שאלון....קצת ארוך...אבל תענו

Mrs James

New member
../images/Emo41.gifשאלון....קצת ארוך...אבל תענו../images/Emo41.gif

1. שם: איסיקיו: מסנג`ר: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתייה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג´ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענךה

Mrs James

New member
שלייייי../images/Emo13.gif

1. שם: אסיה איסיקיו:288-428-282 מסנג`ר: 2. גיל: 16 וחצי 3. תאריך לידה: 4.10.97 4. כינוי: asunia aska 5. תכונה טובה: חמודה...חחח 6. תכונה רעה: עצבנית 7. חולשה: כלבים 8. אובססיות: כלבים 9. פדיחה: אמממ....אחרי ששתיתי בפעם הראשונה הקאתי 4 פעמים מול כול החברים שלי...חחח 10. כאב: לא יודעת... 11. משאלה: חתונה עם החבר 12. זיכרון רע: מוות של סבא
13. זיכרון טוב: פגישת החבר 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשנפתי לתוך בור בניה עם שכן שלי ברוסיה וכל השכונה יצאה כדי להוציא אותנו....<זה היה מלא בבוץ...חחח> 15. געגוע: לשכונה הקודמת 16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: על מוות של מישהו קרוב 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח- חופש ארוך
20. אוכל מועדף: פיצה, צ'יפס, טוסט... 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בצל 22. שתייה מועדפת: קולה <אבל אסור לי
> 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: קומיקס 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: הכלב מת 29. ספורט מועדף: שונאת ספורט 30. מספר מזל: 7 31. ספר: לאהוב עד מוות <קראתי בכיתה ו
> 32. סרט דיסני מועדף: מיקי מאוס 33. סרט: טיטאניק, פרל הארבור, ארמגדון 34. שחקנ\ית: שחקן: בראד פיט 35. זמר\ ת: VIOLA 36. סדרה מעודפת: אין 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: כולם 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת...חחח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה 42. פריט לבוש מועדף: מכנס יפה <ג'ינס> וגופיה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב ואינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? :כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? :לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? :וופל 48. שקיעה או זריחה? :שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? :נגד 50. ג´ינס או סתם מכנס? :ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?:בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?:עגבניה 53. קור או חום? :חום 54. לישון או לקום? :לישון 55. חוף או הרים? :חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? :שוקו 57. תות או בננה? :תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? :רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: של DJ SLON- YA DAM 60. שיר שגורם לך לבכות: של טיטאניק ופרל הארבור 61. השיר של כל הזמנים: טיטאניק 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: HUGIGAN 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: טיטאניק
<אני חולה על השיר> 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה שירים בהלוויה שלי...למה מה זה מסיבה?...חחחח 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:כמעט כולם 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? : חיצונית חמודה בהתנהגות שרוטה מוות 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לנה, ז'אנה, יאנה, אלינה, איגור, מיכה, אלכס, ואדיק, רומה 68. הגלידה הכי טעימה?: שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?: טיפשות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? : בכיתה ז'...לפני5 שנים נראה לי...חחחח 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?: לפורום הזה וזהו בעיקר 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? : ישראל ברוסית וסקס לנוער
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? : Mrs James שם המשפחה של דאנקן ג'יימס...סתם כוסון מלהקת בלו 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? : אולי 75. באיזה פורומים אתה?: ישראל ברוסית וסקס לנוער 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? : באסה...כאילו מסכן 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? :עיניים ושיער 78. יש לך חבר\ה? :כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך?: אחות אחת 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? : לא כי היא מעצבנת 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מדליקה מחשב 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? : מכבה מחשב 83. מה התחביבים שלך? : מחשב מוזיקה טלויזיה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? : חבר שלי
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? : פלאפון,איפור 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?: דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? :ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? :כלב צ'או צ'או 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]:צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?: ספגטי ברוטב עגבניות מוקרם <הרגע אכלתי> 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? : דובי של חבר שלי 92. מי החברים שלך בפרום? : אממ...לא מכירה אישת אף אחד
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? : לא זכור לי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? : אתמול....חחח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? : לפני חצי שעה 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?: נו לא יודעת!! יש לי עוד זמן לזה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?: עם מי שאני נמצאת ואיפה שאני נמצאת..עם החבר בבית 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? : לא יודעת... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?: לונדון 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך:עדיף כבר ששתינו נמות

Zot ani 1

New member
ווואוווו......

איזה ארוך....אבל אני אוהבת שאלונים כאלה.....חחח 1. שם: אולגה איסיקיו: 144015398 מסנג`ר:- 2. גיל: 17.5 3. תאריך לידה: 12.7.86 4. כינוי: - 5. תכונה טובה:חחח....יש הרבה...סתם.....אממ...נאמנות. 6. תכונה רעה: נעלבת בקלות 7. חולשה: לאינטרנט.....חחח 9. פדיחה: לא זוכרת.... 10. כאב: בטן 11. משאלה: יש הרבה..... 12. זיכרון רע: מהמתכונת בהיסטוריה היום.... 15. געגוע:לאחיין שלי שגר במרכז הארץ..... 16. פחד: מחרקים 18. קמיע [אם יש]: - 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף:פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:אממ.....לא זכור לי דבר כזה 22. שתייה מועדפת: ספרייט 23. קינוח מועדף: עוגה 24. ממתק מועדף: סיכריה על מקל 25. עוגה מועדפת: עוגת קצפת 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב מין הסתם..... 29. ספורט מועדף: אין דבר כזה.... 30. מספר מזל: 12 31. ספר: לא זוכרת.... 36. סדרה מעודפת: ימי חיינו למרות שנמאס לי כבר ממנה...... 37. מקצוע אהוב: רופאה 38. מקצוע שנוא: מורה 39. מקום בעולם: ארץ ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת.... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: גם לא זובכרת.... 42. פריט לבוש מועדף: חולצות.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג´ינס או סתם מכנס? מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חוווום 54. לישון או לקום? לישוןןןןן 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לרה, דיאנה, אינה...... 68. הגלידה הכי טעימה? קרמיסימו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אופטמיות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כל מיני.... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה ויש עוד כמה... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הכינוי שלי אולטר ברגע אחד על ידי כי לא היה משהו מקורי יותר.... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כמעט ואין 75. באיזה פורומים אתה? פה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?חיוך 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? מאיפה לי?! היא אחותי ואני אוהבת אותה בכל מקרה.... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שוטפת פנים... 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מה זה השאלות האלה? 83. מה התחביבים שלך? טלויזיה, אינטרנט, לטייל עם חברות..... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חברה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון , סידור, איפור וכו'.... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא רוצה להיות חיה.... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אוטו 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אמא מה זה השאלות האלה?! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשב.....חחחח 92. מי החברים שלך בפרום? כולם... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ....לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לפני כחודש 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה זה השאלות האלה עוד פעם?! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אחין שלי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?יש הרבה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא רוצה לעזוב את א"י בשום מצב.... 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך: כמה אפשר שאלות על מוות ומצבון וארוחות אחרונות?! לא יודעת המ לענות פה מסובך מידי....

פאק מה זה?!

1. שם: קרן/קטיה איסיקיו: 329864324 מסנג`ר: [email protected] 2. גיל:14.5 3. תאריך לידה: 29.11.89 4. כינוי:קרנונה, קטיושה. 5. תכונה טובה:אני יודעת להקשיב, וחברה אמיתית.. 6. תכונה רעה: עקשנית אבל בטירוף..ואני די חוצפנית
7. חולשה: הכלבה שלי..יניב (אוףף..
)..חח יש הרבה
8. אובססיות: תה עם חלב, הכלבה שלי, מסטיקים.. 9. פדיחה: אמממ..חח היו הרבה..אבל לא מזמן נפלתי במדרגות של הבצפר..חח מזל שזה לא היה בהפסקה
אה כן, וגם יניב ראה אותי משתגעת על ידי מישו מהשכבה שלו..חח.. 10. כאב: יש הרבה..לראות מישהו סובל..לחתוך את עצמי
11. משאלה: למצוא אהבה אמיתית (מומלץ עם יניב..), שכל מי שאני מכירה יהיה בריא ומאושר..להצליח שוב בלימודים.. 12. זיכרון רע:
13. זיכרון טוב: אין לי כוח לפרט
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשאני ואחי היינו באיזה פארק למתקנים מתנפחים כשהיינו קטנים..אממ..הפגיעה
15. געגוע: לדוד שלי שגר ברוסיה..לאושר
16. פחד: להישאר ממש ממש ממש לבד בעולם..לא למצוא אהבה אמיתית (מה יש לי מזה?!)..שכל מי שאני מכירה לא יהיה מאושר.. 17. את לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "רוסייה זונה", "תסדרי את החדר!", "יא משוגעת..חחח"..חח הבנתם
18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חנוכההההההה 20. אוכל מועדף: חחחחחחחח יש הרבה
21. המאכל שאת שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: פטריות..בלעחס 22. שתייה מועדפת: ספרייט..תה/תה עם חלב..שוקו. 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד, גלידת פינה קולדה 24. ממתק מועדף: חח אין ממש נראה לי 25. עוגה מועדפת: שוקולד
26. צבע מועדף: כחול ושחור 27. חיה מועדפת: כלבבבב (הכלבה שלי בעיקר
) 28. חיית מחמד [אם יש]: נו הכלבה שלי!אוחחח.. 29. ספורט מועדף: טניס ושחייה 30. מספר מזל: חח נראה לי 29..חח לא יודעת.. 31. ספר: יש הרבה..אני תולעת ספרים מהלכת
(וגאה!) 32. סרט דיסני מועדף: סינדרלה בסיפור, ומלך האריות בסרט 33. סרט: טיטאניק ואי טי 34. שחקנ\ית: לא יודעת..בראד פיטטט?כן!! 35. זמר\ ת: אמינם ודיידו 36. סדרה מעודפת: יש יותר מדי..חחח..אבל דוסון קריק ומכושפות הן הוותיקות ביותר בתחום הסדרות שאני אוהבת
37. מקצוע אהוב: גיאוגרפיה 38. מקצוע שנוא:חח יש יותר מדי.. 39. מקום בעולם:אוסטרליה
40. המעשה הכי נועז שעשית:לא זוכרת.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: חתכתי את עצמי
42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וטי שירט..מומלץ בשחור
43. ההמצאה של כל הזמנים: מוזיקה (
) 44. עונה: חורף 45. את מאמינה בגורל? אממ..כן? 46. את מאמינה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? רק וופל
48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא מנוסה בזה אבל זה נראה לי בזבוז זמן..נגד. 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנית או חסכנית? אמממ..חוסכת ואז מבזבזת
52. מלפפון או עגבניה? חחח קשה...מלפפון נראה לי 53. קור או חום? קור? 54. לישון או לקום? נו מה?!?!ברור לישון.. 55. חוף או הרים? אמממ..חוף אם הוא ריק ומבודד..אבל הרים בעיקר. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שניהם..עדיף תותים עם המון סוכר ליד
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: הללויה של קאשי..my band 60. שיר שגורם לך לבכות: אממ..hero של ניקלבק, ילדונת (שכחתי של מי..בוריס סולטנוב מכוכב נולד גם מבצע )..זהו נראה לי.. 61. השיר של כל הזמנים:יש המון. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: I don't wanna think about you מזכיר לי את יניבי, כי לא משנה כמה אני דלוקה עליו, אני מעדיפה לשכוח אותו לטובתי.. 63. שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: take my breath away לשיר הסלואו שלי ושל בעלי 64. שיר שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: everybody's fool של אוונסנס..מאוד יתאים
65. שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:אולי nothing else matteras של מטאליקה.. 66. איך היית מתארת את עצמך? אממ..אומרים עליי שאני יפה..חחח.. גם אומרים זונה..חחח לא נורא..אני סובלת
אממ, באישיות אני דיכאונית, אבל במצב כפית, וחברה אמיתית.. ועקשנית אופקורס
יש הרבה.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: פולינה וסלעית..ואמא קצת.. 68. הגלידה הכי טעימה? פינה קולדה 69. מהן התכונות שאת הכי מעריכה בחברה הכי טובה שלך? היא שרוטה וגורמת לי לצחוק כשאני צריכה את זה <פולינה>, שם בשבילי להקשיב ולעזור ואני מתה עלייה!!<סלעית> 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאיפה לי?! 71. לאילו אתרים את גולשת כשמשעמם לך? כל מיני.. 72. באילו פורומימ את קוראת באופן קבוע? ישראל ברוסית
וקצת ירושלים.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? כרגע זה השתקפות של כאב, כי..אממ..זה מה שאני רואה כשאני מביטה במראה..
היה mistical כי אני בקטע של דברים מיסטיים וסתם כי זה יפה..חחח.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אמממ..מוטציה יותר מתאים
קצת קשה להאמין שזה יהיה הדדי ממבט ראשון.. לא יודעת.. 75. באיזה פורומים אתה? ישראל ברוסית וירושלים 76. כשמישו מאוהב בך, ואת לא אוהבת אותו, איך זה משפיע עליך? קצת עושה לי רע בלב (אני במצב הזה עכשיו..חחח), אבל מצד שני, אולי זה לטובה.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אוייששש, עיניים וחיוך
78. יש לך חבר? הלוואי עליייייי.. אני רוצה את יניבי
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד, דן (דימה) בן 24. 80. אם אחיך לא היה קרוב משפחה שלך, אלא סתם בנאדם בגילך, היית מתחברת איתו? כה..הוא סבבה
81. מה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר? מדליקה מוזיקה 82. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מדליקה מוזיקה
83. מה התחביבים שלך? לצייר, לכתוב, מוזיקה, קריאה. 84. את מי היית לוקחת לאי בודד?את יניבי
אולי את אמא..אולי
85. כשאת נוסעת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכחי בבית? פלאפון, כמה דברים אהם אהם (בנות..
)-ולא-לא ויברטור
אממ..ארנק..דיסקמן.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחרת להיות? נשר?חח לא יודעת.. 87. מה את הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל? את יניבי
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? בין לבין
90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת? ארוחה לשניים עם יניבי
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלאפון שילי
ומחברת הציורים.. 92. מי החברים שלך בפורום? כווווווולם כאן חברים שלי
חיבוקי גדול לכםם!! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? חח אמממ..לא זוכרת..אבל אני עושה לקהילה דברים בדרך כלל.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו, סתם בשביל שידע? אמא נחשב..? 96. מה את רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "היי אתה!כן, אתה!על מה אתה מסתכל, יא חרא?!"...חחחחהה
מזכיר לי חירפונים מאתמול.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את רוצה להיות ואיפה? עם יניבי, לבד ולא אכפת לי איפה..אני רוצה להגיד לו כמה שאני אוהבת אותו, למרות שהוא לא מכיר אותיייי
98. אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית

vk3

New member
אלוהים יישמור... ../images/Emo2.gif

ואיפה התשובות שלך
1. שם: כאילו מי לא יודע
איסיקיו: יש רשימת איציקים בשביל זה
מסנג`ר: מה צריך לעשות גם רשימת מסנג'רים
[email protected] 2. גיל: בשביל זה יש רשימת ימיי הולדת
3. תאריך לידה: כנ"ל 4. כינוי: מה את עיוורת
5. תכונה טובה: שאלי איזו לא טובה...
6. תכונה רעה: או יפה... שמעת בקולי. עקשנות, אבל גם לא ביג דיל. 7. חולשה: נשים בשמלות אדומות. 8. אובססיות: אתם
9. פאדיחה: כול החיים שלי. 10. כאב: שיניים
11. משאלה: רגע אקרה לפיית המשאלות שלי... 12. זיכרון רע: לך אולי... 13. זיכרון טוב: בדיוק
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: זוכר את עצמי מגיל 4... אז הכול מאז. 15. געגוע: סבתא רבא... 16. פחד: שאלונים בני 100 שאלות. 17. אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לך תוציא את הזבל. 18. קמע ( אם יש): בת הדודה שלי
19. החג האהוב עליך: כולם. העיקר שיהיה חופש... 20. אוכל מועדף: עוגת
. 21. המאכל שאתה שונא ובחיים לא תסכימי לאכול: חלזונות וכול השטויות הללו... 22. שתייה מועדפת: השמפניה של הטבע. 23. קינוח מועדף: מה שבא ליד. 24. ממתק מועדף: כנ"ל. 25. עוגה מועדפת: עניתי על זה כבר. 26. צבע מועדף: אדום. 27. חיה מועדפת: כלב. 28. חיית מחמד ( אם יש): אין, אבל כלב. 29. ספורט מועדף: כדור עף. 30. מספר מזל: 3. 31. ספר: מילון. 32. סרט דיסני מועדף: אוי אני מת על כולם. 33. סרט: כול מה שראיתי אי פעם. 34. שחקנית: אף אחת לא משהו. 35. זמרת: כאילו דה... אצל מי בהופעה הייתי
36. סדרה מעודפת: איכסה. 37. מקצוע אהוב: מחשבים. 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה. 39. מקום בעולם: מאדים. 40. המעשה הכי נועז שעשית: נסיעה ללונה פארק
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הפלצתי בכיתה... 42. פריט לבוש מועדף: לבוש בכלל. 43. ההמצאה של כל הזמנים: אסלה. 44. עונה ( חורף, סתיו, אביב, קיץ): אביב. 45. אתה מאמין בגורל ? מאוד. 46. אתה מאמין באלוהים ? כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל ? וופל
48. שקיעה או זריחה ? שניהם. 49. בליינד דייט- בעד או נגד ? נגד. 50. ג´ינס או סתם מכנס ? ג'ינס. 51. בזבזן או חסכנן ? חסכן. 52. מלפפון או עגבניה ? מלפפון
. 53. קור או חום ? חום. 54. לישון או לקום ? לישון. 55. חוף או הרים ? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו ? וניל. 57. תות או בננה ? תות בננה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה ? מכופתרת. 59. שיר שגורם לך לצחוק: כולם... 60. שיר שגורם לך לבכות: בוכה מצחוק... 61. השיר של כל הזמנים: I WILL SURVIVE 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאתה אוהב: כולם... 63. שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: כולם... 64. שיר שאתה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כולםםם
65. שיר שאתה אוהב היום, אבל לא היית מכיר אותו אילולא חבר: כולם... 66. איך היית מתאר את עצמך ( חיצונית, התנהגותית וכו´...) ? לא פחות ולא יותר. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: כולם... 68. הגלידה הכי טעימה ? כול גלידה. 69. מהן התכונות שאתה הכי מעריך בחבר/ ה הכי טוב/ ה שלך ? נאמנות, כנות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת ? כשביל גייטס היה בטיטולים שלו. 71. לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך ? לכאן...
72. באילו פורומים אתה קורא באופן קבוע ? תני ניחוש פרוע... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו ? בשביל זה נפתח שירשור כינויים...
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו ? יש עדר כזה. 75. באיזה פורומים אתה ? אני... נתקעת באמצע
76. כשמישהו/ מישהי מאוהב/ ת בך, ואתה לא אוהב אותו/ אותה, איך זה משפיע עליך ? מעציב. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני ( ממבט ראשון כמובן) ? עיניים. 78. יש לך חבר/ ה ? הלוואי... 79. כמה אחים ואחיות יש לך ? 0 80. אם אחיך/ אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר איתו/ איתה ? למה ? ככה. 81. מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קמם בבוקר ? מדליק את מסך המחשב. 82. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון ? מכבה את מסך המחשב. 83. מה התחביבים שלך ? תקראי ברשימת איציקים. 84. את מי היית לוקח לאי בודד ? אתכם. 85. כשאתה נוסע למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח בבית ? אני תמיד שוכח הכול. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר להיות ? כלב. 87. מה אתה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב ? את היום כולו. 88. מה הדבר שאתה הכי רוצה לקבל ? באיזה מובן
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום ? ( בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים) כולן
90. אם היית מוצא להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש ? טיב המאכלים של המלכים. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך ? כול החפצים שלי... 92. מי החברים שלך בפורום ? כולם... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה ? מאז ומתמיד... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר ? אתמול... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאתה אוהב אותו/ אותה, סתם.. בשביל שידע ? כול הזמן. 96. מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך ? בואו הצטרפו אליי, משעמם לי כאן. 97. ברגע זה ממש, עם מי אתה רוצה להיות ואיפה ? עם אדם מאוד קרוב ללבי על אי מבודד. 98. אם היית יכול להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך ? התפתחות האדם. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה ? כאן. 100. ואחרון חביב- אתה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים, האם תהייה מוכן שהוא/ היא ימות/ תמות למענך ? תלוי במצבו הבריאותי.

vk3

New member
אההה... עכשיו אני רואה את שלך ../images/Emo13.gif

Lara F

New member
חחחחחחחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif

יהיה לך דיסקו בהלוויה? חחחח... כי פשוט אמרת שאת כל השירים ת'רוצה שישמיעו...חחח...

Zot ani 1

New member
חחחחח קיריל חבל על הזמן....

הכי אהבתי את הכתובת על המצבה שלך...."בואו הצטרפו אליי, משעמם לי כאן"... חחחחח אפשר להעתיק? או שכל הזכויות שמורות?.....חחחחחחחחחח

Mrs James

New member
חחחחחחחחחחח

זאת לא אני המצאתי...הבאתי את זה מפורום אחר... לא משעמם לי עד כדי כך

Lara F

New member
"קצת" ארוך? -חחחח אבל בשבילך, נענה

1- לרה 178284981 2- 16 עוד מעט 17... 3- 01.06.87 4- טורמז...מי שרוצה לדעת למה שישאל את אולגה... 5- בעלת חוש הומור!~ 6- עצלנית בטרוףףף... 7- חולשה 8- שלמות 9- שאני לא אתחיל לספור.. אגב אני פדחנית אני עושה את זה בשביל הכיף... 10- כאב 11- להיות תמיד מאושרת 12- זכרון רע 13- זכרון טוב 14- הכלב של שכנים שלי בבית הישן, איך אהבתי אותו... (כן אני יודעת, חח) 15- לכיתה י' 16- לא להצליח במשהו שבאמת חשוב לי להצליח בו, פחד מכשלון... 17- משהו באמת מגעיל שפעם אמרו לי עלי.... -ביקורת בכללי... 18- התהילים שלי- והם לא קמע!!! 19- פסח 20- ה~כ~ל -איזו שאלה מצחיקה... 21- דגים... כבר 13 שנה אני לא נוגעת אפילו בטונה-בשום סוג... 22- מיץ ענבים 23- שווארמה...חחחחחחח...כן כן אני יודעת, אבל כבר עברנו אעל זה! 24- דוריטוס 25- שוקולד 26- אדום וצהוב 27- נמר -למרות שיש לי תוכי....חחח... 28- התוכי שלי כפרה עליו- ניקי... 29- סקייטבורד, לאכול... (אצלי זה ספורט..חח) 30- אין לי, לא מאמינה בזה 31- "שרלוק הולמס" "התפסן בשדה השיפון" -אבל תכלס אני לא אוהבת לקרוא 32- אין כמו "מלך האריות" איך בכיתי בו... 33- וואו.. "אחי איך דפקו אותך" "נער המיים" "משחקי פיתויי"-ועוד הרבה.. 34- ברוס ויליס, ג'ים קארי, אדם סנדלר-הוא אחלה 35- יש הרבה- אני לא מעריצה ספציפית 36- "כולם אוהבים את ריימונד" "שנות ה-70" "חברים" ו-"ערב אדיר"-לא נחשב? 37- אזרחות -כן אולגה אל תרצחי אותי...וביולוגיה ואולי אנגלית..חחח... 38- מתמטיקה, כימיה, לשון וכל שאר המערכת... 39- ישראל, נהריה, שפרינצק... אני לא אמשיך... 40- אין הרבה ואני מתביישת בזה, פחדתי לצאת מהמסגרת-אבל כל זה ישתנה... 41- חחחח כ"כ הרבה שאי אפשר לספור... נגמרים המספרים... 42- נעלי ספורט- בכל הצבעים המינים הגזרות וצורות! 43- אינטרנט 44- קיץ -אופקורס... 45- כן.. הכל כבר כתוב לנו מראש... 46- ומי לדעתכם כתב את זה? -בודאי שכן... 47- וופל -כי זה עוד משהו אכיל... ואכיל זה טוב... 48- זריחה- התחלה תמיד מעניינת וטובה יותר מאשר סוף, זה כזה אופטימי. 49- נגד... נו באמת? אני לא מאמינה באהבה ממבט ראשון! 50- תלוי לאן ומתי -דגמ"ח שולטטט~~!!! 51- תלוי במצב רוח...חח 52- עגבניה רולז... 53- קור... 54- דפנטלי לישון! 55- הרים... 56- שונאת קרמבו אבל בשבילך-שוקו... 57- תות 58- תלוי לאן... 59- "violent Delight- "i wish i was a girl" 60- savade garden"- to the moon & back" 61- וואו תני לי לשבת על זה שבועיים... 62- Lisa Scott Lee -lately 63- יש 2: i only wanna be with you -אין לי מושג מי המבצע Mandy Moore- cry 64- i saved the world to day -לא זוכרת מי מבצע Green Day- the time of your life 65- שיר כזה ברוסית...חחח... שכחתי כבר איך קוראים לו... 66- קטנה, משוגעת, עליזה כזאת(לא במובן שאתם חושבים), מגושמת, אנרגטית. 67- דיאנה אולגה אלה ופליקס! 68- מטרה -מכירים כזאת בצבעים ורוד ירוק וצהוב -עיגולים כאלה...? 69- דיאנה- אין לי מושג למה...חחחח סתם.. בגלל שהיא זאת היא וזהו! אולגה- כי היא כמוני כזאת משוגעת כמוני ועצבנית כזאת קרועה כזאת.. אלה- כי היא חכמה כמו דקסטר (מהמעבדה...), כלבה כזאת קרת לב... פליקס- הבנאדם הכי טוב ותמים שאני מכירה בעולם! 70- לפני 5 שנים נראה לי... היה לי עוד ת'נט הכי ישן הזה... 71- XXX סתאאאם... אני מורידה שירים כשמשעמם לי וגם כשלא... 72- בפורום הזה! 73- לרה- השם הפרטי שלי! 74- ממש לא- "אהבה ממבט ראשון"- זוהי הדלקות על המראה החיצוני בלבד! 75- הפורום הזה- שהוא החביב עלי, פאנק ויידיש...(נא לא לצחוק בבקשה!) 76- אני מתחילה להרהר איך זה היה אם כן הייתי עם הבנאדם הזה... 77- פנים. מבנה גוף. בטן (אל תשאלו למה...) 78- לא. (אולגה נחשבת...חחחח...?....) 79- 0 לצערי הרבה ביותר...
80- אין לי אחים אבל הייתי מאמצת את כל החברות/ים שלי! מסכנים ההורים חח 81- חוזרת לישון לעוד 5 דקות...חחחחח 82- אומרת "שמע ישראל" 83- להשתגע עם החברים שלי לעשות שטויות לישון לדבר המון ולאכול..!! 84- את כל מי שרק אפשר! 85- תהילים ופלאפון! 86- דוב 87- את הערב! 88- חחחחחחח...סתם... מחמאות יחס טוב ואאודי A4 (תכלס מי לא?) 89- אצלי כל היום זה ארוחה אחת גדולה ככה ש... 90- לא חושבת שהייתי חושבת על אוכל.. או שכן... -היי! זה שאלה מכשילה? 91- יש יותר מידי, לצערי אני בנאדם חומרני... 92- כולכם! (אני מקווה שזה הדדי? מה? מה לא?? איזה פאדיחות...!) 93- וואו.... אין לי פאקינג מושג... 94- לא זוכרת מקרה ספציפי אבל אני בטוחה שיש... 95- לחברה שלי כשהיא הייתה בדיכאון! 96- "עכשיו היא במקום טוב יותר" 97- איפה שאני עכשיו בדיוק... עם כמה שינויים קטנים... 98- לא הייתי משנה כלום. מה שקרה זה הגורל שלי- ואני בטוחה שהכל לטובה... 99- באותו מקום בדיוק... 100- לא, אבל הייתי מוכנה למות למענו...

Zot ani 1

New member
חחחחחחח נקרעתייייייייייייי

לרה כפרושקה מתה עליך..........

murzik3591

New member
איזה כיף, אני עובד בסקרים. מת על זה

1. אלי. 2. 19. 3. 9/3. 4. מורזיק. 5. יודע להקשיב. 6. לא יכול להתעורר באמצע הלילה. 7. כודרגל. 8. יצירת מוזיקה. 9. השתנה לאבא שלי בפה בגיל שבוע. 10. לא מבין ת'שאלה. 11. משפחה & ווילה בגולן ואולפן ביתי. 12. היסודי. 13. תקופות הקיץ ביסודי. 14. בריחה ליער באמצע הלילה. 15. לבית בצ'לבינסק. 16. חושך. 17. רוסי מסריח. 18. - 19. פורים. 20. ארוחה של מקדונלדס. 21. גבינה צהובה. 22. מיץ ענבים. 23. יוגורט. 24. מקופלת. 25. שוקולד. 26. ירוק & כתום. 27. כלב. 28. תוכים. 29. כדורגל. 30. 4. 31. "אל תשתני לעולם". 32. - 33. - 34. - 35. שי חדד. 36. - 37. אנגלית. 38. מיקרו-מחשבים. 39. ישראל. 40. סעיף 9. 41. לקפוץ ראש ביסודי מ3 מטר תוך כדי מחשבה שאני אנחת בריא ושלם. 42. בגיז. 43. המחשב. 44. חורף. 45. לא. 46. כן. 47. וופל. 48. שקיעה. 49. בעד. 50. סתם מכנס. 51. חסכוני. 52. מלפפון. 53. קור. 54. לישון. 55. הרים. 56. שוקו. 57. תות. 58. רגילה. 59. פישי - ילדה 60. backstreet boys - show me the meaning of being lonely. 61. colio - gangster peradise. 62. mariah cary - my all. 63. שיר שלי. 64. סעיף 63. 65. יש יותר מדי. 66. פוץ. 67. מיכאל, קוסטה. 68. - 69. כנות & אמינות. 70. 97. 71. פורנו. 72. מוזיקה שחורה, סאונד הקלטה & יצירה ושוחרים. 73. סעיף 4, שם החתול שלי לפני 15 שנה ומאז התאבדותו גם שם החיבה שלי. 74. כן. 75. לא מובנת השאלה. 76. רע לי. 77. הרגליים. 78. כן. 79. 0. 80. - 81. הולך לפוצץ חצ'קונים. 82. מצחצח שיניים. 83. בילויים ויצירת מוזיקה. 84. חברה שלי. 85. דיסק שאני אוהב. 86. אייל. 87. הכל חוץ מהצהריים. 88. אהבה 89. אינפוזיה לקולוריות לאורך כל היום. 90. ארוחת מק-רויל על גחלים. 91. - 92. - 93. שנה שעברה. 94. לפני שבוע. 95. אתמול. 96. - 97. חברה שלי, רחוק מפה. 98. שום דבר. 99. הגולן. 100. רק כשזה יקרה אני אדע באמת.

למעלה