שאלון שקסי אששששש D:

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif המשך :]

עושה לך טוב להיות איתו:
מעיין, אוריש, רונית, אמא, אחותי הכי מצחיק:
מממ..לא'דעת הכי דפוק:
מממ לא'דעת הכי מוזר:
לא'דעת הכי כיף לדבר איתו:
אוריש, מעיין, רונית.. יש לך פלאפון?
כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?
אמא?
איזה צלצול יש לך?
כרגע Fix You של קולדפליי הקול הכי יפה ששמעת?
יש הרבה.. אחד מהם הוא של רון הופמן
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
של My Chemical Romance את רוצה להיות זמרת?
לא ממש את רוצה להיות שחקנית?
לא ממש אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
לא נראלי אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
לפעמים איפה את רוצה פירסינג?
נזם או ליפסיידר
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?
טסה לחו"ל, לומדת נהיגה פורום אהוב:
כלמיני באיזה פורומים את כותבת:
פה, שייגעצ בהייד ועוד כמה בקטנה יש לך חברים בפורומים?
כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?
אבא מה את עושה עכשיו?
עונה על השאלון! את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
כן מה את/ה שומע/ת?
James Blunt / Out Of My Mind מה הסרט האחרון שראית?
אממ.. אתמול ראינו מלא התחלות של מלא סרטים
הצלצול, הכפר, אלאדין-שובו של ג'עפר ועוד.. מה התוכנית האחרונה שראית?
"זוג טרי"
מה הדיסק האחרון ששמעת?
אחד שצרבתי לעצמי מה החלום שלך?
המממ...
האם אי פעם...
הרגשת שאתה עומד למות?
נראלי שכן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
לא'דעת...אולי... שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
לא
בנית טירה מחול?
כשהייתי קטנה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
לא נראלי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
לא
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
לא'דעת היית בחקירה משטרתית?
לא איך אתה מרגיש:
ממממ..פסדר אתה יודע מה אני יודע?
מה אתה יודע, נשמה?!

parapara16

New member
עונה!

שם: מידן תאריך לידה:1.1.89 מקום מגורים:י-ם שיר אהוב: סוף העולם אביב גפן סרט אהוב: ריקוד מושחת 1+2 תוכנית טלוויזיה אהובה: מגרש ביתי THE OC זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: אורית שחף יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: ירח מלא אביב גפן תאריך אהוב: 1.1.89 האם אי פעם עישנת? אני מעשנת קבוע האם אי פעם שתית אלכוהול? כע... האם אי פעם לקחת סמים? בערך
האם אי פעם עברת על החוק? כע... האם אי פעם נשבר לך הלב? כל הזמן...אני מתאהבת יותר מידי מהר האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כע ברור....לסדר ת'חדר בעע האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן שהתחלתי לעשן האם אי פעם בכית על מישהו? לאאאא האם אי פעם בכית על מישהי? כן...... האם אי פעם שברת למישהו את הלב? מקווה שלא ...לא דעת.... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן הרבה פעמים האם אי פעם שיקרת? כנ"ל.....אבל שקרים קטנים יש\אין חבר: יש כמה... גובה:1.76 מידת נעלים:42 פריסינג:הלוואי....רוצה דראגוס!!! ובגבה!!!
אבל אבא דוס.... קעקועים: לאאא פחד מוות ממחטים ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן הרבהההההה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כע חנקתי אנשושים בחיבוקים ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? להפשיט חברות בציבור נחשב שטויות?? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן עם המדריכע שלי ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן סיגריות... בימים אלו אתה מאוהב? כעעע... הדבר שהכי קשה לך איתו: בצפר..
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? קורט קוביין @@ האדם האחרון שהתקשר אלי- אלירן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ענבל המקום האחרון שהייתי בו: טיול בסטף עם החניכים שלי... הסטיה שלי היא: וואי יש הרבה....אבל ללא ספק אקט מיני במקומות ציבוריים... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הגיטרה שלי תכונה טובה שלי: אכפתית תכונה רעה שלי:ציניות יתר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן של איזה אחד מתוסכל שחש את עצמו האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ברוווור כל הזמן.....אחח....שריתה!! האם צחקת על מישהו בעל מום? כן לצערי בלי כוונה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כעע... עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן לזקנה עם מצרכים קטנה וחמודה כזו.. תרמת פעם לקבצן? פעם או פעמיים האם גנבת משהו במכולת? כעע...סוכרייה וסיגריות.... יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן החיים של חברים שלי אכלת משהו לא כשר? כן.....אבל לפני שנהפכתי לצמחונית... אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן איזה תמונה מכוערת של אמא הפרת הבטחה שהבטחת? כן לצערי לא התכוונתי....כפיר סורייי :/ השתכרת עד אבדן חושים? כן אתמול היה מצחיק טילים!! מה צבע החדר שלך? סגול ארמגדון... באיזה בושם אתה משתמש? אנג'ל אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן שרשראות וצמידים שלי מסיני מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? עבדתי על חבר שלי ביום שלישי ה13.... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לפי איך שמרגישים כל אחד בקצב שלו... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? כיתה ד' חיבקת מישהו/י? גן חובה?! מישהו/י חיבק/ה אותך? שנולדתי עישנת? לפני שנייה וחצי.... שתית משקה אלכוהולי? אתמול בלילה השתכרת? אתמול בלילה... שכבת עם מישהו/י? בפסח... היית במועדון? בחופש הגדול.. לבשת חצאית? לפני יומיים קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לפני חודש...אחחח...געגועים :( שיפרו לך את המצברוח? יום חמישי בלילה היום: באיזו שעה התעוררת? 6..בעע....טיול עם חניכים... מה/מי העיר אותך? אני את עצמי... מה היה הדבר הראשון שאמרת? אמממממא אני מאחרת!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה השעה..?? מה היה השיר הראשון ששמעת? ירמי קפלן- הדפוק הזה מה אכלת? סנדוויץ עם חביתה ... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני עושה עם החניכים במסלול... איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: דניאל אחחח מה הייתי עושה לו :p את חושבת שאת יפה? לא......יותר נכון ממש לא!! את חושבת שאת צבועה? לפעמים תלוי למי את חושבת שאת קנאית? כנ"ל את חושבת שאת קרצייה? ללא ספק! את חושבת שאת עקשנית? לא בכלל לא!!! סתם...כן בהגזמה... את אוהבת את עצמך? לפעמים לא תמיד... בזבזנית או חסכנית? ב-ז-ב-ז-נ-י-ת! בנאדם ש: שונא/ת: אייל בעעע אוהב/ת: הרבה..... מתגעגע/ת אליו: רגע אני יכין רשימה....יש המווווווווון חסר לך: רחל... עושה לך טוב להיות איתו: גוסטבה... הכי מצחיק: גוסטבה והילי... הכי דפוק: אבי! הכי מוזר: אורי הכי כיף לדבר איתו: שריתה שלי!! יש לך פלאפון? כן אבל ז"ל... למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא מתקשר מתקשרים אלי...מי יבזבז כסף ?!?! איזה צלצול יש לך? השיר שלנו אביב גפן הקול הכי יפה ששמעת? של טופז....אה וסולן סינרגיה... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פיה מדממת....שכתוב אם אתם באמת אוהבים אותי למה אני כל כך בודדה... את רוצה להיות זמרת? חח...בדיחה טובה...עם קול כמו שלי זמרת רק לחרשים! את רוצה להיות שחקנית? כן אני במגמת תיאטרון... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן...אבל לא יודעת אם הכל היה בכוונה.... כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים... איפה את רוצה פירסינג? דראגוס ובגבה... אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עוזרת למחוסרי בית....אבל באמת עושה את זה לא סתם! פורום אהוב: שייגעצ! באיזה פורומים את כותבת: שייגעצ אביב גפן היהודים צמחונים טבעונים נירוונה יש לך חברים בפורומים? כן לשמחתי הרבה... מי האדם האחרון שדיברת איתו? ענבלל... מה את עושה עכשיו? עונה לסקר הזה... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא... מה את/ה שומע/ת? לא שומעת... מה הסרט האחרון שראית? ריקוד מושחת 2 יפהההההה מה התוכנית האחרונה שראית? יורדים בגדול... מה הדיסק האחרון ששמעת? אביב גפן 3 מה החלום שלך? להיות משהו שאני ירצה ולא מתוך אילוץ... האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כןןןן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? היה לי אומץ ניסיתי 7 פעמיים... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כע בנית טירה מחול? כע...שהייתי בת 4 היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כע.. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לע..:/ סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אה....אמרתי למישו לדקור אותי במקום את חברה שלי זה נחשב?!? היית בחקירה משטרתית? כע...היה נחמד אנשים סימפטים... איך אתה מרגיש: עייפה... אתה יודע מה אני יודע? שאין לי חיים?!

לא שמישהו יקרא את זה.....

שם: אוסנת תאריך לידה: 8 במרץ 90' מקום מגורים: כפר סבא
שיר אהוב: אויי נו יש מלא.. סרט אהוב: שר הטבעות, אפקט הפרפר, המסור תוכנית טלוויזיה אהובה: בובספוג, מופע שנות ה70, חברים זמר אהוב:מרלין מנסוןןן זמרת אהובה:אורית שחף יום אהוב בשבוע: שני, חמישי ושישי דיסק אהוב: מדפים - בית הבובות תאריך אהוב: תחילת אפריל האם אי פעם עישנת? ברור האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא בדיוק...... האם אי פעם עברת על החוק? חציתי כביש לא במעבר חציה האם אי פעם נשבר לך הלב? אממ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן . האם אי פעם בכית על מישהי? ברורר.. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן ברור האם אי פעם שיקרת?כן .. יש\אין חבר:
גובה: 164 מידת נעלים: 40 פריסינג: הלוואי. קעקועים:
נבר ב24 שעות האחרונות בכית? לא :) ב24 שעות האחרונות צחקת? כןןן מלא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן בבצפר ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? מכות, אבל בצחוק ב24 שעות האחרונות קנית משהו?מממ לא. בימים אלו אתה מאוהב?ממש לא הדבר שהכי קשה לך איתו: ההורים..... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לא יודעת האדם האחרון שהתקשר אלי- אממ נראה לי סיון או לא יודעת .. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה שלי המקום האחרון שהייתי בו: תחנה מרכזית הסטיה שלי היא: אני פדופילית D: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- אחים שלי. חברים שלי. הבית שלי תכונה טובה שלי: אין לי מושג תכונה רעה שלי: דימוי עצמי נמוך מאוד האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא חחחחחח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אה כן ברור האם צחקת על מישהו בעל מום? כן :| (נו זה היה מצחיק לא יכולתי להתאפק) האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כןןן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן שהייתי קטנה חח האם גנבת משהו במכולת? לא במכולת ..... יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא יודעת אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? אני לא אוכלת חזיר וכל המאכלים האלה. ובשר וחלב ביחד שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן ביצה הפרת הבטחה שהבטחת? אממ כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? 2 קירות בסגול מוזר, קיר אחד ירוק מוזר, וקיר רביעי ירוק מוזר ביחד עם צהוב חרדל מוזר. בקיצור הכל מוזר באיזה בושם אתה משתמש? קקי בניחוחות פיפי אתה אוהב לענוד תכשיטים? יאפ :) מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שרפתי גופה של חתולה (עם חברים כאילו) באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין לי מושג.. העיקר שזה יהיה מאהבה ולא להיות שרמוטות :) מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? כיתה ח' אני חושבת חיבקת מישהו/י? מה אני זוכרת מישהו/י חיבק/ה אותך? לא יודעת עישנת? כיתה ד' שתית משקה אלכוהולי? מזמן לא יודעת השתכרת? לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? אני נראת לכם טיפוס של מועדונים ? לבשת חצאית? בטח בגן או משו קנית בגד? לא יודעת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודעת הקדישו לך שיר? לא יודעת שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת חחח היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל7, וקמתי ב7 ורבע חח מה/מי העיר אותך? אמא >< מה היה הדבר הראשון שאמרת? "טוב בסדר אני קמהה!" (כמו כל בוקר) מה היה הדבר הראשון ששמעת? רדיו מהטלויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? שיר של יזהר אשדות מה אכלת? אוקי, בבוקר טוסט נחמד, ואז בבצפר סנדוויץ' עם גבינה וירקות .. אחרי זה אחכלתי בורקס ואז קוראסון ענקי ואז שבאתי הביתה אכלתי מלא שניצלים ומלא אורז ואטריות יאמי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? סתם ילדה אחת.. איזה כיתה את: י' מב"ר :):) הבנאדם הכי יפה שראית: יואו איזה ילדה אחת בכיתה ח' פשוט שלמות!! ועוד ילדה אחת בכיתה ז'.. עוד יותר יפה ממנה את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? אולי קצת לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן ברור את אוהבת את עצמך? נראה לי בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: אבא שלי אוהב/ת: אחותי הגדולה מתגעגע/ת אליו: אחותי הגדולה :( חסר לך: אחותי הגדולה.... :(:( עושה לך טוב להיות איתו: חברה שלי, ואחותי הגדולה הכי מצחיק: נופר חברה שלי .. אחד האנשים המצחיקים הכי דפוק: איזה ילדה מטומטמת מהכיתה שלי הכי מוזר: ילדה מהבצפר שלי :\ הכי כיף לדבר איתו: סיוןן.. וגם אח שלי הגדול :) יש לך פלאפון? לא למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת . אני לא אוהבת לדבר בטלפון איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? חברה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחותי הגדולה :) את רוצה להיות זמרת? זה נחמד את רוצה להיות שחקנית? גם זה נחמד, אני מעדיפה לנגן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא ממש לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן ברור איפה את רוצה פירסינג? לשון, שפה, אף, גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לי בית או משהו.. אח"כ עושה מסע קניות של מלא דברים.....(מלא בגדים וכל זה, תופים, גיטרות.. וזה) פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: שייגעצ, בזמן האחרון אנלא כותבת כמעט בכלום חוץ משייגעצ יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אממ מה את עושה עכשיו? שותה מיץ ענבים, ועונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? סליפנוט מה הסרט האחרון שראית? "שלוש עשרה" כמעט בכיתי בסוף ..:\ מה התוכנית האחרונה שראית? "טיסת לילה " ב24.. אני חושבת מה הדיסק האחרון ששמעת? של סליפנוט מה החלום שלך? להיות מאושרת ולהנות בחיים כמה שיותר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח לא בנית טירה מחול? כן..!! זה כזה כיף!! היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא.. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חחחחח לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש: בסדר גמור :) אתה יודע מה אני יודע? לא... מה אתה יודע?

אוקיי תיקון:

לא יודעת למה, קראתי את זה "מתי הייתה הפעם הראשונה ש... " מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?יום חמישי ביום הנוער (הופעה של עברי) חיבקת מישהו/י? אח שלי הגדול.. לפני כמה זמן חזר לבסיס מישהו/י חיבק/ה אותך? אח שלי חח עישנת? שבוע שעבר חח מסיבה של חברה שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל השתכרת? לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י?
חחח היית במועדון? מה מועדונים, מה לבשת חצאית? בצפר קנית בגד? חודש שעבר.. 2 חולצות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום לחברה שלי הקדישו לך שיר? אממ לא יודעת שיפרו לך את המצברוח? אמממ...

חחחח וואלה יום רביעי!!

והתנשקתי עקב 2 סיבות: 1. שהייתי עם כל החברים שלי הגאים, אז היינו כזה עם הדגל של הגאווה
ואז איזה אחת ערסית גועלית כזאת שאלה אותי ואת חברה שלי "מה אתם לסביות באמת?" אז אנחנו אמרנו לה בציניות לא אנחנו סטרייטיות לגמרי! והיא כזה שעה רצתה שנוכיח לה ..אז התנשקנו כדי שתסתום ותעוף לנו מהעיניים 2. התנשקתי עם חברה אחרת כדי לעצבן ילדה אחרת שחברה שלי דלוקה עליה .. וזהו

הנה אני..ובנצ'ו אני צטערת..היכן אתה

שם:נופר/דניאל(ה) תאריך לידה: 21-8-88 מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב: יש הרבה. סרט אהוב: אין. תוכנית טלוויזיה אהובה: השיר שלנו ז"ל זמר אהוב: מוקי זמרת אהובה: אפרת גוש יום אהוב בשבוע: שישי? דיסק אהוב: יוני בלוך - אולי זה אני תאריך אהוב: 21-8-88 האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן.כן.כן.כן.אוף.. האם אי פעם בכית על מישהו? כן.. האם אי פעם בכית על מישהי? כן.. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: גובה: מטר ומשו מידת נעלים: 37-8 פריסינג: לא. אבל הנזם שלי עוד מעט חוזר אליי קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. קוב מיי לאב.. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ממש. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא מאוהבת, סתם.. הדבר שהכי קשה לך איתו: אמא מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? קובי(כי אף פעם אין לו דאגות על הראש) האדם האחרון שהתקשר אלי- יסמין האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: רון המקום האחרון שהייתי בו: אצל הילה בבית.. הסטיה שלי היא: ? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- נזק/אבא תכונה טובה שלי: --- תכונה רעה שלי: רגישה מידי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חחח לא נראה לי.. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא.. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא שאני זוכרת האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ברור.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אממ כן! לזקן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן. מסטיק שהייתה ביסודי יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של נזקו אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן בערך. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? לבן. באיזה בושם אתה משתמש? דיונצ'י אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? צבעתי למישהי את השיער עם טיפקס..חח באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבא להם מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום. עישנת? מזמן שתית משקה אלכוהולי? מזמן. השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? --- חדירה לפרטיות היית במועדון? --- לבשת חצאית? אמממ.. לא מזמן.. קנית בגד? אממ..לפני..אממ..שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום.. לקוב :) הקדישו לך שיר? לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח? אממ.. היום: באיזו שעה התעוררת? ב-6 ומשו..בגלל שישנתי בקריית מלאכי.. מה/מי העיר אותך? רון..חחח מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אוףףף אין לי כוח לקום לביצפר..אולי לא נלך?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את רון אומרת לי "נופפ..נופפפ את הדבר הכי יפה בעולםםםם" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? בגט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה יהיה איתי ועם הדפיקות שלי? איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: אווויי!
עזבו. את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא! את חושבת שאת קנאית? תלוי למי.. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? קצת.. את אוהבת את עצמך? מחבבת+ בזבזנית או חסכנית? בזבזנית..חחח בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אפחד אוהב/ת: יש הרבה.. מתגעגע/ת אליו: לנזק חסר לך: נזק. אמא. עושה לך טוב להיות איתו: הילה =] הכי מצחיק: רון =] הכי דפוק: רון! הכי מוזר: שירן כהן הכי כיף לדבר איתו: קובי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? לכל אחד יש צליל שונה הקול הכי יפה ששמעת? של בן
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של צ'אד מייקל מוריי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כן1@!#!@#!@$#@$!@#!@# אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן.. איפה את רוצה פירסינג? באף, בגבה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מביאה אותו לאבא שלי פורום אהוב: שייגעצ =] באיזה פורומים את כותבת: רק פה.. יש לך חברים בפורומים? כן! מי האדם האחרון שדיברת איתו? אממ..אחותי מה את עושה עכשיו? שומעת מוסיקה ועונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? של מוש בן ארי מה את/ה שומע/ת? מוש בן ארי - בטח שאבוא מה הסרט האחרון שראית? אממ..נוו משהו עם אבא וילדים..חח שכחתי.. מה התוכנית האחרונה שראית? בערוץ Y.. שכחתי מה הדיסק האחרון ששמעת? גרין דיי אצל קובי מה החלום שלך? --- האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? --- שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא שזכור לי.. בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? רק 1000? מיליון נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חחחח קצת סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יודעת.. היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: בסדר.. יהיה טוב אתה יודע מה אני יודע? מה?

השיר שלנו ז"ל ../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

את יודעת שהם רוצים לעשות עונה 3 להעיף את נינט ולעשות כאילו הם בלהקה צבאים...
משעמם להם. ||:

למעלה