שאלון היכרות

shiratel

New member
../images/Emo41.gifשאלון היכרות../images/Emo41.gif

לקוח משביעיסטים
שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif

שעת התחלה:20:06 שיר שמתנגן ברקע: Break Awat-Tokio Hotel ספר קצת על עצמך: תשאלו ואני אענה
מחשבה שעוברת בראש: אני צריכה לשחק עם אח שלי מה עשית היום? עזרתי לאמא שלי לבשל וסתם שמעתי מוזיקה כל היום...אה והכנתי עוגה:] מה תעשה מחר? אשן ואולי בערב נצא... חשק ל...: מסיבה[: מה המידה שלך בנעליים? 38 ולפעמים 39...זה דיי בעייתי כי רוב ה38 לוחצים לי וה39 רחבים לי=/ באיזה פורום אפשר למצוא אותך? טוקיו הוטל
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בישראל כנראה מה אתה הכי אוהב לאכול? חצילים, עוגיות שוקולד צ'יפס, סלט מה אתה הכי שונא לאכול? בזיליקום..איכסוש מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? לשתות וודקה במחשבה שזה מים? לעלות על רכבת הרים? אני לא מהנועזיםם חחח מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? להכניס ענבים לאף.
מה הצבע האהוב עלייך? אדום [!!] מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה. כשהייתי קטנה שנאתי כתום אבל עכשיו אפילו כתום הולך מה המקצוע האהוב עלייך? תנ"ך בגלל המורה מה המקצוע השנוא עלייך? פיסיקה וכימיה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מצויינת לגמרייי!! עיר/ים אהובות: רמת גן, תל אביב, נס ציונה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כל מיני דברים מחברות שיש להם יותר ערך מאשר שימוש חחח איפה חגגת יומולדת אחרון? באירוע משפחתי ובקופי בין:] איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבות[!] וים:] מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשיש בצפר 11 וחצי גג וכשאין זה הכי משתנה שיש מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בדרכ 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? אין מבחנים בגלל עיצומים של המורים>< כמה קיבלת בו? -- יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ברור ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם הכלבה שלייי...שהיא סוג של בובת פרווה חחח היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? -- מתי פעם אחרונה שבכית? לפני חודש נראליי מדוע? מחזור? לקחת סמים מתישהו? לא!! אתה מעשן? לא... מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ממ.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? של cinema bizarre למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כן אני יודעת שעדיף לקנות כי זכויות יוצרים ובלה בלה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? האחים שליי:| ולחבק? אותו. ולנשק אותו. ולספר לו משהו מהלב? הרבה חח יש לך חברה? יעני חבר? או חברה רגילה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאאאאא את מי היית לוקח לאי בודד? הרבה חחח הייתי טובעת בסירה מעומס ייתר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אפאחד אני כולי עצבים אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא עם מי?-- שם מיוחד לבן? כל ה- "לירנים" למיניהם שם מיוחד לבת? אני אוהבת את השמות הרוסיים נטשה וכו' מאכל אהוב: סלט מאכל שנוא: כל מה שיש בו בזיליקום דבר אחרון שאכלת: סלט ובשר עם חצילים וכל מיני חחח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כזה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים וטישרטס..טוניקות ונעליים חחח אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? "פסיעות על רצפת הזמיר" אהבת? מעולה מעולה מעולה מה הסרט האחרון שראית? "רישון לחתונה" אהבת? קיטשי כזה=/ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי על מה דיברת איתו? שיעוף לי מהחדר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אחותי התאומה על מי אתה יודע הכי הרבה? על אחותי התאומה מה הדבר האחרון שקנית? ארטיק
כמה הוא עלה? 2 וחצי!! גנבהה ממי הsms האחרון שקיבלת? מפלאפון
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאישה שמעסיקה אותי בתור בייביסיטר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אני.." מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום אני מפוצצת!! יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבועיים אוליי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יום חמישי האחרון מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת גן... למה הלכת לשם? ללמוד איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אינליי אתה קרוי על שם מישהו? מי? מיכל מהתנך? לה לא נראליי אתה אוהב ילדים קטנים? בדרכ לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגילי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? מאיפה להתחיל? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? *חוסר תשומת לב למראה חיצוני* איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')דרמה קומדיה וקיטש עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אחותי התאומה? זה יכול להיות ממש מצחייק למה? כתבתי תסתכלו כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיתן לי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? טוקיו? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נדב כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? לא יודעת ככ מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואי יש הרבה.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "yeah yeah" , כוסעמק...חאלס...דיי חחח מה עושה לך טוב? החברים שלי מוזקיה וכאלה מה מעצבן אותך? כולם כמעט חחח מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף וכרטיסיה לאוטובוס ופלאפון ומפתח חחחח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה !! מה הפריט הכי יקר שיש לך? ג'ינס מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה לבנה ותרופות (הדגש הוא על תמיד...כי הדברים הטעימים נגמרים תמיד מהר) מה היית לוקח לאי בודד? כבר הייתה שאלה כזאת נוו!! המלצה לסרט: אפוקליפטוס!! אלא אם כן מישו מכם חולה לב או אישה בהריון כי אז זה ממש לא מומלץ..אהמ סאדיזם אהמ תוכנית טלוויזיה? לאדעת..ויוה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא זוכרת>< איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא חחח איפה היית רוצה לבקר בעולם? גרמניה וספרד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צעקות וולגריות ותתככים איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פורים וחנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? לא חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אהמ... מהי אהבה בשבילך? משהו יפה מאוד מאוד את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא כל כך...אבל קצת מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לאכול חברות שלי מוזקיה והוא מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד מקומות בילוי מועדפים: מועדונים, ים, בית של חברה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: היה אתזה כבר!!!!! האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן לבוש: ספורט אלגנט...אלגנט איפור: עיפרון מסקרה ולפעמים לפעמים איזה גלוס או צללית מאכל אהוב: דיי כבר חחח שתייה אהובה: בירה ומים להקה אהובה: טוקיו הוטל
סרט אהוב: גלידה: וניל או וניל עוגיות עיר בעולם: לונדון ארץ: גרמניה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לעזור לאמא שלי לפנות מהשולחן שיר ברקע: שיר של AKON שעת סיום:20:29 מי קרא?
!!!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo25.gif

באמת? במה אנחנו דומות? אני בת 15...כיתה ט[:

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif ****כיתה י'

למה אני רושמת בכל מקום שאני בט'? נו מה התרגלתי כבר!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifזה סרט מצחיק כנראה...אבל נו הוא קיטשי

לאללה...את יודעת רצו להתחתן בסוף רבו ואז חזרו חחחחחח אהבל העביר לי אחלה זמן אז כן אני ממליצה

Crazy Lala

New member
עונה

שעת התחלה: 20:00 שיר שמתנגן ברקע:אין (הזכרת לי להפעיל ת'מדיה פלייר)
ספר קצת על עצמך:אין לי כוח מחשבה שעוברת בראש:חייבת למצוא חיים מה עשית היום?ישנתי מה תעשה מחר?לבקר ת'בני דודים החמודים שלי
חשק ל...:סקיטלס מה המידה שלך בנעליים?37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אי אפשר
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אין לי שמץ.. מה אתה הכי אוהב לאכול?גלידה
מה אתה הכי שונא לאכול?נמ..לא יודעת.. מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים?לא זוכרת מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? ^ מה הצבע האהוב עלייך?אדום,תכלת מה הצבע השנוא עלייך?ורוד וסגול..בעע מה המקצוע האהוב עלייך?חחחח הצחקת אותי מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה,ערבית,פיזיקה,תנ"ך,של"ח,לשון,ספרות...בקיצור הכל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נחמדה ביותר עיר/ים אהובות:אילת,תל אביב,אמסטרדם
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?טיסה לח"ול
איפה חגגת יומולדת אחרון?מסעדה ובבית איך אתה הכי אוהב לבלות?קניון
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בימי של ביצפר 12-1...בחופש זה משתנה.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?בדרך כלל 8:15 אבל לפעמים ב7:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?בחופש הגדול במתמטיקה (קורס קיץ) כמה קיבלת בו?84
יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?האמ..לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא..דיי לעשות ממני פסיכית |מתי פעם אחרונה שבכית?נדמה לי לפני יומיים.. מדוע?לא רלוונטי.. לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אין זמר שאני אוהבת במיוחד... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אימא שלי |ולספר לו משהו מהלב?חברה יש לך חבר?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא,סתם סחטנות של כסף. את מי היית לוקח לאי בודד?חברה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת?נוגה,אלה דבר אחרון שאכלת:סטייק ואורז בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה מהיסודי... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצה עם הסמל של סופרמן אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?ספר לבוק ריפורט באנגלית אהבת?עוד לא סיימת
מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש-חודשיים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?טיול שנתי כיתה ז' |אתה אוהב ילדים קטנים?האמת שלא.. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?10 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?נמנעת.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?טוב לי איך שאני מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גובה... ובפנימיות?אומץ... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ציניות מוגזמת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? אימה,קומדיה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא רוצה ילדים...אבל אם כבר 3 כמה קומות יש לך בבית?אחת ויחידה הלכת פעם להפגנה?לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול?אין לי מושג (וזה מלחיץ אותי) מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא זכור לי כזה.. מה עושה לך טוב?שינה ארוכה,חופש.. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לדעת לשיר,לצייר.. איפה היית רוצה לבקר בעולם?אוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך?שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? לא ממש חיית מחמד:אין (אימא לא מרשה כלב
) כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?סתם מילה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא הייתה אהבה... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית כשצריך ועקשנית כשצריך.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת.. לבוש:פשוט,ספורטיבי איפור:שונאת שתייה אהובה:מים להקה אהובה:אין כזאת גלידה:כל הטעמים שקיימים עיר בעולם:אמסטרדם ארץ:ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון?אקרא אותו כדי לראות כמה מטומטמת יצאתי שיר ברקע:קלי קלאקסון-נוור אגין שעת סיום:20:30 (אבל אימא שלי עיכבה אותי! ) חז שמח.

Efrat K

New member
וואי את ממש אוהבת ללמוד../images/Emo6.gif

מכירה את השיר של קלי קלרקסון-Gone?אני כבר שנים מחפשת אותי ולא מוצאת.

נועוש6

New member
עונהה =]]

שעת התחלה:20:18 שיר שמתנגן ברקע:dont jump-טוקיו הוטל מחשבה שעוברת בראש:גיא נהנה עכשיו? מה עשית היום?הייתי עם ההורים בקניון מה תעשה מחר?סביר להניח שאצא לי לטייל חח חשק ל...:גלידה מה המידה שלך בנעליים?37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אי אפשר למצוא אותי כי ברוב אני די סמויה חחח איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?על הבמה של טקס פרסי הטלויזיה לוקחת לי איזה פרס. מה אתה הכי אוהב לאכול?פסטה מה אתה הכי שונא לאכול?מלפפון מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים?ליקקתי מייפל מצוואר של חברה.(צופים לכו תבינו חחח) מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים?אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו למרות שידעתי שאין לי סיכוי איתו. מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?אין כזה מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך?מדעים איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מלאת אכזבות אבל כל כך כייפית. עיר/ים אהובות:רמת גן הרצליה ות"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?שרשרת איפה חגגת יומולדת אחרון?במסיבת פיג'מות הפתעתית. איך אתה הכי אוהב לבלות?לצאת עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?תלוי עם יש ביה"ס או אין מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 בבוקר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לצערי הרב כה מה היה המבחן האחרון?היסטוריה כמה קיבלת בו?עוד לא החזירו יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור ומחוץ לשכבה?ברור ומבית ספר אחר?מן הסתם ומהעיר אחרת?כה אתה נוהג לדבר עם חפצים?כה אבל ששש אל תגלו לאף אחדד חחח היית פעם אצל פסיכולוג?כה ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?פעם אחת אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?כי חשבתי על גיא לקחת סמים מתישהו?ממש לא אתה מעשן?hell no! מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?shut up and drive למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אני לא אוהבת בדרך כלל את כל השירים בדיסק אלא רק אחד. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?סתו ולחבק?גיא
ולנשק?גיא
ולספר לו משהו מהלב?אופק יש לך חברה?הרבה חברות כה ראית בחנוכה את הפסטיגל?כה את מי היית לוקח לאי בודד?אופק את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיגיאו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?לא אבל לפני דקה סיימתי שיחה עם מי?אוסי שם מיוחד לבן?סאן
שם מיוחד לבת?אכזבה וכם אני מכירה מישהי כאזת מאכל אהוב:פסטה מאכל שנוא:מלפפון דבר אחרון שאכלת:עוף בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?מרי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?משערת שחולצה אחת אתה לומד ביום שישי?כה מה הספר האחרון שקראת?"להיות הכי מקובלת" ויש לו חרא שם אבל הוא דווקא לא רע. אהבת?הוא היה לא רע מה הסרט האחרון שראית?האיש שבפנים אהבת?מאוד!!
אחד החזקים!! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?שי על מה דיברת איתו?על איזה כיך שהיא באה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?או גיא או אופק על מי אתה יודע הכי הרבה?לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?משקה re:bar ממולץ ביותר!
כמה הוא עלה?לא יודעת אחי שילם חח כפרהה עליוו ממי הsms האחרון שקיבלת?שי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?שי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מה מה ממש בא לך לאכול עכשיו?גלידה יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?אני בתהליכים מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני שבועיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני יותר משנהה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?גבעתיים למה הלכת לשם?לקניון איך קוראים לאמא שלך?מה אכפת לכם?! חח סתם יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי כמה קטנים כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?5 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?שי! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 ככה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?להגדיל את הציצים להוסיף גובה ולשנות את הקול ובפנימיות?זה שאני בוכה מכל שטות! איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא לוקחת לפעמים דברים קשה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')דרמה רומנטיקה ופעולה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?דניאל למה?כי יש לה בית חלומות חחח כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?גיא כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?^_^ מתי זה היה?^_^ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול?שחקנית/עורכת דין מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שאני וגיא התנשקנו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?wtf מה עושה לך טוב?לדעת שאנשים מאושרים בזכותי מה מעצבן אותך?שאנשים צבועים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלא איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?טבעת היא לא שווה הרבה כסף אבל יש לה המון ערך רגשי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב חח מה היית לוקח לאי בודד?את החדר שלי המלצה לסרט:סיפור אהבה בלתי נשכח תוכנית טלוויזיה?האוס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?"את הסיבה שאני קם כל בוקר עם חיוך על הפנים" איך את/ה מתגבר על באסה?מדברת עם אופק איפה היית רוצה לבקר בעולם?אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?מזג חם איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים?כה חחח רעה שכמותי חיית מחמד:אין כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כה נפגשת איתו/ איתה?כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?מאודד!!
מהי אהבה בשבילך?זה לדעת שיש מישהו שתמיד ישמח לשמוע את הקול שלך את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לראות שאנשים מאושרים בזכותי מה את/ה אוהב/ת לעשות?לשחק(דרמה) מקומות בילוי מועדפים:בתים חח את/ה אוהב/ת להיות בבית?תלוי עם מי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:מה נראה לך?! wtf?!יא בלומה בשכל האם את/ה מאמינ/ה בה´?זה לא ברור החיים טובים לדעתך?כה לבוש:אה?! איפור:מזתומרת?! מאכל אהוב:פסטה פעם 3 בשאלון! שתייה אהובה:מים להקה אהובה:טוקיו הטל סרט אהוב:סיםור אהבה בלתי נשכח גלידה:וניל עיר בעולם:רמת גן ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לשתות שיר ברקע:reday set go-טוקיו הוטל שעת סיום:20:41

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאעעעעע טוקיו הוטללללללל../images/Emo99.gif

למה את לא בפורום? או שאת כן?0_0

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifישלי שאלה בדילאיי...למה קראו לילדה

הזאת אכזבה? מסכנהה=///

נועוש6

New member
חחח

עונה לך על הכול חח דבר ראשוון אני לא בפורום כי...טוב אין לי מושג למה וקראו לילדה אכזבה כי ההורים שלה רצו בן....חח הורים בלומים שכלית!

קטרפי

New member
יו הו הו ובקבוק של רום ../images/Emo110.gif

שעת התחלה: 20:23 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: בשביל מה אני עונה על זה¿ מחשבה שעוברת בראש: משעמם לי מה עשית היום? עבדתי באנונימוס, ואז נסעתי לסבא וסבתא לחג מה תעשה מחר? מאוד מקווה לכתוב חשק ל...: להיות לבד מה המידה שלך בנעליים? 44 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? צמחונות וטבעונות, זכויות בעלי חיים, השבט איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בקבר מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל של א\נשים אחרים מה אתה הכי שונא לאכול? אוכל של מסעדות בשריות מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? אני לא אספר פה מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? התגייסתי מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? חום מה המקצוע האהוב עלייך? משהו שקשור לכתיבה מה המקצוע השנוא עלייך? שוחט, ויויסקטור, או כול דבר שקשור בניצול איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הכרתי המון א\נשים מדהימים עיר/ים אהובות: ירושלים, תל הביב, וכול השאר זה לא ערים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מוניקה (המצלמה שלי) איפה חגגת יומולדת אחרון? בגן מאיר איך אתה הכי אוהב לבלות? להיות עם א\נשים שאני אוהב, לא חשוב איפה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אני לא בבית ספר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? ^ מה היה המבחן האחרון? בגרות בספרות כמה קיבלת בו? 73 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כולן ומחוץ לשכבה? כולן ומבית ספר אחר? יאפ ומהעיר אחרת? רובן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? יאפ ואצל פסיכיאטר? יאפ חשבת פעם על התאבדות? יאפ אם כן - סיפרת למישהו? יאפ מתי פעם אחרונה שבכית? ביום שישי מדוע? כי חזרתי מהפגנה נגד כפרות =[ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אףפם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני לא מוריד מאז שיגליתי את radioblogclub למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ^ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אימא ולחבק? ידידה שלי ולנשק? אותה ידידה ולספר לו משהו מהלב? ידידה אחרת יש לך חברה? לא =[ ראית בחנוכה את הפסטיגל? חס וחלילה את מי היית לוקח לאי בודד? מישהי שאני אוהב את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את מי שרציתי לחבק ממקודם אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא עם מי? ^ שם מיוחד לבן? נחליאלי¿ שם מיוחד לבת? מפרשית¿ מאכל אהוב: שאלתם את זה כבר מאכל שנוא: גם את זה דבר אחרון שאכלת: פטריות בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? נמנמ.... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את הז'קט אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? טריינספוטינג \ אירווין וולש אהבת? יאפ מה הסרט האחרון שראית? לוזוכר אהבת? ^ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אימא על מה דיברת איתו? היא רצתה שאני אבוא לאכול מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ידידה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? עליה מה הדבר האחרון שקנית? צילום מסמכים נחשב¿ כמה הוא עלה? 33 ממי הsms האחרון שקיבלת? ממישהי שהייתי צריך להביא לה משהו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אני לא שולח מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה טבעונית של גנש =] יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ביום חמישי בהפגנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פתח תקווה למה הלכת לשם? כי סבא וסבתא שלי גרים שם איך קוראים לאמא שלך? מה זה משנה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 4 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לוידע בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכול ובפנימיות? להיות יותר רגיש איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא לא תמיד מקשיבה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? פסיכולוגיים עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מנכ"ל מקדונלדס למה? בשביל שאני יוכל להעביר אליי את כול הכסף שלו ואז לירות לעצמי בראש כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 0 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אפס מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נועה כמה קומות יש לך בבית? 9 הלכת פעם להפגנה? יאפ הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד התעללות בבעלי חיים מתי זה היה? האחרונה ביום חמישי, אבל היו כמה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? משהו עם כתיבה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהייתה לי חברה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פוסט מודרניזם מה עושה לך טוב? אהבה מה מעצבן אותך? רשעות וטיפשות מה תמיד צריך להיות בכיס? עט איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? להלחין מה הפריט הכי יקר שיש לך? היומן שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב סויה מה היית לוקח לאי בודד? כלום, רק שתהייה שם חברה טובה המלצה לסרט: צבע הלילה תוכנית טלוויזיה? DeathNote מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אני אוהבת אותך איך את/ה מתגבר על באסה? מתבאס לי בשקט =[ איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? קוטריות איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? יום כיפור האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? אם הן מבינות את ההומור שלי חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אם היא לא נשארת וירטואלית הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? מלא פעמים נפגשת איתו/ איתה? יאפ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כה מהי אהבה בשבילך? חיים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני מקווה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיות עם חברים, להרגיש מועיל מקומות בילוי מועדפים: בתים של חברות\ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יאפ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? זה מאוד תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? רק אם זה משהו רע את/ה בחור/ה קנאי/ת? יאפ מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: פוסט מודרניזם, בלאט, אין בעייה האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לא לבוש: חולצה שחורה ומכנסיים.... כלשהם איפור: לא כרגע מאכל אהוב: פעם שלישית כבר! שתייה אהובה: מיץ רימונים להקה אהובה: כרגע נייטוויש סרט אהוב: גם את זה שאלתם גלידה: רום וצימוקים עיר בעולם: ערים זה בלאט ארץ: ניו זילנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתעצבן על בתדודה שלי שיר ברקע: אין שעת סיום: 20:48

למעלה