שאלון....קצת ארוך...אבל תענו

murzik3591

New member
מה לא שפוי בזה../images/Emo35.gif

זה שאני מגורה מינית מכל זקנה שעונה לי בטלפון זה לא שפוי
זה שאני לא מוציא את היד מהכיס כשעונה לי גבר מעל גיל 60 זה לא שפוי
אז אני לא יודע מה זה שפיות לדעתך, עכשיו תסלח לי סבתא של חבר שלי הזמינה אותי לכוס תה. ונראה לי שחוץ ממנה אף אחד לא בבית

vk3

New member
../images/Emo2.gif

מוּרקה אתה בטוח שאתה בפורום הנכון

שמע, שנה אני עובד בטלסקר...

ועוד לא זוכר פעם אחת שלא נסעתי לעבודה עם תחושה טובה... רק אני נכנס לאולם הזה, אני מקבל חררה... טוב, חפיף עוד חודשיים וגמרתי עם זה...

Angel lips

New member
הינה שלייייי

8. שם:חן איסיקיו: מסנג`ר: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 18.06.87 4. כינוי:אנג'ל ליפס
5. תכונה טובה: אמינה 6. תכונה רעה: לא החלטטית. 7. חולשה: לתינוקות 8. אובססיות: לטלפון 9. פדיחה: עבדתי באיזו מסעדה עם שתי קומות, והמדרגות היו עקומות.. ואני לא יכולה בלי נעליי ה21 ס"מ שלי ולמטה היה הכל מפוצץ אני בעינתוז יורדת למטה עם מגש מלאה ומחליקה עם הפרצוף למטה בכל המדרגות מה שניות ראשונות שר שקט מוחלט בכל המסעדה ואז כולם התפקעו מצחוק במיוחד אני, כשניגשתי לאותם אנשים לפנות שולחן כולם נקרעו לי מצחוק בפרצוף. 10. כאב: החבר בחו"ל 11. משאלה: שהחבר היה משנה מוצא וחיי בארץ. 12. זיכרון רע: הריב עם החברה הכי טובה שלי 13. זיכרון טוב: הפעם הראשונה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: וואי הייתי בלגניסטית השכונה, הייתי ילדה שמנה כזו מצחיקה הייתי יוצאת לשכונה משעבדת את כל הילדים הקטנים,הייתי יוצאת עם שולחן קטן ומשחקים ישנים ומוכרת אותם לילדים בשכונה חחח 15. געגוע: לשניי האקסים המתוקים שלי אחד בכךא צברי אני מתה לראות אותו כבר והכי לאקס בחו"ל 16. פחד: מנטישה 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מה שניקרא אצלך להסתדר אצל אחרים זה ממש לא ככה
18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: פסח? 20. אוכל מועדף: במבה וממתקים 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דגים
22. שתייה מועדפת: קפה 23. קינוח מועדף: עוגה 24. ממתק מועדף: הכל 25. עוגה מועדפת:וקולד 26. צבע מועדף: כרגע ורוד 27. חיה מועדפת: דובי :) 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב 29. ספורט מועדף:אירובי 30. מספר מזל: 7 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: שרית חדד 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: מיתוג, ספורט 38. מקצוע שנוא: תנך מתמטיקה 39. מקום בעולם: גרמניה 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כל החים אני עושה שטויות 42. פריט לבוש מועדף: שמלות 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? תלוי באיזו תקופה בחיים 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס.. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה, זריחה זה מוקדם מידיי 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אמ... לא יודעת 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'נסססססס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבז 52. מלפפון או עגבניה? מלפלפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון, וכמה שיותר!!! 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילהה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר ברוסית של בלאטניק ששרים על מישהי שהיא מכוערת פחד 60. שיר שגורם לך לבכות: לתת את הנשמה ואת הלב 61. השיר של כל הזמנים: השיר הזה מוקדש לך אהובתי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אתה תותח מזכיר את האקס שבכלא עכשיו 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש עוד מן :) 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יודעת איך קוראים לזה.. אבל שיר עצוב :( 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: בלאטנאק 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? חיצונית יפה התנהגותית תלויי מתי אני שונה כל הזמן. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: זויה אילנה 68. הגלידה הכי טעימה? של מקדונלס 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נאמנות, כנות ואכפתיות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מיזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אנג'ל ליפס וכבר פתחתו שירשור על זה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש הדלקות 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קצת לא נעים מסתדרים. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים ומבנה גוף 78. יש לך חבר\ה? בערך... 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כניראה שלא, פשוט לא בעליי אותם תחומיי עיניין. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? בודקת הודעות בפאלפון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שולחת הודעות לילה טוב למי שהתגעגעתי באותו היום :) 83. מה התחביבים שלך? לרקוד לעשות אירובי ולירקוד לירקוד ולירקוד 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הבערך חבר 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מסרק, פאלפון, איפור, מסטיקים... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אמאלה מה זו השאלה המפחידה הזו?
כניראה דולפין. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חיבוק מהבערך חבר שבגרמניה. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? הרבה אוכל הייתי פשוט טורפת הכל. חוץ מדגים כמובן 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אלבום התמונות של החברים מכל התקופות שיש בו מכתבים מחברים ונקדשות. 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני במוצצת תלמידים כל הזמן תורמת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? חחח בלישכת גיוס העברתי למישהו כרטיס שלא ידע איך, נחשב? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפניי כמה דקות 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? טוב שכך 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם החבר בגרמניה. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את הריב עם החברה הכיטובה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? גרמניה... 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך אם הם רוצים אני לא אתנגד

s h u r i k

New member
קבלו!!!

. שם: סשה איסיקיו:208-927-879 מסנג`ר: :/ 2. גיל: 16 ו6 חודשים פחות שבוע! 3. תאריך לידה: 27.11.87 4. כינוי: שוריק 5. תכונה טובה: שאלה קשה... חושב... חושב ...חושב... חושב... ג'נטלמן! 6. תכונה רעה: דופק לכולם מקות.... שונא את זה! 7. חולשה: יש לי חולשה לידידה שלי! 8. אובססיות: שר הטבעות 9. פדיחה: היום תיהיה לי פדיחה של החיים שלי... עשו לי צמות ואני צריך ללכת ככה למסיבה!!! פאק !!! 10. כאב: הדקירה ברגל.... 11. משאלה: להיות במופע רוק עם קהל בגודל של מיליון איש!! 12. זיכרון רע: מות סבא, מות סבא, מות סבתא, מות סבתא, מות חבר, מות חבר! 13. זיכרון טוב: הפעם הראשונה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: נשך אותי כלב בתחת 15. געגוע: לבן דוד שלי... בקנדה 16. פחד: נחשים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: טת שרית חדד שרה! 18. קמיע [אם יש]: לא מאמין 19. החג האהוב עליך: קריסמס 20. אוכל מועדף: שונא לאכול 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: סושי 22. שתייה מועדפת: בירה טוברג 23. קינוח מועדף: בירה טוברג 24. ממתק מועדף: בירה טוברג 25. עוגה מועדפת: עוגה שעשוייה מבירה טוברג
26. צבע מועדף: הכל חוץ מ... שחור, אדום, לבן, צהוב, ירוק, חום, כחול, תכלת, ורוד, זהב, כסף...... 27. חיה מועדפת: חזיר 28. חיית מחמד [אם יש]: חזיר באקווריום 29. ספורט מועדף: איגרוף... 30. מספר מזל: 27 31. ספר: שר הטבעות 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות (הסרט היחיד שאני מכיר) 33. סרט: שר הטבעות.. ולב אמיץ 34. שחקנ\ית: שונא את כולם... עשירים מסריחים!!! 35. זמר\ ת: שרית חדד..........פפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחח 36. סדרה מעודפת: אחים לנשק 37. מקצוע אהוב: כלום 38. מקצוע שנוא: הכל 39. מקום בעולם: עזה.... עיר האורות 40. המעשה הכי נועז שעשית: ראיתי בעל מכה את אישתו וניסיתי לעצור בעדו.... חטפתי גם!!! 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הצמות האלו שעל הראש שלי!! :( 42. פריט לבוש מועדף: קונדום... סתם!!!!!!!!!! מכנסיים 43. ההמצאה של כל הזמנים: קונדום (איזה ראש כחול) ומוזיקת רוק, מטאל וכד' 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? יאפ 47. גלידה- בכוס או בוופל? על מקל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? גם וגם 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? תות בננה! 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? גם וגם 59. שיר שגורם לך לצחוק: תאמינו לי אתם לא מכירים 60. שיר שגורם לך לבכות: "אפיצרה" של אלג גזמנב 61. השיר של כל הזמנים: pastoi paravoz..... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: askolak lda.... shel ariya! 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מרש החתונה!!! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: קרושקה מיה!! 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: מה הקטע שלכם עם שירים?!?!? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? פריק רוסי... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ידידה הכי טובה.... טאיסה!!! מת עליך.. נשמה שלי כפרה עניים שלי. כפות רגליים שלי :/ 68. הגלידה הכי טעימה? גלידה ב1.90 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הכל 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנתיים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לא יודע 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פורום זה, וכל הפורומים שקשורים לשר הטבעות! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שוריק.... סיפור ארוך! הכל התחיל לפני 17 שנים ושלוש חודשים... כשאבי הכניס את אימי להריון.... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? פאק אין! 75. באיזה פורומים אתה? עזבו אותי כבר! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אאאאאאא..... לא משפיע.. אני חסר כל רגש! 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? תודה למה שמו שבשמיים שהוא ברא את התחת הנשי!!- אמן! 78. יש לך חבר\ה? היום בערב! 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא.... ככי הם סנובים! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? ממשיך לישון! 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שולח הודעת לילה טוב לאדם בראשון שעולה לי בראש! 83. מה התחביבים שלך? להיתפרע.... לעשות כל מה שבא לי!!!! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את רובינזון קרוזו! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מישקפי שמש! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? קנגורו... כפפות איגרוף ניראות עליו ממש טוב!!! 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה! 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מחזור.... (איזה חולה אני) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] שונא לאכול 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שונא לאכול 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין 92. מי החברים שלך בפרום? אני לא מיתחבר עם אנשים! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? פפחחחחחחחחחח לא הייתה פעם ראשונה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול.... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שיכתבו את שם המישפחה שלי נכון פעם אחת בחיים שלי!!! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא מספר ולא מספר 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי נולד 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? עזה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענךה לא!!!

PoisoN LipS

New member
שאלון ממש קצר....

1. שם: יש כזה בתעודת זהות
מרינע איסיקיו: גם יש כזה רק במחשב... מסנג`ר: כנ"ל 2. גיל: 17 + 3. תאריך לידה: 14.9 4. כינוי: לא כתוב ליד ההודעה? POISON LIPS 5. תכונה טובה: קשה למצוא...נו טוב, סבלנית 6. תכונה רעה: מתעצבנת בקלות! 7. חולשה: חתולים שאין להם בית...או גבר חתיך או בחורה יפה :) 8. אובססיות: לבכות על כל אוכל שאני מכניסה לפה...זה נחשב לאובססיה? 9. פדיחה: יש המוןןן אבל המווווווווווווווון.... מממ רקדתי במסיבה והחולצה נפלה... 10. כאב: כאב? 11. משאלה: לרזות עודדדדדדדד........ולא להשמין בלע! 12. זיכרון רע: יש כאלו... 13. זיכרון טוב: נשיקה ראשונה... לא לראות תפרצוף של המורה שלי יותר!!! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מידע חסוי. 15. געגוע: לחברה הכי טובה שלי שלא בארץ :( 16. פחד: שיפטרו אותי
כן מצאתי עבודה!!!!!!! 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא היה משהו
18. קמיע [אם יש]: קמיע? 19. החג האהוב עליך: פורים, סוף סוף אנשים לא מסתכלים עליי כמו מוזרה :) 20. אוכל מועדף: גבינות למינהן 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חזיר, סרטן, תמרים, צימוקים 22. שתייה מועדפת: ספרייט, בירה קורונה...הייניקן..קלסברג 23. קינוח מועדף: לא טוב קינוח זה משמין! בלע!!!! 24. ממתק מועדף: מסטיק...נחשב? 25. עוגה מועדפת: עוגת פירות יער 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: חתולים 28. חיית מחמד [אם יש]: חתול משוגע בשם בלין :) 29. ספורט מועדף: הליכה, כדור מים, אופניים, אופנועים 30. מספר מזל: יש לי כזה? 31. ספר: חתום בנשיקה 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה 33. סרט: אבודות והוזות 34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת: איימי לי!!!!!!!!!!! 36. סדרה מעודפת: יצפאן, וכל סדרות האקשן 37. מקצוע אהוב: עיצוב שיער 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: הוואי 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא רוצים לדעת תאמינו לי
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אתם גם לא רוצים לדעת
42. פריט לבוש מועדף: חצאית שחורה, חולצה שחורה, שמלה שחורה, תחתונים שחורות, חזיה שחורה, מכנס שחור :) 43. ההמצאה של כל הזמנים: פן
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג´ינס או סתם מכנס? מכנס שחור 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: הדורבנים, לבדוק לך תמנוע 60. שיר שגורם לך לבכות: Evavescence- Hello ה+הוד+ם- לא קל 61. השיר של כל הזמנים: כל שירי היהודים ואוונסנס 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: כנסיית השכל- איך זה מרגיש 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: תנו קודם למצוא מישהו להתחתן איתו 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: היהודים- פעמון מלחמה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לא הייתי מכירה את ה+הוד+ם 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? בקיצור משוגעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אנה, יעל, מורן, דבורה אני בכל אופן גלמודה מידי
68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מקשיבה לי ומבינה אותי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? נראה לי לפניי שנתיים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? וואלה, תתפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? יש כמה
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? אוונסנס, ישראל ברוסית, שמנות ויפות 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? צריך לפרט? אין כוח 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, שפתיים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? גם פה צריך לפרט... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? בודקת עם כל עגילים שלי במקום
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שוטפת תפה עם מים ומלח :) 83. מה התחביבים שלך? ריקוד, ציור, בילויים... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החתול שלי.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, מטען, ארגז בגדים! איפור! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתולה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מיליון דולר
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] סלטים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לאכול פיצות, המבורגרים, צ'יפס ולקינוח גלידה עם קצפת ועוגות 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כל דבר שנותנים מאהבה חושב 92. מי החברים שלך בפרום? יש לי פה חברים? קיריל? אתה חבר שלי? :) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ממממממ קשה לזכור 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? נראה לי לפני כמה ימים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לאמא, ממממ לא זוכרת מתי אבל.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? את השם משפחה שלי נורמלי! ולא לטעות בו! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? במסיבת חוף... עם אנשים שאני אוהבת 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי משנה אבל לא משנה לכם מה.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? תל אביב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענךה לא

טוב לעבודה חחחחחחח

1.שם:מאיה אייסיקיו:261863044 2.גיל:17 3.תאריך לידה:87-5-13 5.כינוי:מאיוש, מייץ, מיקי(?) 6.תכונה טובה:טוב לב 7.תכונה רעה:פרנואידית קצת 8.חולשה:אולי אני תלותית.. 9.אובססיה:הממ.. תנו לי לחשוב.. 10.פדיחה:פעם אני וחברות שלי דיברנו על איזה ילדה בסיפריה לפני שנה ואמרו למה היא כזאת מוזרה וחברה אחת אמרה אולי אנסו אותה ואז היא בדיוק יצאה מהספסל האחורי בסיפריה ואז חברה שלי המשיכה לדבר עלייה כי היא ישבה עם הגב ואני אותתי לה לסתום והיא לא סתמה ורק כשהיא ראתה את ההיא עוברת היא סתמה והיה לנו מזה לא נעים.. 11.כאב:? 12.משאלה:וואי.. האמת שיתנו לי להאמין במה שאני רוצה ולא ירדפו אותי 13.זיכרון רע:יום הולדתי ה-16 14.זיכרון טוב:יום הולדתי ה-17 15.זיכרון הילדות הכי חזק שלי:יש הרבה..אולי כשעברנו דירה והייתי בת 9 כשאמא שלי עמדה ליד הידרה וסגרנו אותה פעם אחרונה.. 16.געגוע:שכונת ילדותי 17.פחד:הלא נודע 18.את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"את כישלון אני מתביישת בך" 19.קמיע:אין 20.החג האהוב עליי:חנוכה 21.אוכל מועדף:פיצה 22.המאכל שאת\ה שונא\ת ולעולם לא תסכיצ\י לאכול:כבד 23.שתייה מועדפת:פנטה ענבים 24.קינוח מועדף:עוגת שוקלוד!!! 25.ממתק מועדף:פסק זמן 26.עוגה מועדפת:וניל שוקולד 27.צבע מועדף:ירוק 28.חיה מועדפת:כלב 29.חית מחמד:אין 30.ספורט מועדף:טניס 31.מספר מזל:2 32.ספר:"מאחורי דלתות" של אן מרי מקדונלד 33.סרט דיסני מועדף:מלך האריות 34.סרט:גלדיאטור 35.שחקנ\ית:ג'וליה רוברטס 36.זמר\ת:ג'סטין טימברלייק 37.סדרה:"חברים" 38.מקצוע:מתמטיקה (כמה הזוי) 39.מקצוע שנוא:היסטוריההההה!!!! 40.מקום בעולם:פריז 41.המעשה הכי נועז שעשית:סוד.. 42.המעשה הכי טיפשי שעשית:כנ"ל.. 43.פריט לבוש מועדף:חולצה? 44.ההמצאה של כל הזמנים:אינטרנט 45.עונה:סתיו 46.את\ה מאמינ\ה בגורל:לא 47.את\ה מאמינ\ה באלוהים?:כן 48.גלידה - בכוס או בוופל:וופל 49.שקיעה או זריחה:זריחה 50.בליינד דייט- בעד או נגד:בעד 51.ג'ינס או סתם מכנס:ג'ינס (לא סתם יש לי 14) 52.בזבזנית או חסכנית:תלוי מתי 53.מלפפון או עגבנייה:עגבנייה 54.חום או קור:קור 55.לישון או לקום:לקום 56.חוף או הרים:תלוי מתי 57.קרמבו - וניל או שוקו:שוקו 58.תות או בננה:בננה 59.חולצה מכופתרת או רגילה: בדרך כלל רגילה אבל תלוי 60.שיר שגורם לך לצחוק:אין כזה.. 61. שיר שגורם לך לבכות:I will do anything for love של מיטלוף 62.השיר של כל הזמנים:... 63.שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:הממ.. אין.. 64.שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:a momant of peace של גרגוריאן.. אבל אחותי השמיעה אותו כשנכנסה לחופה אז לא יודעת.. 65.שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:מי חושב על זה? 66.שיר שאת\ה אוהב\ת היום ולא היית מכיר\ה אותו איללולא חבר:אולי היה לא זוכרת כרגע.. 67.איך היית מתאר\ת את עצמך:שקטה, לפעמים משוגעת, סבלנית, מנסה להיות בסדר עם כולם. חיצונית: בסדר גמור אני יודעת.. 68.שמות החברים הכי טובים שלך:מאור,יוסי,אוהובית,שירה,מאיה,אריאל 69.הגלידה הכי טעימה:תות עם שוקולד ופיצפוצים 70.התכונה שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך:יודע להקשיב 71.מתי התחברת לראשונה לרשת:לפני חצי שנה בערך.. 72.לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך:4girls, האתר של הביצפר שלי חחחחח רוב הזמן אני בתפוז 73.באיזה פורמים את\ה קורא\ת באופן קבוע:תמיכה נפשית לצעירים,תיכוניסטים,תיאולוגיה,ישראל ברוסית (ברור) 74.מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור מאחוריו:"ילדת האור" - זה נראה לי מאוד רוחני ואני אדם מאמין ולכן החלטתי על הכינוי הזה. 75.אהבה ממבט ראשון - יש חיה כזאת:לדעתי כן 76.באיזה פורמים אתה: לא הייתה כבר שאלה כזאת?:) 77.כשמישהו\י מאוהב\ת בך ואת\ה לא אוהב\ת אותו\ה איך זה משפיע עליך: לא יודעת.. אני מרגישה מבוכה כזאת.. 78.מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בן המין השני:העיניים 79.יש לך חבר\ה:אין 80.כמה חאים ואחיות יש לך:אחות אחת 81.אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך היית מתחברת איתם:אני ואחותי מאוד שונות, אז לא 82.מה הדבר הראשוןו שאת\ה עושה כשאת\ה קמ\ה בבוקר: שוטפת ידיים 83.מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכת לישון:אומרת שמע ישראל 84.מה התחביבים שלך:רגיל - מסיבות,לקרוא,חברים,ים,סרטים. 85.את מי היית לוקח\ת לאי בודד:ידיד שלי 86.שאת\ה נוסע\ת לכמה ימים, מה הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית:בגדים תחתונים (ברור), גרביים, מפתחות 87.אם היית חיה, איזה חיה היית בחור\ת להיות:נשר 88.מה אתה הכי אוה\ב את הבוקר צהריים או ערב:ערב 89.מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל:די וי די (אם זה דבר חומרי) 90.מה הארוחה המועדפת עליך ביום:בוקר 91.אם היית מוצא\ת להורג מה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת:מה??? מהו החפץ הכי חשוב לך:עגילים מסבתא שלי עליה השלום, ועגיילים מאמא שלי 92.מי החברים שלך בפורום:נראה לי אין לי חחחחחחחח 93.מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה:מחוייבות אישית לפני שנה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר:לא מזמן... לא זוכרת מתי 95.מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך שאת\ה אוהב\ת אותו\ה, סתם.. בשביל שיידע?:היום, לאמא 96.מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך:האמת, לא חשבתי על זה.. 97.ברגע זה ממש, עם מי את רוצה להיות ואיפה:עם הקהילה שלי,איפה שאנחנו נפגשים.. 98.אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורה, איזה נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כללית - השואה.. אישית - ה-23-1-2002 99.אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?:קנדה 100.אני חושבת שכן... אוי זה היה ארוך........

יאאאאאאאאאאאאאאאההההההההה

1. 320642135 [email protected] 2. גיל: 16 3. 27/04/1988 4. כינוי: וומבט...עזבו סיפור ארוך 5. תכונה טובה: הקשבה 6. תכונה רעה: חוסר ריכוז שכחני 7. חולשה: הפחד מחוסר אונים 8. אובססיביות: מוזיקה 9. פדיחה: לא זוכר (ראו סעיף 6) 10. כאב: ברגל 11. משאלה: שאני אלמד לנגן בגיטרה חשמלית 12. זיכרון רע: כשגיליתי שלסבתא שלי היה שבץ 13. זיכרון טוב: יש הרבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלי: כשהייתי עם אמא שלי בשוק וקצתי מדוכן לדוכן וגנבתי ענבים 15. געגוע: לימים שבהם הכל היה פשוט 16. פחד: להיות לבד 17. לעולם לא רוצה לשמוע שוב: על מוות של מישהו שאני מכיר 18. מגן דוד 19. החג האהוב עלי: היום הולדת שלי...סתם יום יום העצמאות 20. אוכל מועדף: פיצה 21. אוכל שנוא מאווווד: שצ'י 22. שתייה מועדפת: בירה 23: קינוח מועדף: עוגה 24: ממתק מועדף: טופיפי 25. עוגה מועדפת: העוגה שאמא שלי מכינה לפני יום כיפור ואז אוכלים אותה בארוחה מפסקת......ענק..........לא יודע איך קוראים לה 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: אין 28. אין 29. הוקי 30. מס' מזל: לא בקתי עדיין 31. קובץ ספרים: תורה (אני יודע שזה נשמע מוזר אבל יש בו משהו ממש ממש...) 32. סרט דיסני מועדף. לא זוכר. 33. סרט: הפסנתרן 34. שחקן\ית: לא יודע 35: זמר: שכחתי איך קוראים לו...הוא שר את Wish You Were Here....Pink Floyd.....פשוט ברח לי השם שלו 36. סדרה מועדפת: חברים 37. מקצוע אהוב: רפואת חירום 38. מקצוע שנוא: פסיכיאטריה\לוגיה למיניה 39: מקום בעולם: מכתש רמון 40: המעשה הכי נועז שעשיתי: יש הרבה....לא זוכר....אמממ שרפתי חדר של מישהו כליל אבל לא בכוונה... 41: המעשה הכי טיפשי שעשיתי: העדפתי מישהי על חבר טוב 42: פריט לבוש מועדף: כומתה 43: ההמצאה של כל הזמנים: גיטרה חשמלית 44: אביב 45: מאמין בגורל שניתן לשנות ולהשפיע עליו... 46: כן אני מאמין בה' 47: איזו שאלה כמובן שגלידה בוופל 48: זריחה 49: נגד 50: ג'ינס 51: תלוי על מה בעיקרון חסכן...אבל מוכן לתת הכל בשביל משהו טוב 52: מלפפון 53: לא קור ולא חום מזג אוויר נקי 54: לקום 55: הרים 56: קרמבו שוקולד שולט! 57: תות 58: מכופתרת אם היא יפה מאוד...אם לא אז רגילה 59: Linkin Park - From The Inside 60: Pink Floyd - Wish You Were Here 61: השיר של כל הזמנים: "אין לי ארץ אחרת"..."גם אם אדמתי בוערת...." 62: השיר שגורם לי להיזכר באהובתי: Linkin Park - Figure.09 63. בחתונה: Pink Floyd - Shine One You Crazy Diamond 64. בהלוויה: Vertigo: Molitva 65. חבר הכיר לי את השיר: Jimmy Hendrix - Somewhere Over The Rainbow 66. הייתי מתאר את עצמי כמנהיג, ואחד שאוהב מוסיקה במיוחד רוק 67. אלעד, נמרוד, ינון, נדב 68. הגלידה הכי טעימה: מגנום!!!!! 69. תכונה מוערכת אצל חבר: נאמנות 70. התחברתי לראשונה לרשת: לפני חמש שנים 71. אתרים כשמשעמם: www.dop.co.il, www.ynet.co.il, www.funny.co.il 72. פורומים קבועים: צופים דרום, ישראל ברוסית 73. הכינוי שלי הוא מרכבה סימן 4 יש בשרשור למטה את הסיפור שמאחוריו והוא זמני 74. בטח שיש אהבה ממבט ראשון!!! 75. צופים דרום, ישראל ברוסית 76. מעדיף שלא לענות 77.הבטן 78. לא 79. 2 80. לא 81. בבוקר: נזכר איזה יום זה ומה אני עושה עכשיו 82. בערב: רואה טלויזיה 83. תחביבים: לשמוע מוזיקה, צופים, לבנות מופעי פירוטכניקה, לזיין ת'שכל...חחח סתם 84. אקח את זאת שאני מאוהב בה עכשיו לאי בודד 85. דיסקמן, לדרמן, ארנק, פלאפון 86. להפוך לציפור 87. צהריים 88. אני הכי רוצה לקבל גיטרה חשמלית 89. אורחה מועדפת: ערב 90: שווארמה 91: החפץ הכי חשוב לי הוא הדיסקמן שלי 92: לא הבנתי? 93: תרמתי לקהילה: ביום חמישי 94: עזרתי לזר: ביום חמישי 95: אמרתי למישהי שאני אוהב אותה: לפני כחצי שנה 96: על המצבה: "יהי זכרו ברוך!" "עין תחת עין עד שנתעוור!" 97: עם זאת שאני אוהב, לא משנה איפה 98: כלום, אני לא אוהב להצטער על דברים שקרו... 99: בירושלים 100: לא

Angel lips

New member
כולם לתת לי צלש הרגע סיימתי לקרוא

את כל התשובות של כוללללם

למעלה