שאלון....קצת ארוך...אבל תענו

bariska

New member
אני עונה../images/Emo13.gif

. שם:בוריס איסיקיו:274550234 מסנג`ר:אין 2. גיל: 16
3. תאריך לידה: 30.10.87 4. כינוי: briska 5. תכונה טובה:יש המון להתחיל לפרט
6. תכונה רעה: אין 7. חולשה: למתולתלות
8. אובססיות: אין 9. פדיחה: ממממ לא זוכר 10. כאב: כאב לי הראש נחשב?! 11. משאלה: לעבור את המתכונת בהיסטוריה....והבגריות והתחרויות בהצלחה
12. זיכרון רע: ממממ הקריטריון לנוער 13. זיכרון טוב: אליפות ישראל 2001 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש הרבה... 15. געגוע: לסבתא..ז"ל 16. פחד: גבהים... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: חבל..לא עברת את המבחן 18. קמיע [אם יש]: לפני כמה זמן תמונה של ידידה שלי..אבל כרגע אין... 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: גלידה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ממממ ג'וקים...שמעתי שהצרפתים ממש אוהבים את זה.... 22. שתייה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: עוגה 24. ממתק מועדף: בסלי גריל 25. עוגה מועדפת: קייב 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: וואפ וואפ..נחשו איזה? 28. חיית מחמד [אם יש]: אח 29. ספורט מועדף: ג'ודו 30. מספר מזל: 13 31. ספר: לא קראתי ספר מאז גיל מממ 6 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה 33. סרט: אסקמו לימון 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: micail krug 36. סדרה מעודפת: קרובים קרובים... 37. מקצוע אהוב: ספורט כאילו דההההה 38. מקצוע שנוא: היסטוריה..אזרחות..תנך..ספרות...מת'...אנגלית..ניהול...וכו 39. מקום בעולם: ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זכור לי 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עשיתי יותר מידי 42. פריט לבוש מועדף: מכנס וגופייה 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלויזה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ..וחורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בערך 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אין לי בעיה אם זה 50. ג´ינס או סתם מכנס? מכנס...שונא ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן 52. מלפפון או עגבניה? גם וגם 53. קור או חום? לא אכפת לי 54. לישון או לקום? לישוןןןןןןןןןןן 55. חוף או הרים? חוףףףףףףףףףףףףף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקוווווווווווו 57. תות או בננה? תות בננה שילוב מנצח 58. חולצה מכופתרת או רגילה? אין לי בעיה אם שניהם 59. שיר שגורם לך לצחוק: אין כאלה 60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: לא זוכר 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: חוף של טרפטוני...מזכיר ידידה טובה שלי 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה עדיין 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: עדיין מוקדם לחשוב על זה לא?! 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: הא? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? בחור טוב 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ארתור...אלכס...וובה...אנטון..שירן(בת) 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו עם עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אכפתיות.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנה בערך 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לא גולש..בדר"כ שומע מוזיקה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אין פורום קבוע 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? briska ו...titleholder אין משו מיוחד שעומד מאחוריהן 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי 75. באיזה פורומים אתה? כל מיני 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? ממממ לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?העיניים ...הגוף 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא נראה לי...חח 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותח ת'עיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שאלה טובה..לא זוכר 83. מה התחביבים שלך? ג'ודו...כדורגל...האבקות 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? לא יודע..אופ כמה שאלותתתתת... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? ארנק 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דוב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב..תלוי מתי 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? בגרות 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ..אין העדפה 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? את מי שחיבר לשאלון הזה..סתם סתם
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין כזה 92. מי החברים שלך בפרום? מממ אני לא מכיר פה כמעט אפ-אחד 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני כמה ימים 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני כמה שנים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכר 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ממממממממ 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? שירן...לא משנה איפה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אישית...בהיכרות אם ידידה שלי..היתי מספר לה את כל האמת... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? איטליה...רוסיה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענךה?כן...אם הוא יקר לי

eMiFrEaK

New member
אהמ.. אהמ...

טוב... אני לא עושה את זה בדר"כ.. אבל יש שביתה!!!! ואין מבחן מחר!!!!!! אז יש לי לילה שלם להשתגע!! אז ככה שיצא לכם להכיר אותי קצת יתר טוב!! אז יאללה מתחילים: חח 1.שם:אניצ'קה איסיקיו:265320743 מסנג`ר:
2.גיל:17 3.תאריך לידה:20.03.1987 4.כינוי:אנוטקה.. 5.תכונה טובה:אוווו יש המון!!! חח
.. אמ..אחראית,יודעת להקשיב כשצריך..6.תכונה רעה:עקשנית..(ואין לכם מושג עד כמה!) 7.חולשה: אני עובדת על זה...אין חולשות =)8.אובססיות:
9. פדיחה: אני מעדיפה להשאיר לעצמי -) 10.כאב:סבל של מישהו קרוב אליי 11. משאלה: אושר 12.זיכרון רע: החברה הכי טובה שלי עזבה לקנדה..13.זיכרון טוב: ההפתעה שחברות שלי עשו לי ביומולדת.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אני וסבתא שלי ז"ל מטיילות בפארק ברוסיה..=( 15. געגוע: למעין "חבר שלי" שגר רחוק ממני 16. פחד: בדידות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"יהיה טוב" 18. קמיע [אם יש]:ספר תהילים שנמצא בתיק שלי תמיד וצמיד שחברה שלי הביאה לי מרוסיה 19. החג האהוב עליך:פורים.. כי זה בדר"כ נופל על היומולדת שלי.. או קרוב אליו חח 20. אוכל מועדף:גלידה!! ובמבה!! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים ופירות ים למיניהם.. בעעע 22. שתייה מועדפת: מיץ.. מנגו.. =) או ענבים.. =) 23. קינוח מועדף:שוקולד שכבות של "פרה".. חח 24. ממתק מועדף: במבה!! וצ'יטוס!! (גבינה חח) 25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה! 26. צבע מועדף: טורקיז..לפעמים.. שחור.. 27. חיה מועדפת:תוכי..חיה לא? 28. חיית מחמד [אם יש]:דגים.. תוכי (היא מדברת!! והיא הדבר הכי חשוב לי בעולם!! חח אני לא מגזימה!) וכלבה.. 29. ספורט מועדף:התעמלות אומנותית... יאפ.. מתעמלת לשעבר.. 30. מספר מזל: 18, שזה גם ח"י.. 31. ספר: כל ספר של סטיבן קינג 32. סרט דיסני מועדף:אלאדין!! 33. סרט: החוש השישי, ארמגדון, רשימת שינדלר.. 34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי, ברוס ויליס, קיפר סאת'רלנד. 35. זמר\ ת: אמינם.. מוכשר בטירוף..מלאני סי..(פעם היתה הערצה רצינית.. ההופעה שלה בארץ היתה אחד מהרגעים המאושרים והמרגשים בחיים שלי =) ) 36. סדרה מעודפת: בלי שום ספק "24"!!.. אי. אר , משמרת שלישית.. 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה וביוטכנולוגיה (בגלל המורה!) 38. מקצוע שנוא: כימיה.. קשה... 39. מקום בעולם: תאילנד... ישראל.. 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמ.. לא בפורום חח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: סמכתי על מישהו והוא ניצל את זה 42. פריט לבוש מועדף: גרביים!! חח.. יש לי מכל המינים , הצורות, הצבעים והגדלים .. 43. ההמצאה של כל הזמנים: האדם. חח.. לא סתם..המוזיקה! לא יכולה בלי מוזיקה! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: ברור שחורף!! אני אדם של חורף!! כמה שיותר קר יותר טוב! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא. אנחנו קובעים את הגורל של עצמנו 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל? איך שמתחשק..48. שקיעה או זריחה? גם וגם! ללוי עם מי אני נמצאת.. ובאיזה מצב =) 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אמ....אין לי שעה בקשר לזה.. אני לא מתנגדת.. אבל לא ממש בטוחה שיכול לצאת מזה משהו ממש ממש טוב.. למרות שלא כדאי לשלול אפשרויות אף פעם חח 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס! 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אהמ... חסכנית.. לפחות בתקופת המיתון עכשיו חח 52. מלפפון או עגבניה? לפעמים זה ולפעמים זה.. 53. קור או חום? קור!!!! בררררר 54. לישון או לקום? בטח לישון! 55. חוף או הרים? הרים! גבוה, יפה וקררר.. זה המקום בשבילי!! 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא ממש אוהבת קרמבו.. כן כן.. מוזרה חח 57. תות או בננה? אמ.. בננה.. לא.. תות.. אההה בננה!! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי במקום שאליו אני הולכת.. =) 59. שיר שגורם לך לצחוק: pidmanula 60. שיר שגורם לך לבכות: הייתה תקופה שכמעט כל שיר שקט גרם לי לבכות.. זה עבר..תודה לאל חח 61. השיר של כל הזמנים:אמממ.. שאלה קשה!!! נראה לי של ויטני יוסטון.. "And IIIIIIIII will always love uuuuu" 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "zelonie glaza" של קראסקי.. חח כן... קצת מוזר.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה עדיין חח 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה. די מיותר. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:pidmanula!! 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]?אני מאוד רצינית ותמיד אפשר לסמוך עליי..כללי.. בחורה די חמודה.. למי שנחמד אליי חח 67. שמות החברים הכי טובים שלך:ואוו.. יש די הרבה חח... מי שכלול ברשימה יודע.. =) 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב.. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? היא בחיים לא תשקר לי והיא תמיד שם כשאני צריכה אותה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנתיים בערך.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? עכשיו לא יוצא לי הרבה לגלוש..מוזיקה.. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? =) אמינם..מוזיקה שחורה,מוזיקה אלקטרונית, צוותי חירום.. (כן כן.. מדאיסטית גאה), אשדוד, מתגייסים,סרטי מתח ואימה -)

eMiFrEaK

New member
המשך חחח

73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? eMiFrEaK 74 לפני שנתיים בערך.. מאוד אהבתי אותו.. אמינם פריק..(הפירוש למי שלא הבין חח)... אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בהחלט יש. ואני בטוחה שהיא תגיע גם אליי מתישהו 75. באיזה פורומים אתה?ראה #72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מחמיא.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים.. חיוך..78. יש לך חבר\ה? אמ.. בערך חח 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים חורגים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? בהחלט כן! חח אני גם ככה רואה אותם פעם בשנתיים ואני מתה עליהם!! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת עיניים.. מקורי אה? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגרת עיניים??? 83. מה התחביבים שלך? מוזיקה! לצאת לבלות! וכן כן... אני קוראת מדי פעם..ס-פ-ר-י-ם.. נשארנו קצת כאלה.. אז תנו כבוד אנשים! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אף אחד.. קצת שקט לא יזיק.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן, קרם לשיער, פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור... או דולפין.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב... בעצם לילה..לקראת הבוקר חח.. השעות הכי יפות! 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים].. אין לי ארוחה מועדפת.. הכל אותו ח** 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? גלידה ענקית!!! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אני בטיפול... נמסה לא להיקשר לחפצים חח-לא בריא! 92. מי החברים שלך בפורום?אמ... לא פגשתי אף אחד..אבל אני מרגישה שאני מכירה את כולם!! חח.. עומר..קירילוש..אריה!! גם אדון סופרמן =) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל הזמן... שעה שבועית..וכשיוצא יותר- יותר טוב.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? חחח היום... הסברתי איך להגיע למקום מסויים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? די מזמן.. צריך לעשות את זה יותר אה? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "סוף סוף יהיה לכם קצת שקט" =)97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם א***** בחוף חח.. אין מצב.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי מנה כלום. אני למדתי מכל טעות שהיתה לי. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? רק ישראל! 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענךה - לא. לא הייתי מסוגלת לחיות בידיעה שמישהו מת למעני.. הייתי מעדיפה למות במקומו.. נשמע מוזר.. ככה זה.. האופי שלי =)

vk3

New member
איזו דייסה... מה אפשר להבין מזה ../images/Emo5.gif

vk3

New member
לפחות אני אחד החברים שלך ../images/Emo9.gif

זה הצלחתי להבין...

wasted years

New member
אני:((

1. שם:עומר איסיקיו:175938217 מסנג`ר:[email protected] 2. גיל: 18:(( 3. תאריך לידה: 31.8.1985 4. כינוי: איפה? 5. תכונה טובה: מופנם 6. תכונה רעה: מופנם 7. חולשה: סקובי דו:( 8. אובססיות: איירון מיידן 9. פדיחה: כשקפצתי וחיבקתי את אבא שלי כשהייתי קטן ובסוף גיליתי שזה לא אבא שלי:( 10. כאב:מכירים את הג'ולה הזו ליד האוזן שאם משחקים איתה היא עושה מן רעשים וגורמת לכאבים כאלה:(( טוב עזבו.... 11. משאלה: לעוף:( 12. זיכרון רע: מרינה:( 13. זיכרון טוב: מרינה:( 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשהייתי יוצא בחורף לאסוף שלשולים:(( 15. געגוע: שנות ה-80 , שכולם לבשו סוודר של רוסים:( 16. פחד: לדעת שלא קיים גלגול נשמות. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את שרית חדד, זה איום:(( 18. קמיע [אם יש]: גלעין של זית:( 19. החג האהוב עליך: קריסמס, כי אז יש גם את חנוכה:(( 20. אוכל מועדף: אתם שואלים אותי:( 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חגבים, תולעים, צדפות, צבים, תנינים, אשכים, עננים, בלונים , ארגזים...מצטערים ששאלתם הא?? :(( 22. שתייה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: נו, עם הנייר טואלט 24. ממתק מועדף: די כבר עם האוכל, שמנים. 25. עוגה מועדפת: :\ 26. צבע מועדף: סוף סוף שאלה שהיא לא על אוכל...צבע? אמממ.....עוף בגריל כמובן:(( 27. חיה מועדפת: עוף בגריל:( 28. חיית מחמד [אם יש]: אממ לא, הרגתי את אחותי:( 29. ספורט מועדף: כדור-עגל 30. מספר מזל: לא יודע, אני אוהב עוף בגריל:( 31. ספר: עוף בגריל:( 32. סרט דיסני מועדף:עוף בגריל:( חחחח די, הצחקתי אפילו את עצמי:(( .........לא זוכר. 33. סרט: שר הטבעות(ליגה) 34. שחקנ\ית: ארנולד שוורצנגר 35. זמר\ ת: ברוס דיקינסון:))) 36. סדרה מעודפת: סקובי דו 37. מקצוע אהוב: :\ 38. מקצוע שנוא: :\\ 39. מקום בעולם: לונדון:(( 40. המעשה הכי נועז שעשית: עירבבתי בשר עם חלב:(( 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עירבבתי בשר עם חלב:(( 42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים וחולצה(אני יודע, זה כבר לא "אין" היום, תהרגו אותי:\\\) 43. ההמצאה של כל הזמנים: קינדר בואנו 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? מי זה גורל:( 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה:)))) 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג´ינס או סתם מכנס? סתם ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? לא יודע 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חור:) 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? נכון שאני לא אוכל קרמבו :(( 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: ריבליון של גרייב דיגר. 60. שיר שגורם לך לבכות: :\ 61. השיר של כל הזמנים: wasted years 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: wasted years 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: eye of the tiger 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה שישמיעו שום שיר בלוויה שלי, אני עוד עלול להתחיל לרקוד:(( 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:ריבליון 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? טוב. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: עידן, טחור 68. הגלידה הכי טעימה?איפה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אוף.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אמממ כשהייתי קטן:( 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? חבר'ה, תפוז, נענע, איירון מיידן 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? רוסיאל בישראלית:(( אריאל, איירון מיידן 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?fear of the dark שום סיפור 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אם זה עוף בגריל אז כן:(( 75. באיזה פורומים את 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני מרגיש מגעיל 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הריח המעופש...לא יודע,...לעזאזל.. 78. יש לך חבר\ה? לא:( 79. כמה אחים ואחיות יש לך? יותר מדי... 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מזנק מהמיטה. יורד ל172, רץ 7 ק"מ, צונח ממטוס, מקים להקת רוק כבד, זוכה באורוויזיון, מתחתן:((( 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מקים להקת רוק כבד!! די, באמא שלכם:(( 83. מה התחביבים שלך? איירון מיידן:))))) 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הבס שלי:( 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?חחחח זה לא יעזור, אני תמיד שוכח אותם. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?עוף...................................................בגריל:( 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? די וי די של איירון מיידן 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] די 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? חחח די 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודע 92. מי החברים שלך בפרום? קיריל:)) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?נו.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? נו נו 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת: אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? פה קבור גבר גבר. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא יודעעעעעעעעעעע 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה :(בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודע, אבל הייתי רוצה לחזור לשנות ה-80 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?פולין או אנגליה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענךה: כן

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ענקקקקקקקקקקק

the freaky girl

New member
מנסה לענות..

1. שם: נסטיה איסיקיו: 285588715 (אם אני לא טועה..) מסנג`ר: אין עדיין..
2. גיל: כמעט 16 3. תאריך לידה: 8/7/88 (מצפה לפרחים..) 4. כינוי: "ז'אז'א" (אל תשאלו..) 5. תכונה טובה: משיגה מה שאני רוצה 6. תכונה רעה: משיגה מה שאני רוצה (לא, זו לא טעות..) 7. חולשה: לא מוצאת בראש כרגע.. 8. אובססיות: אין
9. פדיחה: אממ... קשה לבחור... אולי כשנפל לי החלק העליון של הבקיני בבריכה, וגיליתי רק כשיצאתי..
10. כאב: כואב לי כשאני מכאיבה לאנשים (לא פיזית..) 11. משאלה: שאני אהיה מאושרת 12. זיכרון רע: כשניצלו אותי 13. זיכרון טוב: לסיים את הלימודים של היסודי (במופע שעשינו..) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשבאנו עם המשפחה לידידים שלנו לישון, והיה ממש כייף.. 15. געגוע: מתגעגעת לכיתה ד'.. 16. פחד: מהמוות..
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "תפסיקי לעשות כל מה שאת רוצה.." (אמא/אבא).. 18. קמיע [אם יש]: כרטיס של הנחמן מאומן הזה נחשב..? 19. החג האהוב עליך: חג המולד!!! 20. אוכל מועדף: תפוחים
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: פיצה עם טונה.. איכס.. 22. שתייה מועדפת: מיץ אפרסקים 23. קינוח מועדף: עוגת שיש 24. ממתק מועדף: "פסק זמן" 25. עוגה מועדפת: כושית.. (שוקולד..) 26. צבע מועדף: כחול/שחור 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: חתול פרסי, שקוראים לו "פרסיק" (בתרגום=אפרסק) 29. ספורט מועדף: כדורעף (אני בנבחרת..) 30. מספר מזל: 7/8 31. ספר: "עיניים של ילדה", שכחתי מי המחבר.. 32. סרט דיסני מועדף: "היפה והחיה" או "מלך האריות", שניהם ממש יפים ולא יכולתי לבחור ביניהם.. 33. סרט: "טיטניק"/"ארמגדון" 34. שחקנ\ית: אדי מרפי 35. זמר\ ת: אממ.. אין כאלה.. רק מקשיבה, לא ממש מעריצה.. 36. סדרה מעודפת: "הישרדות", ממש אהבתי.. 37. מקצוע אהוב: אין כזה.. 38. מקצוע שנוא: כולם..
39. מקום בעולם: איביזה/ מיאמי..
40. המעשה הכי נועז שעשית: תנו לי לחשוב, ואני כבר אגיד לכם.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אני חיה.. 42. פריט לבוש מועדף: מכנסי ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מקרר 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: כווווולם.. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? אולי.. לפעמים.. 47. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי מצב רוח.. 48. שקיעה או זריחה? שניהם 49. בליינד דייט- בעד או נגד? קצת נגד (נחשו למה..) 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? שניהם.. :) 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? תלוי אם חם או קר.. 54. לישון או לקום? לישון כשעייפים, קמים בשאר הזמן.. 55. חוף או הרים? שניהם 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? לא משנה 59. שיר שגורם לך לצחוק: "ia tsiha shla.. pirajok nashla.."/ verka serjez'ka (קשה לרשום רוסית באנגלית..) 60. שיר שגורם לך לבכות: שיר הפסקול של טיטניק, של סלין דיון.. וכל שיר מרגש אחר.. 61. השיר של כל הזמנים: primier minister/mama 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: ruki verch/a on tiba zuluit.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עדיין אין כזה.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מעדיפה שלא ישמיעו שירים בכלל 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: ruki verch/a on tiba zuluit 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? אממ.. נועזת, פראית, חייכנית, מלאת שמחת חיים, אוהבת שאנשים יהיה שמחים וגורמת לכך, "בלונדינית".. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:
אלכס (אלכסנדרה), אלה, לנה. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל+שוקולד+מוקה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא ממזמן.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כשמשעמם לי אני מחפשת חומר על כל מיני נושאים שרציתי פעם לבדוק כשיהיה לי זמן.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? ישראל ברוסית, אירוסמית' (בתפוז..) 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? the freaky girl, כי לפעמים קוראים לי ככה.. לא כזה סיפור...
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? ראה להלן סעיף מס' 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? עצוב, אבל לפעמים צריך לגרום לבנאדם לראות שאין מה לאהוב..
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הגוף, במיוחד אזור החזה והתחת (ככה אני חושבת..) 78. יש לך חבר\ה? לא, כבר לא.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים קטנים (מיכאל ושון) 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אולי, אם היה לנו נושא משותף כלשהו.. לא יודעת.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? הולכת לשטוף פנים.. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? קרמים.. 83. מה התחביבים שלך? כדורעף, לבלות+להשתגע עם חברות.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החברות הכי טובות עם דיסקמן עם שירים טובים.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים, מסרק, בגדים מסויימים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נמר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לפנות בוקר ולילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מכונית ספורט 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? העוף של סבתא 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין לי מושג כרגע.. 92. מי החברים שלך בפורום? אממ... לא יודעת.. (
) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל יום כמעט, פעם אחרונה יום שישי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? תמיד עוזרים, בלי להתחשב בזמן של "פעם אחרונה".. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום, לפני כמה דקות.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן גרה בכייף.." סתם, סתם... מה שאנשים שאני אוהבת חושבים עליי, אני מניחה.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברה שלי, בחופשה בחו"ל.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כשהייתי קטנה, וגרתי בנתניה עשיתי דברים שאני מתחרטת עליהם.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? איפושהו באירופה
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא, בשום פנים ואופן, אני אוהבת אותו/ה יותר מידיי שימותו למעני, לא מגיעה להם..

v o d k a

New member
HERE IT GOES...

-שם: ליזה -אייסי: 315-474-676 -מסנג'ר: [email protected] -גיל: 17 -תאריך לידה: מתישהו ב87... זה כריטי?.. -כינוי: אוי! יש המון... ליז, ליזצ'קה, ליזנקה, ליזוש, ליזי, ליזו(שונאת), ליזית, ליזונצ'יק, ליזקה...
יש טעם להמשיך?... -תכונה טובה: אוהו... איזו שאלה... ---> משיגה את משאת נפשי. -תכונה רעה: עקשנית ברמות! (היא נחשבת רעה, למרות שלדעתי היא דווקא חיובית..) -חולשה:
וואי יש לי מלא... וזה קשור בבחורים (איזו הפתעה)... אני לא אפרט כי זה לא מעניין אף-אחד גם ככה
-אובססיות: גלידה בן&ג'ריס, לגרד את האף (ברצינות), נקיון -פאדיחה:
-כאב: רופאי שיניים....
-משאלה: כסף... כמה שזה שיטחי זה נחוץ -זכרון רע: כשאכלתי סרט רע אינטנסיבי
-זכרון טוב: הנחיתה בניו יורק
-זכרון הילדות הכי חזק: הייתי עם אחותי וחברים שלה ורציתי להסב את תשומת ליבה אליי, אז נגעתי לה בחזה כי לא הגעתי גבוה יותר
-געגוע: לאחותי שגרה עכשיו בחו"ל... -פחד: להישאר לחיות בעכו, לא להתקדם בחיים -את לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כפרה -קמע (אם יש) : יש לי אבני מזל... -החג האהוב עלייך: פסח!
-אוכל מועדף: גלידה בן&ג'ריס -המאכל שאת שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: ג'וקים -שתייה מועדפת:
השמפניה של הטבע---> אני עם קיריל -קינוח מועדף: אההההמממ... גלידה בן&ג'ריס... -ממתק מועדף: גלידה נחשבת ממתק?... -עוגה מועדפת: גלידה בן&ג'ריס -צבע מועדף: החום של שוקולד בן&ג'ריס -חיה מועדפת: טיגריס -חית מחמד (אם יש): יש, כלב. לא חי איתי, אלא אצל אבא שלי -ספורט מועדף: אני אוהבת לראות כדורסל... -מס' מזל: 2 -ספר: "האמן ומרגריטה", "האלכימאי" -סרט דיסני מועדף: סינדרלה, פו הדוב (זה דיסני?) -סרט: פייט קלאב, אמריקה איקס -שחקנ\ית: דה נירו ומריל סטריפ (מעריכה) -זמר\ת:
-סדרה מועדפת: סטריפרלה... חחחחחחח -מקצוע אהוב: פיזיקאי, ביולוג -מקצוע שנוא: ערבית, תעבורה -מקום בעולם: ניו יורק
-המעשה הכי נועז שעשית: עשיתי באנג'י -המעשה הכי טיפשי שעשית: נהייתי חברה של האקס שלי -פריט לבוש מועדף: תחתונים -ההמצאה של כל הזמנים: מטוס -עונה: סתיו -את מאמינה בגורל?: מאוד -את מאמינה באלוהים?: מאמינה במשהו, מבחינתי זה יכול להיות חייזר שהיקום נמצא במחזיק מפתחות שלו... -גלידה- בכוס או בוופל?: גלידה בן&ג'ריס רק מהקופסא -שקיעה או זריחה?: שקיעה -בליינד דייט, בעד\נגד: נ-ג-ד-! -ג'ינס או סתם מכנס?: ג'-י-נ-ס -בזבזנית או חסכנית?: תלוי מתי... -מלפפון או עגבניה: עגבניה בלי שום ספק! -קור או חום?: קור!! -לישון או לקום?: ל-י-ש-ו-ן-! -חוף או הרים?: הרים -קרמבו, וניל\שוקו: וניל -תות או בננה?: תות! -מכופתרת או רגילה?: מכופתרת -שיר שגורם לך לצחוק: "מה המצב איתך? מה המצב יא גבר? מה נסגר איתך? אצלי הכל בסדר!" (או משהו כזה~~) -שיר שגורם לך לבכות: אוי! יש איזה אחד כזה... רק שכחתי את השם המדויק! -השיר של כל הזמנים: אני מפחדת לענות. -שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: שירים שונים מזכירים לי אנשים שונים -שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: אלק חתונה!! חחחחחח!! קודם תמצאו לי חבר שיסבול אותי... -שיר שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: SUPERGIRL -שיר שאת אוהבת אבל לא היית מכירה לולא חבר: רובם -איך היית מתארת את עצמך? (חיצונית, התנהגותית): יש מקום לשיפור - שמות החברים הכי טובים שלך: הם שומרים על פרטיות... -הגלידה הכי טעימה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -מהן התכונות שאת מעריכה בחברה הכי טובה שלך?: כנות, תמיכה, אכפתיות, חוש הומור -מתי התחברת לראשונה לרשת?: אנאערף? -לאילו אתרים את גולשת כשמשעמם לך?: זה מתחיל בספרים ונגמר במזוכיזם.. -באילו פורומים את קוראת באופן קבוע?: הזה -מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור מאחוריו?: LIZACHKA... כי זה שם חיבה... היו כאלו שחשבו שזה כי אני אוהבת ללקק (נובע מהמילה ברוסית) חחחחחחחחחח תודו שזה מצחיק! -אהבה ממבט ראשון, יש חיה כזאת?: לא, יש התאהבות ממבט ראשון - באיזה פורומים את?: בזה -כשמישהו מאוהב בך ואת לא אוהבת אותו, איך זה משפיע עלייך?: יש לי תחושת דחייה מהבנאדם -מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני ממבט ראשון?: עיניים ושיער, אבל אני מסתכלת גם על ידיים... - יש לך חבר?: לא -כמה אחים\יות יש לך?: אחות אחת -אם אחותך לא הייתה קרובת משפחה היית מתחברת איתה? (ולמה?): הייתי רוצה להתחבר איתה אבל זה לא היה קורה כי היא בת 28 ואני 17... -מה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר?: ממשיכה לישון -מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה?: עוצמת עיניים -מה התחביבים שלך?: לענות על סקרים - את מי היית לוקחת לאי בודד?: את עומר וקיריל -כשאת נוסעת למס' ימים מהם הפריטים שלעולם לא תשכחי בבית: פלאפון, כסף -אם היית חיה, איזו חיה היית בוחרת להיות?: לביאה -מה את הכי אוהבת, בוקר\צהריים\ערב?: לילה -מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל?: מצלמה דיגיטלית -מהי הארוחה המועדפת עלייך?: בוקר -אם היית מוצאת להורג, מהי הסעודה האחרונה שהיית מבקשת?: גלידה בן&ג'ריס -מהו החפץ הכי חשוב לך?: הויברטור שלי חחחחח -מי החברים שלך בפורום?: לא מכירה אף-אחד אישית עדיין -מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?: בכיתה י' - מתי היית הפעם האחרונה שעזרת לזר?: יום שישי האחרון -מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?: היום -מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?: איפה היא כשצריכים אותה -ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?: עם אחותי בניו יורק -אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?: מה זה השאלות האלה באמצע הלילה.... -אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?: ניו יורק .. ואם לדבר על מקום רגוע אז איזה אי... -ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?: לא, אבל אני אמות למענו\ה

למעלה