שאלון היכרות קצר

מ i ר

New member
גמני..../images/Emo9.gif

שם: מור גיל: 17 וכמה חודשים עיסוק: תלמידה תחביבים: לבלות עם חברים, לרקוד, לצאת למסיבות, לישון, לשמוע מוסיקה..
סדרות אהובות: ממה שעולה לי עכשיו בראש.. הישרדות, המירוץ למיליון, השיר שלנו, פרוייקט Y, חברים ואת ה- OC התחלתי לראות רק אתמול - נראית אחלה סדרה. דמות אהובה מ- OC: בינתיים מריסה וסת' ומשהו קטן על עצמכם: אממ לא עולה לי..

DesertRose7

New member
שלי..

1.שם\כינוי: שחר 2.גיל: 16 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמידה - י"א 4.תחביבים: הרבה מוזיקה!! טלויזיה.. להציק לאנשים! 5.סדרות אהובות: בוורלי הילס, מגרש ביתי, O.C, המרוץ לאתמול 6.דמות אהובה מOC: סת' - הוא פשוט מצחיק אותי 7.ומשהו קטן על עצמכם:אממממ... אני מתמכרת בקלות לפורומים (ובכלליות לדברים) אז אתם בסיכון חיים!!

IDOffryn

New member
אני

1.שם: עידו 2.גיל: עוד מעט 18 3.עיסוק: אחרי תיכון, בקרוב הגיוס 4.תחביבים: טלווזיה מחשב חברים וכו' 5.סדרות אהובות: באפי(
), אנג'ל(
), רווזול, מופע שנות ה70, מכושפות, dead like me, השרדות, המירוץ למיליון, סמולוויל, וויל וגרייס, חברים, ג'ואי, סאות' פארק, זהות בדויה, ג'ואן מארקדיה וכמובן או.סי (בטח יש עוד כמה סדרות ששכחתי) 6.דמות אהובה: כמובן שסת' 7.משהו קטן על עצמכם: אני מאריך שיער כבר 3 שנים שבקרוב אני אצטרך לספר אותו בגלל הגיוס (ואת האמת גם נמאס לי משיער ארוך) ועשיתי באנג'י לפני שבוע והיה ענק :)

שלי ../images/Emo13.gif...

1. לני (קיצור של הלנה ) 2. גיל :21 ושבוע. 3. סטודנטית ועובדת. 4. מוסיקה , טלויזה וריקודים 5. מכושפות ,חברים מופע שנות ה70 , בנוץ גילמור וOC כמובן 6. סת' 7.אין לי מה לספר

BeckhamGirl

New member
היי!~ אני חדשה פה...

1. בקהאם גירל... 2. 16 3. תלמידה. 4.לשיר, לרקוד, לראות טלוויזיה, לכתוב... 5. באפי, OC, רפואה שלמה. 6. סאמר וקירסטן. 7. אמממ זהו...

m a i 7 6 0

New member
ההי לכולםםםםםםם

היייי לכולםםם אויי מתה על הסדרה ראיתי אותה עוד בארה"ב גם את הפרק האחרון ואת הארבעה שלפני בספיישל מיוחד חחחחח ומאז התאהבתי חחחח אז ככה: .שם\כינוי:מאי m a i 7 6 0 2.גיל:14 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה):תלמידה חח 4.תחביבים:מחשב, חברים,וכדומה חח 5.סדרות אהובות: OC כמובןןן אני לא יוכלה כבר חצי שניה אני מחכה שזה יגיע כבר לארץץ חח 6.דמות אהובה מOC סת' וסידני שתיהם כאלה חמודיםם יואו אני לא יכולה 7.ומשהו קטן על עצמכם: אמממ אני חולה על או סי חחח ומי שרוצה לדבר על או סי באיסי 201882044

KokooS

New member
הנה שלי..

אני חדשה:) 1.שם\כינוי: ענבר.. 2.גיל:14 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמידה למופת (נה..) 4.תחביבים: אממ לקרוא,לצייר,לכתוב.. 5.סדרות אהובות: ג'ואן מארקדיה,חלום אמריקאי,חברים.. 6.דמות אהובה מOC: סת'.. 7.ומשהו קטן על עצמכם:אממ..חסרה לי האצבע הקטנה בכף רגל.סתם,היא לא. לא יודעת מה לספר..

InFecTeD LOVER

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

1. שם\כינוי: סול 2. גיל: 15 [למה יש לי הרגשה שאני הכי קטנה פה??] 3. עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמידה בהפרעה 4. תחביבים: תפוז לא מאפשר הודעות כאלה ארוכות.. 5. סדרות אהובות: השיר שלנו, ארתור 6. דמות אהובה מOC: עוד לא הספקתי להכיר... אבל סת' בינתיים 7. ומשהו קטן על עצמכם: אני קטנה בעצמי

InFecTeD LOVER

New member
אוקיי אני לא הכי קטנה

וכנראה ששוב אצטרך לשנות חתימה.... ושוב אני מדברת לעצמי. בעיה נפשית קטנה...

InFecTeD LOVER

New member
אממ כן...

זה באמת היה נראה כמו סרט קצר.... הכל קרה כל כך מהר! [מזכיר את הש"ש במהירות] אבל היה יפה!!! אהבתי

גם לזה יש פורום?! :):

1.שם\כינוי: שרון 2.גיל: 16 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמידה 4.תחביבים: מוזיקה, שינה, חברים ושיט. 5.סדרות אהובות: יש הרבה, אבל הכי - וואן טרי היל. אחריה דה או סי שאני רק מתחילה להתמכר :) 6.דמות אהובה מOC: הממ. רק התחלתי לראות ככה שלא ממש גיבשתי דעה על הדמויות[: 7.ומשהו קטן על עצמכם: חם לי.

אני עונה

1.שם\כינוי: שגיא סעדיה 2.גיל:18 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): סטודנט לאלקטרוניקה 4.תחביבים:משחק ושירה, אני לומד פיתוח קול אצל ריקי גל... משחק אני אלמד אחרי הצבא... :) 5.סדרות אהובות: הרבה ריאליטי סטייל פרדייז הוטל או המירוץ למיליון והישרדות 6.דמות אהובה מOC: הבן של העו"ד... 7.ומשהו קטן על עצמכם: תזכרו את השם שלי, עוד תשמעו אותו מככב בכותרות יום אחד....

אממ..תשובות

1. דרוסילה 2. 16 ו4 חודשים 3. תלמידה. 4. לשמוע מוסיקה, ללכת להופעות. לראות באפי. 5. באפי קוטלת הערפדים, דה או.סי (כמובן), אנג'ל, מכושפות, מופע שנות ה70. 6. סאמר 7. אמממ.. אני לא יכולה לחיות בלי מוסיקה ו.. אני מתה על הופעות. בעיקר של היהודים. ואני רוצה שיער סגול!

T nager

New member
אני אכתוב גם.

שם: תום, T nager או Gargoyle, כל מקום זה משהו אחר.. גיל : 17 ו4 חודשים, עוד 33 ימים יש לי רשיון לבד! עיסוק : תלמיד תיכון, אחראי מועדניות בנוער העובד קן רמתיים. תחביבים : מחשב, נוער עובד.. סדרות אהובות : מכושפות(הפורום בניהולי), חברים, ג'ואי, מגרש ביתי(הפורום בניהולי), האו.סי, פיוצ'רמה, מופע שנות ה-70, north shore, life as we know it, וגולשים בזמן. הרבה הא?! דמות אהובה בOC: סאמר, מזכירה לי את בנות קבוצה שלי, ואני ממש אוהב את האופי של הדמות והתגובות שלה על כל דבר.. משהו על עצמי: מנהל בתפוז 3 פורומים: מכושפות(402), מירק וIRC (289) ומגרש ביתי (1145).

אניייייייי../images/Emo47.gif

1. קוראים לי שירה 2. 15 וחצי 3. תלמידה ביום - מטורפת בלילה... משהו... 4. צופייייים (יש צופים אין חיים), תיאטרון ומשחק, טלויזיה (השיר שלנו
) 5.אה עכשיו סדרות
טוב אז השיר שלנו, סמולוויל, OC, OTH, מירוץ לאתמול 6. לא יודעת, היה רק פרק אחד... אבל נהנתי
7. אני אתן משפט "כדי להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון עליך לשתוק רוב הזמן..." - אני מנסה ליישם אותו בשיעורים, CRAP

למעלה