שאלון שבועי

A K I R A

New member
ידעתי שהרגשתי שמשהו קצת רייקני במוות שלהם..

היא לא הסבירה מה הלך כמו אצל דובי. (;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;-;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) ואני דווקא אהבתי את הטיולים האלה של שלושתם.. זה היה פילר נחמד כזה ^^ והדוויג מתה כי.. באמת.. מה הם יעשו עכשיו עם תנשמת? היא לא שימושית, אפשר להוריד.

Guid

New member
בקשר למוות אתם צודקים, זה באמת היה

קצת חסר טעם במקרים מסויימים, אבל מי אמר שצריך להדגיש כל מוות ולהוסיף לו רקע ופיתוח? זה סתם היה מורח עוד יותר. ובקשר למסעות- זה באמת היה מעין מריחה, אבל בזכות הפרקים האלו למדנו להכיר את הדמויות טוב יותר, ולראות את ההתנהגות במצבים הקיצוניים שהם עברו. מה גם שאלו היו קטעים חשובים שהוסיפו הרבה ידע לגבי אוצרות המוות ועולם הקסמים בכללי, וגם גרמו להרבה שינויים והתפתחויות חשובות אצל הארי רון והרמיוני.

¥otamsh

New member
אז זהו, זה לא שמישהו אמר...

זה בדיוק עניין של טעם! ולדעתי שאומרים "הוא מת. אה, גם הוא" אז... אין איפה להתחבר לספר, לדמויות, לעצב, למתח- זה לא מעניין מבחינתי. ההרגשהש לי הייתה שהספר הוא מאוד מסביב לסתם דברים, הרבה סתם דיבורים, הרבה סתם טיולים- שבסוף בסוף, לא הרגישו כאילו הביאו לאיזה משהו אדיר שחיכיתי וציפיתי לו מלא זמן, היה קרב, הסוף היה מעפאן, ושהיה אפשר להסתדר גם בלי ללכת לדבר עם אבא של לונה (שאני בכלל לא זוכר למה זה קרה. אני לא זוכר המון מהספר- כי הוא לא משאיר רושם כמו הקודמים שלו.) והאירועים העיקריים, והמעניינים, והטובים, היו מעטים לגמרי, וגם לקח להם מלא זמן להתפתח... ורק בגללש אתה לוקח את זה כ"כ אישית :p - תבין שאני מאוד אוהב את הסדרה. היא כתבה חמישה ספרים ממש מצויינים, וכבר לא ציפיתי באמת שיהיה איזה סוף מפוצץ.... אבל איכשהו, הסוף של הספר השישי (ואני מתכוון רק לסוף כי השאר היה ממש משעמם וכלומי) יצא איזשהי הרגשה שכן יהיה אדיר- ויחסית הספר השביעי לא באמת עמד בזה....:)

Guid

New member
אני לא באמת לוקח את זה אישית... P:

פשוט זו הדרך היחידה לגרום לדיון כלשהו על הארי פוטר בפורום הזה. עובדה- הצלחתי~ D; ובקשר לנושא- מבחינת רושם, הספר השביעי באמת לוקה בחסר. הספר שהשאיר עליי הכי הרבה רושם הוא הרביעי. טורניר מגניב, דמויות חדשות, הרבה אקשן, שקרים, מזימות, ואפילו קצת רומנטיקה, וסוף מדהים~ D:

A K I R A

New member
הרביעי.. הספר רימה אותי!

כל הספר אני מחכה שיהיה איזה אקשן חוץ מטורניר.. מחכה מחכה מגיעה ל80דפים האחרונים... וקולטת שלא יהיה שום דבר חוץ מהטורניר!! גאד..

¥otamsh

New member
אני מסכים שהספר הרביעי נותן הכי הרבה-

הוא באמת ממש ממש מרשים, ונורא כיף לקרוא אותו - אבל הכי נחרט לי בזיכרון זה השלישי נראה לי. הוא ממש אפל ומותח, אני פשוט זוכר איך הייתי קורא אותו עם פה פעור כזה וכמה התבאסתי כל פעם שהייתי צריך לעזוב אותו...

A K I R A

New member
באמת, רציתי לשאול אותך מה אתה חושב על ה6

=] וציפיתי לתשובה הזאת P: והביקור אצל אבא של לונה היה הכייייייייייייייי חשוב. שם הוא הסביר להם על.. כל אוצרות המוות! משם זה רק הלך והתפתח. אני זוכרת שקראתי את זה וכולי.. :O לא נכון! רגע אתה אומר שהחמישי היה טוב?!?! LOL ח-פ-י-ר-ה!!!! D: (חוץ מהסוף;;) אין פלא שהסרט היה גרוע~

¥otamsh

New member
מממ לא זוכר כבר...

זה באמת לא היה נראה לי כזה מעניין- חשוב או לא... הספר ה6...וול כמו שאמרתי, באמת לא קרה בו כלום עד הרגע האחרון (שהיה אדיר) ואני לא מסכים לגביי החמישי- אני חושב שהוא היה ספר מצויין... הוא אמנם היה ממש ארוך, אבל כל דבר בו לא הרגיש מיותר (בניגוד לספר השביעי), הכל היה ממש מותח כזה אפלולי (ועצוב, מיותר לציין) -ובאווירה כמו של הספר השלישי- שממש אהבתי, והמון התפתחויות ממש מרתקות... גם הסרט לדעתי היה עשוי מצויין יחסית לקודמיו- במיוחד אהבתי את הקאסטינג בו- השחקנים שבחרו לדמויות היו אדירים, או יותר נכון אדירות- לונה מוזרה, בלאטריקס שמשוגעת ומפחידה (וגם ממש ייפה כזו בצורה טיפה מעוותת) כמו שצריך, והכי הכי- אמברידג' שקרעה אותי מצחוקXD הסוף של הסרט לעומת זאת היה ממש חלש לדעתי- כל מה שאני זוכר זה שמה שיכל להיות קרבות ממש מגניבים היה בעצם המון וושים לבנים ושחורים מתעופפים על המסך XDD

A K I R A

New member
בוא נסכם

שהספר ה4 היה דיי טוב, החמישי והשישי היו בסדר והשביעי היה.. טוב P: אני אפילו ינקד לך אותם: XD הרביעי-8 החמישי והשישי- 6 והשביעי-7 P:

¥otamsh

New member
~

ומה הם יעשו עם הארי? סתם דמות מעצבנת ומיותרת, גם אותו היה אםפשר להוריד, זה היה סוף הרבה יותר אדיר מבחינתי :)

A K I R A

New member
LOL! אתה יודע שזה היה אמור לקרות XDDDD

כנראה שהיא חשבה שהיא תוכל להישתמש בו בהמשך וויתרה על העיניין P:

Ihavenonick

New member
עברתי דירה ../images/Emo13.gif

סרט השבוע: zack and miri make a prono ספר השבוע: אין שיר השבוע: משהו ששמעתי אתמול בלילה ב-102, רק תיבחרו
אנימת השבוע: למרבה הפלא, אין. המלצת השבוע: לישון מה ביאס אותי השבוע: אני צריך להגיש עב' מה עשה לי את השבוע: עברתי דירה
כמעט סיימתי את הלימודים (רק פרוייקט ועב' להגיש). ציטוט השבוע: star whores. תמונת השבוע: אני לא יכול לשים את התמונה, אבל מי שראה את הסרט, תנסו לזכור מה קרה בצילום הסצינה האחרונה (רמז, העצירות נפתרה
)

למעלה