בדיוק בזמן ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif
התחיל להיות לי משעמם
שעת התחלה: 21:42 שיר שמתנגן ברקע: אין...
ספר קצת על עצמך: אמממ...אני בת כמעט 15, בכיתה י', מדריכה בתנועת נוער
רוקדת שרה ומשחקת בלהקת בצפר(כן זה נשמע מעפן אבל זה הכי כיפי בעולם)ומשחקת טניס. אני לומדת 5 יחל אנגלית 5 יחל מתמטיקה(בינתיים
זה ממש קשה) 5יחל כימיה ו-5 מחשבים(אולי אני אלך על 10 שנה הבאה...לא בטוח)ועוש כל המקצועות הרגילים. אני ממש ממש ממש אוהבת לצאת עם חברות לשבת אפושהו ולעשות צחוקים
יום שלישי זה אחד הימים האהובים שלי=] ואין לי הרבה זמן פנוי בזמן האחרון וגם לא נראה לי שיהיה לי בשנה הקרובה
. ואני אוהבת את הלהקה "THE FRAY"
אה כן ואני אוהבת את החיים שלי=] כי אפילו שהם מלאים בכל כך הרבה דברים זה ממש כיף. וגם חפרתי...אבל אתם תתרגלו לזה
מחשבה שעוברת בראש: שנמאס לי שאח שלי חושב שהוא היחיד שיכול לעשות את התשחץ בעיתון!! (מוזר אני יודעת..) מה עשית היום?קמתי בבוקר, הלכתי לסידורים, קניתי בורקסים לאמא, הלכתי לחברה, הכנו שניצלים ביחד שיצאו די מוזר אבל בקטנה, חזרתי הביתה, ישנתי קצת, ניקיתי את התנור
סידרתי את השולחן קראתי עיתון וראיתי טלוויזיה, בינתיים דודה שלי הגיעה אלינו, עשינו קידוש והתיישבנו לאכול, אחרי זה הלכתי לקרוא עוד קצת עיתון ראיתי עוד קצת טלוויזיה והסתובבתי קצת בפורומים, ועכשיו אני פה
מה תעשה מחר?בבוקר אני הולכת לקרובי משפחה, ואחרי זה נראה.. חשק ל...: משהו שיעביר לי את הכאב ראש והכאב גרון הזה כי אם אני אהיה חולה אני אמות כי אני לא יכולה להפסיד את הטיול ביום ראשון
מה המידה שלך בנעליים? 41..
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? האנטומיה של גריי
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עם משפחה אוהבת וקטנה בשלבי הרחבה בבית שאני עיצבתי ועובדת בתור מעצבת פנים נחשבת
משחקת טניס בזמנינ הפנוי ויוצאת לבלות עם כל החברות שיש לי עכשיו וכאלו שאני אכיר במהלך השנים.. מה אתה הכי אוהב לאכול?פשטידות וסלטים, וגם כלמיני עוגות שמנת שאמא מכינה
גרר זה כזה טעים.... מה אתה הכי שונא לאכול? כבד
מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? נראה לי שסנפלינג, כי התלחתי לבכות באמצע שאני לא יכולה לעשות את זה וזה היה ממש מפחיד. מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? שהתחלתי לבכות באמצע הסנפלינג, ובטח היו עוד מלא. מה הצבע האהוב עלייך?בחול ואדום(אבל לא ביחד)וגם שחור, ובעצם גם לבן
מה הצבע השנוא עלייך?אין כזה מה המקצוע האהוב עלייך?כימיה זה נחמד, אני גם אוהבת ספרות.. מה המקצוע השנוא עלייך?פיזיקה(מזל שאני לא למודת את זה השנה
) איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היא הייתה הכי טובה שהייתה לי בחיים והכי גרועה שהייתה לי בחיים, אבל הכל לטובה, ועברתי שינוי מאוד גדול בשנה הזאת. עיר/ים אהובות: אממ....רומא
ו...גם אמסטרדם נראה לי. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא עולה לי עכשיו משהו בראש
איפה חגגת יומולדת אחרון? עם החברות בנאפיס
איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת לאיזשהו מקום עם כל הלהקה והמתנס, לעשות על האש, וסתם כבר דברים מתגלגלים ואנחנו נהנים לנו אחד עם השני. אני לא יוצאת למועדונים וכאלה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?10 וחצי 11 בימים של בצפר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00...אין לי יום אחד שאני מתחילה מאוחר
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?חולצה עם סמל ובינתיים כל מכנס שהוא. מה היה המבחן האחרון? בכימיה, אתמול, הלך לי טוב...נרא לי
כמה קיבלת בו? לא יודעת... יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? יותר בכיוון של ידידים מאשר חברים ומבית ספר אחר?כנל ומהעיר אחרת? לא ממש אתה נוהג לדבר עם חפצים? אני לפעמים מדברת עם הדובי שלי
היית פעם אצל פסיכולוג?לא, אבל אני ממש רוצה ללכת, אני חושבת שזה די מועיל- לדבר עם מישהו שאתה לא מכיר עם נקודת מבט אחרת על הדברים. ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? - מתי פעם אחרונה שבכית? אני די רגשנית ככה שאני בוכה די הרבה, הפעם האחרונה הייתה היום כשראיתי סופר נני. זה ממש עצוב איך שאנשים מתייחסים לילדים שלהם
מדוע?" לקחת סמים מתישהו?לא! אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בחיים לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?כולנו ילדים של החיים- שלום חנוך למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אני אוהבת שירים מסוימים של כל זמר ולא את כל השירים שיש לו ככה שאין טעם לקנות דיסק שלם בשביל 2- 3 שירים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?חחח אח שלי, אבל זה עבר לי ולחבק?יש כמה
ולנשק?יש מישהו
ולספר לו משהו מהלב? כנל יש לך חבר? בינתיים לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?חח לא את מי היית לוקח לאי בודד?וואי שאלה קשה, אני מניחה שהייתי לוקחת מישהו שאני צריכה ליישב איתו כמה דברים. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את הדובי שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? דיברתי קודם עם חברה עם מי?חברה טובה שם מיוחד לבן?שחר...לא מיוחד אבל אני ממש אוהבת אותו שם מיוחד לבת?ליר
מאכל אהוב:זה לא היה כבר?
מאכל שנוא:כנל דבר אחרון שאכלת: כרובית אפויה עם פלפל כתום חתוך בצד אפוי גמכן. נשמע מוזר אבל טעים לאללה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה הכי טובה שלי לשעבר. היא עברה בצפר ולא ממש שמרה על קשר. היא די חסרה לי.בי הרבה אפילו. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנס שחור ארוך ישן של פוקס.הוא טוב לי לספורט. אתה לומד ביום שישי?כן
3(!) שעות מחשבים
מה הספר האחרון שקראת?"עקדת תמר" של נעמי רגן, ועכשיו אני קוראת את "איש המיסתורין" של רוברט קרייס ואת "אל אישך תשוקתך" של נעמי רגן. אהבת?מאוד