שאלון הכרות:

TheIs258

New member
*כלבה=נעל../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

N0 far

New member
טחחחחח כן בטחחחח../images/Emo123.gif

שבי בשקט ושתקייייי מובן?????

TheIs258

New member
לא../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

morkie20

New member
עונה

שם: מור עיר: ת"א גיל: 15 וחצי כיתה: עולה לי' התאהבתי בג'ניפר לראשונה ב....: חברים!!! על עצמי: מציירת, מנגנת בגיטרה ופסנתר מוזיקה: רוק ספורט: טניס

עונה../images/Emo13.gif

שם: נוי עיר: חדרה גיל: 13 כיתה/עיסוק: עולה לט' התאהבתי בג'ניפר לראשונה ב..: חברים ספר/י קצת על עצמך (תחבירים וכד'): כדורעף
תמונה: איכס עדי

I n n u e n d o

New member
עונה

שם:דורין עיר: מרכז גיל: 21 כיתה/עיסוק: עובדת רכבת
התאהבתי בג'ניפר לראשונה ב..: חברים..אלא מה... ספר/י קצת על עצמך (תחבירים וכד'): אין לי חיים
, סתם סתם,אני מנהלת את פורום קווין ותשוקות פה בתפוז ו..זהו

מגניב אני מנהלת פורום גם....

פורום יפתי....כן פורום יבש כרגע כי שום דבר לא מתחדש חחח... אמ...בקרוב מחלקים את הסינגל שלו...הסינגל עם אניה בוקשטיין
אחלה שיר....

מיכמיך3

New member
ואני מנהלת את קומונת בובספוג וקומונה מסטולית

אז תבואו. [אני חדשה כאן]

לא רואה בובספוג איכשהו..אגב יש אפשרות לנהל את

פורום ניקולודיאון..אני רואה אותו כבר כמה חודשים בדרושים חח....תקחי את פורום ניקולודיאון ויצא לך שילוב חח

תומר 10

New member
חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo216.gif

שם:תומר עיר:חיפה גיל:14 וקצת יותר מוחצי כיתה/עיסוק:עולה ל-י התאהבתי בג'ניפר לראשונה ב..:חברים
ספר/י קצת על עצמך (תחבירים וכד'):אנ יהולכת ללמוד עיצוב אופנה שנה הבאה ואני מאוווווד אוהבת לתפור תמונה:חיחי תמונה ישנההה שלי

N0 far

New member
חדשה../images/Emo13.gif

שם: נופר עיר: קריות.. גיל: 15 וחצי כיתה/עיסוק: י"א התאהבתי בג'ניפר לראשונה ב..: חברים
ספר/י קצת על עצמך (תחבירים וכד'): ממ אוהבת לדבר בטלפון, מחשב, טיוי, לצאת. [וואי זה נראלי מוזר לכתוב ככה פתאום את זה
] תמונה: עזבו

Aviyush

New member
עונה :]

שם: אביה עיר: ת"א גיל: 16 כיתה/עיסוק: עולה לי"א התאהבתי בג'ניפר לראשונה ב..: חברים כמובן
ספר/י קצת על עצמך (תחבירים וכד'): קולנוע, צילום, לצאת עם חברות, שופינג, ריצה, מוזיקה (לשמוע לא לנגן)

חדשה ../images/Emo13.gif

שם: אור
עיר: יישוב במרכז גיל: 14 כיתה/עיסוק: עולה לט'
התאהבתי בג'ניפר לראשונה ב..: בפרינדס כמובן {אני מ-מ-ש שונאת להגיד חברים
} והיא הייתה השחקנית האהובה עליי במשך ה-ר-ב-ה מאד זמן, עד שהתחלתי לראות גיבורים ואז מיילו ונטימליה החליף את מקומה.. אבל היא עדיין מככבת במקום הראשון בקטגוריית שחקניות{כלומר, ממין נקבה} האהובות עליי {כבוד משל עצמו
} ספר/י קצת על עצמך (תחבירים וכד'): כתיבה, משחק{תיאטרון}, קריאה{הארי פוטר
}, בריכה/ים, סרטים - ובעצם כל בילוי עם חברים
, טבע{טיולים}, מחשב, טלוויזיה {גיבורים וחברים
} ו.. נו, הדברים הרגילים.^^ תמונה: אין לי, אבל במקום זה פנארט מדהים של ג'ני

נראה לך? ../images/Emo122.gif אני לא עד כדי כך

מוכשרת
. אבל זה בהחלט מעוצב טוב. והתמונות של ג'ניפר שם ממש מדהימות
.

למעלה