לא מאמינה שלא להדליק חשמל בשבת ולא לאכול משהו שלא כתוב עליו דבר מסוים וללבוש חצאית ארוכה בקיץ כשחם מדי ובחורף כשקר מדי יעזור לי בחיים אז מבחינתי אין לי סיבה לעשות את זה.......

מה איזה מטרות??

לכל אחד יש חלומות בחיים............למשל שלי זה, ללמוד וטרינריה,ליות וטרינירית מצליחה,לטוס לטייל במזרח הרחוק ועוד הרבה..........

אז מה??

איזה מטרות יש לדתיים שלחילונים לא?? לעשות מה שכתוב באיזה ספר כדי לשמח מישהו שאף אחד לא יודע אם הוא קיים??? תארי לך שאת בת 80 ואז מישהו בא עם הוכחה שאלוהים לא קיים..........אז את מגיעה למסקנה שכל החיים התנהגת בצורה מסוימת סתם!! זה לא מעצבן לחיות עם המחשבה "למה אני עושה את כל זה?? הרי לא יודעים אם אלוהים קיים,ואם לא אז אני עושה את סתם...."

-בעזרתך אבא-

שאלות נבחרות! מה הצבע האהוב עליכם? כתום מה הצבע השנוא עליכם? כחול מהי החיה השנואה עליך? אריאל שרון מפחדים מחיה כלשהי? כנ"ל מהי החיה הכי מוזרה? אריאל שרון - החיה היחידה בלי שכל! מחשבה שעוברת בראש: "ויכוח אידיאולוגי" המבין יבין... חשק ל...: להיות מתנחלת... מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: לאהוב נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? כןןן!! נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? כןןן -"זה או זה" 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? יום מפחיד, קשה, חשוב.. 2.אלוהים? אני אוהבתותו!! מלך!! 5.חתונות? למבוגרים בלבד 10.סקס? גועל נפששששששששש 11.שלמות? רק הקב"ה (נגמלתי מסקעת.. חחח...) 12.לימודים? קשים הכי בעולם! לא רוצה להגיע לי"ב! -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הולכת להתנחל! מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? הכל חוץ מאנגלית... סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? הכי חשוב עם מי רואים, לא?! בריכה או ים? ים מסנג'ר או אי סי קיו? אייסי! להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? מה לא טוב בקיבוצניקים?? העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? מושבניקים! סתם סתם... חחח... המתנחלים שולטים!! למה אתה חושב ככה? כי הם גדולים מהחיים!! צבע אהוב: כתום תוכנית טלוויזיה אהובה: ארץ המתנחלים שם אהוב: כל השמות של הדתיים שהולכים היום... עמיחי, אריאל, ישי-אל (טוב, זה לא יפה לכולם)

-בעזרתך אבא-

לא אהבתי את כל התכנית, רק כמה פרקים מהתכנית שיצא לי לראות... או שאני מתבלבלת בשם של התכנית???

למעלה