שאלון היכרות קצר

the summer

New member
אז ככה

1.חן 2. 20 3.משוחררת ועובדת... 4.רוקדת, שרה, מציירת, נושמת ים(אני אילתית) 5.OTH, THE O.C, SUMMERLAND,קונאן אובריין בקיצור כל זה וקומדיות אמריקאיות מפגרות כי זה הכי יפה :) אמריקה שולטת! 6. סת' כי הוא פשוט קורע!!! 7. אין משהו קטל על עצמי, אני פשוט ענקית :)

dht160

New member
קבלו אותי !!!

1.שם\כינוי: גיא 2.גיל: 19.4 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): אחרי תיכון לפני לימוים/עבדוה 4.תחביבים:ספורט,מוזיקה ,אינטרנט וטלוזייה 5.סדרות אהובות: הישרדות,זרית הפשע,חברים, עמוק באדמה,בנות גילמור ועוד. 6.דמות אהובה מOC: ס'ת ,סאמר וקריסטין 7.ומשהו קטן על עצמכם: יום יבוא ואני יחליך את דנה שטרן. או יונה ויזנטל גיא

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifהמ..

1.שם\כינוי: אדם. 2.גיל: עוד חודשיים 17! יאי. 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמיד.. 4.תחביבים: אין לי כל כך זמן לזה..
אבל שיהיה טלויזיה, מחשב, "חברים" 5.סדרות אהובות: OC, הופ ופיית', "חברים"[הכי בעולם!], סמולוויל 6.דמות אהובה מOC: לא יודע עדין.. 7.ומשהו קטן על עצמכם: קטן.

BiTcH iN HeAt

New member
תשובון :)

1 - דיאנה 2 - 17 וחצי 3 - תלמידת תיכון, י"ב!! 4 - תחביבים: לישון, לדבר בטלפון, לשמוע מוזיקה, לצאת עם חברים, לצחוק, לראות טלוויזיה, ללכת לקולנוע, לרקוד, לשחק על במה/ מול מצלמה, לשיר, לעשות שטויות בספונטניות, לשתות, לראות כדורגל, לקרוא, לגלוש באינטרנט, להוריד תמונות של שחקנים חתיכים למיניהם!, לכתוב בבלוג ועוד המון המון דברים... 5 - "כולם אוהבים את ריימונד" , "עדן לנצח" , "הישרדות" , "חברים" , "בנות גילמור" , "The O.C" , "פרוייקט וואי" , "מכושפות" , שנות ה-70" , "ספין סיטי" ועוד... 6 - דמות אהובה היא ריאן אטווד, כמובן!!!! אני מכורה לבנג'מין מקנזי, זה פשוט תופעה! 7 - משהו קטן על עצמי? אמממ.. מטורפת עם תעודות הצטיינות..

למעלה