שאלון הכרות:

Koala Girl

New member
../images/Emo6.gif

בחורה חכמה
רוב הבנות גם ככה לא מועילות לצה"ל... (תמיד יש את אלה שכן-אבל בכללי אפשר לצמצם ב80% את הבנות) הייתי עציץ

זה שאת היית עציץ../images/Emo77.gif

לא אומר שרוב הבנות כדברייך לא מועילות... דברי בשם עצמך, טוב?

just adiki

New member
היא צודקת אבל..

יש הרבה נשים שמועילות בצבא. זה לא שיש זלזול בנשים בצבא ובתפקידים שלהם, אבל גם יש הרבה נשים שהתפקידים שלהם בצבא כ"כ לא נחוצים. ידידה של אחי למשל כשהיא היתה בצבא היא היתה במפעל ועשתה עבודה שהיתה אמורה להיות לאדם אחד עם עוד 5 אנשים. תחילת הם היו שלושה אד עזב ואז הוסיפה עוד שלושה שהיא עזבה ועוש מישהו עזב הוסיפו עוד שלושה.. בקיצור לא ממש היה להם מה לעשות שם.. כמובן שיש תפקידים חשובים אבל הרבה לא תמיד מנצלים את המתגייסים בחוכמה.

Koala Girl

New member
../images/Emo45.gif

כמו שאמרתי יש את הבנות שבאמת עושות עבודה חשובה,אבל הן במיעוט. וכ"כ הרבה בנות שאני מכירה (ועוד יותר שאני לא מכירה
) פשוט מיותרות. ואני לא הולכת לפתוח דיון על הצבא כי זה לא המקום המתאים

עונה

שם:מיה עיר:זכרון יעקוב גיל: כמעט 15 כיתה/עיסוק: עולה לי' התאהבתי בג'ניפר לראשונה ב..: friends ספר/י קצת על עצמך (תחבירים וכד'): ספרים ופסנתר
תמונה: עדיף שלא

הלואי עלי לחזור שוב לכיתה י'

כן הרגע סיימתי אותה...והיא היתה שנה כיפיית..אני מתה מפחד מהבגרויות של יא'..אומנם בבגרויות בי' הלך לי טוב אפילו מצויין....הבגרויות של יא' זה יהיה יותר קשה.....היתי רוצה שוב את כיתה י'
זאת אחלה שנה להתחיל התחלה חדשה...מורים אחרים חברים אחרים...זה יופי=]

N0 far

New member
נכוןןן!!!!!

גאני רוצה שובבב י'...!!!!! וחח.. גמאני עולה לכיתה י"א..

N0 far

New member
חוץ ממתמט' לא היו תשובות, לא?../images/Emo12.gif

ואמממ במתמט'.. סופי 74...
אבל עשיתי מועד ב'.. נקווה לטוב
כמה את??

100....אבל פאדיחהההההה

הכיתה שלי עלובים כולם.....חילקו להקבצות הרי כל קבוצה של יחידת לימוד בגלל שיש חלשים ויש חזקים אז שקצב ההתקדות יהיה אחר.קיצור הקבצה ב' נשבעת לך לא היה מגן מעל65ואני לא צוחקת!!ראיתי את זה בדף לפני הבגרות וחטפתי חום. בהקבצה א' שזאת ההקבצה שאני בההיו רק 3ילדים שקיבלו מגן 100....הכי פאדיחה זה שנראה לי שאני היחידה בכתה שקיבלתי בבגרות 100....אולי עוד אחד לא יודעת...אבל בתכלס רק ל-3 היתה הזדמנות ל-100.....פאדיחה אבל גאה בעצמי=]מחכה להיסטוריה...המגן שלי אבל שם היה 70:Sבטוח עוברת..השאלה בכמה עוברת=] שנה הבאה פסיכומטריייייייייייייייי=]

N0 far

New member
איזה כיפפפלךךךך!!!!!

דוגרי אם הייתי משקיעה כל השנה יש מצב הייתי מקבלת מגן טוב.. למה אני אוהבת ת'חומר של 05 השנה.. אבל כרגיל כמו מטומטמת נזכרתי בזה מאוחר מידי... ובשני המועדים הייתי יכולה לקבל 100... מועד א'- סתם בגלל טעות טיפשית לא עשיתי שאלה שלמה!!!!!!!! מועד ב'- לא היה לי מספיק זמן לרשום תשובה סופית.. מבאס מוות...:/ ובכלל המגן הדפווקק שהיא נתנה לי הורס ההכלל.. אין חבל שלא למדתי בי':/ נקווה שיהיה טוב שנה הבאה.. חייב לביות.. יש לנו אחוזים:/ [למקרה שאת לא יודעת מזה פני אליי
] והיסטוריה? אני קיבלתי 71 מגן.. וזה גם במקרה גמור..
גם לשיעורים שלה לא הייתי נכנסת בכלל.. גם את המתכונת בקושי עברתי.. אוווייייי....

חח יודעת מה זה...

71.חשבתי בד"כ זה עגול חחח...מגניבבבב אני חולההה על מתמטיקה ספרות תנך..יענו השיעוריםבבית ספר...מחוץ לבית ספר מצדי ללמוד חופשי מתמטיקה וספרות אבל לא נתנך!! חוץ מזה שמורה לתנך נחמד אלי..נתן לי ספר תנך במתנה ואמר לי לקחת סוכריה מהשולחן שלו....פאדיחה תאמת לקחתי חחחח כמ מוזר זה....המורה לתנך שלי נשוי למורה ללשון שלי.....מורה למתמטיק בבית ספר שלנו נשוי למורה לאנגלית....כמה אבסורדדדד ואנייש לי שאיפה ומטרה שאני אצליח בה.מתטיקה 100 בכל שאלון....=]

N0 far

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

איזההה הזויי
איזה רומנים הולכים בבי"ס שלכם
גמאני אוהבת מתמט' וספרותתת
יואווווווו חחח מוזר
אבל נזכרתי בזה רק בסוך השנה..
טימטום:/

TheIs258

New member
ישלי 96 בהיסטוריה|תפוזמוציאלשון|../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

|תפוזנדחף| **יש לי לא היה מקום

linoy7

New member
נעל../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

ואיך את כבר יודעת את הציון?
אל תגידי לי שחישבת לבד כי את לא יודעת על מה יורידו

TheIs258

New member
הגשה נעלללל../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

בבגרות אני עדיין מקווה ל-100
*הלוואיהלוואיהלוואי
*