אפרת306970847
New member
עונה
שעת התחלה: 10:13 שיר שמתנגן ברקע: -- ספר קצת על עצמך: תשאלו. אין לי משהו מיוחד לספר על עצמי. אני תמיד נתקעת בשאלות האלה מחשבה שעוברת בראש: שיר של אופספרינג מה עשית היום? ישנתי XD מה תעשה מחר? נגלה מחר
חשק ל...: לא לעשות שיעורים מה המידה שלך בנעליים? 37-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? גרין דיי,יס סטארס,הטופ מודל הבאה,עולם הבידור והזוהר,מצעדים וביקורת מוזיקה,דוקטור הו,מדי פעם- קייל XY,רוחות והעולם שמעבר,מסתרי העל טבעי ודקסטר(קוראת סמויה) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בת 28.5 בע"ה
מה אתה הכי אוהב לאכול? הרבה דברים XD מה אתה הכי שונא לאכול? לא ניסתי הכל
אבל אני לא נוגעת בדגים. מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? גזרתי לעצמי את השיער במטרה לעשות לעצמי פוני? מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? ^ מה הצבע האהוב עלייך? ירוק תפוח מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט אולי? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה. מי זוכר משהו ממנה?
עיר/ערים אהובות: גבעתיים,תל אביב,אמסטרדם,פריז,ברוז' מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחשב מסבא וסבתא לבת מצווה
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. או בקניון שעשו לי מסיבת הפתעה (שהייתי החלק הכי פעיל בארגון שלה כמובן) איך אתה הכי אוהב לבלות? בקולנוע,או בבית של מישהו מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי באיזה יום זה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? בוחן פתע בפיזיקה כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן
ומהעיר אחרת? יואו נאג'סים אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? סיפור ארוך לקחת סמים מתישהו? ברור כל יום. NOT אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? -- איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Big Girl[You Are Beautiful] למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי למי יש כסף לזה? חוץ מזה,אני לא אקנה דיסקים בשביל שיר אחד מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחותי ולחבק? מישהו
ולנשק? אותו אחד
ולספר לו משהו מהלב? אותו אחד
יש לך חברה? אני בת,נתחיל מזה. ולא
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? נחשו
ואת הכלב,את אמא ואבא,והחברה הטובה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נחשו
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא עם מי? לא שם מיוחד לבן? -- שם מיוחד לבת?-- מאכל אהוב: לא עברנו על זה כבר?? מאכל שנוא: כן,עברנו על זה. דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? -- איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת לבוק ריפורט כרגע את המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה באנגלית אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? אממ..אני חושבת שהדייט שתקע אותי אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון? במסן? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החברה הכי טובה על מי אתה יודע הכי הרבה? עליה מה הדבר האחרון שקנית? אוזניות כמה הוא עלה? 50 ממי הsms האחרון שקיבלת? הודעת שירות
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? שנה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים ללוח,צריכה ללכת לאופטומטריסט שוב עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שאלה טובה. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני סוף החופש מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? לסופר עם אבא איך קוראים לאמא שלך? חסוי יש לך שם שני? מהו? לא D: אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם אפרת מהתנ"ך אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי במידת השטניות שלהם. כשם תינוקות כן כשהם ילדים..שוב..תלוי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ביולוגיים: 0 חורגים:4 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 7. ולאחד מהם יש שלושה ילדים איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? -- בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? הגיל שבו "מישהו" (זה מלמעלה) יאהב אותי
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כמעט הכל
ובפנימיות? להפסיק להיות עקשנית,להפסיק להיות שקופה לפעמים,להפסיק להיות חפרנית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא סלחנית מדי,שהיא עושה דווקא את מה שהיא יודעת שלא טוב לה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה,אנימציה ולפעמים גם דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? המישהי שהמישהו אוהב למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? נחכה ונראה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? נחכה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לא אומרת D: כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? אהיה גדולה? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת P: באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כאילו מה עושה לך טוב? הרבה דברים. מוזיקה,כלבים,חברים מה מעצבן אותך? בעיקר תכונות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא',גומיה לשיער איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור,שירה (יותר טובה),ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר כספית או רגשית? רגשית-הדובי שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הדנונה של אמא
מה היית לוקח לאי בודד? אני חושבת שעברנו על זה כבר המלצה לסרט: "נחשו מי" תוכנית טלוויזיה? יש יותר מדי. כל מה שיש ביס סטארס בקיצור מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? --
איך את/ה מתגבר על באסה? בקושי רב איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעצור באוטו ולשאול כיוונים/לקחת את העיתון השני מהערימה וכו'... איזה עונה בשנה אהובה עליך? בחורף קיץ ובקיץ חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה אולי? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? אני אוהבת לצחוק. על אנשים..תלוי חיית מחמד: כלב! כמה אחים יש לך? 4 (א)חיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת מהי אהבה בשבילך? אין הגדרה לזה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הכוונה? 0_O מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא עברנו על זה?? מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשחק,לרקוד,לשיר,לצייר,לצאת עם חברים,לראות טלוויזיה,להיות על המחשב,לשחק עם כלבים וכו' מקומות בילוי מועדפים: לא עברנו על זה?? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? שתהיה אהבה,נדבר. אבל בעיקרון כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. מאוד D: אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא במיוחד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא עברנו על זה??(תרתי משמע) האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: עכשיו? מכנסיים חולצה ותחתונים איפור: -- מאכל אהוב: לא עברנו על זה?? פעמיים? שתייה אהובה: דיאט ספרייט,דיאט קולה להקה אהובה: כמעט כל להקת רוק סרט אהוב: לא עברנו על זה?? גלידה: שוקולד,פיסטוק-תות עיר בעולם: אמסטרדם ארץ: הולנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לחפש אחר הכלב שלי שיר ברקע: -- שעת סיום: 10:34
שעת התחלה: 10:13 שיר שמתנגן ברקע: -- ספר קצת על עצמך: תשאלו. אין לי משהו מיוחד לספר על עצמי. אני תמיד נתקעת בשאלות האלה מחשבה שעוברת בראש: שיר של אופספרינג מה עשית היום? ישנתי XD מה תעשה מחר? נגלה מחר