שאלון היכרות קצר

בוביץ

New member
../images/Emo41.gifשאלון היכרות קצר ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

הנה שאלון היכרות קצר לכולם! 1.שם\כינוי: 2.גיל: 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): 4.תחביבים: 5.סדרות אהובות 6.דמות אהובה מOC 7.ומשהו קטן על עצמכם:

בוביץ

New member
אוקע אני ראשון.

1.בוביץ( זה מין איחוד של השם שלי) והשם פרטי הוא יעקב. 2. גיל 20 3.סטודנט 4.טלוויזיה,מחשב, ספרים 5.באפי,סיינפלד וOC כמובן 6.סאמר. 7.אני מכור לקולה.

Mine

1.שם\כינוי: לינה 2.גיל:14 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמידה 4.תחביבים:אמ..לשיר, לכתוב,לקרוא, לשמוע מוזיקה, להיות במחשב ולראות טלוויזיה.. 5.סדרות אהובות: אנג'ל, המירוץ לאתמול, סמולוויל,חברים,שנות ה-70 ןTHE OC כמובן 6.דמות אהובה מOC: ריאן כמובן
7.ומשהו קטן על עצמכם: אני מאוד אוהבת מוזיקה, במיוחד את המוזיקה של בלו ובאסטד

DesertRose7

New member
גם אני מתה ע לבאסטד.. ומקפליי...

ואני ידועת שמישהו פה לא ממש אוהב אותם.. לפחות אחד!

SaMaRa 18

New member
אני ../images/Emo9.gif

1.שם\כינוי:עינת 2.גיל:18 ו 10 חודשים
3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה):טוראית עינת לפקודתכם!צבא בייבי!
4.תחביבים: ממ..מחשב,חרים,טלויזיה,סרטים,מוזיקה 5.סדרות אהובות : חברים(ז"ל),גילמור גירלז,באפי (גם ז"ל דאמיט) 6.דמות אהובה מOC : לאידעת.אולי סת' אבל זה רק בגלל שהוא דייב בגילמור
7.ומשהו קטן על עצמכם: משו קטן?מממ..כוססת את הציפורניים באופן כפייתי..

Aviad1987

New member
שלי ../images/Emo9.gif

1.אביעד 2. 17 אוטוטו 3. תלמיד י"ב 4. לי אישית יש הרבה תחביבים. מכל מה שתבחרו
5. השיר שלנו (מתגעגע), פרוייקט וואי, משפחה בהפרעה, קונאן אוברייאן (למרות שזה לא נחשב לסדרה), הישרדות, פרדייז(ז"ל) ועדן לנצח. יש עוד מלא אבל אלה ממה שאני זוכר עכשיו
6. לפי הכיוון זאת הולכת להיות מריסה, היא תפסה אותי
אבל גם סת' אחלה.

TheCharm

New member
אני אני אני

1. ג'וני 2. 12 וחצי 3. תלמיד 4. לראות טלווזיה, לגלוש במחשב, לשמוע מוזיקה:/// 5. מכושפות אחית או לא להיות סמולוויל ג'ואן מארקדיה המירוץ לאתמול רוזוול סברינה המכשפה הצעירה בנות גילמור.... 6. קשה לקבוע אחרי פרק 1 7. ממ:/

serferguy1

New member
אני...

.שם\כינוי:serferguy1 יונתן.. 2.גיל:15 וחצי 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה):תלמיד 4.תחביבים:גלישה, רכיבה לראות תאו סי...ולפנטז על התאומות אולסן
5.סדרות אהובות: האו סי חברים ועדן לנצח ופרדייז הוטל! 6.דמות אהובה מOC: סאמר...{איך לא?} 7.ומשהו קטן על עצמכם:אההה...וואלה חוץ ממה שכתבתי אין משהו מיוחד...

MiziMeow

New member
תורי

1.שם\כינוי: קשת והמיצי מיאו זה בגלל שמיצי היה תפוס
2.גיל:18 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה):מלצרית
4.תחביבים:יש הרבההה 5.סדרות אהובות: באפי (לנצח, גם אחרי אלף פעם אותו פרק), בנות גילמור, סטרדיי נייט לייב, החיים הפשוטים ועוד הרבה... 6.דמות אהובה מOC: טוב רק אחרי פרק אחד אהבתי את מריסה בגלל שאני ממש אוהבת את מישה 7.ומשהו קטן על עצמכם:

הרמוני

New member
me me me!!!!

שם: שירה גיל: 18 עיסוק: תכף מתגייסת
תחביבים: ספרים, פורומים, ציור, והרבה הרבה טלוויזיה... סדרות אהובות (קחו נשימה גדולה): O.C, LOST, זהות בדוייה, ג'ואן מארקדיה, ג'ואי, חברים, סיינפלד, עקרות בית.., סקרבס, משפחה בהפרעה, כולם אוהבים את ריימונד, הרקולס, ספין סיטי, FAMILY GUY, ER, הבית הלבן.... דמות O.C אהובה: סת'!!!! 7. משהו קטן על עצמי: הגובה שלי הוא 1.55 למה זה אמור לעניין אותכם?! לא ברור....

כן.. עד המוות באפי.

גם אחרי שרואים את אותו פרק 70 פעם.. ד"א |ספיולר| באפי עונה 7 רייצ'ל, שמשחקת את סאמר, הייתה קוטלת פוטנציאלית ב718, dirty girls בבאפי.

SummerBreeze

New member
../images/Emo42.gifאני../images/Emo42.gif

שם: קרן גיל: 15 וחצי עיסוק: תלמידה תחביבים: לשיר, לנגן, לכתוב, לשמוע מוסיקה, לראות סדרות טלוויזיה, לגלוש באינטרנט סדרות אהובות: או.סי, מגרש ביתי, בנות גילמור, דוסון קריק ז"ל, שנות ה-70, חברים ועוד הרבה.. דמות אהבוה מאו.סי: סת'
וגם סאמר
משו קטן על עצמי: בזכות הפסקול המדהים של או סי התחלתי לשמוע רוק אלטרנטיבי שלפני זה לא כל כך התחברתי...

ערן1987

New member
הנה שלי

1)ערן.. סלאם לכולם
2)12 וחצי בעוד 5 ימים
3)תלמיד וזונת רחוב.. סתם סתם.. זונת רחוב 4)לעמוד בצומת ולחכות ללקוחות
5)יש הרבה,אין לי כוח לכתוב את כולם 6)ראיתי רק פרק אחד,אבל כמו כולם אני אוהב את הדמויות שאמורים לחבב כמו סת',ריאן,סנדי וקירסטן 7)אין מה

אני באמת בעד להרוג את נינט עכשיו

אבל כמובן שלא נכנס לזה כי זה לא הפורום לזה.

talrv

New member
אני אנצל את השאלון ל"אני חדשה" ../images/Emo13.gif

אחרי שגיא ובוביץ דיברו המון המון המון על הסדרה בפורום טלויזיה, ישבתי לראות בציפיה, וממש לא התאכזבתי. נראה טוב. 1. טל, talrv זה השם פרטי פלוס קיצור של שם המשפחה. אז אני אודה אם לא תקראו לי טלראב.
2. 16 וחצי. 3. תלמידה, י"א. 4. טלויזיה, מחשב, מוזיקה, ספורט, all the usual. 5. באפי, אנג'ל, ריאליטי (המירוץ, הישרדות, פרדייז ועדן ז"ל ועוד ועוד), מופ"ש, זהות בדויה, עוד שבטוח שכחתי ו-2 התמכרויות לעתיד - מגרש ביתי ודה אוסי. 6. ראיתי רק פרק אחד, אז סת'/ריאן. 7. לא עולה לי הרבה בראש.. נראה אחלה פורום, BTW. טל.

למעלה