-בעזרתך אבא-
שאלות נבחרות! מה הצבע האהוב עליכם? כתום מה הצבע השנוא עליכם? כחול מהי החיה השנואה עליך? אריאל שרון מפחדים מחיה כלשהי? כנ"ל מהי החיה הכי מוזרה? אריאל שרון - החיה היחידה בלי שכל! מחשבה שעוברת בראש: "ויכוח אידיאולוגי" המבין יבין... חשק ל...: להיות מתנחלת... מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: לאהוב נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? כןןן!! נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? כןןן -"זה או זה" 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? יום מפחיד, קשה, חשוב.. 2.אלוהים? אני אוהבתותו!! מלך!! 5.חתונות? למבוגרים בלבד 10.סקס? גועל נפששששששששש 11.שלמות? רק הקב"ה (נגמלתי מסקעת.. חחח...) 12.לימודים? קשים הכי בעולם! לא רוצה להגיע לי"ב! -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הולכת להתנחל! מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? הכל חוץ מאנגלית... סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? הכי חשוב עם מי רואים, לא?! בריכה או ים? ים מסנג'ר או אי סי קיו? אייסי! להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? מה לא טוב בקיבוצניקים?? העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? מושבניקים! סתם סתם... חחח... המתנחלים שולטים!! למה אתה חושב ככה? כי הם גדולים מהחיים!! צבע אהוב: כתום תוכנית טלוויזיה אהובה: ארץ המתנחלים שם אהוב: כל השמות של הדתיים שהולכים היום... עמיחי, אריאל, ישי-אל (טוב, זה לא יפה לכולם)