שאלון

פרקשון

New member
טוב נו

שם:עידן מין:זכר גיל:17 מיקום:קרית אונו סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייט! טובים בלימודים: בסדר אוהבים לאכול:כן שמנים\רזים:רזה מה אתם לובשים עכשיו:מכנס קצר וטי שירט מה התחביב שלכם:ה-תחביב? כדורמים אולי מילה אהובה בת 4 אותיות: פלוץ אוהבים שאלונים:חי עם זה יש לכם חיה בבית:חתול ניסיתם פעם דיאטה: לא האם הייתם מאוהבים פעם: לא יודע מאמינים באהבה ממבט ראשון:לא כל כך אתם חושבים שאתם נריאים טוב: בסדר האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:לא פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:כל אחת משהו אחר מאמינים באלוהים: כמעט שלא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל:לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא הבנתי מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא מאמינים בסנטה קלאוס:לא הוא סתם שמן יש לך חבר: חבר? אני בן אם כבר חברה יש לך חברים הומאים לסביות: לא מי החבר הכי קרוב שלכם: אם אני אגיד שם זה יעזור? מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: זה לא חבר יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם: חחח לא אומר החבר הכי חכם: קובי הכי יוזם:יוזם מה? האם אתם מעשנים: כבר לא! 10 ימים בלי על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן התנשקתם עם אנשים מאותו מין שאתם: לא בדיוק האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: כן תכונה רעה שלכם: לא משתף תכונה טובה: סבלני איבר אהוב בגוף: פיטמה ימנית איבר שנוא: פיטמה שמאלית יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:מעניין אנשים מסוימים ומשעמם אחרים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: עידן העידנים? ים או בריכה:ים לישון או להתעורר:לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:תלוי עונה מועדפת בשנה:קיץ טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:טלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אחפש עוד לעשות

אני ../images/Emo9.gif

משעמם לי בטרוףףף שם: טובי מין: שניה אני אבדוק ! אההה... נקבה נראה לי גיל: 16 מיקום: ירושלים סטרייט\גיי\דו מיני: גיי
מממ טוענים שאני דו מינית, לי אין מושג! טובים בלימודים: יש מקצועות ויש מקצועות. אני ממוצעת כזאת. אוהבים לאכול: מאווווד !
שמנים\רזים: שמנה מאוד! מה אתם לובשים עכשיו: ממ חולצה תכלת קצרה ומכנס תכלת [ממ היום כולי תכלת] מה התחביב שלכם: לאכול
ממ לא יודעת, הכל יכול להיות מילה אהובה בת 4 אותיות: כנות אוהבים שאלונים: כששעמם למה לא
יש לכם חיה בבית: לא
ניסיתם פעם דיאטה: כן.. האם הייתם מאוהבים פעם: יאפ מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא ממש. אהבה לא יכולה להיות ממבט ראשון אבל הדלקות כן... אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לפעמים.. יש תקופות שכן ויש תקופות שלא
האם פעם התחילו איתכם: כן, אבל לא הרבה האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: מממ פגישה ? 4 עיניים? בחיים לא
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: שאלו אותם
מאמינים באלוהים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא ממש. מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס: ממש לא
יש לך חבר: לא
יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: מורן[?] כרגע אין לי ממש חבר/ה טובה מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: מורן יש לכם סודות: ממ כן מי החבר הכי חתיך שלכם: יש כמה
החבר הכי חכם: יש כזה ? הכי יוזם: נ"ל ?... האם אתם מעשנים: לא על סמים: ברור, כל יום לוריד. בתולים: מממ לא.. התנשקתם צרפתית: כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: כן
האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: אחי נחשב?
תכונה רעה שלכם: תמימות וחוסר ביטחון עצמי בטרוף
תכונה טובה: כנות איבר אהוב בגוף: עיניים ושפתיים איבר שנוא: חזה [יש לי בעיות איתו, עזבו] יש פירסינג: לא, בקרוב נזם! גרר
קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממים פחח איזו שאלה
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: לא היו רוצים לעשות עליי סרט :/ ים או בריכה: מבחינת לשחות? בריכה.. מבחינת סתם לשבת? ים.. אבל לא אוהבת את שניהם בעיקרון לישון או להתעורר: לישון! אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: פסיבית אבל בעיקרון תלוי מתי עונה מועדפת בשנה: סתיו טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל למרות שאף פעם לא הייתי..
טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אמשיך להתשעמם

בצה17

New member
שלי :>

שם: בר / בצה
מין: נקבה גיל: 17 וחצי מיקום: אזור מרכז - יהוד. סטרייט\גיי\דו מיני: דפנטלי סטרייטית! טובים בלימודים: ככה ככה אוהבים לאכול: תפוחי אדמה!!! שמנים\רזים: באמצע
מה אתם לובשים עכשיו: חולצה ענקית ורודה כזאת של בית.. ומכנס אפור ענק כזה של בית.. חיח מה התחביב שלכם: מוזיקה, סרטים, ספרים(הארי פוטר!!), מחשב, לצאת, ים. מילה אהובה בת 4 אותיות: ניחוש פרוע- אהבה? חח אוהבים שאלונים: לא ממש שיעמם לי.... זה זה או ללמוד לסוציולוגיה.. יש לכם חיה בבית: דגים... טוב יותר נכון דג אחד נשאר.. חיח ניסיתם פעם דיאטה: או או או כמה פעמים..... אני כל החיים שלי מנסה דיאטות! האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: אהמ אני עדיין עובדת על העניין הזה... האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: אהמ... נופ פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: נירא לי.. יש ויש.. מאמינים באלוהים: כן מאמינים בקסם: כן (מושפעת מהארי פוטר P:) מאמינים במזל: דפנטלי! מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן! מאמינים בגן עדן וגיהנום: אהמ לא סגורה על זה... מאמינים בסנטה קלאוס: חחחח לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: הייתה... מי החבר הכי קרוב שלכם: חברה, אתם לא מכירים.. P: מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: חברה, אתם לא מכירים חיח יש לכם סודות: למי אין? מי החבר הכי חתיך שלכם: חיחיחי אני לא אענה על זה!!! החבר הכי חכם: יש הרבה... הכי יוזם: יש הרבה.. האם אתם מעשנים: נרגילה P: על סמים: לא!!! חחח בתולים: כן
התנשקתם צרפתית: יס אינדיד! התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: אהמ.. חיח.. כן..
ואין שום חרטה.. החיים הם לא קו ישר
האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: אצל חברות אולי...? חח תכונה רעה שלכם: וואו יש הרבה! חחח טוב לא יותר מידיי אני מקווה חיח.. אהמ רגישות יתר, צורך מאוד חזק בכבוד, נאיביות, אולי קצת מניאקיות אבל לא בכוונה..
תכונה טובה: אהממ דאגה אני חושבת... ז"א דאגה לאנשים סביבי.. איבר אהוב בגוף: חזה
איבר שנוא: ישבן
גדולל
יש פירסינג: נופ! קעקוע: נופ! חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אהמ תלוי... לפעמים יורת מידיי מעניינת לפעמים יבשה בטרוף חיח אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: winnie the pooh
ים או בריכה: יםם!!! לישון או להתעורר: לישוןןן P: אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: זה מה זה תלוי... מצד אחד הכי פסיבית שיש מצד שני הכי אקטיבית שיש.. הכל אצלי טואטלי:\ עונה מועדפת בשנה: דצמבר!!!
טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל- ניו יורק!! טלפון או פלאפון: פלאפון
ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: אהמ אני אל עושה שום אשלון... אני עושה שאלון.... כי משעמם לי!! ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אחזור ללמוד סוצ' עצוב

הנה שליי =]

שם: נופר/דניאל מין: נקבה גיל: עוד חודשיים בת 17 מיקום: אשדוד סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייטית טובים בלימודים: לא ממש.. אוהבים לאכול: ברור..מי לא?! שמנים\רזים: רזה יחסית! מה אתם לובשים עכשיו:ג'ינס וגופייה של מיקי מאוס מה התחביב שלכם: לישון מילה אהובה בת 4 אותיות: אושר? אוהבים שאלונים: תלוי איזה.. יש לכם חיה בבית: אממ כן כלב ו2 חתולים :) ניסיתם פעם דיאטה: כן האם הייתם מאוהבים פעם: כן.. מאמינים באהבה ממבט ראשון: אכן כן.. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: חמודה.. האם פעם התחילו איתכם: כן.. האם הייתם בטלויזיה: כן!! פגשתם סלבריטאי: כןןן! האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת.. מאמינים באלוהים: כן :) מאמינים בקסם: לא.. מאמינים במזל: יאפ.. מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): אכן כן. מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא יודעת.. מאמינים בסנטה קלאוס: כןןן!! יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: יאפ. מי החבר הכי קרוב שלכם: אין לי אחד..יש הרבה. מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: לא יודעת.. יש לכם סודות: ברור..למי אין?! מי החבר הכי חתיך שלכם: קובי? החבר הכי חכם: הילה. (כאילו שמות יעזרו לכם..) הכי יוזם:אין לי מושג.. האם אתם מעשנים: לא.. על סמים: לא.. בתולים: כן! התנשקתם צרפתית: כןן! התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא.. האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: יאפ.. תכונה רעה שלכם: רגישה מידי.. תכונה טובה: נדיבה :) איבר אהוב בגוף: ידיים איבר שנוא: הרגליים שלי!! יש פירסינג: היה באף. הוא עוד יחזור.. קעקוע: לא.. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: לפעמים..תלוי במצב רוח אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: אני עוד צריכה לחשוב על זה ים או בריכה: אמממ.. אין לי מושג..נראה לי שים לישון או להתעורר: לישוווון לנצחחח מי אוהב להתעורר?!? אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:אקטיבים! עונה מועדפת בשנה: חורףףף! טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל.. טלפון או פלאפון: פלא ! ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי סתם רגע של שיעמום. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: יילך ללמוד לספרות :(

$&^$%&^&

שם: אוסנת מין: נקבה גיל: 15 וחצי מיקום: כפר סבבה סטרייט\גיי\דו מיני: לסבית טובים בלימודים: ממש לא, ממוצע 55 אוהבים לאכול: מאודדד שמנים\רזים: רזה מה אתם לובשים עכשיו:שרוול כזה לבן שלושתרבעה קרוע בקצוות, וסתם גופייה של בית מה התחביב שלכם: תיפוף. ובכלל, הרבה מוזיקה מילה אהובה בת 4 אותיות: חאלס אוהבים שאלונים: כן זה נחמד יש לכם חיה בבית: היו, תוכים ניסיתם פעם דיאטה: חחח לא.. האם הייתם מאוהבים פעם: כה מאמינים באהבה ממבט ראשון: בהידלקות ממבט ראשון אתם חושבים שאתם נריאים טוב: ככה.. האם פעם התחילו איתכם: כן.. לא קורה לי הרבה חח האם הייתם בטלויזיה: לא.. פגשתם סלבריטאי: כה האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: יש ויש מאמינים באלוהים: כה מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: רק כשהוא טוב מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאמינה מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא זה נושא מבלבל מאמינים בסנטה קלאוס:חחחחחחחח יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: כה מי החבר הכי קרוב שלכם: אין ה-כ-י קרוב, אבל מי שאני הכי קשורה אליו זה אח שלי הגדול.. (כמה נואשת אני חח) מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:לאדעת יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: אממממ... החבר הכי חכם: עדי! [סקוויד] הכי יוזם: איןלימושג האם אתם מעשנים: על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כה התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: כה האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: כה תכונה רעה שלכם: בלי ביטחון ועצבנית ברמווווותתת תכונה טובה: אדישה לדברים שצריך להיות אדישים איבר אהוב בגוף: ידיים איבר שנוא: כפות רגליים יש פירסינג: הלוואי קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: קצת מזה וקצת מזה אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: היו קוראים לו "חא-לס!" ים או בריכה: ים לישון או להתעורר: להתעורר אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: פסיבית עונה מועדפת בשנה:קיץ טיול בארץ או בחו"ל: חול טלפון או פלאפון: אפחד ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: ילך לאכול נראה לי

../images/Emo46.gif

זה הפורום שלי ואני אדחף אם בא לי
סתם לא....אתם לא רוצים לתעד את זה?! ואז שכל העולם יראה?! אוף..עוד צלם כושל

למעלה