שאלון הכרות

aaa123

Member
תודה על המזל טוב והאמת

שלא ציפיתי לזה ממך בעקבות חלק מהדעות שאני מביע.

cheshire9

New member
אולי גם אני אקבל

ברכה מאוחרת ? מאוחרת ב 5 שנים ו 9 חודשים .......

aaa123

Member
בכרטיס האישי שלך כתוב שאתה בן 41

זה אומר שכדי לאחר ב5 שנים ו9 חודשים צריך לחכות מספר שנים לפני שמברכים אותך.

cheshire9

New member
הכרטיס האישי שלי לא עודכן מאז שנכנסתי לתפוז..

אבל מי סופר ?

aaa123

Member
לא צריך לעדכן תאריך לידה כדי שהגיל ישתנה

פעם בשנה בכרטיס האישי.

עההההה

שמי: שרי תאריך לידה: 21.3 מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות? - 2 מוצא:חצי עירקית חצי פולניה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום + גונים גובה:1.73 מאכל אהוב: פסטה ברוטב שמנת ובטטה (כרגע) צבע אהוב: לבן דמות אהובה מסרטי ילדים: קופיקו סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח, מהיר ועצבני.. יש הרבה ספר אהוב: צלה של הרוח הפיצה המושלמת שלך: הרבה זמן לא אכלתי.... את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה?- על עצמי עם היידים (רק לי מותר!) את/ה אוהב לרקוד? כן יש לך קעקועים? לא אם כן, כמה ושל מה? - אין יש לך פירסינג? - כן אם כן,כמה ואיפה? - בסנטר באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? - למדתי, גרפיקה ממוחשבת. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? - המון... איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? - מוכרת מה המבחן האחרון שעשית? ב"ש מה הסרט האחרון שראית ועם מי?המממממ... אביבה אהובתי עם גיגי? ... לא זוכרת. נחייה את הרגע:ונחשוב על מחר. מה מתנגן עכשיו? - נעימת פסנתר של סיל עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? - עד כה 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? - מסנג'ר, פייסבוק, מוזיקה, מייל. מה הספקת כבר לעשות היום? - המון, והיום עוד לא נגמר. ישנת טוב אתמול? - מאוד :) תישן טוב הלילה? - מקווה. התקלחת? - ברור!! אכלת? - יאפ.. שתית? - יאפ.. ראית טלויזיה? - היא דלוקה על שקט. התכתבת אונליין? - כן ביקרת בבית ספר? - לא. ראית סרט? אם כן איזה? - לא ראיתי. ישנת? - שוב?? כן. חיבקת מישהו?אם כן את מי? - סוד כמוס לפרה ולסוס. רבת עם מישהו? - כן פגשת אדם מפורסם? - כן כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? - זוגית עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב:שוב?? לבן תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר תקשורת, פחדנות, שקרים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: רק בריאות, לכל סובבי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? - קנדה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? - לפני כמה שעות אכלת? - כן התנשקת? כן עם מי? לא עניינכם התאהבת? - כל יום מחדש במי? - רכלנים נשבר לך הלב? - יאפ צחקת? - כן בכית? - היום? לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? - היום? לא מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? - כן לבשת חצאית? - היום? לא קנית בגד? - היום? לא הקדישו לך שיר?אם כן איזה? - יש כמה.. אחד מהם כבר רשמתי פה. תהיו עקביים שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? - עם השיר הזה ועם sms חמוד עשית קניות:אם כן מה קינת? - ירקות קפואים היית חולה: כן נסעת באוטובוס: היום? לא מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא, אמרנו לילה טוב חשבת עליו? כל הזמן התקשרת אליו? בשביל מה? היא פה התקשר אלייך? בשביל מה? אני פה פגע בך? רבים לפעמים.. תמיד משלימים שימח אותך? יאפ היום: באיזו שעה התעוררת? 11 מה/מי העיר אותך? השמש מה היה הדבר הראשון שאמרת? אפצ'י מה היה הדבר הראשון ששמעת? המכונת כביסה מה היה השיר הראשון ששמעת? סיל... רשמתי כבר מה אכלת? לחמניות ביס עם מתכון סודי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה לעזאזל כ"כ כואב לי הראש ואיך אני שורדת עוד שבוע מטורף בעבודה?! מיקום כרגע: ע המיטה עם הנייד חג מעודף: ראש השנה ערוץ מועדף: 3/4 מילה אהובה:?!?! להקה אהובה: הממממממ... אני אחשוב כי זה בטח ישאל שוב. איזה כיתה את: !?!?!? בדיחה שגרמה לך לצחוק: ארוכה מדי לפה. הבנאדם הכי יפה שראית: המלצר בקפה קפה ומתיו מקונוהי הפאדיחה הכי גדולה שלך: נכון, אני אספר... הדבר הכי מטורף שעשית: אני אשמור על זכות השתיקה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: תגדירו מטורף למילים.. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: אלעד, דניאל, ____. חסר לך: חיבוק כל בוקר עושה לך טוב להיות איתו ____: הכי מצחיק: אלעד. הכי מוזר:אלעד הכי כיף לדבר איתו: אלעד, דניאל ו ____. הבנאדם-היום: ? שרצית להרוג? שששששששש.... שצחקת עליו? שששש.. שאיכזב אותך? הוא כבר יודע. שחיבק אותך? הרבה מחבקים :) ששימח אותך? בזוקה שראית איתו סרט? גיגי שדיברת איתו בטלפון? אביטלי שראית? אמאבא איפה היית רוצה לגור בארץ? בקיבוץ / עתלית איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? קרוב רחוק, 3 בדירה אחת, נשואים + יש לך פלאפון? כן למי את מתקשרת הכי הרבה? אבא, אמא, אביטלי, מורן, ספיר, אייל, דליה ועופר איזה צלצול יש לך? סיל.. נעימת פסנתר הקול הכי יפה ששמעת? אני במקלחת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? האחייניות הקסימות שלי - בעבודה, בבית זה שביל עם שלג ובצידו עצים ללא עלים ושומר מסך? אין. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?עוברת דירה, קונה רכבים לכל בני המשפחה, תורמת חלק טסה, ומה שנשאר... מפקידה לחיסכון. מה החלום שלך? אם אגלה הוא לא יתממש איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לא הייתי לוקחת לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לגיל 14 זהו?!?!??!?!

purplegiraff

New member
אם אענה להכל שוב לא אשן..

מהו שמך? PURPLEGIRAFF תאריך לידה:12/01/07 מקום מגורים: דרומי חם ויבש כמה אחים/אחיות? 1 מלידה ואחת שנהיתה זאת שחולמת מוצא: מעורב (?)פירוט? חצי עירקי וחצי מדינה אירופית נחשקת ומסוממת בהחלט (שאני, דווקא לא חושקת בה...) צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? חום בהיר גובה:1.75או 4.20 תלוי במצב הצוואר... מאכל אהוב: לחם ביתי עם פסטו ביתי (מכל סוג, לא רק בזיליקום...) צבע אהוב:כאילו דא? ג'ירפה מה? נכון... דמות אהובה מסרטי ילדים: במבי והג'יני מאלאדין סרט אהוב:5 החושים, נרניה, הנסיכה הקסומה, סיפורו של אביר, שמש נצחית בראש צלול... טוב די... ספר אהוב: "עיין ערך אהבה" דויד גרוסמן- מלך מלכי המלכים של המילים... כיתה:ג הפיצה המושלמת שלך: בצק דק, קשקבל, בצל ירוק, עגבניה ופלפלים קלויים (בבית כמובן!) את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה? חליל את/ה אוהב לרקוד? מאד (לא בטוח שכל השאר אוהבים את זה אצלי) יש לך קעקועים? כן! אם כן, כמה ושל מה? שניים, מי שראה זכה! יש לך פירסינג? לא... אם כן,כמה ואיפה? באיזו מגמה את לומדת בביה"ס?מה זה מגמה? אין בכיתה ג. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?אם זה מקצוע שקיים ואני לא יודעת אז איך אדע שאני מעונינת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אנה קרנינה מה המבחן האחרון שעשית? מבחן החשיפה החברתית מה הסרט האחרון שראית ועם מי? מצפן הזהב, עם חולמת כמובן! נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? נקמת הטרקטור- "לאן הולכים פתאום כולם", עמית ארז, והמון לאונרד כהן ודילן. אה כרגע? כהן... עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? מנסה להמנע... אך לוחצים עלי... איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אימייל מה הספקת כבר לעשות היום? לטייל בארץ ישראל ישנת טוב אתמול? כן! תישן טוב הלילה?רצוי! התקלחת?בטח עם הדו"ש המסודר הנהדר. אכלת? כל היום שתית? מספיק ראית טלויזיה? התכתבת אונליין? ביקרת בבית ספר? ראית סרט? אם כן איזה? ישנת? חיבקת מישהו?אם כן את מי? ידיד נפלא חדש שנכנס לחיי! רבת עם מישהו? פגשת אדם מפורסם? כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: עוד פעם???? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? עם מי? התאהבת? במי? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לבשת חצאית? קנית בגד? הקדישו לך שיר?אם כן איזה? שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? התקלחת: נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור? עשית קניות:אם כן מה קינת? היית חולה: נסעת באוטובוס:: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת?8 מה/מי העיר אותך? שמש מבעד לשק"ש..... טוב, די מספיק, עייפת אותי, עכשיו שוב אלך לישון... מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: הבנאדם-היום: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שאיכזב אותך? שחיבק אותך? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי את מתקשרת הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?

איזה רמאית.... בקצב הזה עוד שבועיים...

הם יחגגו לך יומולדת.... חחח וחוצמזה, יש לך פירסינגים: 7 עגילים באוזן זה לא נחשב כבר פירסינג?! ובקשר לדויד גרוסמן, יבדל"א- את גנבת. נכון שקראתי את הספר ממך, אבל זה ממש לא הוגן. זה הספר האהוב עלי!!!

purplegiraff

New member
אם הם מספיק סתומים להתיחס ל2007 ברצינות..ניחא

חוץ מזה אם מישהו מוטרד ממש נראה לי שהאמת כתובה בכרטיס שלי. ואפחד מהעגילים שלי לא נעשה ע"י פירסינג- אלא במרצע רגיל, וגם הנזם! בגלל זה לא חשבתי עליהם.... בעניין הספר- כמעט כתבתי "האומן ומרגריטה" ובגלל ההגינות שקיבלתי אותו ממך, לא רשמתי. אז מה את מתלוננת!

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חבל, דווקא אני הייתי מוכנה לוותר על האומן ומרגריטה בשביל "עיין ערך: אהבה"... אבל לא לאי בודד... לאי בודד "עיין ערך: אהבה" היה פוצע אותי אנושות...

purplegiraff

New member
לא מאמינה, רק עכשיו קלטתי!

12/01/07 לא היה עדיין.... יכולתי לצאת כאן שנונה... אבל לא קלטתי בעצמי... באמת שהתכוונתי לתאריך חשוב 12/01/06.... אבל דווקא מגניב לכתוב כאילו עוד לא נולדתי...

mailo100

New member
אני אענה על חלק ,קדימה לדרך..

שם: אביחי תאריך לידה: 12/83 מקום מגורים : ת"א אח אחד צבע עיניים :חום צבע שיער: שחור גובה: 1.70 צבע אהוב: כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: פופאי המלח סרט אהוב: יומני הנסיכה כיתה: כבר סיימתי תואר ראשון הפיצה המושלמת: עם זיתים הסרט האחרון שראיתי הוא לרקוד עם הירח ועשיתי זאת עם חבר הספר האהוב עלי: ספריו של ז'ול ורן והארי פוטר הספקתי היום לראות מערכונים של פופאי, לארח חבר לערב נוסטלגיה ,לראות בוב בבקבוק ולהנות עם המשפחה העונה האהובה עלי היא החורף. חג מועדף: חנוכה ערוץ מועדף: אין כזה ,זה מתחלק בין יס סטארס 2 לג'וניור הדבר הכי מטורף שעשית: בגיל 3 נכנסתי למכונת כביסה כי רציתי לדעת איך זה להתכבס. אין סדרת נוסטלגיה מועדפת

תורי ../images/Emo13.gif

א. שרון (ברור לא?) ב. 24.1.80 ג. קרית מוצקין ד. רוסיה (ההורים, אני נולדתי בארץ) ה. טוויטי ו. סרט אהוב? וואו... זה קשה.... יש המווווןןןן ז. ספר - ראו סעיף ו' ח.פיצה - עם פטריות טריות פירסינג - בטבור טוב.... השאלון ארוך.... נראה לי שאני אמשיך לענות עליו בהמשכים מחר + מחרתיים + כל יום במהלך השבוע. אולי עד אז אני אסיים אותו. אבל בהחלט רעיון יפה בעיקר לאור העובדה שהצטרפו המון חדשים וישנים עזבו

זכוכיות

New member
מנסה, מעניין אם אני אסיים אותו...

מהו שמך? דנה תאריך לידה: 27.05.85 מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות? עוד 4 (אני הבכורה) מוצא: מה זה משנה? צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: 1.60 מאכל אהוב: סושי צבע אהוב: אדום דמות אהובה מסרטי ילדים: סנופקין סרט אהוב: באפלו 66 כרגע ספר אהוב: איש הקוביה כיתה: שנה א' באוניברסיטה... הפיצה המושלמת שלך: עם חצילים את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה? העצבים את/ה אוהב לרקוד? תלוי בחברה יש לך קעקועים? לא אם כן, כמה ושל מה? אין לי
יש לך פירסינג? היו בעבר, כולם ירדו אם כן,כמה ואיפה? באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? פסיכולוגיה באוניברסיטה. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פיסיקה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה זאת אומרת? מה המבחן האחרון שעשית? עשיתי בוחן לא מזמן, מבחנים לא עשיתי שנים (מאז הפסיכו?) מה הסרט האחרון שראית ועם מי? פפריקה עם חבר שלי נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום, מאוחר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד, מאוחר איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כלום, הרגע חזרתי הביתה מה הספקת כבר לעשות היום? ביליתי את כל היום עם החבר... יצאנו מהחדר שלו בדיוק פעמיים, ארוחת בוקר ומקלחת... ישנת טוב אתמול? מעולה (לכן אני לא נרדמת היום) תישן טוב הלילה? אין סיכוי, לפני חצי שעה רק חזרתי מהחבר ובעוד 3.5 שעות אני צריכה לצאת לעבודה התקלחת? כן אכלת? כן שתית? ברור ראית טלויזיה? ראינו סטארגייט במחשב התכתבת אונליין? כן ביקרת בבית ספר? חח ראית סרט? אם כן איזה? לא ראיתי ישנת? לא (מאז שהתעוררתי בבוקר) חיבקת מישהו?אם כן את מי? את החבר, כל היום... רבת עם מישהו? אתמול היה לנו סוג של ריב קטנטן, מיניאטורי... פגשת אדם מפורסם? מתי? כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? אל תשאלו עונה אהובה של השנה: עונות מעבר למיניהן צבע אהוב: אדום (לא עברנו על זה?) תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אי רגישות חברתית התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לשרוד איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא עם ההורים
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? הרגע חזרתי... אבל יצאתי בשישי בערב. אכלת? ב22:00 בערך התנשקת? ב3:00 בלילה עם מי? עם החבר, לפני שהוא חזר לביתו... התאהבת? כל יום מחדש.. |קיטש||דרמה| במי? ניצן
נשבר לך הלב? את האמת? לפני 6 שנים בערך צחקת? בכל פעם שקראתי שאלה שרמזה שאני בתיכון בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? הלילה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? הלילה לבשת חצאית? לפני שבוע קנית בגד? לפני כמה ימים, קניתי שמלת ערב... הקדישו לך שיר?אם כן איזה? איפה? למה שיעשו את זה? שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? לפני שניה (SMS) התקלחת: בערך ב18:00 נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור? לא זוכרת עשית קניות:אם כן מה קינת? ביום חמישי קניתי לחבר שלי כובע שהוא נורא רצה ולא מצא... עם פונפון
היית חולה: פעם בשבועיים בערך.. נסעת באוטובוס: ביום חמישי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחי, נכנס לחדר לקחת משהו חשבת עליו? הוא מקרקר כאן מסביב כבר 45 דקות, מה יש לחשוב? התקשרת אליו? לא התקשר אלייך? לא פגע בך? לא שימח אותך? הראה לי את הרשיון החדש שלו בהתלהבות מעט מדבקת היום: באיזו שעה התעוררת? לא זוכרת... נראה לי ש11:00... מה/מי העיר אותך? יקיצה טבעית אצל החבר... מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת, היה רדיו ברקע מה אכלת? בבוקר קוראסונים וכאלה, בצהרים מרק עגבניות, ירקות מוקפצים וקציצות טופו עם המשפחה שלו, בערב זללנו שטויות... מיקום כרגע: הבית של אמא ואבא חג מעודף: פורים, נראה לי ערוץ מועדף: דוקו מילה אהובה: להקה אהובה: רדיוהד איזה כיתה את: ?! בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: ניצן
הפאדיחה הכי גדולה שלך: אין לי כוח לחפור הדבר הכי מטורף שעשית: לא חוקי לספר
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: ניצן חסר לך: ניצן עושה לך טוב להיות איתו: ניצן הכי מצחיק: ניצן הכי מוזר: ניצן הכי כיף לדבר איתו: ניצן הבנאדם-היום: ניצן שרצית להרוג? ניצן
שצחקת עליו? ניצן שאיכזב אותך? אני עצמי שחיבק אותך? ניצן ששימח אותך? ניצן שראית איתו סרט? ניצן שדיברת איתו בטלפון? ניצן שראית? אחי איפה היית רוצה לגור בארץ? אני מודה, אני מכורה לת"א... איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים. חשיפה לצפון
יש לך פלאפון? כן למי את מתקשרת הכי הרבה? ניצן איזה צלצול יש לך? משהו ג'אזי שבא עם הנייד הקול הכי יפה ששמעת? ניצן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בסיסי של הווינדווס ושומר מסך? כנ"ל אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חיה כרגיל- מבזבזת טיפה יותר
מה החלום שלך? לפרסם ספר שירה איזה ספר היית לוקח לאי בודד? משהו ארוך כזה, שיספיק להרבה זמן... מאה שנים של בדידות?:) לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? שום רגע. זו ההתקופה המאושרת בחיי.

קצת הגזמת באורך, אבל ניחא...

נענה עד שהבוס יתחיל להתעצבן
אני עונה מהסוף להתחלה
מהו שמך? אורית תאריך לידה: 21/12/76 מקום מגורים: אשבול כמה אחים/אחיות? 4 ביולוגיים ועוד אחת אחות בלב (הגי'רף) מוצא: חצי חצי צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: סטנדרטי בול. מאכל אהוב: עוגיות אלפחורס, סושי, חומוס ועוד ועוד ועוד צבע אהוב: ירוק?! לא יודעת. די ילדותי... דמות אהובה מסרטי ילדים: ??! המממ... כולן, בערך. הצבועים ממלך האריות. מצ"ב תמונה? אם אני אמצא אותה... סרט אהוב: ספר אהוב: האומן ומרגריטה. כיתה: הפיצה המושלמת שלך: לא אוכלת פיצה. את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על הגוף שלי. רוקדת. את/ה אוהב לרקוד? ברור, כאילו. יש לך קעקועים? לא. אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? לא. אם כן,כמה ואיפה? באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? לא זוכרת, זה היה מזמן... קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "מצפן הזהב" עם הגי'רף... נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Moby- Honey from Play עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1. הגי'רף התקשרה
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אוה... בעבודה, המון. מה הספקת כבר לעשות היום? לנסוע משם לעבודה... ישנת טוב אתמול? ככה ככה, הוא קצת הפריע לי עם המגע המתוק שלו באמצע הלילה
תישן טוב הלילה? כן
התקלחת? לא הבוקר. אכלת? כן הבוקר שתית? קפה. 2. עם חלב סויה. ראית טלויזיה? לא המון זמן... התכתבת אונליין? ניסיתי, לא ענו לי
ביקרת בבית ספר? ראית סרט? אם כן איזה? ישנת? כן... חיבקת מישהו?אם כן את מי? תוכי. רבת עם מישהו? פגשת אדם מפורסם? חחח, לא, אבל פגשתי בעיתון את ידיד שלי.... איזה מוזר... תמונה ענקית עם אישתו ובנו, וסיפור חיים על עמוד וחצי! מוזר לאללה... כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: קיץ!!!!!!!!!!! צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? עם מי? התאהבת? במי? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לבשת חצאית? קנית בגד? הקדישו לך שיר?אם כן איזה? שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? התקלחת: נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור? עשית קניות:אם כן מה קינת? היית חולה: נסעת באוטובוס:: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 7:20 מה/מי העיר אותך? החיבוק שלו. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה?" כשהוא אמר את שמי
מה היה הדבר הראשון ששמעת? הקול שלו, כשהוא אמר את שמי... מה היה השיר הראשון ששמעת? המממ... אקווריוס מהייר. מה אכלת? לחם עם ריבה ו-2 עוגיות. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המממ... מתי אני אגיע לעבודה... מיקום כרגע: בעבודה. חג מעודף: פורים. ערוץ מועדף: לא רואה TV כמעט. מילה אהובה: פוזמק... סתם, מה זה השטויות האלו....? להקה אהובה: כרגע led zeppelin לפעמים the doors לפעמים rolling stones והרשימה עוד ארוכה... איזה כיתה את: לא בכיתה
בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין לי כח... הבנאדם הכי יפה שראית: די... הפאדיחה הכי גדולה שלך: נמאס לי... הדבר הכי מטורף שעשית: אני מפסיקה... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: עכשיו. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: תמיד- לתוכי. חסר לך: המממ... לא רוצה לענות על זה. עושה לך טוב להיות איתו: תוכי, ג'ירף, ועוד כמה חיות... הכי מצחיק: השותף שלי לחדר בעבודה קורע אותי מצחוק לפעמים הכי מוזר: איזה אחד שעובד פה, מרחק כמה חדרים ממני. מדבר בלחש. הלוחש לשבבים. הכי כיף לדבר איתו: תוכי שלי. הבנאדם-היום: שרצית להרוג? המממ... בטח היה מישהו בכביש 6... שצחקת עליו? בטח צחקתי על התוכי מתישהו בבוקר... שאיכזב אותך? המממ... עוד לא קרה היום. שחיבק אותך? תוכי שלי. ששימח אותך? תוכי שלי. שראית איתו סרט? היום?!!! לא הספקתי לראות סרט שדיברת איתו בטלפון? וגם לא לדבר עם אף אחד בטלפון... שראית? ?! לא הבנתי. איפה היית רוצה לגור בארץ? תמיד בדרום, במקום עם קשר הדוק עם הקרקע. כרגע אני גרה קצת צפונה מדי לטעמי (*רק* שעה נסיעה מת"א דרומה). איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לא יודעת... אולי תיכון דגראסי?! אולי נארניה של פעם?! אולי דובוני אכפת לי?! לא יודעת, בחיי... יש לך פלאפון? ברור, כאילו, למי אין היום?! למי את מתקשרת הכי הרבה? לתוכי ולג'ירף. איזה צלצול יש לך? Come on baby light my fire- the doors ובשביל יחידי סגולה, כמו הג'ירף ועוד ידיד- Aquarius - hair הקול הכי יפה ששמעת? שאלה מוזרה... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של התוכי שלי, בלב המדבר ביום שמשי, הוא בישיבת כריעה, שיערו מסתיר את פניו, ידיו עסוקות בדבר מה, והמבט בזוית 60 מעלות לקרקע. כל פעם שאני רואה אתה תמונה הזו אני מתמלאת אהבה. אם היית מוצאת ושומר מסך? הסטנדרטי. מיליון שקל מה היית עושה בו? המממ.... חיה על חשבונו. מפסיקה לעבוד. מה החלום שלך? לעשות משהו עם הריקוד. משהו אמיתי, עמוק, שאולי מערב גם העצמה של נשים אחרות, או לימוד, וחייב לערב גם מדבר, וטבע. לא יודעת בדיוק מה, אבל זה הכיוון. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "האומן ומרגריטה". קראתי פעמיים, והיד עוד נטויה. לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? על זה אני חייבת לענות, ואתם לא חייבים לקרוא- לסופ"ש הראשון של נובמבר האחרון, אני והוא ואוהל, בדרך למדבר, מבט העינים המבין פתאום, המגע הראשוני, וההתפוצצות לאלפי כוכבים בשמי הליל של הלב שלי, כשאני מתחילה להפנים שזה קורה, לעזאזל, וזה הדדי, קיבינימט...

למעלה