שאלון שקסי אששששש D:

Hezi The One

New member
עברו סוטים ואימפוטנטים@#%@#

שם:חזי תאריך לידה:26.6.90 מקום מגורים:ר"ג. שיר אהוב:אם כבר-היהודים סרט אהוב:איילנד,מלך האריות. תוכנית טלוויזיה אהובה:מכושפות
זמר אהוב:רון הופמן,תום פטרובר זמרת אהובה:איימי לי,טיטי
יום אהוב בשבוע:לוידעO: דיסק אהוב:היהודים-אנפלגד תאריך אהוב:היומולדת שלי[?] ו-6 ימים לפני כשיוצאים לחופש:] האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כע האם אי פעם לקחת סמים?לאO: האם אי פעם עברת על החוק?בקטנה אבל מה:$ האם אי פעם נשבר לך הלב?לאO: האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?ברור האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כמובן האם אי פעם בכית על מישהו? לא ממש האם אי פעם בכית על מישהי?כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן. אני מצטער על זה,על כל הפעמים. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן היו כמה פעמים כאלה. האם אי פעם שיקרת?כן. יש\אין חברה:בערך. גובה:1.74 מ' מידת נעלים:42 פריסינג:אין:( קעקועים:אין. ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כןXDDDDDDD כ"כ הרבה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כעע כמובן,המוןP: ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כע ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?אה הא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו:לא יודעO: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אפחד מלבדי. האדם האחרון שהתקשר אלי-חבר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:יהלי המקום האחרון שהייתי בו:הבית שלי[?] הסטיה שלי היא:סקס?XD הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-סקסXDDDDDD תכונה טובה שלי:יש כזו? תכונה רעה שלי:הכמותO_O האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? XDDDDD מזמן. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?כן:X האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?XDDDDD כ"כ הרבה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לאO: תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? מסטיק של פאוור ריינג'רס בגיל 5:$ יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כרגע? לא. אכלת משהו לא כשר? בטח. ממתי אני שומר כשרות? אתה שומר כשרות? ^ שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כע הפרת הבטחה שהבטחת? היו בטוח בעבר,אבל האחרונה שהפרתי לא הייתה באשמתי. השתכרת עד אבדן חושים? לא שזכור לי מה צבע החדר שלך? לבן. באיזה בושם אתה משתמש? יש הרבה. הוגו בעיקר. דולצ'ה גאבנה,סיזר,אקסXD אתה אוהב לענוד תכשיטים? שרשרת. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? היו המון באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמוכנים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?יום רביעי[?] חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול עישנת?כיתה ג'XD שתית משקה אלכוהולי? הרבה זמן>< השתכרת?מזמן מזמן. אף פעם נראה לי לא השתכרתי ממש שכבת עם מישהו/י?חודש ומשו נראה לי היית במועדון? מזמן:( לבשת חצאית? פורים בכיתה ז' נדמה לי קנית בגד? לא מזמןXD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום. הקדישו לך שיר?היום שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 1 נראלי מה/מי העיר אותך?נגמר החלום מה היה הדבר הראשון שאמרת? היה בית ריק,ממתי אני מדבר לעצמי?XD מה היה הדבר הראשון ששמעת? את המים. מה היה השיר הראשון ששמעת? אחלום לנצח-מופע הארנבות של ד"ר קספר. מה אכלת? בייגלה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מבחן מחר ואין לי כח להתכונן איזה כיתה אתה: י' הבנאדם הכי יפה שראית:אליסה מילאנו
אתה חושב שאתה יפה? לוידע כבר אתה חושב שאתה צבוע? אחד הדברים שאני יכול בבטחון להגיד שלא. אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? פעם ככה פעם ככה בנאדם ש: שונא/ת: יש כמה אוהב/ת:יש המון:$ מתגעגע/ת אליו:ליטל,בא לי לראות אותה. חסר לך:אנשים שגרים רחוק:( עושה לך טוב להיות איתו:אור ואנה,תמיד. הכי מצחיק: יש הרבה:$ הכי דפוק: עומררררררררררררררררררר הכי מוזר:יש הרבה :$ הכי כיף לדבר איתו: יש כ"כ הרבה כרגע. עם איילת מאוד נחמד לדברP: יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים איזה צלצול יש לך?חום יולי-אוגוסט-סינרגיה. נפרדתי מאם כבר בייסורים קשים:( הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע:O איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אליסה מילאנו אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? אני כבר שחקן בערך. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי על מה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה? לפעמים איפה אתה רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לא יודע. פורום אהוב:שייגעצ באיזה פורומים את כותבת:שייגעצ,אוונסנס (כרגע אלה,פרשתי מיותר מדי פורומים) יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? חבר מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? היהודים-אמן מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר השלישי אתמול. מה התוכנית האחרונה שראית? מכושפות מה הדיסק האחרון ששמעת? סינרגיה-צועקים על אהבה מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?אף פעם לא יהיה לי את האומץ,אני שמחמ על כך. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול?כן מזמן:$ היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. ממתי דעה של אחרים מעניינת לי חצי ביצה? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן. היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש:חביב מינוס. אתה יודע מה אני יודע?ישמצב

אינטרמן

New member
הממ

שם:שלומי תאריך לידה:26.8 מקום מגורים:אילת שיר אהוב:יש כל כך הרבה סרט אהוב:יש כל כך הרבה תוכנית טלוויזיה אהובה:השמינייה! זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין יום אהוב בשבוע:שלישי דיסק אהוב:מציאות נפרדת תאריך אהוב:הממ אין האם אי פעם עישנת?עישנתי מה? האם אי פעם שתית אלכוהול?כע האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כע האם אי פעם נשבר לך הלב?כע האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?יש מצב האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כע האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?יש מצב האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?יש מצב האם אי פעם שיקרת?כע יש\אין חבר:אני חסר חיים וחברים,ואם הכוונה לחברה אז גם זה לא. גובה:173-4 מידת נעלים:46 וחצי פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כע ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כע ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?אני תמיד עושה שטויות ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כע ב24 שעות האחרונות קנית משהו?ממ לא בימים אלו אתה מאוהב?לא יודע הדבר שהכי קשה לך איתו:הממ כן,שתקו. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?הממ שתקו שוב. האדם האחרון שהתקשר אלי-אח שלי. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:
מי משתמש באייסיקיו בכלל? המקום האחרון שהייתי בו:הבית? הסטיה שלי היא:
בלע. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-הממ תכונה טובה שלי:לא יודע תכונה רעה שלי:יש הרבה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?כע,למה? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?אל תהיו מגעילים
האם צחקת על מישהו בעל מום?לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?מאיפה לי. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא,אבל עזרתי פעם לזקנה לעלות מדרגות או משו כזה. תרמת פעם לקבצן?כע האם גנבת משהו במכולת?כשהייתי קטן אולי יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כן אכלת משהו לא כשר?אכלתי פעם בפסח וופל בטעות,זה נחשב? אתה שומר כשרות? כאילו בין בשר וחלב?או אי אכילת חזירים וכאלה? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא זוכר אתם שואלים שאלות קשות. הפרת הבטחה שהבטחת?יש מצב השתכרת עד אבדן חושים?כע
מה צבע החדר שלך?צבע חדרי כזה. באיזה בושם אתה משתמש?אנאערף לא יודע מה השם שלו. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?חחח חזי יודע
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?אנאערף מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?וואו מזמן. חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול? עישנת?אם סיגריות אז אף פעם. שתית משקה אלכוהולי?לפני חודשיים בערך. השתכרת?לפני שנתיים. שכבת עם מישהו/י?דמאט,טוב שלא נכנסתם לי לחיים
היית במועדון? וואו זה היה מזמן. לבשת חצאית?
קנית בגד?לפני חודשיים בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכר הקדישו לך שיר?לא זוכר שיפרו לך את המצברוח? אתמול נראה לי. היום: באיזו שעה התעוררת? תשע ועשרים,העירו אותי מוקדם
מה/מי העיר אותך?ההורים שלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת?שיחנקו אמן ההורים האלה,מה הם צועקים על הבוקר. מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הצעקות של ההורים שלי. מה היה השיר הראשון ששמעת?אחד מהשירים שהורדתי היום נראה לי. מה אכלת?מוקפץ עם אורז איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הממ שתסתמו. איזה כיתה את: אני לא בשום כיתה הבנאדם הכי יפה שראית:הםם כן תסתמו שוב. את חושבת שאת יפה? אני לא חושבת אני בטוחה
נו כוסעמו אני שונא שאלות שמנוסחות בלשון נקבה,זה מעיק. את חושבת שאת צבועה? בלע,האמת שאני כן צבוע. את חושבת שאת קנאית? קנאי?לא כל כך. את חושבת שאת קרצייה? כע את חושבת שאת עקשנית? קצת את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: הממ סתמו. אוהב/ת:שוב סתמו? מתגעגע/ת אליו:בלע,אני באמתצריך להגיד שוב סתמו? חסר לך:אתם כבר יודעים את התשובה גם לזה. עושה לך טוב להיות איתו: הממ הכי מצחיק: הממ הכי דפוק: המממ הכי מוזר:הממ הכי כיף לדבר איתו:הממ יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה?אין שיחות יא בטטות איזה צלצול יש לך? אם כבר. הקול הכי יפה ששמעת? הממ כן סתמו. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מעפנה של המשפחה את רוצה להיות זמרת? זמרת?זה החלום שלי!
את רוצה להיות שחקנית? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?איכס אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יכול להיות כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לרוב לא איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?ממ הרבה,קונה חיים בעיקר פורום אהוב:הממ לא יודע באיזה פורומים את כותבת:המומינים,שייגעצ,השבט,הארי פוטר. יש לך חברים בפורומים? לא,אני חסר חברים. מי האדם האחרון שדיברת איתו? קירין בצ'אט מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון משעמם ומעצבן את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כע מה את/ה שומע/ת? סינרגיה,כל הזבל עלייך. מה הסרט האחרון שראית? ספייס ג'אם,שבוע שעבר. מה התוכנית האחרונה שראית? השמינייה!הילי ילון שולטת. מה הדיסק האחרון ששמעת?וואו,מזמן לא שמעתי האמת. מה החלום שלך?הממ כרגע?החלום שלי הוא לסיים את השאלון... האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?המממ לא יודע,איך מרגישים כשעומדים למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כע שאבת אבק בלי שביקשו ממך?הא? בנית טירה מחול?לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?חח יש מצב נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא שזכור לי היית בחקירה משטרתית?לא שזכור לי איך אתה מרגיש:חרא אתה יודע מה אני יודע?מה? אה יופי נגמר

•No¥a•

New member
../images/Emo2.gif

שם: נויה תאריך לידה: 30.11 מקום מגורים: אי שם ליד נהריה שיר אהוב: וואו - הג'ירפות סרט אהוב: 5 בנות יפות תוכנית טלוויזיה אהובה: הפוך
זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: דנה ברגר יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: משוחח עם כסא - הג'ירפות תאריך אהוב: 30.11
האם אי פעם עישנת? חחח.. אני מעדיפה שלא להכנס לזה XD האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא XD האם אי פעם עברת על החוק? אני מניחה שכן האם אי פעם נשבר לך הלב? בערך.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן\: האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי X: האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כמובן האם אי פעם שיקרת? אהא יש\אין חבר: אין גובה: לא'דעת
מידת נעלים: 38,39 פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ^___^ ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חח.. לא נראלי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? נופ הדבר שהכי קשה לך איתו: הממ.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? - האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אני כמעט ולא מתחברת לאייסי המקום האחרון שהייתי בו: בית שלי הסטיה שלי היא: היא הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הממ..שאלה קשה תכונה טובה שלי: - תכונה רעה שלי: - האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? נראלי שכן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא... האם צחקת על מישהו בעל מום? חחחחחח כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? חחח לא תרמת פעם לקבצן? לאנראלי האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? ... אכלת משהו לא כשר? נראלי שכן אתה שומר כשרות? לא ממש שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן, מתנה לחברה שלי, הייתי ממש עצבנית וזה היה הדבר הכי קרוב לזרוק אותו על הרצפה $: הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן ויש קיר אחד שהוא בצבע כתום כזה באיזה בושם אתה משתמש? לא יודעת ת'שם $: אתה אוהב לענוד תכשיטים? צמיד, עגילים.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חח..
לאזוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16,17 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? >< חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? >< שתית משקה אלכוהולי? לפני כמעט חודש השתכרת? - שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? - לבשת חצאית? ממזמןX: קנית בגד? לאזוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לאזוכרתX: הקדישו לך שיר? אממ.. שיפרו לך את המצברוח? לאזוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 10 ככה נראלי... מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? מאיפה אני זוכרת >< מה היה הדבר הראשון ששמעת? הדלקתי ת'טלויזיה אז איזה שיר ב24 מה היה השיר הראשון ששמעת? לאזוכרת ת'שם שלו מה אכלת? לזניה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ההופעה של ב"ה איזה כיתה את: ח' >< הבנאדם הכי יפה שראית: . את חושבת שאת יפה? - את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? טוב לי עם עצמי בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: יש הרבה. אוהב/ת: כנ"ל מתגעגע/ת אליו: חברה שלי >: חסר לך: חברה שלי עושה לך טוב להיות איתו: חברה שלי הכי מצחיק: אחותיי הכי דפוק: אחותי הכי מוזר: הממ הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא'דעת >< איזה צלצול יש לך? רגיל הקול הכי יפה ששמעת? - איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? יפה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? מייבי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי P: איפה את רוצה פירסינג? אני לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הייתי פורום אהוב: ב"ה באיזה פורומים את כותבת: הזה, ב"ה, נמרוד שיקלר, יזהר אשדות יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? בת דודה שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון>< את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? פינק פלויד מה הסרט האחרון שראית? לאזוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? או סי מה הדיסק האחרון ששמעת? ויש יו וור היר [למרות ש.. אני שוב שומעות אותו
] מה החלום שלך? חלום האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? >< שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח לא בנית טירה מחול? אני מניחה שכן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? חח.. יש מצפ נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? אם המכונית במכוניות המתגשות נחשבת, אז כן P: סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראלי היית בחקירה משטרתית? לא
איך אתה מרגיש: טוב, תודה אתה יודע מה אני יודע? מה?

NOW ME... ../images/Emo65.gif כמעט 19../images/Emo70.gif ../images/Emo77.gif

שם: טל תאריך לידה: מחר לפני 19 שנה
מקום מגורים: ראשון לציון סיטי
שיר אהוב: סוף העולם- אביב גפן. סרט אהוב: מלך האריות
תוכנית טלוויזיה אהובה: השמינייה
(לא לצחוק עליי נו...) זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: אורית שחף. יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: המון. תאריך אהוב: 25/9..
האם אי פעם עישנת? כן.
האם אי פעם שתית אלכוהול? חחחחחחחחח
יותר מידי.. האם אי פעם לקחת סמים? כן. האם אי פעם עברת על החוק? מצחיק שזה בא אחרי השאלה על סמים.. חחח.. כן עברתי. האם אי פעם נשבר לך הלב?
יותר מידי. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו?
כן.
האם אי פעם בכית על מישהי? כן.
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: אין. גובה: 1.67 מידת נעלים: 40 פריסינג: בלשון ובאף. קעקועים: עדיין לא. ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
כן..
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? Kind of.. הדבר שהכי קשה לך איתו: אני מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אלוהים. האדם האחרון שהתקשר אלי- שורטי שלי. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: יוני נראה לי. המקום האחרון שהייתי בו: במוסד
הסטיה שלי היא:
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- אני. תכונה טובה שלי: איכפתיות, רגישות. תכונה רעה שלי: פראנואידית, רגישות. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של המשפחה שלי. אכלת משהו לא כשר?
. אתה שומר כשרות?
. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת? כן
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? כחול לבן
בקרוב ישתנה. באיזה בושם אתה משתמש? פלאוור. אתה אוהב לענוד תכשיטים? צמידים, טבעות. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבא. מצאתם את מי לשאול..
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול. חיבקת מישהו/י? אתמול. מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול. עישנת? הרגע
שתית משקה אלכוהולי? אתמול. השתכרת? אתמול
שכבת עם מישהו/י? אתמול?!
היית במועדון? אתמול
לבשת חצאית? לא יודעת. קנית בגד? לפני שבוע. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני 5 דקות לחברה הכי טובה שלי. הקדישו לך שיר? לפני 4 ימים, רדיו בה"ד 7
שיפרו לך את המצברוח? לפני שעה. היום: באיזו שעה התעוררת? 14:30 מה/מי העיר אותך? אני. מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב
מה היה הדבר הראשון ששמעת? צלצול טלפון. מה היה השיר הראשון ששמעת? דיסק של פורקיופיין טרי
מה אכלת? ארוחת צהריים. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
יותר מידי. איזה כיתה את: צה"ל הבנאדם הכי יפה שראית: מישהו
את חושבת שאת יפה? לפעמים. את חושבת שאת צבועה? משתדלת שלא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? גם וגם, תלוי מתי. בנאדם ש: שונא/ת: לא נראה לי שיש אחד כזה. אוהב/ת: מישהו
מתגעגע/ת אליו:
איילי
חסר לך:
איילי. עושה לך טוב להיות איתו: פריאורי
הכי מצחיק: שחר חסון
הכי דפוק: ירון ברלד חחחחחח אני חולה עליו
הכי מוזר: אני.
הכי כיף לדבר איתו: פריאורי. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאידעת.. פריאורי אולי
איזה צלצול יש לך? יומן מסע- אביב גפן. הקול הכי יפה ששמעת?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מצורפת תמונה.. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? נראה לי שכן, למה לא תכל'ס? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. איפה את רוצה פירסינג? יש לי בלשון, יש לי נזם, היה לי בגבה. לא נראה לי שעוד. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חצי לאמא ואבא וכל השאר... אווווווווווו שאני אתחיל?
פורום אהוב: שייגעצ, סקס לנוער, אביב גפן. באיזה פורומים את כותבת: סתכלו בכרטיסישי יש לך חברים בפורומים? המון. מי האדם האחרון שדיברת איתו? פריאורי. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? anathema - emotional מה הסרט האחרון שראית? הג'ונגל מת מצחוק. מה התוכנית האחרונה שראית? השמינייה.
מה הדיסק האחרון ששמעת? פורקיופיין טרי. מה החלום שלך? להיות מאושרת באמת. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן
שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן. בנית טירה מחול? כן
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? ברור. רשיון שנה וחצי. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? נראה לי. היית בחקירה משטרתית? כן. איך אתה מרגיש: בסדר גמור. אתה יודע מה אני יודע? מה

כל השאלונים חוזרים על עצמם - נמאס.

שם: טובי תאריך לידה: 23.3.89 מקום מגורים: ירושלים שיר אהוב: אחלום לנצח - קספרים, Muse - Bliss, אביב גפן - סוף העולם [נכון לעכשיו] סרט אהוב: פרל הארבור, מסור. זמר אהוב: אביב גפן, עברי לידר, יוני בלוך יום אהוב בשבוע: רביעי, מסיימת ב1 דיסק אהוב: יש הרבה. תאריך אהוב:
האם אי פעם עישנת? לא
האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא
האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? נראה לי האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר:
גובה: 1.65 בערך מידת נעלים: 40 פריסינג: נזם, 4 לובים [את החמישי סתמתי
] קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? לא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: הטריכו מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אין כזה האדם האחרון שהתקשר אלי: מורן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכרת המקום האחרון שהייתי בו: בבית? הסטיה שלי היא: שש. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: לעמוד על שלי. תכונה טובה שלי: כנה ? תכונה רעה שלי: קנאית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ממ כן.. האם צחקת על מישהו בעל מום? נראה לי שכן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? נראה לי שכן כשהייתי קטנה תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של אנשים שאני אוהבת אכלת משהו לא כשר? נראה לי שכן
[נו בטעות, לא בכוונה] אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא.. קשה לי הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן?
באיזה בושם אתה משתמש? כשאני משתמשת - Amor Amor
אתה אוהב לענוד תכשיטים? שרשראות וטבעת בעיקר מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים לכך. אצל כל אחד זה שונה... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? ביום רביעי... חיבקת מישהו/י? ביום רביעי... מישהו/י חיבק/ה אותך? ביום רביעי...
עישנת? לא עישנתי בחיים שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת... השתכרת? כנ"ל שכבת עם מישהו/י? לפני 4 חודשים היית במועדון? לא הייתי לבשת חצאית? ביום חמישי
קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני חודשיים בערך הקדישו לך שיר? לפני כמה ימים, הקדישו לי כאן בפורום
שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת
היום: באיזו שעה התעוררת? ב11 בערך מה/מי העיר אותך? אבא
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "די עזבו אותי" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "קומי" מה אכלת? לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני חייבת למצוא כרטיס להופעה של היהודים איזו כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: דזמונד הארינגטון את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אלון אלימלך אוהב/ת: אין כזה מתגעגע/ת אליו: אין כזה חסר לך: די כבר! אתם זורים מלח עושה לך טוב להיות איתו:
הכי מצחיק:
הכי דפוק:
הכי מוזר:
הכי כיף לדבר איתו:
יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? Holiday - Green Day הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אביב גפן את רוצה להיות זמרת? ממש לא
את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? לא
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אממ כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? טראגוס, דאבל הליקס, דאבל נזם, וסיידליפ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בגדים [בעיקר], פירסינגים פורום אהוב: שייגעצ
, פירסינג וקעקועים באיזה פורומים את כותבת: שייגעצ פירסינג וקעקועים היהודים אינפקציה סרטי מתח ואימה עברי לידר להקת nova אביב גפן סקס לנוער אופנה אלטרנטיבית הומור שחור יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא? מה את עושה עכשיו? את השאלון הזה :/ את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? ד"ר קספר - הו הו מה הסרט האחרון שראית? יעד סופי 2 מה התוכנית האחרונה שראית?
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? נראה לי חחחח בנית טירה מחול? כככןן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: לא משו אתה יודע מה אני יודע? אה?

keeeren

New member
קראתי כבר בהתחלה..

שכחתי להגיב..LOL מאיפה יש לך צילצול כזה יפה? אני גם רוצה!!

אוקעיי.

שם: נטע. תאריך לידה: 22.1 מקום מגורים: בבית. שיר אהוב: אימפריות נופלות לאט
. סרט אהוב: 10 דברים שאני שונאת אצלך. תוכנית טלוויזיה אהובה: אבודים, The O.C. זמר אהוב: אביב גפן, נימרוד שיקלר, עברי לידר. זמרת אהובה: אפרת גוש, ליאן ריימס. יום אהוב בשבוע: שישי. דיסק אהוב: דנה ברגר, נימרוד שיקלר. תאריך אהוב: 22.1 [?] האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר: יש
. גובה: 1.60 וסיגריה בערך. מידת נעלים: 38. פריסינג: יש נזם וחמישה חורים באוזניים. קעקועים: אין, אבל אני רוצה :[ ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
סיגריות. בימים אלו אתה מאוהב? יאפ
. הדבר שהכי קשה לך איתו: שקרנים, צבועים ואנשים שבטוחים שהעולם שייך להם. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? טוב לי להיות עצמי. האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה שלי. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה אחרת. המקום האחרון שהייתי בו: מסיבה אתמול בלילה :) הסטיה שלי היא: נשיכות
. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: אהבה, סיגריות. תכונה טובה שלי: משעשעת. תכונה רעה שלי: כשאני נופלת על מישהו, חבל עליו .. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
, אבל אני רוצה לציין שלא בכוונה! לא ידעתי. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
, החיים של האנשים שאני אוהבת. אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
, לא הבטחה רצינית בכל אופן. השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? צהוב, אבל בימים הקרובים הוא עומד להשתנות לכתום ותכלת. באיזה בושם אתה משתמש? לא משתמשת, אבל בא לי היפנוטיק לראש השנה :) אתה אוהב לענוד תכשיטים? אהמ.. כן. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אנערף. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמוכנים.
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול. חיבקת מישהו/י? את אמא, הבוקר. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל. עישנת? אתמול בלילה, במסיבה. שתית משקה אלכוהולי? לפני שנה וחצי. השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? לפני.. ארבעה ימים. היית במועדון? אתמול. לבשת חצאית? שילשום, לביצפר :]. קנית בגד? אהמ.. מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? עכשיו. הקדישו לך שיר? השבוע מתישהו, את "בואי נגיד" של אלון אולארצ'יק. שיפרו לך את המצברוח? אתמול.
היום: באיזו שעה התעוררת? שלוש וחצי. מה/מי העיר אותך? חבר שלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב מאמי" חחח. מה היה הדבר הראשון ששמעת? כנ"ל. מה היה השיר הראשון ששמעת? עוד לא שמעתי מוזיקה היום. מה אכלת? אכלתי שניצל ואורז
. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיש לי מחר בוחן במתמטיקה ועוד לא למדתי. איזה כיתה את: יא. הבנאדם הכי יפה שראית: חחח אנערף. את חושבת שאת יפה? לא. יודעת. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לא, רק בצחוק. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? מדי פעם. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחבר שלי. איזה צלצול יש לך? אנג'וי דה סיילנס. הקול הכי יפה ששמעת? ממ.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו הזוי. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן כן כן :]. איפה את רוצה פירסינג? בלשון ;[ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית. פורום אהוב: סוד. באיזה פורומים את כותבת: יותר מדי. יש לך חברים בפורומים? אכן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי הקטנה. מה את עושה עכשיו? מחכה שהשאלון הזה ייגמר והולכת ללמוד למתמטיקה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת? כלום. מה הסרט האחרון שראית? מממ.. לא זוכרת. מה התוכנית האחרונה שראית? כנ"ל. מה הדיסק האחרון ששמעת?
. מה החלום שלך? להיות מאושרת.
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חחחח לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?
איך אתה מרגיש: טוב, תודה
. אתה יודע מה אני יודע? כן.

אויש, למה זה יצא ככה?

עניתי על הכל
. טוב שיהיה, הדברים המעניינים עדיין שם נראה לי.

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif הממ... :]

שם:
גלוש תאריך לידה:
15/3/89 מקום מגורים:
איזור חיפה שיר אהוב:
My Chemical Romance / I'm Not OK סרט אהוב:
"נוטינג היל" [יש עוד אבל בכל הדברים האלה אני אכתוב רק אחד] תוכנית טלוויזיה אהובה:
חברים זמר אהוב:
אביב גפן,יוני בלוך ועוד זמרת אהובה:
אפרת גוש יום אהוב בשבוע:
שישבת דיסק אהוב:
My Chemical Romance / Three Cheers For Sweet Revenge The Used / In Love And Death תאריך אהוב:
20/6 האם אי פעם עישנת?
נרגילה האם אי פעם שתית אלכוהול?
כן האם אי פעם לקחת סמים?
לא האם אי פעם עברת על החוק?
לא האם אי פעם נשבר לך הלב?|תו
לב-ש| האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
כן האם אי פעם בכית על מישהו?
כן האם אי פעם בכית על מישהי?
כן.. כאילו, על חברה טובה האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
ישמצב האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
אולי האם אי פעם שיקרת?
כן יש\אין חבר:
אין גובה:
1.65 בערך מידת נעלים:
40 בערך פריסינג:
אין
קעקועים:
אין ב24 שעות האחרונות בכית?
ישמצב שמתוך שינה, בגלל מש'ו שחלמתי ב24 שעות האחרונות צחקת?
יותר מידי
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
המממ.. כן.
ככה זה אחרי ששותים בירה
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
כן בימים אלו אתה מאוהב?
לא הדבר שהכי קשה לך איתו:
לימודים, אהבה.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?
לא'דעת האדם האחרון שהתקשר אלי-
אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:
מממ, לא'דעת, נראלי טול, חברהשלי המקום האחרון שהייתי בו:
חוץ מבבית שלי? אצל חברה, אתמול בערב הסטיה שלי היא:
המממ... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-
מוזיקה [?], הופעות, אנשים.. תכונה טובה שלי:
מצחיקה [?] תכונה רעה שלי:
יש הרבה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
לא האם צחקת על מישהו בעל מום?
אולי
אבל זה באמת לא מצחיק! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
פףףף, ברור עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
אולי, לא זוכרת תרמת פעם לקבצן?
ישמצב האם גנבת משהו במכולת?
לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
אולי אכלת משהו לא כשר?
כאילו חזיר וכאלה? לא נראלי.. אתה שומר כשרות?
לא ממש שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
בכוונה? לא נראלי הפרת הבטחה שהבטחת?
אולי, לא זוכרת השתכרת עד אבדן חושים?
לא מה צבע החדר שלך?
3 קירות לבנים, קיר אחד כחול כהה עם נצנים קטנטנים וגם הארון ככה באיזה בושם אתה משתמש?
ישלי איזה 3 שאני משתמשת בהם, לא זוכרת שמות.. אבל אני אוהבת מאוד את "אולטרה ויולט" אתה אוהב לענוד תכשיטים?
כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?
המממ..לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?
מתי שרוצים
מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת?
ממש נשיקה? מעולם לא. חיבקת מישהו/י?
אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?
אתמול עישנת?
נרגילה, ב27/8 שתית משקה אלכוהולי?
אתמול השתכרת?
נראלי שאף פעם שכבת עם מישהו/י?
אף פעם היית במועדון?
מממ...לא זוכרת, בעיקרון אנ'לא הולכת למסיבות במועדונים, רק הופעות לבשת חצאית?
שבוע שעבר קנית בגד?
ביומחמישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
לפני כמה ימים הקדישו לך שיר?
לפני כמה ימים שיפרו לך את המצברוח?
שבוע שעבר
היום:
באיזו שעה התעוררת?
14:00 בערך, הלכתי לישון ב4:30 מה/מי העיר אותך?
אפ'חד, התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת?
"היי" לטול, שישנה אצלי
מה היה הדבר הראשון ששמעת?
ת'קול של טול מה היה השיר הראשון ששמעת?
לא זוכרת מה אכלת?
שוגי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
לא מש'ו מיוחד באיזו כיתה את:
יא' הבנאדם הכי יפה שראית:
יש כמה את חושבת שאת יפה?
לא את חושבת שאת צבועה?
משתדלת שלא להיות את חושבת שאת קנאית?
לפעמים את חושבת שאת קרצייה?
מממ...לא נראלי