שאלון היכרות

Efrat K

New member
גמני ארצה לקבל הבנה בסיסית במקצועות כאלה

אתה ב4 יחידות?

Efrat K

New member
אם אתה מקבל ציונים סבירים בגיאומטריה

בין 60-70 אז אני מציעה שתשאר,כי 4 יחידות תמיד עדיפים ל3 אבל אם זה עושה לך כאב ראש רציני כמו שזה עשה לי אז תרד,ב3 יחידות ממש נחמד לי.

בלה בלה בלהה

שעת התחלה: 22:28 שיר שמתנגן ברקע: ברכת המלך / מירי מסיקה ספר קצת על עצמך: שוליית קוסם ומורה בבית ספר לקוסמים מחשבה שעוברת בראש: מה לעזאזל אני יעשה ע המידע הרב שקיבלתי ביומיים האחרונים...?? מה עשית היום? אצל אמא ודודים מה תעשה מחר? אצל אמא ודודים אחרים =] חשק ל...: נשיקה...שווה אבל מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שוחרים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? 5 שנים אחרי סיום צבא...אולי עוד בקבע אני בספק...או סלבב מה אתה הכי אוהב לאכול? גלידהה מה אתה הכי שונא לאכול? ירקות =// מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? התקשרתי לבוס שלי (קוסם) והזמנתי הופעה לביצפר...והוא באמת באא מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? ויתרתי על קשר בריא בגלל ההורים מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? אפור מה המקצוע האהוב עלייך? סרטוט מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עבר סבבה...היה טוב וטוב שהיה ערים אהובות: ת"א, אילת וחיפהה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כרית של לב גדול עם 2 ידיים לחיבוקק איפה חגגת יומולדת אחרון? על הגג של הקוסם (ראה למעלה) במסיבת הפתעה איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבותת עם חברים, ידידים, חברות, מכרים... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? רבע לתיק-תק מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בין 7:25 ל-8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מדים של חייל האוויר...לא סתם מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה בקורס קיץץ כמה קיבלת בו? 100 (מתוך 105 - אבל צדקתי בבונוס
) יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברורר ומחוץ לשכבה? עוד יותר ברורר ומבית ספר אחר? מן הסתם כאילוו ומהעיר אחרת? חפרתםם.... אתה נוהג לדבר עם חפצים? לאא!!! היית פעם אצל פסיכולוג? ניסו =] לא הלך ואצל פסיכיאטר? אני לא משוגעעע !!!! חשבת פעם על התאבדות? בטחח פעם בשעה אם כן - סיפרת למישהו? תגידו? התחלקתם על השכלל? מתי פעם אחרונה שבכית?לפני יומיים מדוע? לא ידעתי מה עם אמאא לקחת סמים מתישהו? דייייי אני לא מסומממתת אתה מעשן? איכסס...שונאת ת'ריחח מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בחלום =] איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? SO FAR / בנות נחמה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני לא בנאדם משועמם שזורק כסף על זבל שנהרס... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? רועיי המטומטםם ולחבק? דובייי שלייי ולנשק? אממ....סוד ולספר לו משהו מהלב? אור ועדןן יש לך חבר? יכל להיות לי אם לא הייתי מטומטממתת....יש יותר מדי אפשרויותת ראית בחנוכה את הפסטיגל?היה מאגניבב את מי היית לוקח לאי בודד? נוגיתהה שליי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לולהה שישנה ליי במיטה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן עם מי? דוביי שלייי שם מיוחד לבן? פלא שם מיוחד לבת? קסם מאכל אהוב: היה את זה כבר...לא? מאכל שנוא: גם את זהה...חארטטניםם דבר אחרון שאכלת: שוקולדד =]] יאאמיי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אופק איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? סוודר שחור עם צווארון וי ענקק אתה לומד ביום שישי? לאא!!! חעחעחעחחע מה הספר האחרון שקראת? עיני נמר...בכיתה ו' (לפני 4 שנים) אהבת? מאדד מה הסרט האחרון שראית? חתונה קולומביאנית אהבת? בקטנה...לא משו מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? קורליי שלי על מה דיברת איתו? על מי יותר נכון... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? קורליי ועדןן על מי אתה יודע הכי הרבה? גם... מה הדבר האחרון שקנית? קולה כמה הוא עלה? 8 שקל...גנביםםם בני גנביםם ממי הsms האחרון שקיבלת? יזהר...התגעעגעתי יא מכוערר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמאא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לילה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? עוד שוקולדד
יש לך עדשות/ משקפיים? לפעמים....כשבא לי עשית ישור שיניים? איכסס גשר מגעילל שיורידוו כבררר מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבועיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה שעברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רחובות למה הלכת לשם? אמאאא...בבית חוליםם =// איך קוראים לאמא שלך? עדנה המתובלת - ליצנית וקוסמת בטעם אחר =] יש לך שם שני? מהו? מרים =] אתה קרוי על שם מישהו? מי? סתבא רבה ז"ל אתה אוהב ילדים קטנים? יאפפ כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 5 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שירה =] בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ת'גשר המגעייללל הזהה ובפנימיות? את הביטחון עצמי (מופרז) שליי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חופרתת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מיסטיי למה? החיים שלה דבשש כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בית חולים =// מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אור כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? ברורר הפגנה נגד (או בעד) מה? מי זוכרר? מתי זה היה? וואלה לא זוכרת... מה תעשי כשתהיי גדולה? מאיפה אני יודעתת? בינתיים עד גיל 25 אני על מדים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבהה באיזה ביטוי אתה משתמש יותר מידי? "את שומעתת?" - "מלידהה" מה עושה לך טוב? דיבורים מצחיקים ושקטים מה מעצבן אותך? יותר מדי דיבורים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפווווןןןןן איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? גומיי מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב שליי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? XL מה היית לוקח לאי בודד? טפלופ המלצה לסרט: שכחו מזה...אללה יודע מתי הייתי פעם אחרונהה תוכנית טלוויזיה? "אימפריה קטנה שלי" מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? בבוקר שאני יפה כמו הזריחהה =] איך את מתגברת על באסה? מדברת עם בוביי איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? העלמה...ממש קוסמים איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פוריםםם האם את אוהבת לצחוק על אנשים? לפעמיםם חיית מחמד: מיסטיי שליייי (הכלבה הכי יפהה בעולםם) כמה אחים יש לך? 2 מאמינה באהבה וירטואלית? תלוי אם הוא חתיך...ונחמד...ורגיש...ומצחיק.............. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? מלאא נפגשת איתו/ איתה? החיים שלי...שאני לא ייפגש? מאמינה באהבה ממבט ראשון? קרה יותר מפעם אחת מהי אהבה בשבילך? שזה בא משני הצדדים את חושבת שאת חזקה מבחינה ריגשית? מאדד מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שטויותת מה אתה אוהבת לעשות? לשיר ולרקודד מקומות בילוי מועדפים: קניון, מועדונים...והחדר שלייי!!!! את אוהבת להיות בבית? מה המזג אוויר בחוץ? כשיש לך אהבה את נאמנה? בונא יא זבלותת מה אני נראית לכםם? את וותרנית או עקשנית? בד"כ עקשניתת...לפעמים כשבא לי יכולה גם לוותר אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? למה לי? כדי שתיהיי/ה כמוני? חס וחסילהה את בחורה קנאית? לאאא מילים או משפטים שאת מרבה להגיד: לייק דהה, בקיצקוץץ האם את מאמינה בה´? אין עוד מלבדוו החיים טובים לדעתך? מדהימיםם לבוש: זרוקק לגמריי איפור: בעדינוותת מאכל אהוב: גלידהה ושוקולד (פעם שלישית) שתייה אהובה: קולהה להקה אהובה: התקווה 6 סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח גלידה: ריבת חלב עיר בעולם: אמסטרדם ארץ: איטליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? יעבור לדף הבא שלי (שין, שוקס, שואומי.....) שיר ברקע: SO FAR / בנות נחמה שעת סיום: 22:58

shelly malka

New member
השאלון הקצר ביותר שראיתי בחיי../images/Emo12.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

שעת התחלה:11:11 חושבים עלי^.^ שיר שמתנגן ברקע:(+44) - BrokenHearts ספר קצת על עצמך:אני שליXD
מחשבה שעוברת בראש:כמה שאכלתי היום
מה עשית היום?ישנתימחשב אכלתי מחשב מה תעשה מחר?לישון לאכול מחשב ללכת לים ולישון חשק ל...:עוגהO__O מה המידה שלך בנעליים?40>< באיזה פורום אפשר למצוא אותך?במלאXD איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בירחXD מה אתה הכי אוהב לאכול?מנגו.. מה אתה הכי שונא לאכול?כוסברה או על מה שמשתמע מהמילה>_> מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים?באנגי,ללכת מכות ועוד... מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים?לצעוק על הרכזת><" מה הצבע האהוב עלייך?שחור&צהוב=
מה הצבע השנוא עלייך?וורוד מה המקצוע האהוב עלייך?חינוךXD מה המקצוע השנוא עלייך?לשון\הבעה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נחמד+ עיר/ים אהובות?אממ ישוב ילדותי.. קיבוץ שדודי גרים בו ואני יהיה מקורית ואני יכתוב ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אמ.. טיסה לאמריקה וטיסה לטורקיהD: איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית עשו לי הפתעהXD איך אתה הכי אוהב לבלות?ים\קניון לא בגלל הקניות בגלל המקדונלדסXD מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?תלוי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?יאפ מה היה המבחן האחרון?לא זוכרת נראה לי יום רביעי כמה קיבלת בו?לא ידוע אבל ציונני מתחיל מ85 יש לך חברים מחוץ לכיתה?יאפ ומחוץ לשכבה?יאפ ומבית ספר אחר?יאפ ומהעיר אחרת?יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים?שאני על כדורים.. צוחקת
XD היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא
חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?מתישהוא בשבוע מדוע?כי המורה עיצבנה אותי אז צעקתי עליה ואכלתי אותה >_> לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא קרה
.. אני ילדה טובה
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אני לא שומעת את כל השירים של הלהקה אז אני לא ישלם 50 ומשו שקל לשמוע שירים שאני לא אוהבת.. ומי שאני אוהבת אני קונה תדיסק.. כמו למשל גרין דיי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?המורה ולחבק?חנינא אישתי
ולנשק?את התינוק של שרק ולספר לו משהו מהלב?אממ יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?כה את מי היית לוקח לאי בודד?אותי ואת משפחתי ואת חברותי המסוקסות
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אממ.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כה עם מי?טל חברתי
שם מיוחד לבן?אדם שם מיוחד לבת?סול מאכל אהוב:כל מה שאכיל מאכל שנוא:כל מה שלא אכיל דבר אחרון שאכלת:קינוח בשם מוזר שאימי הכינה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?חברות שלי מהעיר הקודמת שגרתי בה
איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?אממ תחולצה של בילבונג הכוסית שלי אתה לומד ביום שישי?יאפ=\ מה הספר האחרון שקראת?אממ אממ אממ אהבת?אממ אממ אממ מה הסרט האחרון שראית?אני רואה עכשיוD: יורו טריפ
אהבת?מאוודד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?טל טל על מה דיברת איתו?על השיעמום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?לא יודעת על מי אתה יודע הכי הרבה?אממ חברות שלי? מה הדבר האחרון שקנית?קרפ צרפתי כמה הוא עלה?12 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת?אממ חן? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לא רינת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לא זוכרת מה ממש בא לך לאכול עכשיו?עוגהO_O יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?בקטנה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?אממ מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

shelly malka

New member
ממשיכה../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לא זוכרת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אממ חולון? למה הלכת לשם?דודים איך קוראים לאמא שלך?לא רלוונטי יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן סבתא שלי אתה אוהב ילדים קטנים?לא הכי כמה בני דודים יש לך מצד אמא?יותר מ50 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?יותר מ60 ביחד אמור ליות 126 בני דודים+נינים אם אני לא טועה איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?פי יש מיליוןןן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?3 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?להקטין טיפה תרגל ובפנימיות?אני עצבנית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?חשה שהיא יודעת הכל>> איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?מנהלת בצפר הזונע למה?כדי לשנות כמה חוקים כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?בעה עד אז ה גדול מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אממ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?חנינא
כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?חחחחח חצי הפגנה הפגנה נגד (או בעד) מה?נגד זה שלא נלמד עד שלא יתקנו תמזגן בכיתה מתי זה היה?אתמול מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול?חוקרת עבמים מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אממ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?מעננין לי תחצוצרה השמאליתXD מה עושה לך טוב?
מה מעצבן אותך?אנשים מעצבנים מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירהXD מה הפריט הכי יקר שיש לך?שרשרת? מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל מה היית לוקח לאי בודד?זה לא היה כבר? המלצה לסרט:אממ בוראט? תוכנית טלוויזיה?רוזוול מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שאני יפהD: איך את/ה מתגבר על באסה?אוכלתXD איפה היית רוצה לבקר בעולם?ירח מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף? איזה חג אהוב עליך?פסחD: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים?לא ממש לא חיית מחמד:דג צילי ותוכי פאקו כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?יאפ נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?אולי מהי אהבה בשבילך?אהבה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?אולי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?חברותיי&משפחתי מה את/ה אוהב/ת לעשות?מחשב מקומות בילוי מועדפים:זה היה כבר לא? את/ה אוהב/ת להיות בבית?מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית.. יותר מדי><" אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ישלי עוגיות
את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא חושבת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:כפרעללייך,שמנה כוסית,י'כוסית אש מגיל 6..XD האם את/ה מאמינ/ה בה´?כה יש בי צד מאמין החיים טובים לדעתך?לרוב לבוש:גינס חולצה איפור:ליפגלוס סומק מאכל אהוב:-__-זה היה שתייה אהובה:נסטי & קולה להקה אהובה:מלאאא ואחת מהן גרין דיי סרט אהוב:ניהיה מקורית ואני יגיד טיטאניק.. סתם לא ..אממ בוראט? גלידה:וניל עם אוריאו עיר בעולם:קליבלנד ארץ:ישראל4אבר מה תעשה כשתסיים את השאלון?ימשיך לראות יורו טריפ שיר ברקע:לא יודעת איזה שיר מהסרט שעת סיום:11:45 ונאלצי להיא לאחי משו

Over My Head

New member
בדיוק בזמן ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

התחיל להיות לי משעמם
שעת התחלה: 21:42 שיר שמתנגן ברקע: אין...
ספר קצת על עצמך: אמממ...אני בת כמעט 15, בכיתה י', מדריכה בתנועת נוער
רוקדת שרה ומשחקת בלהקת בצפר(כן זה נשמע מעפן אבל זה הכי כיפי בעולם)ומשחקת טניס. אני לומדת 5 יחל אנגלית 5 יחל מתמטיקה(בינתיים
זה ממש קשה) 5יחל כימיה ו-5 מחשבים(אולי אני אלך על 10 שנה הבאה...לא בטוח)ועוש כל המקצועות הרגילים. אני ממש ממש ממש אוהבת לצאת עם חברות לשבת אפושהו ולעשות צחוקים
יום שלישי זה אחד הימים האהובים שלי=] ואין לי הרבה זמן פנוי בזמן האחרון וגם לא נראה לי שיהיה לי בשנה הקרובה
. ואני אוהבת את הלהקה "THE FRAY"
אה כן ואני אוהבת את החיים שלי=] כי אפילו שהם מלאים בכל כך הרבה דברים זה ממש כיף. וגם חפרתי...אבל אתם תתרגלו לזה
מחשבה שעוברת בראש: שנמאס לי שאח שלי חושב שהוא היחיד שיכול לעשות את התשחץ בעיתון!! (מוזר אני יודעת..) מה עשית היום?קמתי בבוקר, הלכתי לסידורים, קניתי בורקסים לאמא, הלכתי לחברה, הכנו שניצלים ביחד שיצאו די מוזר אבל בקטנה, חזרתי הביתה, ישנתי קצת, ניקיתי את התנור
סידרתי את השולחן קראתי עיתון וראיתי טלוויזיה, בינתיים דודה שלי הגיעה אלינו, עשינו קידוש והתיישבנו לאכול, אחרי זה הלכתי לקרוא עוד קצת עיתון ראיתי עוד קצת טלוויזיה והסתובבתי קצת בפורומים, ועכשיו אני פה
מה תעשה מחר?בבוקר אני הולכת לקרובי משפחה, ואחרי זה נראה.. חשק ל...: משהו שיעביר לי את הכאב ראש והכאב גרון הזה כי אם אני אהיה חולה אני אמות כי אני לא יכולה להפסיד את הטיול ביום ראשון
מה המידה שלך בנעליים? 41..
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? האנטומיה של גריי
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עם משפחה אוהבת וקטנה בשלבי הרחבה בבית שאני עיצבתי ועובדת בתור מעצבת פנים נחשבת
משחקת טניס בזמנינ הפנוי ויוצאת לבלות עם כל החברות שיש לי עכשיו וכאלו שאני אכיר במהלך השנים.. מה אתה הכי אוהב לאכול?פשטידות וסלטים, וגם כלמיני עוגות שמנת שאמא מכינה
גרר זה כזה טעים.... מה אתה הכי שונא לאכול? כבד
מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? נראה לי שסנפלינג, כי התלחתי לבכות באמצע שאני לא יכולה לעשות את זה וזה היה ממש מפחיד. מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? שהתחלתי לבכות באמצע הסנפלינג, ובטח היו עוד מלא. מה הצבע האהוב עלייך?בחול ואדום(אבל לא ביחד)וגם שחור, ובעצם גם לבן
מה הצבע השנוא עלייך?אין כזה מה המקצוע האהוב עלייך?כימיה זה נחמד, אני גם אוהבת ספרות.. מה המקצוע השנוא עלייך?פיזיקה(מזל שאני לא למודת את זה השנה
) איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היא הייתה הכי טובה שהייתה לי בחיים והכי גרועה שהייתה לי בחיים, אבל הכל לטובה, ועברתי שינוי מאוד גדול בשנה הזאת. עיר/ים אהובות: אממ....רומא
ו...גם אמסטרדם נראה לי. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא עולה לי עכשיו משהו בראש
איפה חגגת יומולדת אחרון? עם החברות בנאפיס
איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת לאיזשהו מקום עם כל הלהקה והמתנס, לעשות על האש, וסתם כבר דברים מתגלגלים ואנחנו נהנים לנו אחד עם השני. אני לא יוצאת למועדונים וכאלה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?10 וחצי 11 בימים של בצפר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00...אין לי יום אחד שאני מתחילה מאוחר
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?חולצה עם סמל ובינתיים כל מכנס שהוא. מה היה המבחן האחרון? בכימיה, אתמול, הלך לי טוב...נרא לי
כמה קיבלת בו? לא יודעת... יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? יותר בכיוון של ידידים מאשר חברים ומבית ספר אחר?כנל ומהעיר אחרת? לא ממש אתה נוהג לדבר עם חפצים? אני לפעמים מדברת עם הדובי שלי
היית פעם אצל פסיכולוג?לא, אבל אני ממש רוצה ללכת, אני חושבת שזה די מועיל- לדבר עם מישהו שאתה לא מכיר עם נקודת מבט אחרת על הדברים. ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? - מתי פעם אחרונה שבכית? אני די רגשנית ככה שאני בוכה די הרבה, הפעם האחרונה הייתה היום כשראיתי סופר נני. זה ממש עצוב איך שאנשים מתייחסים לילדים שלהם
מדוע?" לקחת סמים מתישהו?לא! אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בחיים לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?כולנו ילדים של החיים- שלום חנוך למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אני אוהבת שירים מסוימים של כל זמר ולא את כל השירים שיש לו ככה שאין טעם לקנות דיסק שלם בשביל 2- 3 שירים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?חחח אח שלי, אבל זה עבר לי ולחבק?יש כמה
ולנשק?יש מישהו
ולספר לו משהו מהלב? כנל יש לך חבר? בינתיים לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?חח לא את מי היית לוקח לאי בודד?וואי שאלה קשה, אני מניחה שהייתי לוקחת מישהו שאני צריכה ליישב איתו כמה דברים. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את הדובי שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? דיברתי קודם עם חברה עם מי?חברה טובה שם מיוחד לבן?שחר...לא מיוחד אבל אני ממש אוהבת אותו שם מיוחד לבת?ליר
מאכל אהוב:זה לא היה כבר?
מאכל שנוא:כנל דבר אחרון שאכלת: כרובית אפויה עם פלפל כתום חתוך בצד אפוי גמכן. נשמע מוזר אבל טעים לאללה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה הכי טובה שלי לשעבר. היא עברה בצפר ולא ממש שמרה על קשר. היא די חסרה לי.בי הרבה אפילו. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנס שחור ארוך ישן של פוקס.הוא טוב לי לספורט. אתה לומד ביום שישי?כן
3(!) שעות מחשבים
מה הספר האחרון שקראת?"עקדת תמר" של נעמי רגן, ועכשיו אני קוראת את "איש המיסתורין" של רוברט קרייס ואת "אל אישך תשוקתך" של נעמי רגן. אהבת?מאוד

Over My Head

New member
תקראו!אני מעניינת!!../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

נכון? המשך: מה הסרט האחרון שראית? ראיתי עכשיו את "אין כמו בבית" (ככה קוראים לו נכון? הסרט עם שרה ג'סיקה פרקר ומתיו מקונוהי
?) אהבת? חביב מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי על מה דיברת איתו?כל מיני מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברות הכי טובות שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?חברות הכי טובות שלי מה הדבר האחרון שקנית?חולצה מכופתרת לבנה מזארה כמה הוא עלה?140 נראה לי ממי הsms האחרון שקיבלת?מחברה טובה שלי מחזירה לי ברכת צום קל
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אחת מהחברות הכי טובות שלי.פזפז. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?זה באיטלקית
מאבא שלי. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום...אני מלאה מהארוחת ערב יש לך עדשות/ משקפיים?כן עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? יחסית מזמן . מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?גם יחסית מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב? לא זוכרת.. למה הלכת לשם?לא יודעת
איך קוראים לאמא שלך?- יש לך שם שני? מהו?- אתה קרוי על שם מישהו? מי? שילוב של כמה דברים אתה אוהב ילדים קטנים?מאודדדדדדד
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?8 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בת דודה הכי צעירה מצד אבא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?בדיוק בגיל שלי. זה הגיל הכי יפה וכיפי=] מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?נוטינג ובפנימיות?יש כמה דברים. להתעצבן פחות בקלות למשל. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא פוגעת בלי לשים לב ולפעמים היא שמה עלי פס כשאנחנו נמצאות עם אנשים אחרים. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש דרמה קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אפחד למה? כי טוב לי בחיים שלי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיותר
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?חסה...אין לי מושג למה
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אריאל...שם יפה דרך אגב כמה קומות יש לך בבית?אחת הלכת פעם להפגנה?חחח הייתה לי ביסודי הפגנה נגד המחנכת שלי. הפגנה נגד (או בעד) מה?הייתה לנו מחנכת והחליפו לנו אותה אז הפגנו נגד החדשה כי רצינו שהישנה תחזור
זה היה הזויי מתי זה היה?ביסודי, בכיתה ה'
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול?בעזת השם אני אעבוד בעיצוב פנים. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?היו המון
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?יש כמה שברגע זה לא עולים לי לראש מה עושה לך טוב?להיות עם חברים, עם המשפחה, להדריך,לשחק טניס,לצחוק, להיות עם הלהקה... מה מעצבן אותך?שעושים לי דווקא מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון וכמה שקלים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מרגשת וציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?יש כמה שיש להם ערך סנטימנטלי מאוד גבוה בשבילי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אממ....ירקות פירות ויוגורטים?לא דעתת
מה היית לוקח לאי בודד?שירים המלצה לסרט:סיפור אהבה בלתי נשכח לאוהבי הדרמה וסיוט בקצה האופק לאלה שאוהבים אימה.
תוכנית טלוויזיה? האנטומיה של גריי ומגרש ביתי
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שאני די בוגרת לגיל שלי, ושאני יפה, ושאני בנאדם טוב.
איך את/ה מתגבר על באסה?עם שירים וחברות איפה היית רוצה לבקר בעולם?בפריז, ובדרום אמריקה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עזרה אחד לשני, וגם קצת בהמתיות. עם כמה שזה עצוב-זה נכון.יש אנשים במדינה הזאת שמתנהגים כמו חיות. איזה עונה בשנה אהובה עליך?כולן, במיוחד חורף.
איזה חג אהוב עליך?חנוכה, כי הוא מאוד קרוב ליומולדת שלי.וראש השנה בגלל הריבות, וכל השאר בגלל שהם חגים.זאת סיבה מספיק טובה בשביל לאהוב אותם. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים?לא
חיית מחמד:אין אבל הלוואי שהיה לי בולדוג סיני.
כמה אחים יש לך?אחד מאמינ/ה באהבה וירטואלית?תלוי. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?- מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?תלוי מהי אהבה בשבילך?משהו שגורם לי להתרגש, ושגורם לי לקום עם חיוך בבוקר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא הבנתי את השאלה.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?החיים עצמם. מה את/ה אוהב/ת לעשות?המון דברים. בעיקר לצחוק. מקומות בילוי מועדפים:- את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי במה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?תלוי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:- האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?מאוד תודה לאל
לבוש:מה? איפור:?? שתייה אהובה:מים להקה אהובה:THE FRAY סרט אהוב:סיפור אהבה בלתי נשכח
גלידה:שוקולד
ארץ: איטליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון
שיר ברקע:- שעת סיום:23:30 זה לקח לי הרבה זמן כי הפסקתי באמצע והלכתי לראות סרט!!אני לא כזאת איטית

Efrat K

New member
איזה באסה זה למחנכת שלכן

עשיתן נגדה הפגנה,מניחה שלא ממש אהבת אותה
.

Over My Head

New member
../images/Emo6.gifלא בדיוק../images/Emo42.gif

פשוט אהבנו יותר את המחנכת הקודמת..

Efrat K

New member
אה

וזאת סיבה לעשות נגדה הפגנה?גם לי לא היו כל מיני מחנכות לא משהו,אבל לא עשינו נגדן הפגנה,נשכח לרגע את העובדה שאנחנו כיתה של חננות.

hadarinke

New member
גם אנחנו הפגנו נגד מורה...

אפילו פעמים! ופעם אחת העיפו אותה, ומורה אחרת השאירו על תנאיXD

נועוש6

New member
כחול אדום-כי אלה לא סתם עוד צבעים!

ומה זה לא ביחד?! חח רק ביחד! צר"גג אימפריההה

hadarinke

New member
וואו זה ארוך...../images/Emo209.gif

שעת התחלה:23:40 שיר שמתנגן ברקע:red hot chilly peppers-cant stop ספר קצת על עצמך:צופים, חברות, משועממת...עצלנית... מחשבה שעוברת בראש:איפה מור?! מה עשית היום?ישנתי, נפרדתי מההורים, אכלתי ארוחת חג.. מה תעשה מחר?מה שאני ארצה, לבד בבית! חשק ל...:משהו קראנצ'י, אולי טוסט מה המידה שלך בנעליים?39 וחצי באיזה פורום אפשר למצוא אותך?315-צופים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בטח עם 2 ילדים, גרה בדירה בתל אביב או אמסטרדם... מה אתה הכי אוהב לאכול?כל דבר כמעט:)...אבל הכי הכי-צ'יפס וספגטיP: מה אתה הכי שונא לאכול?זיתים!!! וגם כבד וחצילים
מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים?פעם אחת ישבנו 3 ילדות ב3 בלילה באיזה כיכר ראשית וצעקנו למכוניות דברים, זה מה שעולה לי בראש מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים?אני וחברות לקחנו קרטונים ענקיים ורצנו איתם ברחובות... מה הצבע האהוב עלייך?אדום. מה הצבע השנוא עלייך?ורוד פוקסיה כזה מסנוור מה המקצוע האהוב עלייך?הסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך?ספרות...בגלל המורה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?ציונים בסדר, חברים ושטויות והרבה הרבה צופים! עיר/ים אהובות:קרית אונו, תל אביב, מצפה רמון(כן כן ), ואילתD: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?הביאו לי שעון ממש יפה מחרסינה בסגנון פופ-ארט(אני נורא אוהבת!!) איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית עם חברות ובמסעדה עם המשפחה:) איך אתה הכי אוהב לבלות?בדיזינגוף ותל אביב...תמיד מוצאים מה לעשות:) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?לימודים-12 שישי וכו מתי שאני רוצה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לצערי מה היה המבחן האחרון?לפני שבועיים כמה קיבלת בו?89 יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן... ומחוץ לשכבה?כן.. ומבית ספר אחר?כן...חח אחת עומדת מטר מאחוריי עכשיו! ומהעיר אחרת?כן... אתה נוהג לדבר עם חפצים?ברור! אני מדברת כל יום עם המברשת שיניים שלי על פוליטיקה. היית פעם אצל פסיכולוג?כן.אמא שלי הפולניה הזאת
ואצל פסיכיאטר?לא...מה אני...משוגעת?
חשבת פעם על התאבדות?כן. היו ימים.. אם כן - סיפרת למישהו?לך אולי? ולמור שרואה את מה שאני רושמת! מור לכי! מתי פעם אחרונה שבכית?לא זכור לי...לפני שבוע ככה...בשיחה.. מדוע?כי יש מצב רע מאוד אצלינו בחבורה ודיברתי על זה עם חברה.. לקחת סמים מתישהו?ברור. אני עכשיו עם ג'וינט ביד...
אתה מעשן?לא! איכס! פויה! מתי פעם אחרונה שהשתכרת?בחתונה של בת דודה...לפני כמה חדושים.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לאב טודיי של מיקה. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני קונה רוב הזמן דיסקים אבל אין לי כוח לשים את הדיסקים במשחב אז אני מורידה:p מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?בוטן הכלבה שלי! היא אכלה לי את הדובי!!! ולחבק?א' ולנשק?א' ולספר לו משהו מהלב?אממ...זה כבר לנועה...כי יש לי עניין לא סגור איתה! יש לך חבר?יאפ:p אבל זה סוד... ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא. את מי היית לוקח לאי בודד?את המברשת שיניים שיהיה לי עם מי לדבר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את מור!!!*חיבוק* אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לפני 5 דקות.. עם מי?עם יוגב...כלומר שניצל שם מיוחד לבן?ליאו שם מיוחד לבת?ענבל, טלי ,מיכל, ויעל!

hadarinke

New member
המשך

מאכל אהוב:
, המבורגר,צ'יפס ועוד...הכל כמעט:p מאכל שנוא:זיתים!כבד! וחצילים |מקיאה את נשמתי| דבר אחרון שאכלת:פררו ארושה שמור הביאה:) בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?נועה...לצערי.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?את המכנס עם המשבצות ועוד מכנס בצבע זית...מכנסי ברך כאלה אתה לומד ביום שישי?כן. מה הספר האחרון שקראת?שעות מתות-אולי אדמון...ו"חוברת הפעלה למדפסת לקסמרק" אהבת?מאוד:) מה הסרט האחרון שראית?10 דברים שאני הכי שונאת אצלך... אהבת?בסדר...רומנטי כזה.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?מור והמברשת שיניים, איך לא:p על מה דיברת איתו?על המצב הבטחוני... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני:) על מי אתה יודע הכי הרבה?על...עצמי:) מה הדבר האחרון שקנית?עוגיות במכולת. כמה הוא עלה?11.80. ממי הsms האחרון שקיבלת?"חסר לך שאבא שלך יגלה"---הסרתי את החסימה על הסמסים שלי:p מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?ג'וגבסקי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אני מוחקת סמסים אז.... מה ממש בא לך לאכול עכשיו?עוד פררו רושה! מור!!! לכי תביאי! סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם:p יש לך עדשות/ משקפיים?יש לי משקפי שמשP: עשית ישור שיניים?נייט. הם ישרות. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?בכיתה ג'...וזה היה לביקורת...אין לי חורים! מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אממ....שנה שעברה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?גבעת שמואל...זה עיר? קניתי חאקי שמה... למה הלכת לשם?לקנות חאקי! כבר אמרתי! איך קוראים לאמא שלך?אסתי , למה? יש לך שם שני? מהו?לא מגלה:p שיהיה מסתורי... אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתא שלי. כאילו השם השני. אתה אוהב ילדים קטנים?מאוד! שהם ישנים. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?בואו נראה... 9! כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2 והם גם בחו"ל איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?את נטע. ואופירקי!! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?99. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אממ...עיניים ירוקות.. ובפנימיות?אממ...אני רוצה שיהיו לי 2 טחולים! סתם..אולי להיות יותר החלטית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?*רגשי* איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')פארודיות בעיקרון ...שיהיה קומדיה! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם אופירקי! למה?כי הוא מתוק והוא הולנדי כזה! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?41, בדיוק כמו לאמא שלי:)...סתם. אולי 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?מזלג מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?שמעון כמה קומות יש לך בבית?1...אבל יש גם מרתף... הלכת פעם להפגנה?לא:O הפגנה נגד (או בעד) מה?טפשים. מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול?פסיכולוגיה\סוציולוגיה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?מחנה 2007! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?*רגשירגשירגשי* כאילו במילים.... מה עושה לך טוב?אוכל!צופים!חברות!מיטה! מה מעצבן אותך?שקרים, דוסים שזורקים אבנים...צביעות.. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון, וכמה שקלים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה.. מה הפריט הכי יקר שיש לך?יש לי אבן בצורת לב שהביאו לי:) מה נמצא אצלך תמיד במקרר?גבינה. מה היית לוקח לאי בודד?סירה כדי לחזור המלצה לסרט:ברוס הגדול מכולם תוכנית טלוויזיה?אבודים! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?"את משצית"? סתאם....אמרו לי שאני ילדה קטלנית ועוד דברים...אני אביא ציטוטים בהמשך:) איך את/ה מתגבר על באסה?לשכוח מזה.... איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?כרס בירה עם תלתלים זה תכונה?:O איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף! איזה חג אהוב עליך?פסח! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים?רק שהם מפדחים את עצמם חיית מחמד:9 ככה..ארנבים של אחותי, תוכים וכלבה:) כמה אחים יש לך?1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?נאמנות ,מסירות, כנות... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא תמיד...לא במצבי לחץ. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לראות את טלי מחייכת...יש לה חיוך כובש..ומעניין אותי אם היא קראה את המכתב.. מה את/ה אוהב/ת לעשות?להיות חסרת חיים..וואו ממש משעמם לי אני כותבת שטויות:( מקומות בילוי מועדפים:הכיכר:O וריספלד.. כאילו פארק בקרית אונו את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?גם וגם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא. אלא אם תפגעי בי את/ה בחור/ה קנאי/ת?חלק מהפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"אז מה?" "רגשירגשירגשי", "שפומבה היה צעיר" האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך?לא תמיד...אבל צריך להיות אפוטימים. לבוש:מכנס ברך וטישרט...אבל עכשיו זה בוקסר של סאותפארק וחולצה של המחנה איפור:מדי פעם שחור בעיניים ....נדיר גם כן.. מאכל אהוב:עניתי על Zה כבר פעמיים! שתייה אהובה:קולה ונסטי כמו כל צופיפניקית מצוייה להקה אהובה:רד הוט, קווין, נירוונה, ואני אוהבת עברי לידר ויוני בלוך! סרט אהוב:טיטאניק... גלידה:שוקולד עיר בעולם:לונדון מחכה לי! ארץ:הולנד, ואוסטרליה נשמע גם מגניב מה תעשה כשתסיים את השאלון?לא יודעת...מה שיצא.. שיר ברקע:נגמרה הרשימה שלי.. שעת סיום:00:28... וזה כולל כמה הפסקות:)

shiratel

New member
חלק א' ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 01:09 שיר שמתנגן ברקע: Aly & AJ - Potential Break Up Song ספר קצת על עצמך: ג'ינג'ית וזהו מחשבה שעוברת בראש: כואבת לי הבטן
מה עשית היום? ישנתי אצל חברה, אותה חברה הייתה אצלי עם ידיד, ראינו הארי פוטר 4, וארוחת ערב בסוכה. מה תעשה מחר? לא ברור חשק ל...: לקחת אדוויל מה המידה שלך בנעליים? 40-42 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שביעיסטים, פרוייקט מסלול, שנאיה טוויין וקווין איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בבימה, הלוואי מה אתה הכי אוהב לאכול? כל מיני דברים מה אתה הכי שונא לאכול? גפילטע פיש וכבד קצוץ - בעעעע מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? לא זוכרת מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? יותר מדי מה הצבע האהוב עלייך? סגולללללל מה הצבע השנוא עלייך? אדום
בעעע מה המקצוע האהוב עלייך? ערבית וספרות מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הייתה טובה וטוב שהייתה עיר/ים אהובות: ת"א
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דיסקים למיניהם איפה חגגת יומולדת אחרון? בדירה של אבא שכבר לא ממש של אבא איך אתה הכי אוהב לבלות? לישון מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? יחסית מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי הרב כן מה היה המבחן האחרון? בביולוגיה כמה קיבלת בו? עוד לא יודעים יש לך חברים מחוץ לכיתה? בתכל'ס אנחנו רק שתי כיתות, אז כן XD ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כע ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא ממש, אני די מפחדת ממוות
אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? =/ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם לא השתכרתי (זה לא מומלץ לסובבים אותי) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Bosson - One In A Million למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי הם גם ככה עשירים ועל הזין שלי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכרת ולחבק? אימא ולנשק? מישו... ולספר לו משהו מהלב? לא זוכרת יש לך חברה? חבר? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא ממש את מי היית לוקח לאי בודד? אימא, הכלבה וזהו. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את הכלבה שלי
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כע עם מי? תמיר1991, ועוד ידיד שלי בשם רענן שם מיוחד לבן? איתמר וליאור שם מיוחד לבת? סיגל אסנת וליאת מאכל אהוב: שוקולד מאכל שנוא: גפילטע פיש וכבד קצוץ דבר אחרון שאכלת: לחמנייה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא יודעת נו... אתה לומד ביום שישי? שעתיים ערבית מה הספר האחרון שקראת? נעמת לי מאוד - עמי גדליה אהבת? כן הוא סבבה מה הסרט האחרון שראית? יורו טריפ אהבת? פאקינג סרט הזוי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? תמיר על מה דיברת איתו? מוזיקה בעיקר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ההורים נראלי על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? אוכל נחשב? כמה הוא עלה? 8 ש"ח שוקולד ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שלי מהכיתה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכרת (אין לי אסמסים יוצאים) מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? זכית (בכניסה למימדיון בלה בלה בלה...) מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שומדבר, אני שבעה הודגש באמצעות מדגישומטיק

shiratel

New member
חלק ב' ../images/Emo13.gif

יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות ברוך השם (ומשקפיים רזרבה כי חייבים) עשית ישור שיניים? עושה כרגע וזה מעפן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אורתודנטית, ב-19 לחודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמןןןןןןןןןןן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? מין סדנת לילה כזאת שנקראת "חכמים גם בלילה" באונ' ת"א איך קוראים לאמא שלך? מרגרט יש לך שם שני? מהו? חיה אתה קרוי על שם מישהו? מי? ע"ש סבתא של אבא, חיה שרה אתה אוהב ילדים קטנים? קטנים מאוד כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? זה שנולד ב-16 לאוגוסט, אייזק בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? נמשים - לא עליי ובפנימיות? טיפה יותר טאקט ובטחון עצמי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הרבה חברים, הרבה תכונות
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה לפעמים, קיטש תלוי במצברוח, מתח לפעמים, דרמה וקומדיה בעיקר
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? גילה אלמגורררר למה? כי היא פאקינג שחקנית מצליחה והיא עושה מלא הצגות והיא גאון!!! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? סנדל מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מאיר כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? בעד השלום, בעצרת התשיעית לרצח רבין מתי זה היה? כיתה ח' (אני בי"א) מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? רגע שבו קיבלתי תפקיד בכיתה ח' באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כרגע אני קוראת לכולם בבית דובי (לאימא, לכלבה...) מה עושה לך טוב? לשחק מה מעצבן אותך? הרבה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הייתי רוצה לשיר יפה... ולדעת לנהוג!!! מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מקולקל
מה היית לוקח לאי בודד? המחשב, הטלוויזיה, והכלבה
המלצה לסרט: נודל - הסרט הישראלי הכי מדהים שיש!!! תוכנית טלוויזיה? פרוייקט מסלול מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני יפה
איך את/ה מתגבר על באסה? אין לי מושג איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב, אנגליה, דרום אמריקה... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודעת ולא רוצה לדעת
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? ממש לא... זה לא ממש עושה לי את זה חיית מחמד: כלבה
כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? תלוי מהי אהבה בשבילך? שאני באמת אתחיל לחפור עכשיו? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לרוב לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לשחק בהפקה נורמלית מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשחק מקומות בילוי מועדפים: אנגליה
את/ה אוהב/ת להיות בבית? לרוב לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כע את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לפעמים ככה ולפעמים ככה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ממש... אולי רק אם אתה ממש קיצוני את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: בעיקר קללות
האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לרוב לבוש: טרנינג הכי נוח איפור: שחור בעינייםםםם מאכל אהוב: שוקולד שתייה אהובה: קולה (ובשניהם צריך לצמצם בגלל הסוכר) להקה אהובה: QUEEN לנצח!!! סרט אהוב: יש הרבה גלידה: שוקולד בלגי, מקופלת, מסטיק עיר בעולם: תל אביב, לונדון, ניו-יורק ארץ: ישראל, ארה"ב, אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת שיר ברקע: Britney Spears - Gimme More שעת סיום: 01:32 הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה