שאלון ארוך.. אבל נחמד

בארץ המתנחלים??דברים טובים??

נראה לי את טועה בתוכנית! חיים יבין רק מראה כמה הערבים ה-****** מסכנים והמתנחלים פושעים..פשוט חוצפה!

אז זהו ש...

שמשמיצים שם את המתנחלים! אומרים עלינו דברים כ"כ לא נכונים! פשוט חיים יבין הזה שמאלן!

-בעזרתך אבא-

כנראה טעיתי בתכנית... לא משנה... מה ס'תומרת עלינו? אתה מתנחל או שאתה מדבר בכלליות על הימין? לא רק הוא, כל התקשורת וכל הכתבים שמאלנים!

-בעזרתך אבא-

מההההההההההה??????????????? אתה מתנחל???????????????????????? איזה כיף לךךךךךך!!! הלוואי עלייייייייייייייי (טוב, בעתיד בעז"ה, חח...)

רוצה ללמוד משהו חדש?

אני מתפלא שאת לא יודעת את זה, כי ציפתי שאחת שכתוב לה כאלה דברים בחתימה את הדברים האלה תדע שלא רק בגוש קטיף היו "מתנחלים". כל מי שגר ביש"ע (ראשי תיבות של- יהודה, שומרון, עזה) נקרא מתנחל. לצערנו כרגע זה י"ש(יהודה, שומרון) כי לצערנו מי שגר ב"עזה" הוא מי שגר בגוש קטיף. אז אני גר ביהודה. לא ממש קוראים לזה ככה. אני גר בגוש עציון. מוזר לי שחשבת שרק שמי שגר בגוש קטיף נקרא "מתנחל". וחוץ מזה שאני שונא את המילה הזאת!

סוף סוף מישהו פה מבין אותי!!!

אני אמרתי את זה פה כבר ממזמן....באמת כולם מתנחלים... הבעיה היא שברגע שאומרים את המילה "מתנחל" אז ישר עולה בראש בן אדם פאנט ששונא ערבים ושיושב במקום שלא שלו ושהוא בן אדם מופרע ומטורף! לכן אני שונא את המילה הזאת!

-בעזרתך אבא-

קודם כל, זה ממש לא נכון (כאילו, אלה שחושבים ככה טועים בגדול!) דבר שני, שיחשבו, מה הבעייה?? זה הכי טוב! חחח... סתם סתם... אם היו חושבים את זה עלי הייתי הכי שמחה בעולם!

נכון!

זה ברור שאלה שחושבים ככה טועים! אבל מה שתעשי לא יעזור לשמאלני מתל אביב...תמיד הוא יחשוב שככה נראה מתנחל... מה הבעיה???? שזה לא נכון!(כמו שאת אמרת בעצמך) והם חושבים דברים לא נכונים וזה כואב לי!

-בעזרתך אבא-

זה כואב לך? חחח... מוזר... אם אני לא טועה, אתה זה שאמרת לי פעם לא לשים לב לשטויות של אחרים

מוזר?

זה בערך ככה לכל ה"מתנחלים"... יכול להיות שאני אמרתי. אבל לכאן זה לא שייך. כי כאן אני נפגע מזה שהם חושבים ככה!

למעלה