שאלון שבועי

Guid

New member
ראשון אכן שולטת,

אבל אנחנו מדברים על ליגת העל, לא על הלאומית~ /tapuzforum/images/emo8.gif

Nawaki

New member
אני

סרט השבוע: ללא גורל ספר השבוע: משאלה אחת ימינה: שיר השבוע:Sunrise Avenue-Forever Yours אנימת השבוע: Chobitos, Asu No Yoichi מנגת השבוע: Naruto, Tsubasa Reservoir Chronicles

Sakura Kinomoto

New member
D:~

סרט השבוע:דמדומים~סרט ממש מדהים:) ספר השבוע:דמדומיםP:~ שיר השבוע:אוי מלאנים@_@~DONT WANNA MISS A THING~ אנימת השבוע:אעייאה>__> המלצת השבוע:תחגגו חודש^^~ מה ביאס אותי השבוע:כלום~אולי רק הגיוס שמתקרב~ מה עשה לי את השבוע:רביעי:) ציטוט השבוע: "look at him he has these beautiful blue eyes that just pop out of his face" "really~I don't blink" XPP תמונת השבוע:טיהיהיהי~צ'יבוראשקהXDD

A K I R A

New member
יוו לחברה שלי יש בובה של הדמות הזאת!

והיא גם מזמרת ברוסית XP

Guid

New member
יאללה, אני עונה~

/tapuzforum/images/emo41.gifסרט השבוע: מה שקורה בוגאס, חנות הפלאים. /tapuzforum/images/emo41.gifספר: קפקא על החוף, אוטורי 2. /tapuzforum/images/emo41.gifשיר: האלבום של Aqua Timez. /tapuzforum/images/emo41.gifאנימה: גנדאם, טורהדורה- 2 פרקים ראשונים. /tapuzforum/images/emo41.gifהמלצת השבוע: אוכל אסיאתי~ /tapuzforum/images/emo41.gifמה ביאס: כרגיל- לימודים ושות`. /tapuzforum/images/emo41.gifמה עשה ת`שבוע: סתם דברים קטנים ונחמדים D: /tapuzforum/images/emo41.gifציטוט השבוע: היו כמה, אני בטוח... /tapuzforum/images/emo41.gifשיהיה אחלה שבוע לכולנו~ /tapuzforum/images/emo9.gif

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהוא לא שלח את התגובה שלי0.0

טוב לא נורא נגיב מחרXD

למעלה