שאלון הכרות

purplegiraff

New member
פפפפיייי הפכת את זה לעוד יותר ארוך...

שקרנית גם את- במו עיני ראיתיך אוכלת פיצה... מי זה הידיד, אני מכירה???(סקרנות, אם אני לא מכירה את לא חייבת להגיד לי) בבית ספר שלנו לא היה כזה דבר "מגמות" בגלל זה את לא זוכרת. היתה רק מגמת "סיבוב חינוכי" וכולנו היינו בה. אי לכך היננו מסובבים חינוכית. (מחונכים בסיבוב??) מאושרת לקרוא את אהבתך בעוד מדיום!

ד נ י ת3

New member
תראי, כל שני וחמישי מביאים כאלו שאלונים

והאמת? זה די מתיש, ולא רק זה - לא חושבת שתכירי אותי דרך זה (ביננו - מה זה בדיוק מעניין אם יש לי פלאפון או לא). אז נעים מאוד. דנית. שם משפחה:3. וכל השאר... תגלי בהמשך.

Star_Dust

New member
תשמעי, לפעמים זה יעיל

למדתי די הרבה על הבחור מהשירשור הזה
אבל אפשר באמת להשתכלל ולשרשר לשירשורי הכרויות קודמים.

Star_Dust

New member
לא עזבת?

אני כנראה מפספסת הרבה פה בפורום. נדמה לי שבפעם האחרונה שביקרתי, בדיוק עסקת בלעזוב בדרמטיות.

purplegiraff

New member
למה? יש לך בעיה עם זה

שאני דרמה קווין צעקנית שעושה הרבה רעש מחליטה החלטות גורפות וקיצוניות ולא מחזיקה איתן מעמד אפילו שבוע??? למרות הכל... לי אין... נראה לי... לא סגורה על זה... ת'אמת... אולי אני צריכה להשאר בחוץ? הודעת עזיבה דרמטית נוספת... צריכה לחשוב על זה... טוב- יש לי המון חומר למחשבה- עוזבת עד שאצליח לעכל את זה... אבל מה?? מה? מה אעשה בלי!!!

Star_Dust

New member
בעיה? לי? חלילה!

את מוסיפה הרבה צבע לפורום (את יודעת צהוב, שחור וכאלה). זה דווקא מקסים

כחול...

כמו בפנס בעין כחול (אם כי באנגלית זה באמת נקרא black eye). וגם סגול עובד... אחרי שהדם נקרש בהמטומה התת-עורית הוא אכן נהיה סגול. צהוב... כן, אפשר לומר שגם צהוב הג'ירפה הוסיפה לפורמונו, לא שמזה היה חסר קודם. ממש קשת שלמה והכל בן-, בת-, ליתר דיוק, אדם אחת. מרשים, ואני לא אדם שנוטה להתרשם בקלות. :) :) :) (אגב דנית, אני לא יודע אם שמת לב, אבל הידעת שגם אופניק וגם הג'ירפה שייכים לקאדר (הנה עוד מילה שהיא תאהב) שלנו? עוד תהיה בסוף תחרות בין הפורום שלנו לפורומים המקצועיים שיש פה בתפוז. :) :) :)).

ד נ י ת3

New member
סליחה שאני... שוב.. אבל...

כשאני מנסה לקרוא - אני לא מבינה מה הכוונה. מה הקשר בין אופניק לג'רפה הסגולה לקבוצה של אנשים בעלי עניין משותף? תסביר לי לאט בבקשה.

Star_Dust

New member
נראה לי שאתם עוסקים פחות או יותר באותם תחומים

ובלי קשר בכלל: נא להגיב לי בקומונה בסוגיית הקפה.תודה מראש
.

ד נ י ת3

New member
קומונה רק של בנות.

שמה אנחנו מרכלות על הבנים. <גם> וגם על כביסות, בישולים וניקיונות. אם את רוצה להצטרף - שלחי לי מסר. כולנו שם שוות. אין "מנהלים גדולים". כולן בוחרות את חברות הקומונה (מביאים להחלטה של כולן).

purplegiraff

New member
הי תודה!../images/Emo13.gif

מנסה לשמור על כל הענין הוירטואלי הזה בקטן.... גם הפורום הזה קצת גדול עלי לפעמים ואני מקדישה לו יותר מדי זמן.... קשה לי קשה עם העולם הזה (אולי זה לא נראה ככה- ג'ירפה כמו סברס..
)

purplegiraff

New member
תחומים? איזה תחומים?זה לא ברור

לי עדיין... אם מי מכם בעניין של הנדסה, אז לא תודה!!! מסרבת להשתייך "למיליה" וה"קאדר" הזה!!! מדע מדע מדע מדע! ובענין הצהוב השחור הסגול וכל זה.... למה את התכוונת בצהוב ושחור? צהוב- רכילות? שחור- קדרות? מקווה שלא... מתי ריכלתי פה על מישהו שאתם מכירים? (עם חולמת זה לא נחשב!) כחול- למ"ם כבר השחזתי את ציפורניי כשראיתי את הכותרת... אך כשקראתי את התוכן.. אתה באמת מרגיש ממני חבול מוכה ועם פנס בעיין???
לאאאאאאאאאאאאא או שהתכוונת לזה שאני כל הזמן נחבלת וחוטפת פה מכות... הרבה בזכותך... בעניין הצהוב- כן, הבנתי, לא מסכימה! לא רכלנית רק דעתנית וגם אין איתי פפראצ'י צמוד מי שפרסם פה תמונות של ישבני חתולים נעלמים לא היה אני. אם לא שמת לב... צהוב...חחחחחחחחחחחחח. סגול- כן!

למ"מ, אגב, נמצא בימים אלו ממש...

בקורס הסבה לעולם המחשבים וההיי-טק. נשמע לו מגניב, ללמ"מ, לעבוד ברמת-החייל מטר מכל המסעדות והמועדונים הכי שווים של ת"א, בכל מיני מקומות עבודה עם בחורות ממש מגניבות (ועם ראש על הכתפיים) מחד ושנראות כאילו הוציאו אותן מקטלוג של ויקטורי'ס סיקרט מאידך (ואת זה הוא יודע כי יש לו חבר שעובד שם ומדי פעם הוא קופץ לבקר אותו ולקנא בו ולקלל אותו בסתר ליבו, הבן-(ביפ), (ביפ) הזה). :) :) :)

למעלה