שאלון הכרות

Woman In White

New member
../images/Emo41.gifשאלון הכרות ../images/Emo9.gif

אני לא מכירה פה אףאחד.. אז קדימה
מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? מוצא: צבע עיניים? צבע שיער? גובה: מאכל אהוב: צבע אהוב: דמות אהובה מסרטי ילדים: סרט אהוב: ספר אהוב: כיתה: הפיצה המושלמת שלך: את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה? את/ה אוהב לרקוד? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה? באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? התקלחת? אכלת? שתית? ראית טלויזיה? התכתבת אונליין? ביקרת בבית ספר? ראית סרט? אם כן איזה? ישנת? חיבקת מישהו?אם כן את מי? רבת עם מישהו? פגשת אדם מפורסם? כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? עם מי? התאהבת? במי? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לבשת חצאית? קנית בגד? הקדישו לך שיר?אם כן איזה? שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? התקלחת: נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור? עשית קניות:אם כן מה קינת? היית חולה: נסעת באוטובוס:: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: הבנאדם-היום: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שאיכזב אותך? שחיבק אותך? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי את מתקשרת הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?

Woman In White

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מהו שמך? אליסה תאריך לידה: 5.89 מקום מגורים: דרום כמה אחים/אחיות? אח אחד מוצא: אשכנזית צבע עיניים? ירוק צבע שיער? שטני גובה: 1.60+ מאכל אהוב: אני אוהבת הכל אין לי כח לחשוב על משו ספיצבי
צבע אהוב: זית דמות אהובה מסרטי ילדים: ארתור סרט אהוב: איך להפטר מבחור בעשרה ימים ספר אהוב: אהבתי את "אם יש גן עדן" כיתה:
הפיצה המושלמת שלך: עם זיתים
את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא את/ה אוהב לרקוד? לא יש לך קעקועים? לא אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? לא אם כן,כמה ואיפה? באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? לא לומדת
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אלקטרוניקה
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? רוקח בגלל כל הכימיה שקשורה
מה המבחן האחרון שעשית? בגרות באנגלית
מה הסרט האחרון שראית ועם מי? עם האקס לא זוכרת מה ראינו... נחייה את הרגע: עכשיו? מה מתנגן עכשיו? enrique_iglesias_-_tired_of_being_sorry עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כמה אתרים..מסנג'ר.. מה הספקת כבר לעשות היום? לנקות אהה גם לאכול ולבשל
|
ישנת טוב אתמול? כן
תישן טוב הלילה? מקוווה התקלחת? עוד לא
אכלת? אה הא
שתית? כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין? ממ..כן..היתי און ליין ביקרת בבית ספר? לא ראית סרט? אם כן איזה? עוד לא ראיתי ישנת? לא חיבקת מישהו?אם כן את מי? את החתולה
רבת עם מישהו? כבר אין עם מי
פגשת אדם מפורסם? לא (
) כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? זוגית יותר נוח, מה.
עונה אהובה של השנה: חורף חורף
צבע אהוב: זית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שמורה בלב
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בצפון. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? ליפני שעתיים עם הכלב
אכלת? ליפני שעה התנשקת? עם מי? התאהבת? במי? נשבר לך הלב? לא מזמן. צחקת? אתמול בכית? ליפני שבוע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ליפני חודש מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ליפני שבועיים חח.
. לבשת חצאית? מזמן! קנית בגד? ליפני שבועיים הקדישו לך שיר?אם כן איזה? הקידשו, אבל שכחתי את השם שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? התקלחת: כן
נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור? ביולגיה..
עשית קניות:אם כן מה קינת? אוכל
היית חולה: נסעת באוטובוס:: אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? את ההורים בבית חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? ב 9 וחצי מה/מי העיר אותך? השעה העירה אותי
מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה אני אוכל עכשיו?
מה היה הדבר הראשון ששמעת?" מה את שותה?" מה היה השיר הראשון ששמעת? שיר ברוסית
מה אכלת? ואיי...אין לי כח לפרט מה בדיוק וגם לא יספיק לי מקום
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: בבית? חג מעודף: ראש השנה ערוץ מועדף: אין מילה אהובה: לא יודעת להקה אהובה: אין כזאת איזה כיתה את: סימתי כבר בדיחה שגרמה לך לצחוק: שלושה אנשים מתווכחים בינהם את מי הם יבחרו (לא זוכרת לאן לא כזה משנה) אז טל אומר: "בואו ניקח את יוסי". דניס אומר :"לא, יוסי משקר, אז טל שואל את יוסי " יוסי, נכון שאתה משקר?" ויוסי עונה: "כן, נכון" אז טל אומר לדניס:"אתה רואה? יוסי לא משקר" מקווה שהבנתם.
הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית:
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: האקס חסר לך: האקס עושה לך טוב להיות איתו:המשפחה הכי מצחיק: חברה מהשירות הכי מוזר: איזה ילד מהשירות
הכי כיף לדבר איתו: הבנאדם-היום: שרצית להרוג? לא היה כזה
שצחקת עליו? לא היה כזה
שאיכזב אותך? שחיבק אותך? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? ממ..אבא? חח. שראית? איפה היית רוצה לגור בארץ? בקיסרייה
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? צער גידול בנות יש לך פלאפון?כן למי את מתקשרת הכי הרבה? אני מחלקת את השיחות שלי חצי חצי
איזה צלצול יש לך? משו רוסי לא ניראה לי שאתם מכירים
הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גמל נופל מקומה ענקית..והוא הולך להתרסק. אם תבקשו אני אעלה לפה את התמונה ושומר מסך? פשוט ..windows xp אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ואם לסבתא היו גלגלים?
מה החלום שלך? לעזור לחיות חסרי בית
איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לילדות אחלה שאלון !

1Shir

New member
אני אהיה טיפה יותר משת"פית ואענה על חלק.

מהו שמך? שיר (כאילו זה לא ברור מהכינוי הדפוק שלי
) תאריך לידה: 10 ביוני 1982 (כן, מלחמת של"ג, אבא שלי הקומבינטור הזה קיבל פטור ממילואים) מקום מגורים: הרצליה (לא, לא פיתוח, באמת מתנצלת שאין לי וילה עם בריכה, ג'קוזי ומגרש טניס) כמה אחים/אחיות? חצי אחות.. מצד אבא. בת 7 השבוע. מוצא: אשכנזיה צבע עיניים? כחול צבע שיער? שטני (אשכנזיה כבר אמרנו?) גובה: 1.67 נראה לי מאכל אהוב: בייגלה/סלט צבע אהוב: ורוד (מי אמר אופי ילדותי?
) דמות אהובה מסרטי ילדים: דובוני אכפת לי, זו היתה הסדרה האהובה עלי כשהייתי בת ארבע סרט אהוב: השבוע ישודר "חומות של תקווה" באחד הערוצים, אבל זה בנאלי, סרט אישי אהוב עליי נקרא PLAYING BY HEART ספר אהוב: ספרי מתח של יאיר לפיד, אהוד אשרי, כאלה בעיקר. גם "מלאך או שטן" של שרה אנג'ל מרתק ונותן השראה. כיתה: כיתה?! טעית בפורום לדעתי.... הפיצה המושלמת שלך: פיצה האט הכי טעימה את/ה מנגן על משהו, אם כן אז על מה? לא
את/ה אוהב לרקוד? כן ככה בקטנה במועדונים וכאלה יש לך קעקועים? לא! יש לך פירסינג? לא! שונאת את זה... באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? למדתי מדעי החברה (סוציולוגיה+תקשורת) וספרות מורחב קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הייתי הולכת לעשות תואר שני בסוציולוגיה אולי איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מאבטחת... מה המבחן האחרון שעשית? באוניברסיטה, משהו על סמים והתמכרויות מה הסרט האחרון שראית ועם מי? ראיתי "כוורת בסרט" (B MOVIE של ג'רי סיינפלד) עם חברה בסינמה סיטי נחיה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? טלויזיה ברקע עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד, ואני לא מחברת אותו, אני עונה עליו איזה עוד יישומי מחשב פתוחים? אינטרנט מה הספקת כבר לעשות היום? המון
ישנת טוב אתמול? ככה-ככה תישן טוב הלילה? הלוואי התקלחת? בבוקר כמה שאלות כלליות: יש לך מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית גדולה מדי
עונה אהובה של השנה: קיץ כ"כ קיץ! תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אתכם יותר מכל דבר: אולי ניכור טוב מיצינו

באמת קומבינטור...

אח שלי נולד שבוע לפניך, וזה לא מנע מאבא שלי לטחון
אהבתי את הסרט האישי שלך
אה, וסחטיין על הדובוני אכפת לי
הייתי איזה גדולה ממך ב- 6 שנים- ועדיין אהבתי

BABELICIOUS

New member
אם כבר להעתיק סקר אז לפחות להתאים את זה

לקהל שבפניו את מציגה את זה... אבל יאללה. אנסה לשתף פעולה... תאריך לידה: 17.3.75 מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות? אח אחד גדול ממני ב- 3.5 שנים מוצא: אשכנזיפתית
צבע עיניים? חום צבע שיער? טבעי = חום. צבוע = אדום גובה: 1.63 מאכל אהוב:
צבע אהוב: כל גווני הכחול סרט אהוב: צבע הארגמן ספר אהוב: שיריה של מיה אנג'לו את/ה אוהב לרקוד? כן ובא לי מסיבת שנות ה- 80 מה הסרט האחרון שראית ועם מי? נורביט. עם בן זוגי רם

BABELICIOUS

New member
יאללה מספיק משעמם כדי להמשיך לענות

חלקית בכולופן עונה אהובה של השנה: כמו עכשיו: סתיו/אביב. בקיצור עונות הביניים. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להספיק לסיים ת'שאלון הזה לפני המלחמה הגרעינית מול איראן איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איטליה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? רם חשבת עליו? רם התקשרת אליו? אמא שלי. זה לא נגמר טוב התקשר אלייך? אמא שלי וגם זה לא נגמר טוב שימח אותך? רם

BABELICIOUS

New member
התחלתי ולכן אסיים

היום: באיזו שעה התעוררת? סופית? בסביבות 14 וזה היה כייייף מה/מי העיר אותך? הכלבה שלי עם האף בבקשה להיכנס לפוך מה היה הדבר הראשון שאמרת? "שושה תני לישון" מה היה הדבר הראשון ששמעת? צעקות של השכנים חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: תלוי במוזה להקה אהובה: בלונדי הבנאדם הכי יפה שראית: הכלבים שלי בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: סבא שלי חסר לך: סבא שלי ומיכי ז"ל עושה לך טוב להיות איתו: רם הכי מצחיק: שושה הכי כיף לדבר איתו: רם הבנאדם-היום: שרצית להרוג? יש כאלו שאני תמיד רוצה להרוג. למשל אלו שמפגינים אלימות כלפי חסרי הישע (זקנים, כלבים, ילדים) הם בטופ של הרשימה הזו. שחיבק אותך? רם ששימח אותך? רם שראית איתו סרט? רם איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? FAME יש לך פלאפון? למי אין היום? איזה צלצול יש לך? תלוי מי מתקשר. לבן זוג: כלים שלובים. לאמא שלי ואחי: שיר בכיף של קורין אלאל. לכל השאר: נתתי לה חיי / חלליות (מגוונת) מה החלום שלך? לשיר במועדון בלוז, להקים כלבייה לכלבים עזובים, להוציא ספר שירה איזה ספר היית לוקח לאי בודד? ספריה של מאיה אנג'לו המשוררת

magenta73

New member
טוב... ננסה...

לא מבטיחה לענות עד הסוף... מהו שמך? הדס תאריך לידה: 1.12 מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות? 1 מוצא: אשכנזיה צבע עיניים? חום צבע שיער? אדמוני משהו גובה: 165 מאכל אהוב: לזניה צבע אהוב: שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: דולנד-דאק סרט אהוב: הנסיכה הקסומה ספר אהוב: שר הטבעות כיתה: חחחחחח הפיצה המושלמת שלך: האם+אננס. יאמי. את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה? בקושי על גיטרה את/ה אוהב לרקוד? כן יש לך קעקועים? כן אם כן, כמה ושל מה? אחד - של פיה יש לך פירסינג? כן אם כן,כמה ואיפה? אחד בפופיק (מי אמר ויי-ט-טראש ולא קיבל?) באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? חחחחחחחחחח קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? עריכת חשבון מה המבחן האחרון שעשית? בתקשורת כתרבות מה הסרט האחרון שראית ועם מי? המון זמן לא ראיתי סרט, בקולנוע, המון. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? רק זה מה הספקת כבר לעשות היום? המון! אני גאה בעצמי. הצלחתי להכניס עוד שלושה (!) מאמרים לסימנריונית, לסדר את הארון ולהוציא בגדים לצדקה, ולשבת בשכונתי עם חברים שלא ראיתי מלא זמן. ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? כן התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ביקרת בבית ספר?חחחחחחחח ראית סרט? אם כן איזה?לא ישנת?כבר דיברנו על זה, לא? חיבקת מישהו?אם כן את מי? כן, את החברים שלי שלא ראיתי מלא זמן רבת עם מישהו?לא פגשת אדם מפורסם?לא כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב: מג'נטה! תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אושר איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? במקום שיש בו קיץ מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? היום התנשקת? לא זוכרת עם מי? לא זוכרת התאהבת? במי? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לבשת חצאית? קנית בגד? שבוע לפני הימולדת שלי, הייתה לי אחלה קנייה בזארה הקדישו לך שיר?אם כן איזה? במומולדת שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? כל הזמן משפרים לי את המצב רוח התקלחת: היום נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור? עשית קניות:אם כן מה קינת? היית חולה: נסעת באוטובוס:: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 2 בצהריים מה/מי העיר אותך? העיר ב2 בצהריים? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: הבנאדם-היום: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שאיכזב אותך? שחיבק אותך? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי את מתקשרת הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?

aaa123

Member
אענה על חלק בהתאם לבחירתי

מהו שמך? אורי תאריך לידה: 15.12.1967 מקום מגורים: תל-אביב כמה אחים/אחיות? אחות מוצא:ישראל(הסבים רוסיה ופולין) צבע עיניים? חום את/ה אוהב לרקוד? לא יש לך קעקועים? לא היום: באיזו שעה התעוררת? 8 בבוקר מה/מי העיר אותך? כלום התעוררתי לבד מיקום כרגע:בית שלי אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מכפיל אותו פי 1000 כדי שיהיה לי מליארד שקל. זה ריאלי בערך כמו האפשרות שאמצא מליון שקל.

טל קר

New member
תודה רבה, נראה לי שיש כאן מקבץ נאה של ילידי

דצמבר, ואם זכרוני אינו מטעה אותי, אז גם אתה נמנה עימם. מזל טוב גם לך

למעלה