קצת הגזמת באורך, אבל ניחא...
נענה עד שהבוס יתחיל להתעצבן
אני עונה מהסוף להתחלה
מהו שמך? אורית תאריך לידה: 21/12/76 מקום מגורים: אשבול כמה אחים/אחיות? 4 ביולוגיים ועוד אחת אחות בלב (הגי'רף) מוצא: חצי חצי צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: סטנדרטי בול. מאכל אהוב: עוגיות אלפחורס, סושי, חומוס ועוד ועוד ועוד צבע אהוב: ירוק?! לא יודעת. די ילדותי... דמות אהובה מסרטי ילדים: ??! המממ... כולן, בערך. הצבועים ממלך האריות. מצ"ב תמונה? אם אני אמצא אותה... סרט אהוב: ספר אהוב: האומן ומרגריטה. כיתה: הפיצה המושלמת שלך: לא אוכלת פיצה. את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על הגוף שלי. רוקדת. את/ה אוהב לרקוד? ברור, כאילו. יש לך קעקועים? לא. אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? לא. אם כן,כמה ואיפה? באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? לא זוכרת, זה היה מזמן... קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "מצפן הזהב" עם הגי'רף... נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Moby- Honey from Play עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1. הגי'רף התקשרה
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אוה... בעבודה, המון. מה הספקת כבר לעשות היום? לנסוע משם לעבודה... ישנת טוב אתמול? ככה ככה, הוא קצת הפריע לי עם המגע המתוק שלו באמצע הלילה
תישן טוב הלילה? כן
התקלחת? לא הבוקר. אכלת? כן הבוקר שתית? קפה. 2. עם חלב סויה. ראית טלויזיה? לא המון זמן... התכתבת אונליין? ניסיתי, לא ענו לי
ביקרת בבית ספר? ראית סרט? אם כן איזה? ישנת? כן... חיבקת מישהו?אם כן את מי? תוכי. רבת עם מישהו? פגשת אדם מפורסם? חחח, לא, אבל פגשתי בעיתון את ידיד שלי.... איזה מוזר... תמונה ענקית עם אישתו ובנו, וסיפור חיים על עמוד וחצי! מוזר לאללה... כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: קיץ!!!!!!!!!!! צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? עם מי? התאהבת? במי? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לבשת חצאית? קנית בגד? הקדישו לך שיר?אם כן איזה? שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? התקלחת: נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור? עשית קניות:אם כן מה קינת? היית חולה: נסעת באוטובוס:: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 7:20 מה/מי העיר אותך? החיבוק שלו. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה?" כשהוא אמר את שמי
מה היה הדבר הראשון ששמעת? הקול שלו, כשהוא אמר את שמי... מה היה השיר הראשון ששמעת? המממ... אקווריוס מהייר. מה אכלת? לחם עם ריבה ו-2 עוגיות. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המממ... מתי אני אגיע לעבודה... מיקום כרגע: בעבודה. חג מעודף: פורים. ערוץ מועדף: לא רואה TV כמעט. מילה אהובה: פוזמק... סתם, מה זה השטויות האלו....? להקה אהובה: כרגע led zeppelin לפעמים the doors לפעמים rolling stones והרשימה עוד ארוכה... איזה כיתה את: לא בכיתה
בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין לי כח... הבנאדם הכי יפה שראית: די... הפאדיחה הכי גדולה שלך: נמאס לי... הדבר הכי מטורף שעשית: אני מפסיקה... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: עכשיו. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: תמיד- לתוכי. חסר לך: המממ... לא רוצה לענות על זה. עושה לך טוב להיות איתו: תוכי, ג'ירף, ועוד כמה חיות... הכי מצחיק: השותף שלי לחדר בעבודה קורע אותי מצחוק לפעמים הכי מוזר: איזה אחד שעובד פה, מרחק כמה חדרים ממני. מדבר בלחש. הלוחש לשבבים. הכי כיף לדבר איתו: תוכי שלי. הבנאדם-היום: שרצית להרוג? המממ... בטח היה מישהו בכביש 6... שצחקת עליו? בטח צחקתי על התוכי מתישהו בבוקר... שאיכזב אותך? המממ... עוד לא קרה היום. שחיבק אותך? תוכי שלי. ששימח אותך? תוכי שלי. שראית איתו סרט? היום?!!! לא הספקתי לראות סרט שדיברת איתו בטלפון? וגם לא לדבר עם אף אחד בטלפון... שראית? ?! לא הבנתי. איפה היית רוצה לגור בארץ? תמיד בדרום, במקום עם קשר הדוק עם הקרקע. כרגע אני גרה קצת צפונה מדי לטעמי (*רק* שעה נסיעה מת"א דרומה). איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לא יודעת... אולי תיכון דגראסי?! אולי נארניה של פעם?! אולי דובוני אכפת לי?! לא יודעת, בחיי... יש לך פלאפון? ברור, כאילו, למי אין היום?! למי את מתקשרת הכי הרבה? לתוכי ולג'ירף. איזה צלצול יש לך? Come on baby light my fire- the doors ובשביל יחידי סגולה, כמו הג'ירף ועוד ידיד- Aquarius - hair הקול הכי יפה ששמעת? שאלה מוזרה... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של התוכי שלי, בלב המדבר ביום שמשי, הוא בישיבת כריעה, שיערו מסתיר את פניו, ידיו עסוקות בדבר מה, והמבט בזוית 60 מעלות לקרקע. כל פעם שאני רואה אתה תמונה הזו אני מתמלאת אהבה. אם היית מוצאת ושומר מסך? הסטנדרטי. מיליון שקל מה היית עושה בו? המממ.... חיה על חשבונו. מפסיקה לעבוד. מה החלום שלך? לעשות משהו עם הריקוד. משהו אמיתי, עמוק, שאולי מערב גם העצמה של נשים אחרות, או לימוד, וחייב לערב גם מדבר, וטבע. לא יודעת בדיוק מה, אבל זה הכיוון. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "האומן ומרגריטה". קראתי פעמיים, והיד עוד נטויה. לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? על זה אני חייבת לענות, ואתם לא חייבים לקרוא- לסופ"ש הראשון של נובמבר האחרון, אני והוא ואוהל, בדרך למדבר, מבט העינים המבין פתאום, המגע הראשוני, וההתפוצצות לאלפי כוכבים בשמי הליל של הלב שלי, כשאני מתחילה להפנים שזה קורה, לעזאזל, וזה הדדי, קיבינימט...