שאלון היכרות

עונה

שעת התחלה: 10:13 שיר שמתנגן ברקע: -- ספר קצת על עצמך: תשאלו. אין לי משהו מיוחד לספר על עצמי. אני תמיד נתקעת בשאלות האלה מחשבה שעוברת בראש: שיר של אופספרינג מה עשית היום? ישנתי XD מה תעשה מחר? נגלה מחר
חשק ל...: לא לעשות שיעורים מה המידה שלך בנעליים? 37-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? גרין דיי,יס סטארס,הטופ מודל הבאה,עולם הבידור והזוהר,מצעדים וביקורת מוזיקה,דוקטור הו,מדי פעם- קייל XY,רוחות והעולם שמעבר,מסתרי העל טבעי ודקסטר(קוראת סמויה) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בת 28.5 בע"ה
מה אתה הכי אוהב לאכול? הרבה דברים XD מה אתה הכי שונא לאכול? לא ניסתי הכל
אבל אני לא נוגעת בדגים. מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? גזרתי לעצמי את השיער במטרה לעשות לעצמי פוני? מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? ^ מה הצבע האהוב עלייך? ירוק תפוח מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט אולי? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה. מי זוכר משהו ממנה?
עיר/ערים אהובות: גבעתיים,תל אביב,אמסטרדם,פריז,ברוז' מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחשב מסבא וסבתא לבת מצווה
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. או בקניון שעשו לי מסיבת הפתעה (שהייתי החלק הכי פעיל בארגון שלה כמובן) איך אתה הכי אוהב לבלות? בקולנוע,או בבית של מישהו מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי באיזה יום זה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? בוחן פתע בפיזיקה כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן
ומהעיר אחרת? יואו נאג'סים אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? סיפור ארוך לקחת סמים מתישהו? ברור כל יום. NOT אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? -- איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Big Girl[You Are Beautiful] למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי למי יש כסף לזה? חוץ מזה,אני לא אקנה דיסקים בשביל שיר אחד מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחותי ולחבק? מישהו
ולנשק? אותו אחד
ולספר לו משהו מהלב? אותו אחד
יש לך חברה? אני בת,נתחיל מזה. ולא
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? נחשו
ואת הכלב,את אמא ואבא,והחברה הטובה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נחשו
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא עם מי? לא שם מיוחד לבן? -- שם מיוחד לבת?-- מאכל אהוב: לא עברנו על זה כבר?? מאכל שנוא: כן,עברנו על זה. דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? -- איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת לבוק ריפורט כרגע את המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה באנגלית אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? אממ..אני חושבת שהדייט שתקע אותי אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון? במסן? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החברה הכי טובה על מי אתה יודע הכי הרבה? עליה מה הדבר האחרון שקנית? אוזניות כמה הוא עלה? 50 ממי הsms האחרון שקיבלת? הודעת שירות
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? שנה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים ללוח,צריכה ללכת לאופטומטריסט שוב עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שאלה טובה. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני סוף החופש מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? לסופר עם אבא איך קוראים לאמא שלך? חסוי יש לך שם שני? מהו? לא D: אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם אפרת מהתנ"ך אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי במידת השטניות שלהם. כשם תינוקות כן כשהם ילדים..שוב..תלוי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ביולוגיים: 0 חורגים:4 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 7. ולאחד מהם יש שלושה ילדים איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? -- בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? הגיל שבו "מישהו" (זה מלמעלה) יאהב אותי
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כמעט הכל
ובפנימיות? להפסיק להיות עקשנית,להפסיק להיות שקופה לפעמים,להפסיק להיות חפרנית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא סלחנית מדי,שהיא עושה דווקא את מה שהיא יודעת שלא טוב לה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה,אנימציה ולפעמים גם דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? המישהי שהמישהו אוהב למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? נחכה ונראה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? נחכה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לא אומרת D: כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? אהיה גדולה? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת P: באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כאילו מה עושה לך טוב? הרבה דברים. מוזיקה,כלבים,חברים מה מעצבן אותך? בעיקר תכונות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא',גומיה לשיער איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור,שירה (יותר טובה),ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר כספית או רגשית? רגשית-הדובי שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הדנונה של אמא
מה היית לוקח לאי בודד? אני חושבת שעברנו על זה כבר המלצה לסרט: "נחשו מי" תוכנית טלוויזיה? יש יותר מדי. כל מה שיש ביס סטארס בקיצור מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? --
איך את/ה מתגבר על באסה? בקושי רב איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעצור באוטו ולשאול כיוונים/לקחת את העיתון השני מהערימה וכו'... איזה עונה בשנה אהובה עליך? בחורף קיץ ובקיץ חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה אולי? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? אני אוהבת לצחוק. על אנשים..תלוי חיית מחמד: כלב! כמה אחים יש לך? 4 (א)חיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת מהי אהבה בשבילך? אין הגדרה לזה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הכוונה? 0_O מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא עברנו על זה?? מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשחק,לרקוד,לשיר,לצייר,לצאת עם חברים,לראות טלוויזיה,להיות על המחשב,לשחק עם כלבים וכו' מקומות בילוי מועדפים: לא עברנו על זה?? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? שתהיה אהבה,נדבר. אבל בעיקרון כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. מאוד D: אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא במיוחד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא עברנו על זה??(תרתי משמע) האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: עכשיו? מכנסיים חולצה ותחתונים איפור: -- מאכל אהוב: לא עברנו על זה?? פעמיים? שתייה אהובה: דיאט ספרייט,דיאט קולה להקה אהובה: כמעט כל להקת רוק סרט אהוב: לא עברנו על זה?? גלידה: שוקולד,פיסטוק-תות עיר בעולם: אמסטרדם ארץ: הולנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לחפש אחר הכלב שלי שיר ברקע: -- שעת סיום: 10:34

מלאני4

New member
דוי..

שעת התחלה: 15:47 שיר שמתנגן ברקע: fergie- big girls don't cry ספר קצת על עצמך: אין לי מושג מה לספר מחשבה שעוברת בראש: אמ.. "דוי..." מה עשית היום? ישנתי ואכלתי מה תעשה מחר? אשן ואוכל חשק ל...: לדבר עם מישו מה המידה שלך בנעליים? 48 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? ביותר מידי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט פירות מה אתה הכי שונא לאכול? עוף בסיר מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? אוי.. אין לי מושג מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? לא יודעת מה הצבע האהוב עלייך? אין לי שנוא או אהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אילו שכבר עשיתי בהם בגרות מה המקצוע השנוא עלייך? כלכלה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדר עיר/ים אהובות: סאן פאלו ג'רוזה ריו דה ז'נרו פריז לונדון וכו' מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת איפה חגגת יומולדת אחרון? במסיבה עם חברות איך אתה הכי אוהב לבלות? לא יודעת.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שבא לי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? הא? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? עדיין לא היה לי מבחן יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור ומחוץ לשכבה? ברור ומבית ספר אחר? ברור ומהעיר אחרת? ברור אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? שיחה לא טובה לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? מה? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבוע איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה שירים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? עומר ולחבק? ווג ולנשק? יואל ולספר לו משהו מהלב? שלושתם יש לך חבר? נייט את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? עומר אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? יא עם מי? דנה ורועי דבר אחרון שאכלת: קורפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כאלה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה אחת מפול אנד באר אתה לומד ביום שישי? יא מה הספר האחרון שקראת? אני באמצע ספר התמימים של הרלן קובן אהבת? ככה ככה מה הסרט האחרון שראית?חופשיות על הבר אהבת? בהחלט מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מתי? על מה דיברת איתו? נה.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אין לי מושג על מי אתה יודע הכי הרבה? דיאנה מה הדבר האחרון שקנית? לא יודעת ממי הsms האחרון שקיבלת? סופי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? סופי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה שעברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד למה הלכת לשם? יואל יש לך שם שני? מהו? אין אתה אוהב ילדים קטנים? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את השומנים? :S ובפנימיות? כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שלפעמים לא אכפת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? דיאנה או עומר למה? ככה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? המילים שבשיר מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עומר כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? יא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכרת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "בלאט" מה עושה לך טוב? אנשים טובים מה תמיד צריך להיות בכיס? פאלפון מפתחות מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין לי מושג מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב המלצה לסרט: עיר אלוהים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "את דומה לוינונה ריידר" מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חטטניות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? לפעמים חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אין לי מושג מה את/ה אוהב/ת לעשות? נאהנ גהאים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן החיים טובים לדעתך? לא מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להביא לאח שלי אוכל שיר ברקע: fergie- big girls don't cry שעת סיום: 16:01

נמנמ

שעת התחלה: 15:57 שיר שמתנגן ברקע: כרגע? Blinded no more- Sonata Arctica ספר קצת על עצמך: אין לי כוח, החיים שלי משעממים. מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? ישנתי. מה תעשה מחר? כלום חשק ל...: הרבה דברים. מה המידה שלך בנעליים? 43-44 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הרבה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שום מקום, אני מקווה מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל O_O מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? הרבה דברים D: מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? עוד יותר הרבה דברים מה הצבע האהוב עלייך? סגול כהה מאוד. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב, ירוק, אדום, כחול, וכל שאר הצבעים הבהירים המעצבנים. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית. מה המקצוע השנוא עלייך? יש יותר מדי. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא. עיר/ים אהובות: בישראל? none. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודע איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי. איך אתה הכי אוהב לבלות? להיות רחוק מיבנה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ימי ביצפר? 11-12, חופש? סביבות 8 בבוקר X: מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן :\ מה היה המבחן האחרון? לא היה עדיין כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? בביצפר? לא, כולם שונאים אותי ואני שונא אותם :) ומבית ספר אחר? יש רק אחד בעיר. ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. היית פעם אצל פסיכולוג? פסיכולוג, פסיכיאטר, בית חולים, you name it. ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים מדוע? כי ככה. לקחת סמים מישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני מעדיף לבזבז כסף על דברים אחרים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יש יותר מדי. ולחבק? לא עיניינכם >_> ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? אתם לא מכירים, מה יעזרו שמות ): יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? Hell no את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן עם מי? 2 ידידות שם מיוחד לבן? לא יודע שם מיוחד לבת? לא יוידע >_> מאכל אהוב: היה כבר, לא? מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: שוקולד =ם בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אם ניתקתי עם מישהו קשר, יש לזה סיבה, ובדרך כלל אני רוצה לרצוח את הבן אדם, ולא לחדש איתו את הקשר. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים שחורים :X אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? ה"פ 7 אהבת? אני עדיין קורא X: מה הסרט האחרון שראית? חרמן על הזמן XD (כרטיסים מתפוז נו) אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אותו מישהו שאני מדבר איתו עכשיו, דה על מה דיברת איתו? משהו. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא עיניינכם. על מי אתה יודע הכי הרבה? שוב, לא עיניינכם. מה הדבר האחרון שקנית? כמה דברים של סונטה ארקטיקה מפינלנד ודיסק של לורדי. כמה הוא עלה? ביחד? 354. ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? משהו יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נס ציונה למה הלכת לשם? דודים איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא זוכר, אין לי כוח לספור. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אין אבא, אין בני דודים. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בת דודה שלי, שגרה בארה"ב, איזה מזל טוב יש לי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 0. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה דברים ובפנימיות? הרבה דברים איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודע, תשאלו אותו. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה בעיקר. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? הרבה אנשים למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודע. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מוות מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? הילה כמה קומות יש לך בבית? 1 Oם הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? העצרת לזכר רבין נו, כל שנה מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? לא יודע, מקווה שכלום. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכר, אין לי הרבה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? הרבה דברים מה מעצבן אותך? יותר מדי דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? טלפון וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? אמממ, או הטלפון או המצלמה שלי, לא זוכר מה עלה יותר מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל D: מה היית לוקח לאי בודד? סירה. המלצה לסרט: המסור, 1, 2, ו3
תוכנית טלוויזיה? חברים חברים וחברים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? מצייר דברים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? פינלנד
. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מניאקיות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פורים ול"ג בעומר האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? תלוי מני חיית מחמד: יש, כלב. כמה אחים יש לך? 0 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודע. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הברבה דברים ^^" מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? כל כך לא. לבוש: קפושון שחור ומכנסיים חומים O: (כן, גם בקיץ.) איפור: .-.- אני בן, ואני לא אימו, אני לא מתאפר. מאכל אהוב: היה כבר 3 פעמים עד עכשיו שתייה אהובה: מים להקה אהובה: Lordi
סרט אהוב: המסור. גלידה: רום עם צימוקים של ד"ר לק!~ D: עיר בעולם: הלסינקי. ארץ: פינלנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? כלום, כמו תמיד. שיר ברקע: Fullmoon- Sonata Arctica שעת סיום: פשוט תראו מתי שלחתי, יותר קל, לא?

עונה:)

שעת התחלה: 18:57 שיר שמתנגן ברקע:אממ bop to the top ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: אין לי כוח
מה עשית היום? קראתי הארי פוטר מה תעשה מחר? לא יודעת חשק ל...: לאכול שוקולד
מה המידה שלך בנעליים?40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אממ לא יודעת.. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד מה אתה הכי שונא לאכול? קטשופ מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? סנפלינג מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? דיברתי בשיעור אזרחות..לדברי אפרת
מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אין מועדפים מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אמממ לחוצה עיר/ים אהובות: ירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ארנק מהמם
איפה חגגת יומולדת אחרון? קפה מסעדה
איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אממ 11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ועשרה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? לא היה כמה קיבלת בו?- יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת.. מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו מhigh school musical למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה יקר מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? פרנק
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא עם מי? שם מיוחד לבן? לא יודעת שם מיוחד לבת? לא יודעת מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: הרבה דבר אחרון שאכלת: במבה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חצאית גינס אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר והנסיך חצויי הדם אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? מישהו לרוץ איתו אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אפרת על מה דיברת איתו? אמממ על החג מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החברות שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי מה הדבר האחרון שקנית? נעליים כמה הוא עלה? 170 ממי הsms האחרון שקיבלת? מפלאפון מהחברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? היי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אמממ לפני שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שבוע אני חושבת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים למה הלכת לשם? טיול מהבצפר איך קוראים לאמא שלך? מזל יש לך שם שני? מהו? שיר אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא שלי אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? הרבה איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בת 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? המון איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חם מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? בתאל כמה קומות יש לך בבית? אחת הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? אלמד רפואה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אם האוטובוס לא היה מאחר אז הוא היה מגיע בזמן".. מה עושה לך טוב? חופש מה מעצבן אותך? מבחנים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? שרשרת וצמיד מכסף מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד מה היית לוקח לאי בודד? ספר המלצה לסרט: מישהו לרוץ איתו תוכנית טלוויזיה? פליפר מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? ישנה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אנטרקטיקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? אממממ חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חופש מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנהוג מקומות בילוי מועדפים: אמממ קניון את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא יותר מידי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נמאס לי האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן לבוש: רגיל איפור: אין כרגע מאכל אהוב:אמממ פיצה שתייה אהובה: תפוזים להקה אהובה: אין סרט אהוב: high school musical גלידה: שוקולד עיר בעולם: - ארץ: ישראל! מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיעורי בית שיר ברקע: אין שעת סיום: 19:48

Efrat K

New member
אני משפיעה עלייך הרבה!

כל שורה שנייה זה היי סקול מיוזיקל/אפרת.

בו!~../images/Emo60.gif

שעת התחלה: 18:51 שיר שמתנגן ברקע: 'עמוק בתוך הים' / יוני בלוך
ספר קצת על עצמך: הממ. קוראים לי הילה, אני בת 14, מראשון לציון. אני אוהבת לנגן בגיטרות שלי (אקוסטית וקלאסית עם תכנון לחשמלית
), להלחין עליהן שירים שאני כותבת, אני בכללי אוהבת לכתוב גם עיתונות וגם סיפורים ושירים, אוהבת משחק ושירה, מצייירת ומצלמת, תחרפנת בקלות, מתבאסת בקלות, מתעצבנת עוד יותר בקלות. אה, ואני גם במד"צים D: מחשבה שעוברת בראש: שיט, תרגילים במתמטיקה
מה עשית היום? ציירתי, שמעתי מוזיקה, פתרתי תרגילים במת' מה תעשה מחר? בערך אותו הדבר XD חשק ל...: אוכל
מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סימס, אופנה אלטנרטיבית, פירסינג וקעקועים (למרות שאני לא מגיבה שם
) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אשת קריירה מצליחה, עדיין בארצנו הקטנטונת
מה אתה הכי אוהב לאכול? עוף, ספגטי, שוקולד, מוסקה מה אתה הכי שונא לאכול? קישואים ועלי גפן ממולאים
וגם גויאבה זה לא משהו -_- מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? יש הרבה
נלך על מה שעולה בראש- שאלתי את המורה שלי אם היא באה לפה הרבה? מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? גם מזה יש הרבה
מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? חום קקי איכס כזה מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית, הבעה מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה, פיזיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה מדהימה, עבר עליי הרבה עיר/ים אהובות: תל אביב, לונדון, פריז? וראשון כמובן D: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הגיטרה האקוסטית הכוסית שלי
איפה חגגת יומולדת אחרון? מקס ברנר ואצל הדודות איך אתה הכי אוהב לבלות? קולנוע, מסעדות, שופינג? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר XD מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 וחצי? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? עדיין לא היה מבחן, אבל הבוחן האחרון היה בתנ"ך כמה קיבלת בו? לא יודעת אבל הלך לי טוב
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא XD היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? שבוע וחצי-שבועיים ככה מדוע? ככה. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? המממ. בטח משהו של סונטה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? גם וגם, פשוט יש דברים שאי אפשר להשיג בארץ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא שלי XD ולחבק? אמא שלי D: ולנשק? אמא D: ולספר לו משהו מהלב? אני לא רוצה לספר, אני פשוט מספרת. יש לך חברה? יש לי הרבה חברות ראית בחנוכה את הפסטיגל? כשהייתי קטנה את מי היית לוקח לאי בודד? את נעימ, כדי שאני אוכל לזרוק אותו למים D: את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אבא אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? יאפ עם מי? נעימ, אספ שם מיוחד לבן? דר שם מיוחד לבת? מיכל. לא אכפת לי אם מיוחד או לא, זה פשוט יפה
מאכל אהוב: כבר שאלתם. מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: את הלב. סתם סתם, קסטה D: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברות מהיסודי למיניהן איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? יש הרבהההה אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אני עכשיו קוראת את 'צלה של הרוח' אהבת? בינתיים זה נחמד מה הסרט האחרון שראית? 'ביקור התזמורת' אהבת? מאוד! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? סתם שטויות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? יש הרבה על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת
מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת
כמה הוא עלה? ^ ממי הsms האחרון שקיבלת? ^ מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? ^ מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שניצל יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? עדין עושה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שלשום מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בחופש הגדול מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? ככה? איך קוראים לאמא שלך? רולנד יש לך שם שני? מהו? מרי אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא מצד אבא ואישה שהצילה את סבתא מצד אמא בשואה אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 0 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אפחד XD בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 12/13 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? בטן, שיער ובפנימיות? קנאות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין חבר הכי טוב איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ודרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? פריס הילטון למה? כדי לקנות מלא דברים מאגניבים D: כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מקסימום 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בו!~ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נעימ כמה קומות יש לך בבית? בבניין שלי יש 9 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? ^ מתי זה היה? ^ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? עיתונאית / שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש לא מעט באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? יאי? מה עושה לך טוב? הצלחה, אנשים נחמדים שאני אוהבת, מוזיקה טובה מה מעצבן אותך? כל ההפכים למה שרשמתי למעלה XD מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, ארנק, מפתחות? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כישרון ציור גדול יותר, כישרון ריקוד =( ושמיעה אבסולטית כמובן מה הפריט הכי יקר שיש לך? הממ, האקוסטית מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הממ, אוכל ושתייה? XD מה היית לוקח לאי בודד? הרבה אוכל ומים, גיטרה, אמפישלוש עם מלא מלא מלא מוזיקה המלצה לסרט: 'ביקור התזמורת'? תוכנית טלוויזיה? לא יודעת, לא ממש רואה טלוויזיה, אבל 'הפיג'מות' זה נחמד D: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? משהו שאספ אמר, לא באלי להגיד איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה, אנשים חביבים איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? ח"ג (חופש גדול למוגבלים שבינינו) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? כן! חיית מחמד: אין לי
כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש, למרות שזה תלוי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? דבר מאגניב את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כיף מה את/ה אוהב/ת לעשות? ציינתי כבר באחת השאלות הראשונות מקומות בילוי מועדפים: דיז' סנטר את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית מאוד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי במה. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יאי, בו, בא לי לישון האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? למה לא לבוש: חצאיות מיני חמודות איפור: עיפרון שחור + מסקרה שחורה מאכל אהוב: כבר שאלתם, בפעם השנייה שאני אומרת את זה XD שתייה אהובה: מים, מיץ תפוזים, מיץ ענבים להקה אהובה: יש המווון. אבל ממה שאני נזכרת עכשיו: ווית'ין טמפטיישן, סונטה ארקטיקה, אפיקה, נייטוויש, הביטלס, הקרפנטרס, קווין, המכשפות סרט אהוב: 'ביקור התזמורת', בפעם המאה XD גלידה: שוקולד
עיר בעולם: לונדון ארץ: ישראל D: מה תעשה כשתסיים את השאלון? כלום? שיר ברקע: אין שעת סיום: 20:34 XD עשיתי הפסקות גדולות

וגם אני עונהD:

שעת התחלה: 23:13 שיר שמתנגן ברקע: The fray - heaven forbid ספר קצת על עצמך: בלופ בלופ בלופ, בליפP: מחשבה שעוברת בראש: "הם בטח יחשבו שאני מטומטמת" מה עשית היום? קניתי 2 ספרים של ניל גיימן3> ושיכנעתי את אבא לאיקון מה תעשה מחר? אחפור לכולם, ואשכנע אותם לבוא לאיקון. חשק ל...: שוקו^^ מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סמויה
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? תשאלו אותי בעוד 15 שנהP: מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה3> מה אתה הכי שונא לאכול? ירקות...פלעכס מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? לא זוכרת משהו ספציפי, אבל עשיתי הרבה דברים מטורפים.. מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? ירוק / אדום מה הצבע השנוא עלייך? אני חושבת שצהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אין כזה.. אבל אני חושבת שמתמ' P: מה המקצוע השנוא עלייך? הכל. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה הכי כיפית בחים שלי^^ עיר/ים אהובות: ת"א3> מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסףP: איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית^^ איך אתה הכי אוהב לבלות? עם אנשיםP: מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בין 11 ל-12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 S: יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא.. מה היה המבחן האחרון? לפני יום כיפור כמה קיבלת בו? 95 [יאי^^ במתמ'] יש לך חברים מחוץ לכיתה? כע ומחוץ לשכבה? כעP: ומבית ספר אחר? כעP: ומהעיר אחרת? כעP: [דייי!!|!
|] אתה נוהג לדבר עם חפצים? תפסתם אותיP: היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? גם לא חשבת פעם על התאבדות? לא של עצמיP: אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים מדוע? בגלל נעל לקחת סמים מתישהו? XD לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בפסח?P: איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מופע הארנבות של ד"ר קספר - אחלום לנצח למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה יותר קל ולא עולה כסףP: מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי ולחבק? דורP: ולנשק? ממ... לא זוכרת.. ולספר לו משהו מהלב? עדי יש לך חבר? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאS: את מי היית לוקח לאי בודד? את פלי שלי [הפלאפוןP:] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? עדיין את דורP: אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן עם מי? אנשיםP: שם מיוחד לבן? שחף שם מיוחד לבת? שחר מאכל אהוב: פיצה3> [לא שאלתם כבר?] מאכל שנוא: ירקות [כן שאלתם כברP:] דבר אחרון שאכלת: פיצהP: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? עמית איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? דגמ"ח חתיך. אתה לומד ביום שישי? שבוע כן שבוע לא. מה הספר האחרון שקראת? ניל גיימן - קורליין. אהבת? מאוווד! מה הסרט האחרון שראית? תפוס ת'גלים אהבת? כהD: מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רעות על מה דיברת איתו? שטויות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? בתיה על מי אתה יודע הכי הרבה? אני חושבת שעל מורP: [זה לא מוזר לדבר איתכם על אנשים שאתם לא מכירים?P:] מה הדבר האחרון שקנית? ספרים של ניל גיימן3> כמה הוא עלה? שניהם ביחד 130 ממי הsms האחרון שקיבלת? איילת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? איילת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? *מביאה את הפלאפון* "טוסט" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצהP: יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? עושה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבועיים בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? XD לפני שנה בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? קרית ביאליק למה הלכת לשם? קריוןP: איך קוראים לאמא שלך? נעמיP: יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא של אבא שלי X: אתה אוהב ילדים קטנים? לאP: כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 0 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 1 XD אני יודעת שזה לא הרבה איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אף אחד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכלP: ובפנימיות? שומדברP: איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר/ה הכי טוב שלך? שהיא חייבת להוכיח שהיא צודקתP: איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה^^ עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? דעסD: למה? כי היא מדליקה והיא גרה בת"אP: כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שלושP: מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ניל גיימןP: כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא>: הפגנה נגד (או בעד) מה? אם אני אלך זה יהיה משהו שקשור לזכויות בעלי החיים. מתי זה היה? לא היה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? משהו שקשור לחיות מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אין לי מושגP: באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אין לי מושג" P: מה עושה לך טוב? החיים^^ ואהבהD: מה מעצבן אותך? הקנאות שלי. ואנשים מסוימים בעולם הזה. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלאפון?P: מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מיםP: מה היית לוקח לאי בודד? פלאפוןP: המלצה לסרט: ארמגדון3> תוכנית טלוויזיה? ג'ון מארקדיה [לא משדרים עוד] מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאוהבים אותי, ושאני הבנאדם הכי מתוק שהוא מכיר [3> >:] איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה ושומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודעת>< איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיייץ איזה חג אהוב עליך? שבועות^^ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? ממש לא חיית מחמד: כלב&חתול כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? רק אם נפגשים באיזשהו שלב הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יותר מדי S: נפגשת איתו/ איתה? כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת מהי אהבה בשבילך? הדבר הכי חשוב בחיים. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני חושבת שכע מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאני יודעת שמישו אוהב אותי מה את/ה אוהב/ת לעשות? להתחרפן מקומות בילוי מועדפים: מקומות פתוחים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? בחדר שלי. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לצערי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אני אוהבת אותךD: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ממש החיים טובים לדעתך? מאוד לבוש: דגמ"ח&חולצה מפול אנד בר איפור: אין מאכל אהוב: שאלתם בפעם במליון, ועכשיו דווקא אני לא אענהP: שתייה אהובה: שוקו להקה אהובה: ביינתים The fray סרט אהוב: ארמגדון גלידה: שונאת גלידה עיר בעולם: ניו יורקP: ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לקרוא ת'ספר החדש שקניתי שיר ברקע: Goo goo dolld - iris שעת סיום: 23:41 צ'אוP: נהנתיD:

Efrat K

New member
זה שאלון ארוך,אבל אני כבר רגילה

שעת התחלה:00:37 שיר שמתנגן ברקע:All For One-High School Musical 2 Soundtrack ספר קצת על עצמך:שונאת מתמטיקה,אוהבת לגלוש במחשב ו..........?!!! מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום?קצת תפילה,קצת(הרבה) אוכל,קצת טלוויזיה וקצת מחשב אחרי שהחג יצא. מה תעשה מחר?אותו דבר. חשק ל...:להפגש עם חברות שלא נפגשתי איתן כבר שבוע! מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?תסתכלו אצלי בכרטיס אישי. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?במקום לא ידוע ובתעסוקה לא ידועה. מה אתה הכי אוהב לאכול?הרבה. מה אתה הכי שונא לאכול?בצל. מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים?שכחתי איך קוראים לזה אוף,זה בגלל השעה נו זה שקושרים אותך אל כבל כזה ואתה יורד איתו למטה מגבוה אז עשיתי כזה שהיה ממש גבוה ונחתתי בתוך הירדן,זה היה ממש מרענן. מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים?כרגע אין לי מעשה שעשיתי ואני ממש מתחרטת שעשיתי אותו. מה הצבע האהוב עלייך?כחול וכתום. מה הצבע השנוא עלייך?אין. מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות,אנגלית......שיעור חופשי! מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מעולה!הלוואי ותהיה לי שנה כזאת שוב פעם. עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?קיבלתי המון מתנות מהחברות שלי ומהמשפחה,אני מעריכה כל מה שקיבלתי. איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות?בבית. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?10:30 בערב,בחופשים יותר מאוחר. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:10. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן. מה היה המבחן האחרון?לא היה עדיין. כמה קיבלת בו?כנ"ל. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן. ומחוץ לשכבה?כן. ומבית ספר אחר?כן. ומהעיר אחרת?כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא. היית פעם אצל פסיכולוג?כן
. ואצל פסיכיאטר?לא. חשבת פעם על התאבדות?לא. אם כן - סיפרת למישהו?לא. מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת. מדוע? לקחת סמים מתישהו?לא. אתה מעשן?לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?Never. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?היירספריי. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי זה זול יותר! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?האף המנוזל שלי שעושה לי צרות(הוא לא בן אדם אבל הוא מעצבן אותי). ראית בחנוכה את הפסטיגל?מעולם לא ראיתי,סתם בזבוז זמן. את מי היית לוקח לאי בודד?הייתי מעדיפה להשאר איפה שאני עכשיו,תודה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?*חסוי* אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא שם מיוחד לבן?עומר,תומר. שם מיוחד לבת?רוני. מאכל אהוב:כמעט הכל. מאכל שנוא:כמעט שום דבר. דבר אחרון שאכלת:טונה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?*חסוי* איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?הכל?! אתה לומד ביום שישי?כן. מה הספר האחרון שקראת?צופן דה וינצ'י. אהבת?כן! מה הסרט האחרון שראית?מישהו לרוץ איתו. אהבת?לא ממש. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חברתי היקרה. על מה דיברת איתו?החג הנפלא. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?החברות הטובות,וגם ההורים. על מי אתה יודע הכי הרבה?*חסוי* מה הדבר האחרון שקנית?אנאערף. כמה הוא עלה?אנאערף. ממי הsms האחרון שקיבלת?אנאערף מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אנאערף. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כוח לבדוק. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא. יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים,אבל אולי אני אשים עדשות יום אחד. עשית ישור שיניים?כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני חודש בדיוק. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני שבוע. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?זכרון יעקב נחשבת עיר? למה הלכת לשם?חג סוכות אל המשפחה. איך קוראים לאמא שלך?*חסוי* יש לך שם שני? מהו?רחל אתה קרוי על שם מישהו? מי?קוראים לי אפרת כי רחל נקברה בדרך אפרתה ורחל קראו לסבתא רבא שלי שנפטרה בשואה. אתה אוהב ילדים קטנים?כן,אבל לא יותר מידי קרציות,שיחייכו כל הזמן. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אממ 3? כמה בני דודים יש לך מצד אבא?10 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?נו באמת. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?להוריד משקל,חבל שאני עצלנית. ובפנימיות?יותר בטחון עצמי. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?*חסוי* איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?*חסוי* למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?גג 3. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?השפן......(השפן הקטן שכח לסגור הדלת,הצטנן המסכן וקיבל נזלת) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?השפן....... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול?לא ידוע. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?יציאת צום יום כיפור! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"אין לי כוח". מה עושה לך טוב?פגישה עם חברות,אנשים שמחייכים אליי ללא תמורה. מה מעצבן אותך?אף מנוזל!
מה תמיד צריך להיות בכיס?MP3 איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?הייתי רוצה לדעת לנגן על משהו,אני יודעת שאני יכולה ללמוד אבל פשוט אין לי על מה. מה הפריט הכי יקר שיש לך?הנשמה שלי. המלצה לסרט:היי סקול מיוזיקל והיירספריי. תוכנית טלוויזיה?קומדיות מצחיקות,לא משנה מה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?*חסוי* איך את/ה מתגבר על באסה?פשוט מחכה שיעבור,לפעמים זה קשה ולא מתגברים כ"כ מהר. איפה היית רוצה לבקר בעולם?בכל העולם(חוץ ממדינות ערביות עוינות). מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לעקוף אנשים. איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב. איזה חג אהוב עליך?חנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים?לצערי כן. חיית מחמד:אין. כמה אחים יש לך?2. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן. את/ה אוהב/ת להיות בבית?לצערי כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית בד"כ. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לצערי כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"אין לי כוח לזה". האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן בהחלט. החיים טובים לדעתך?כרגע כן,אבל יש הרבה מה לשפר ובמיוחד במדינת ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לישון שיר ברקע:סגרתי מוזיקה שעת סיום:1:06.

הו אה, שאלון קצר ../images/Emo6.gif

שעת התחלה:1:45 שיר שמתנגן ברקע:
ספר קצת על עצמך:טוב- אז אני גפן.
מחשבה שעוברת בראש: אני חרמנית אש.
מה עשית היום?יא, הייתי בנוער העובד כל היום, ואז יצאתי למודיעין לבלות. מה תעשה מחר? אלך לשוק בבוקר
חשק ל...:אני לא אגיד, אני פשוט לא אגיד
מה המידה שלך בנעליים?איזה 39-40 ככה. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?רד הוט, אופנה ואופנה אלטרנטיבית ואמ.. צילום. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?קופצת ברחובות
מה אתה הכי אוהב לאכול?שניצל סלט ופירה
מה אתה הכי שונא לאכול?אני שונאת שוקולדדד
איכככככככככ....
מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים?אמ... השתנתי בעמידה
מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים?אמ..השתנתי בעמידה?8* מה הצבע האהוב עלייך?כחול/תכלת ורוד בזוקה, סגול ירוק תפוח?
מה הצבע השנוא עלייך?צהוב חרדל
מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות, או אומנות... מה המקצוע השנוא עלייך?מת'
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?חביתה ולא יותר. עיר/ים אהובות:
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?קולאג' שמישהי הכינה לי
איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית
איך אתה הכי אוהב לבלות?עם מלא מלא חברים ומלאמלאמלא שטויות. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?איזה 11:30 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?יאס. מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה כמה קיבלת בו?בטח איזה 11 יש לך חברים מחוץ לכיתה?בוודאי
אני ילדה חברותית מה?
ומחוץ לשכבה?בטח בטח
ומבית ספר אחר?בוודאי!!!
ומהעיר אחרת?כןןכןכןכןכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! אתה נוהג לדבר עם חפצים?יאו. כן
מלא היית פעם אצל פסיכולוג?נופ. ואצל פסיכיאטר?גם לא חשבת פעם על התאבדות?כן :-\ אם כן - סיפרת למישהו?לא נראה לי. מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול או משהו. מדוע?כי מישהו גנב לי את העיפרון, סתם! ככה... לקחת סמים מתישהו?נופ. אתה מעשן?יאקי. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני יומיים או משהו כזה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?משהו של פינק
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני לא- אני בד"כ קונה או שקונים לי. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?יאא... היו מלא! ולחבק?גבר. ולנשק?זין. ולספר לו משהו מהלב?גבר. יש לך חברה?אמ.. כן
אבל אין לי חבר. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא. את מי היית לוקח לאי בודד?נמ....את הפרה מומו בוודאי, או את ספונג'בוב. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?גבר. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא- כולם ישנים מה... עם מי?
שם מיוחד לבן? שעון? שם מיוחד לבת? מחבת? מאכל אהוב: לא כבר אמרתי את זה?
מאכל שנוא:לא כבר אמרתי את זה
דבר אחרון שאכלת: אאאאאאמ.... עוגה!
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לא זכור לי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינסים בעיקר. אתה לומד ביום שישי?כן, למה יש כאלה שלא?
מה הספר האחרון שקראת?מסטול. אהבת?מאוד! מה הסרט האחרון שראית?ואו, לא זוכרת זה באמת היה מזמן! אהבת?אני מניחה שכן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא- על מה דיברת איתו?שתבוא לפתוח לי את הדלת האחורית כי יש ג'וק מקדימה.
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא/אבא/אחשלי. על מי אתה יודע הכי הרבה?לא יודעת. ממי הsms האחרון שקיבלת?ידיד. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?ידיד מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?סקס מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום. יש לך עדשות/ משקפיים?נופי נופ עשית ישור שיניים?לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?מזמן... אבל יש לי תכף תור שוב.
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני איזה חודש! מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?מודיעין. למה הלכת לשם?חברים שלי גרים שם!!! איך קוראים לאמא שלך?היי הי.... יש לך שם שני? מהו?מאיפה לי...? אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם השיח. אתה אוהב ילדים קטנים? מאודדדד
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל
ובפנימיות?הכל
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת, צביעות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')-בואו נראה. אימה, ומתח, וקומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?מישהו עשיר. למה?כי הוא עשיר
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 ילדים סינים. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?חור.
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?דני
כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול?לא יודעת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?נולדתי. מה עושה לך טוב?כשאוהבים אותי ממש. מה מעצבן אותך?כשאוהבים אותי יותר מידי, או ששונאים אותי. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן בגיטרה או בסקסופון
מה היית לוקח לאי בודד?לא כבר עניתי על זה
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני שרה ממשממש יפה, ושאני מממש יפה, ושאני ממש חמודה!! איך את/ה מתגבר על באסה?עם הזמן...
איפה היית רוצה לבקר בעולם?תיאלנד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לעקוף בתור? חוסר סבלנות?
איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב!!!! איזה חג אהוב עליך?פורים ויום העצמאות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים?קצת
חיית מחמד:חתולה מפחידה. כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?יאפ! הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן! נפגשת איתו/ איתה?לא!- רק במפגשי פורום. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?אמ...כשאוהבים מישהו! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?מה זה אומר? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אמ... מה את/ה אוהב/ת לעשות?הרבה דברים! מקומות בילוי מועדפים:אצל חברים. את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן!
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אש. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא
כל אחד טוב כיצד שהוא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת.
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: 'יצאתי מפגרת' האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ממש. החיים טובים לדעתך? בסדר. לבוש:אה? איפור:אה? מאכל אהוב:שיאואוו דייי!!!!! שתייה אהובה:מים
או אייסקפה. להקה אהובה:רד הוטטטטטטטטטטטטט
סרט אהוב:די! גלידה:פירות. עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון?אדפוק את הראש בקיר ואקפוץ מהחלון! שיר ברקע:אין! שעת סיום:2:11

ארוך אענה רק על ה-2 הראשונים

שעת התחלה:6:13 A.M. שיר שמתנגן ברקע:i need you-leAnn rimes

נועוש6

New member
שיר מדהים!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וגם זמרת תותחית!!

ש ט ו ץ

New member
באיחור עצבני... ../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 01:32 שיר שמתנגן ברקע: linkin park - bleed it out ספר קצת על עצמך: חיים יופי...חח מחשבה שעוברת בראש: המצב שבו אני נכנסת למיטה והולכת לישון. מה עשית היום? טיילתי והרבה..! מה תעשה מחר? אין לי שמץ. חשק ל...: לישוןןןן מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שמיניסטים!!! איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אממ בת 31 נשואה+ 3 ? חח מה אתה הכי אוהב לאכול? נממ שוקולד?
מה אתה הכי שונא לאכול? כבד
מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? השתכרתי עד שהקאתי את נשמתי... ? [וכן זה רציני, לא בצחוק. P=] מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? כן זה שרשום למעלה. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? כחול!!
מה המקצוע האהוב עלייך? אמנות
מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מדהימה!
עיר/ים אהובות: ראשון ת"א... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכרת ח איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית וגם בחוץ... איך אתה הכי אוהב לבלות? בים.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 וחצי, זה בזמן לימודים, בחופשים בד"כ ב6 בבוקר...חח מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה... מה היה המבחן האחרון? אנגלית. כמה קיבלת בו? לאדעת
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כה ומחוץ לשכבה? כה ומבית ספר אחר? כה חח ומהעיר אחרת? טוב שיגעתםםםם אתה נוהג לדבר עם חפצים? כה עם הבובה שלי...
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? כנ"ל חשבת פעם על התאבדות? יש מצב... המחשבות האלה רצו בעיקר לפני הבגרויות... אם כן - סיפרת למישהו? לא נראלי... מתי פעם אחרונה שבכית? שבוע.. מדוע? עזבו. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שנה וחודשיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Eve Feat. Sean Paul-Give It To You למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? סתם ביזבוז כסף חח מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אתם גם ככה לא מכירים חח ולחבק?
ולנשק? כנ"ל. ולספר לו משהו מהלב?
יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את החמוד. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? גם את החמוד. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כה עם מי? חברה שלי וידיד... שם מיוחד לבן? אריאל. שם מיוחד לבת? לינוי מאכל אהוב: פיצה. מאכל שנוא: רגע לא שאלתם את זה כבר? דבר אחרון שאכלת: פיצה...חחחח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? טייץ שחורות... אתה לומד ביום שישי? לאאאאאאאא!!! חעחעחעחעחחע
מה הספר האחרון שקראת? לא קוראת אהבת? -- מה הסרט האחרון שראית? איש משפחה... לפני רבע שעה ככה סיימתי לראות חח אהבת? האמת חיברו קטעים מהסדרה, וראיתי כמעט את כל הקטעים, אבל זה שווה כל פעם מחדש..
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה על מה דיברת איתו? מה נעשה מחר...חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אותה החברה... על מי אתה יודע הכי הרבה? אותה חברה..חח מה הדבר האחרון שקנית? שרשרת מדיווה... היום. כמה הוא עלה? 30 ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גם החברה..חח מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "דיר"... כן זה מתוך דיר באלק, עזבו, בדיחה פרטית. חח מה ממש בא לך לאכול עכשיו? בעעע יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים אבל רק לביצפר עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? פיייי שניםםםםםםםםםםםם מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?בקיץ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חולון למה הלכת לשם? לקניון איך קוראים לאמא שלך? עזבו אותי באמש'כם יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? גם לא אתה אוהב ילדים קטנים? נממ ככה ככה... כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 1 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? הקטן מצד האמא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אותו גיל. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כפות רגליים. ובפנימיות? וואי אממ... לאדעת אני צריכה לישון על זה לילה... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אממ אין לי כרגע... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה קומדיה ומצוייר עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ביל גייטס! חח למה? כי יש לו מלא כסף חח כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3... מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? זובי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? חנן? ח כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? בביצפר... הפגנה נגד (או בעד) מה? לא זוכרת, היה לפני מלא זמן... מתי זה היה? שניםםם חח מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? אלוהים יודע... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? נחשו.
חח באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ביצ'! מה עושה לך טוב? שוקולד...חח מה מעצבן אותך? שאנשים מזיזים משהו ולא מחזירים את הדבר למצבו הקודם, זה יכול לחרפן אותי. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון.! איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לעוף חח מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפלאפון... או המחשב? לאדעת..ח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? פפסי מאקס. מה היית לוקח לאי בודד? את החאמוד. המלצה לסרט: סאות' פארק!! תוכנית טלוויזיה? איש משפחה, נמלטים...האו.סי האנטומייה של גריי, עקרות בית נואשות ועוד רבים...ח מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שיש לי פנים יפות :O איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אנטרטיקה!! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? במקום לקחת אחד לקחת שתיים, במיוחד ואם זה בחינם או בזול. חח איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףףףףףףףףףףףףף איזה חג אהוב עליך? סוכות, כי אחר כך יש יומולדת...חח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? אממ לפעמים חח חיית מחמד: אוגר! כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממ בערך... לא סגורה על זה. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? פייי מלא חח נפגשת איתו/ איתה? לא חח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? אלוהי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לראות אותו. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה. מקומות בילוי מועדפים: ים, קניון, לרדת למטה..חח את/ה אוהב/ת להיות בבית? אממ אולי... כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? דוגרי: קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ביצ', כוסאמאשלך!, קרצייה.. אמממ, חח... האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ממש החיים טובים לדעתך? כה לבוש: גופיות ארוכות! איפור: עיפרון שחור וסומק. מאכל אהוב: שאלתם את זה כבר... חח שתייה אהובה: נסטי אפרסק... להקה אהובה: MCR סרט אהוב: היומן. גלידה: וניל עוגיות ופיסטוק. עיר בעולם: מילאנו! ארץ: איטליה..! מה תעשה כשתסיים את השאלון? יגיב פה לעוד כמה שרשורים כי לא הספקתי...חח שיר ברקע: Justin Timberlake - LoveStoned שעת סיום: 02:01 תהנו!!

ShirLewis

New member
Ich [אני] ../images/Emo13.gif

אני חולה על שאלונים שעת התחלה: 16:34 שיר שמתנגן ברקע: durch den monsoon-tokio hoyel ספר קצת על עצמך: אני לא גרה בארץ ^ ^ ונקעתי את הרגל לפני שבועיים, ויש לי סדק באותו מקום XD מחשבה שעוברת בראש: "רק אם הייתי יכולה לצאת מהמלון.." :\ מה עשית היום? ממ.. כלום :\ מה תעשה מחר? פיזוטרפיה, הולכת למספרה שיסיימו את הראסטה, כלום. חשק ל...: לצאאאאאאת מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק בזה .. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עדיין חיה בארה"ב , בטח בבית אחר XD מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל מה אתה הכי שונא לאכול? סושי מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? ממ.. הרבה ^ ^ מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? ממ.. רוב הדברים המטורפים מה הצבע האהוב עלייך? שחור וורוד מה הצבע השנוא עלייך? כתום, או סגול מה המקצוע האהוב עלייך? ממ.. מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הכי קלה בעולם, למדתי רק חצי שנה. עיר/ים אהובות: לוס אנג'לס, לגונה ביץ', ות"א נורא נחמדה. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הסוויט 16, הכי מושלם בעולם. קיבלתי מכונית :) איפה חגגת יומולדת אחרון? במועדון במאליבו איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת סתם עם חברים או מסיבה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2 וחצי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 9 או 10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן , זבבל מה היה המבחן האחרון? שנה שעברה, מתמטיקה כמה קיבלת בו? B- יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן, כתבתי אפילו מכתב התאבדות. מתי פעם אחרונה שבכית? שטסתי מניו יורק לארץ [כי לא רציתי לעזוב את חבר שלי ..] מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לפעמים מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ממ.. בחופש הגדול שהייתי בגרמניה XD איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? של רן, כי אמרו לי XD למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? גם מורידה וגם קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חח ידיד של אחותי, טוווום ^ ^ ולחבק? כנ"ל ולנשק? חח כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? אחותי יש לך חברה? סוג של : \ היינו חברים 5 חודשים, אבל הוא עזב לניו יורק, ואני גרה בלוס אנג'לס
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ממ.. אחותי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אלי, וטום. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן עם מי? חברות שלי מארה"ב שם מיוחד לבן? Stas שם מיוחד לבת? סטפני מאכל אהוב: שניצל מאכל שנוא: סושי דבר אחרון שאכלת: ממ.. הארוחת בוקר במלון בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ממ.. לאדעת איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את הסקיני שלי [את כולם..] אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? פחח ממ.. נראה לי השטן לובשת פראדה [כן זה ספר..] אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? בפעם ה13 נראה לי את הסרט של סימפסון , היום.. אהבת? כןןןןןן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ביל וטום ^ ^ על מה דיברת איתו? שאני רוצה שכבר יבואו לארץ מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אחותי על מי אתה יודע הכי הרבה? אחותי מה הדבר האחרון שקנית? ממ.. נראה לי סקיני כמה הוא עלה? 350 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי פלאפון בארץ מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לפני שטסתי לחברה שלי .. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? ==== מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מזמן .. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אתמול מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? עכשיו אני מבקרת .. בת"א XD למה הלכת לשם? אני פה במלון .. איך קוראים לאמא שלך? סוזי [סוזן] יש לך שם שני? מהו? כן, שיר - אור [בארץ] ובארה"ב קוראים לי או ניקי או שיר אתה קרוי על שם מישהו? מי? אור זה השם של סבתא שלי [אוריאן] אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לאדעת כמה בני דודים יש לך מצד אבא? כנ"ל איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אור , היא גרה בארץ בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 14 XD מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? יותר רזה טיפה ובפנימיות? טקט איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מדברת בלי סוף ..... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אפחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? טום קוואליץ P: מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אהבה כמה קומות יש לך בבית? 4 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? לאדעת עדיין.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ה5 חודשים שהייתי עם אלי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ShutUp XD מה עושה לך טוב? הרבה דברים .. מה מעצבן אותך? אנשים שנדחפים לי לחיים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק מה הפריט הכי יקר שיש לך? שמלה מגוצ'י, יותר מידי יקרה XD לחתונה של אמא .. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון המלצה לסרט: סימפסון XD ודיסטרביה תוכנית טלוויזיה? בובספוג מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? ממ.. הרבה דברים איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה ו-וודקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? סין מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להדחף איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? קריסמס האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? כן חיית מחמד: כלבה :] כמה אחים יש לך? אחת, ו2 אחים חורגים [יענו בנים חורגים של אמא שלי] מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הכל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לשמוע דברים טובים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה, לסוע בסקייט, להיות עם חברים מקומות בילוי מועדפים: מועדונים, או מסיבת בריכה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? טיפה .. את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי , מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: Fuck off, ShutUp, האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? מאווד לבוש: בד"כ סקיני וגופיה איפור: עיפרון שחור למעלה ולמטה, מסקרה ופודרה מאכל אהוב: שניצל [בפעם ה3!!] שתייה אהובה: קולה, להקה אהובה: ממ.. פול אאוט בוי, פאראמור, טוקיו הוטל סרט אהוב: סימפסון ודיסטרביה גלידה: וניל עוגיות עיר בעולם: לוס אנג'לס :] ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? לאדעת שיר ברקע: One & olny שעת סיום: 17:14 חח אל תשאלו איך XD

ShirLewis

New member
ממ.. חח ../images/Emo13.gif

זה לא לפה .. אני יגיד לך בפרטי/באייסי אם את רוצה :]

Retama

New member
../images/Emo67.gif

שעת התחלה: 22:21 שיר שמתנגן ברקע: Whole lotta love של זפלין ספר קצת על עצמך: קוראים לי רותם, אני בת 15 וחצי וגרה בחדרה
מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? ישנתי אצל חברה, חזרתי הבייתה וכל היום הכנתי דברים לטיול סוכות מה תעשה מחר? טיול סוכותתתת :) חשק ל...: גלידה מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אביתר בנאי, תיכוניסטים, מכבי צעיר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שאלה טובה מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט קצוץ דק מה אתה הכי שונא לאכול? בשר? מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? שום דבר רציני מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? היום- סגול מה הצבע השנוא עלייך? זהב מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה בחלה עיר/ים אהובות: ירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממ אני אוהבת הכל :p איפה חגגת יומולדת אחרון? בית הפנקייק איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12-1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? נראה לי 9 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? בכיתה ז'
כמה קיבלת בו? פפ לא זוכרת... יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? היום מדוע? כי כולם ממש עצבנו אותי, וכשאני ממש עצבנית אני בוכה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם לא ממש השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי יש אומנים שאני אוהבת רק שירים בודדים שלהם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אור. ולחבק? לימור ולנשק? אממ
ולספר לו משהו מהלב? עלם יש לך חברה? חבר? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? נגה אופקורס את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שי... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?כן עם מי? לימור ועוז שם מיוחד לבן? איתמר ואביתר האהובים עליי! שם מיוחד לבת? איילה מאכל אהוב: אננס מאכל שנוא: ברוקולי וכאלה דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס שקדים ודבש, ממש טעים! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? גל איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? איזה מכנס אחד שאני אוהבת, סתם 3/4 חום אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אני עכשיו בתהליכים ב"אם יש גן עדן" אהבת? מאד, מומלץ מה הסרט האחרון שראית? אל תשכחי את פריז :p או שזה תשכחי את פריז. לא זוכרת אהבת? נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי ליטל על מה דיברת איתו? "קחי זה שלך" "אה" מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נגה על מי אתה יודע הכי הרבה? נראה לי נגה.. מה הדבר האחרון שקנית? אוכל לטיול כמה הוא עלה?20 ש"ח בערך :p ממי הsms האחרון שקיבלת? "לא ממש בא לי. מה את צריכה?" ): מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אור מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? כולם (לעמדות! לא להשתנצל!) מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה, כבר דיברנו על זה קודם יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודש בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אממ אתמול הייתי בויתקין וחוף ינאי למה הלכת לשם?ליום הולדת של חבר איך קוראים לאמא שלך? שירה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 4 ואחד בדרך איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם, איזה שאלה זאת :p בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כל מיני דברים.. ובפנימיות? להיות בעלת בטחון איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר צומת לב לפעמים, רגישות יתר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות רומנטיות ומד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? כל אחד למה? לראות איך זה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא ידועת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פופיק מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דורון כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? נראה לי שראיתי במקרה ידיד טוב אתמול אחרי שלא ראיתי אותו 3 חודשים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "ככה יצא" מה עושה לך טוב? להיות עם חברים מה מעצבן אותך? פוזות מה תמיד צריך להיות בכיס? כרטיסיה לאוטובוס איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה או ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? מבחינת כסף? בטח המערכת עלתה הרבה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב.... מה היית לוקח לאי בודד?
המלצה לסרט: משפ' סימפסון תוכנית טלוויזיה? האוס! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "את מאד מיוחדת" איך את/ה מתגבר על באסה? לישון איזה שעה, ומקלחת קרה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד, ניו יורק, לונדון, תאילנד, ספרד, כל מקום בערך... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להכיר את כולם איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ ואביב איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? כן, אבל לא מבחינת "לרדת עליהם", פשוט לצחוק מדברים שאנשים עושים, לא בצורה מעליבה. חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? לא יודעת... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא, אבל מתחזקת לאט לאט מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שקורים במקרה דברים ממש כיפיים ומשמחים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לקרוא, לצייר, לבלות עם חברים :p מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה שקטים... על החוף בערב את/ה אוהב/ת להיות בבית? רק אם הוא ריק או רק אחותי בבית כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חלילה. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "ככה יצא" "נסתדר" "טוווווווב" האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? כן לבוש: כרגע? מכנס קצר וגופייה :p איפור: כרגע כלום, לפעמים שנוחתת עליי המוזה עפרונות בעיניים (כחול או סגול..) מאכל אהוב: עוד פעם? שתייה אהובה: מים.. להקה אהובה: שוטי הנבואה סרט אהוב: גלידה: וניל עוגיות ואננס עיר בעולם: ג'רוזלם ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך למטבח שיר ברקע: Black Dog של זפלין.. שעת סיום: 22:43

shaharrr53

New member
עונה.

שעת התחלה:04:35 שיר שמתנגן ברקע:Atreyu-Bleeding Mascara ספר קצת על עצמך:אני שחר,13.9,ירושלים,אוהב את רד הוט D: מחשבה שעוברת בראש:ההוא מדה יוזד שיש לו פרצוף של תשעה באב מה עשית היום?טיילתי מה תעשה מחר?שיעורים :-S חשק ל...:קולה מה המידה שלך בנעליים?44
באיזה פורום אפשר למצוא אותך?רד הוט,קווין,סקו"ש איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בביתי,מול הטלוויזיה מה אתה הכי אוהב לאכול?בשר מה אתה הכי שונא לאכול?אין דבר כזה
מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים?לא היה
מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים?חחח אין לי מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?ורוד
מה המקצוע האהוב עלייך?לשון,כי זה קלללל מה המקצוע השנוא עלייך?מיומנויות למידה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?בסדר,ממוצע בינוני עיר/ים אהובות:ת"א,לונדון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?הממ...כסף? איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?לצאת עם חברים לבאולינג
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?תלוי...בחופש 1 או 2 ושיש בצפר ב11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן
מה היה המבחן האחרון?לא היה עדיין
כמה קיבלת בו?^ יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא
היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?^ מתי פעם אחרונה שבכית?לא זכור מדוע?^ לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אף פעם לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?מי אמר?
אני קונה דיסקים!זה הכי טוב
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אח שלי ולחבק?אנסטסיה ולנשק?אנסטסיה D: ולספר לו משהו מהלב?אין יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?מה אני תינוק?
את מי היית לוקח לאי בודד?את החברים שלי,משפחה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אנסטסיה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?חח לא,מקודם דיברתי עם מי?מישהי מסקו"ש שם מיוחד לבן?שחר שם מיוחד לבת?יער מאכל אהוב:בשר מאכל שנוא:אין דבר אחרון שאכלת:אני זוכר שתיתי רק קולה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?דניאל איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצה של דה גוניס אתה לומד ביום שישי?כן
מה הספר האחרון שקראת?משהו משנות ה-70 אהבת?לא מה הסרט האחרון שראית?איזה סרט בהוט דרמה/פאן/ווטאבר אהבת?לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחותי על מה דיברת איתו?סינג'רתי אותה לצייר לי משהו והיא נרדמה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אחותי על מי אתה יודע הכי הרבה?אחותי מה הדבר האחרון שקנית?מסטיקים ._. כמה הוא עלה?30 אגורות כל אחד
ממי הsms האחרון שקיבלת?ממאיה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?מאיה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני שנתיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני שניה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?סתם לטייל איך קוראים לאמא שלך?מה אכפת לכם?
יש לך שם שני? מהו?ישראל
אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן,סבא רבא אתה אוהב ילדים קטנים?לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אין כמה בני דודים יש לך מצד אבא?הווו מלא איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אתם לא מכירים
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אולי פנים יותר יפות ובפנימיות?כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהוא שקרןןןןן איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם ידידה למה?כי יש לה בית מגניב כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 נראה לי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?רד הוט מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?שחר כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?הא? מתי זה היה?^ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול?שחקן בטלויזיה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שנולדתי?
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אין אחד כזה מה עושה לך טוב?אוכל,חברים מה מעצבן אותך?ריבים,שלא מתייחסים מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?משחק,אבל נראה לי שיש כבר מה הפריט הכי יקר שיש לך?חחח אורגן מה נמצא אצלך תמיד במקרר?ירקות מה היית לוקח לאי בודד?משפחה,חברים,סופר,מחשב,טלויזיה המלצה לסרט:אין תוכנית טלוויזיה?הפיג'מות,הבורר(תהיה עונה שניה!!) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שאני חמוד איך את/ה מתגבר על באסה?שומע מוזיקה טובה איפה היית רוצה לבקר בעולם?שוויץ מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?ללכת לשפוך זבל עם פלאפון בכיס איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים?לא,זה לא יפה
חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?אהבה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?חברים,אוכל מה את/ה אוהב/ת לעשות?לשמוע מוזיקה,להיות על המחשב מקומות בילוי מועדפים:באולינג,קולנוע את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אין האם את/ה מאמינ/ה בה´?ברור החיים טובים לדעתך?לפעמים כן ולפעמים לא לבוש:חולצה של רד הוט ומכנסי טרנינג איפור:אין מאכל אהוב:בשר שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:רד הוט סרט אהוב:אין גלידה:שוקולד צ'יפס
עיר בעולם:לונדון ארץ:אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון?רגיב קצת בפורום שיר ברקע:אין שעת סיום:04:51

למעלה