שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

ממש משעמם פה בזמן האחרון... אז כדי להזיז פה עניינים מצאתי לכם שאלון....
שם: מין: גיל: מיקום: סטרייט\גיי\דו מיני: טובים בלימודים: אוהבים לאכול: שמנים\רזים: מה אתם לובשים עכשיו: מה התחביב שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות: אוהבים שאלונים: יש לכם חיה בבית: ניסיתם פעם דיאטה: האם הייתם מאוהבים פעם: מאמינים באהבה ממבט ראשון: אתם חושבים שאתם נריאים טוב: האם פעם התחילו איתכם: האם הייתם בטלויזיה: פגשתם סלבריטאי: האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאמינים באלוהים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: יש לך חבר: יש לך חברים הומאים לסביות: מי החבר הכי קרוב שלכם: מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: יש לכם סודות: מי החבר הכי חתיך שלכם: החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים: על סמים: בתולים: התנשקתם צרפתית: התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: איבר אהוב בגוף: איבר שנוא: יש פירסינג: קעקוע: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: לישון או להתעורר: אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:

Hezi The One

New member
בלהבלה

שם:חזי מין:אנאלי, סתם נו זכר גיל:15 מיקום:ר"ג סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייט טובים בלימודים:כן:O אוהבים לאכול:לא ממש שמנים\רזים:שמן
(שתקו כולם,אני לא רזה
) מה אתם לובשים עכשיו:חולצה ומכנס:] מה התחביב שלכם:לא יודע מילה אהובה בת 4 אותיות:רורי אוהבים שאלונים:כן יש לכם חיה בבית:לא:( ניסיתם פעם דיאטה:לא האם הייתם מאוהבים פעם:מאוהב,כרגע מאמינים באהבה ממבט ראשון:ישמצב,אמא שלה אומרת שזו הייתה אהבה ממבט ראשון אתם חושבים שאתם נריאים טוב:לא
האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:לא יודע מאמינים באלוהים:לא מאמינים בקסם:כן מאמינים במזל:כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):ברור מאמינים בגן עדן וגיהנום:ישמצב מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חברה:כן יש לך חברים הומאים לסביות:כן מי החבר הכי קרוב שלכם:אור נראה לי מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:אור יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם:לאיודע#%23 החבר הכי חכם:אניXD הכי יוזם:לא יודע נו מזה השאלות האלה:O האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כן
התנשקתם צרפתית:כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:כן תכונה רעה שלכם:יש המון תכונה טובה:יש כמה איבר אהוב בגוף:
איבר שנוא:המ,לא יודע יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:לא יכול להגיד על עצמי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:חוי! ים או בריכה:בריכה לישון או להתעורר:להתעורר לידה אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:מאיזו בחינה?
עונה מועדפת בשנה:אביב נראה לי טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמם ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:ביד או משהו

כן!

אני שמן, קודם כל את שחיפון אתה אשכרה כמו נקבה תקרא את התשובות שלך בצורה אובייקטיבית

Hezi The One

New member
חבל מאוד שהנקבה הזו,נראית יותר טוב

ממך:O ועשתה קצת הרבה יותר ממך

ziljian 1234

New member
אנייייי נא לקרוא!! :) חחח

שם: אורטל מין:נקבה גיל:17 עוד מעט מיקום: מעלה אדומים סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייט טובים בלימודים: דיי ... אוהבים לאכול: יאפ שמנים\רזים: באמצע חחח מה אתם לובשים עכשיו: גופיה ותחתונים מה התחביב שלכם: לנגן על התופים מילה אהובה בת 4 אותיות: מממממ לא יודעת יש הרבה אוהבים שאלונים: ככה ככה יש לכם חיה בבית: אחים נחשב?! ניסיתם פעם דיאטה: חחח כה האם הייתם מאוהבים פעם: כן ועדיין (ביובליייי) מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב:לפעמים האם פעם התחילו איתכם: יאפ חיחיחיח האם הייתם בטלויזיה: המופע התרמה של 24 לפני כמה ימים עם שייגצע נחשב? פגשתם סלבריטאי: יובליייייי חתם לי על המקלות האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת תשאלו אותם מאמינים באלוהים:מאוד מאמינים בקסם: לפעמים מאמינים במזל: כן- מאמינה שאין לי כזה מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס: לא אבל הוא חמודייי יש לך חבר:לא :( יש לך חברים הומאים לסביות: יש לי חברה לסבית מי החבר הכי קרוב שלכם: סוניה מוניקה נירן עדינה מורן רותם וכו.. מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: סוניה יש לכם סודות:לא מי החבר הכי חתיך שלכם:ממממממממ....סוניה הכי כוסית החבר הכי חכם: נירן הכי יוזם: כל הבנות האם אתם מעשנים:לא על סמים: לא לא לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: ברור התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: כן האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:כן תכונה רעה שלכם: אני טובה מידי. גם כשלא צריך תכונה טובה: אני עוזרת המוןןן לכולם איבר אהוב בגוף: שיער ושפתיים איבר שנוא: כל הגוף חוץ מהאיברים הנ"ל יש פירסינג: לא איפה אני מפחדת לעשות אפילו חורים באוזניים קעקוע: תקראו הנ"ל חושבים שאתם מעניינים או משעממים: לפעמים ככה ולפעמים ככה אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "מזה הדבר הזה?!" המבין יבין ים או בריכה: ים לישון או להתעורר: גם וגם אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: אקטיבית עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל - ניו יורק טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי אני חדשה ואני אשמח לדעת דברים על אנשים ושאנשים ידעו עלי :) ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:מממ אלחץ על שלח.

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif גמני דיי מאוהבת ביובלי

הוא ואני...[טוב נו, בערך אני
]

בצה17

New member
חחחחח אהבתי ת'סוף

"אלחץ על שלח" חחחחחחח
ברוכה הבאה לפורומינו החביב

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

שם:
גלי מין:
נקבה גיל:
16 וקצת מיקום:
איזור חיפה סטרייט\גיי\דו מיני:
סטרייטית טובים בלימודים:
לא אוהבים לאכול:
לא ממש שמנים\רזים:
מממ..בין לבין מה אתם לובשים עכשיו:
חולצה לבנה גזורה ושורט שחור מה התחביב שלכם:
לנגן
,|לישון
, לשמוע מוזיקה
.. מילה אהובה בת 4 אותיות:
Fuck אוהבים שאלונים:
כע יש לכם חיה בבית:
לא ניסיתם פעם דיאטה:
ברור האם הייתם מאוהבים פעם:
ממש מאוהבת? כנראה שלא מאמינים באהבה ממבט ראשון:
כע אתם חושבים שאתם נריאים טוב:
לא מש'ו האם פעם התחילו איתכם:
כע האם הייתם בטלויזיה:
כע פגשתם סלבריטאי:
ברור האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:
לא'דעת מאמינים באלוהים:
אממ...כן מאמינים בקסם:
לא מאמינים במזל:
אולי מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):
ממ..אולי מאמינים בגן עדן וגיהנום:
לא'דעת מאמינים בסנטה קלאוס:
חחחחחח
יש לך חבר:
לא יש לך חברים הומאים לסביות:
כע מי החבר הכי קרוב שלכם:
מממ..אוריש וטלוש? מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:
אוריש...וטלוש גם יש לכם סודות:
כמו לכולם מי החבר הכי חתיך שלכם:
כאילו, חברה? נראלי שליאור החבר הכי חכם:
מרים! הכי יוזם:
תלוי מה האם אתם מעשנים:
לא על סמים:
לא בתולים:
כע התנשקתם צרפתית:
לא ממש התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:
לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:
כע תכונה רעה שלכם:
עצלנית, חצופה, אוהבת להתווכח [אנ'לא חושבת שאלו תכונות ממש רעות אבל יש הרבה שחושבים שכן
] תכונה טובה:
מצחיקה[?] איבר אהוב בגוף:
עיניים איבר שנוא:
בערך כל השאר יש פירסינג:
רק באוזן
קעקוע:
לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:
תלוי.. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
המ..לא'דעת ים או בריכה:
אמממ..בד"כ שניהם אבל בזמן האחרון אני ממש מתגעגעת לים ואינלי זמן ללכת
לישון או להתעורר:
לישון!! אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:
ממ לא'דעת עונה מועדפת בשנה:
סתיו,אביב טיול בארץ או בחו"ל:
חו"ל! טלפון או פלאפון:
פלא ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:
כדי שיהיה לכם מה לשאול ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:
אלך לראות טי.וי בסלון

הא שאלון ! משעמם לי ;[

שם: נטע מין: נקבה גיל: 15 מיקום: אשדוד סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייטית טובים בלימודים: יחסית אוהבים לאכול: נופ שמנים\רזים: רזה =/ מה אתם לובשים עכשיו: גי'נס וחולצה מה התחביב שלכם: מוזיקה, חברים, לישון וכאלה P: מילה אהובה בת 4 אותיות: אבוי/זנות אוהבים שאלונים: יאפ יש לכם חיה בבית: לא ;[ ניסיתם פעם דיאטה: לא P: האם הייתם מאוהבים פעם: לוידעת מאמינים באהבה ממבט ראשון: כה אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: כה האם הייתם בטלויזיה: לא נראה לי פגשתם סלבריטאי: כה האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לוידעת מאמינים באלוהים: לפעמים מאמינים בקסם: לפעמים מאמינים במזל: לפעמים =| מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כה מאמינים בגן עדן וגיהנום: כה מאמינים בסנטה קלאוס: לא P: אבל היום הרגשתי סנטה קלאוס כשהבאתי לילדים בגן בלונים ;[ והגננת הזונה לקחה להם ;[ יש לך חבר: נופ יש לך חברים הומאים לסביות: לא שידוע לי מי החבר הכי קרוב שלכם: יעזור אם אני אגיד שם ? מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: כנ"ל P: יש לכם סודות: כה מי החבר הכי חתיך שלכם: אבל נו, גם ככה לא תכירו =| החבר הכי חכם: :|| הכי יוזם: כוסעמק :| האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: יאפ התנשקתם צרפתית: נופ התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: כה תכונה רעה שלכם: ביישנות =/ תכונה טובה: לוידעת איבר אהוב בגוף: עיינים איבר שנוא: כמעט כל השאר P: יש פירסינג: לא אבל יש 5 בתכנון :] קעקוע: אמא לא מרשה אז בגיל 18 :] חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: אממ לוידעת ים או בריכה: ים לישון או להתעורר: לישון :] אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: לוידעת עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלא ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי ככה :] סתם נו, משעמם לי. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: דברים P:

dsol

New member
ארוך........

שם: דודי מין: זכר גיל: ממש עוד מעט 17 (16.6) מיקום: אשדוד סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייט טובים בלימודים: לא אוהבים לאכול: ברור שכן שמנים\רזים: סביר מה אתם לובשים עכשיו: גופיה ומכנס קצר מה התחביב שלכם: לישון/מוזיקה/סרטים מילה אהובה בת 4 אותיות: מוות אוהבים שאלונים: לפעמים יש לכם חיה בבית: כלב ו2 טוקונים ניסיתם פעם דיאטה: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לפעמים האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מישהו רוצה לענות ? מאמינים באלוהים: לא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: ברור.. הוא מביא מתנות ! סתם..... לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: בערך מי החבר הכי קרוב שלכם: לא יודע.... אני לא מתחבר/נתפח הרבה מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: נ"ל יש לכם סודות: כמו לכולם..... מי החבר הכי חתיך שלכם: ~_~ החבר הכי חכם: ~__~ הכי יוזם:לא אני בטוח האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: כן תכונה רעה שלכם: אדישות וביישנות תכונה טובה: תגידו אתם איבר אהוב בגוף: שיער (זה נחשב איבר?) איבר שנוא: אין..... יש פירסינג: לא קעקוע: בקרוב...(אני מקווה) חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממים (אני חושב ככה) אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: לא חבל על הסרט צילום ?! ים או בריכה: ברור שבריכה ! לישון או להתעורר: לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: פסיבים עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: שניהם לא..... אבל אם חייב אז פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי אין לי משהו אחר לעשות ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך להתלבש לאירוע שיש לי היום

•No¥a•

New member
><

שם: נויה מין: נקבה גיל: 13 מיקום: צפון סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייט טובים בלימודים: נראלי אוהבים לאכול: כן שמנים\רזים: רזה מה אתם לובשים עכשיו: מכנס קצר וחולצה קצרה מה התחביב שלכם: מוזיקה מילה אהובה בת 4 אותיות: -שאלה גאיי- אוהבים שאלונים: תלוי איזה.. יש לכם חיה בבית: לא ניסיתם פעם דיאטה: לא האם הייתם מאוהבים פעם: לא מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: לא האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן.. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא'דעת מאמינים באלוהים: תלוי מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: המ. יש לי דו מי החבר הכי קרוב שלכם: המ. מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: אין לי שמץ :X יש לכם סודות: כמובן מי החבר הכי חתיך שלכם: ממ.. החבר הכי חכם: - הכי יוזם: - האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: כן.. תכונה רעה שלכם: נפגעת יותר מידי מהר תכונה טובה: ממ.. איבר אהוב בגוף: - איבר שנוא: - יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: - ים או בריכה: אפאחד לישון או להתעורר: גם וגם אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: גם וגם עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: שומקום טלפון או פלאפון: מזמשנה ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: נראה כבר

טוב נו...

שם:
הדס מין:
נקבה גיל:
15 וחצי מיקום:
גבעת שמואל סטרייט\גיי\דו מיני:
סטרייט טובים בלימודים:
ממ ככה ככה אוהבים לאכול:
כן שמנים\רזים:
באמצע מה אתם לובשים עכשיו:
מכנס קצר וחולצה מה התחביב שלכם:
לשמוע מוסיקה [?!] מילה אהובה בת 4 אותיות:
אהבה אוהבים שאלונים:
לפעמים יש לכם חיה בבית:
אצל אבא ניסיתם פעם דיאטה:
כן האם הייתם מאוהבים פעם:
כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:
לא ממש אתם חושבים שאתם נריאים טוב:
כן האם פעם התחילו איתכם:
כן האם הייתם בטלויזיה:
אממ לא חושבת פגשתם סלבריטאי:
כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:
יש ויש מאמינים באלוהים:
האמנתי... עד אתמול... היום אני בספק מאמינים בקסם:
ממ לא ממש מאמינים במזל:
לא ממש מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):
בייאן ויאנג? אע?! מאמינים בגן עדן וגיהנום:
כן מאמינים בסנטה קלאוס:
ממ לא יש לך חבר:
לא יש לך חברים הומאים לסביות:
יש לי כמה ידידים הומואים... או דו ויש לי ידידה לסבית מי החבר הכי קרוב שלכם:
כרגע? אני כבר לא יודעת מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:
אישתי :) חן :) יש לכם סודות:
כן מי החבר הכי חתיך שלכם:
כוסית? אישתי :) החבר הכי חכם:
שיר-אל הכי יוזם:
אני יוזמת די הרבה... חברה יוזמת? לאדעת האם אתם מעשנים:
לא על סמים:
לא בתולים:
כן התנשקתם צרפתית:
כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:
לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:
כן תכונה רעה שלכם:
עצבנות תכונה טובה:
מצחיקה איבר אהוב בגוף:
עיניים איבר שנוא:
בטן, רגלים יש פירסינג:
באף, היה בשפה קעקוע:
לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:
תלוי את מי... חברות שלי? מעניינים מאוד :) אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
לא הייתי עושה סרט... ואם כן... אז "הסיוט של הדס" ים או בריכה:ם וגם לישון או להתעורר:
לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:
גם וגם עונה מועדפת בשנה:
סתיו ואביב טיול בארץ או בחו"ל:
ממ בחו"ל.. אני חושבת טלפון או פלאפון:
פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:
כי משעמם לי ובגלל שנמאס לי ללמוד לשון! ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:
אממ אשאר במחשב או אחזור ללמוד ללשון

גוטשה

New member
אני

שם: אביגיל מין: נקבה גיל: 12 וחצי מיקום: נסציונה סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייטית טובים בלימודים: סדרך כלל אוהבים לאכול: מאוד שמנים\רזים: ככה מה אתם לובשים עכשיו: בגדים מה התחביב שלכם: כלמיני מילה אהובה בת 4 אותיות: בלאט אוהבים שאלונים: בדרך כלל יש לכם חיה בבית: נמלים? ניסיתם פעם דיאטה: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא יודעת אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: אינלי מושג מאמינים באלוהים: לא מאמינים בקסם: ספק מאמינים במזל:גמכן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא ממש מאמינים בסנטה קלאוס: לא שידוע לי יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: רבתי עם האחד שהיה מי החבר הכי קרוב שלכם: מישהו מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: אליכם זה עם ע' יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: מממ לא יודעת החבר הכי חכם: ממ הכי יוזם: ?! האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: כן תכונה רעה שלכם: אינלי כוח נו תכונה טובה: איבר אהוב בגוף: איבר שנוא: יש פירסינג: קעקוע: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: לישון או להתעורר: אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:

yardenbm

New member
תשובות תשובות

שם: ירדן מין: נקבה גיל: 16 מיקום: תל אביב סטרייט\גיי\דו מיני: בגיל הזה אין לדעת טובים בלימודים: ממוצעת אוהבים לאכול: כן שמנים\רזים: אני יודעת מה אתם לובשים עכשיו: טרנינג וטי שרט מה התחביב שלכם: אין מילה אהובה בת 4 אותיות: בלעט אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: אח שלי נחשב ניסיתם פעם דיאטה: כן האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן לא לכולם אתם חושבים שאתם נריאים טוב: כן האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי:מלא האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאיפה לי. חוצמזה הכל זה עניין של טעם מאמינים באלוהים: לא יודעת מאמינים בקסם:לה הכל טריקים מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא יודעת מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות: בגיל שלי זה לא ידוע אולי בעתיד יצאו מהארון ביינתים עוד לא מי החבר הכי קרוב שלכם: אין מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: פחות או יותר כולם אני אחת שניפתחים אליה יש לכם סודות: אוי חח את רובם כולם יודעים מי החבר הכי חתיך שלכם: מתי החבר הכי חכם: ענת הכי יוזם: תמי האם אתם מעשנים: לפעמים על סמים: לא בתולים:דה התנשקתם צרפתית: כה התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: כה האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:אני לא מבינה ת'שאלה הזאת מה הקטע לישון עם מישו אני וידידים שלי פול ישנו יחד תכונה רעה שלכם: אנוכית תכונה טובה: מנהיגות איבר אהוב בגוף:פנים איבר שנוא: כפות רגלים יש פירסינג: בדרך קעקוע: אין חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי את מי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: באסהה ים או בריכה:בריכה יותר נקי לישון או להתעורר: לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: תלוי מתי עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון:פלא ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: לא יודעת ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: כלום

למעלה