שאלון

../images/Emo121.gifשאלונים זה כיף

שם:
שי/אבוד/סבס מין:
ז' גיל:
15 מיקום:
איזור חיפה סטרייט\גיי\דו מיני:
סטרייט טובים בלימודים:
סביר אוהבים לאכול:
לא ממש שמנים\רזים:
רזה מה אתם לובשים עכשיו:
ג'ינס וחולצה שחורה מה התחביב שלכם:
נגינה מילה אהובה בת 4 אותיות:
מגבר אוהבים שאלונים:
כשמשעמם זה נחמד יש לכם חיה בבית:
כן ניסיתם פעם דיאטה:
לא האם הייתם מאוהבים פעם:
כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:
לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב:
לא האם פעם התחילו איתכם:
כן, פקאצות בכיתה ו' שניסו לשכנע אותי שהן בז'=/ האם הייתם בטלויזיה:
לא, אבל הייתי מולה!
פגשתם סלבריטאי:
כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:
לא מאמינים באלוהים:
לא מאמינים בקסם:
לא מאמינים במזל:
לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):
כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:
לא מאמינים בסנטה קלאוס:
לא יש לך חבר:
לא יש לך חברים הומאים לסביות:
לא מי החבר הכי קרוב שלכם:
טוסטי מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:
טוסטי יש לכם סודות:
למי לא? מי החבר הכי חתיך שלכם:
אין לי כאלה
החבר הכי חכם:
אנחנו חבורה של מפגרים=] הכי יוזם:
סימון האם אתם מעשנים:
כן על סמים:
לא בתולים:
כן התנשקתם צרפתית:
כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:
לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:
כן תכונה רעה שלכם:
קנאות, הידחפות, חוסר ביטחון עצמי תכונה טובה:
איבר אהוב בגוף:
השיער שלי.. הוא לא הכי יפה, אבל הוא מיוחד=] איבר שנוא:
הזרת שברגל יש פירסינג:
לא קעקוע:
לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:
תלוי את מי, מתי ולמה אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
לא היו עושים דבר כזה, חבל על הפילם ים או בריכה:
בריכה! לישון או להתעורר:
להתעורר, אבל מאוחר ולבד בבית:) אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:
עונה מועדפת בשנה:
חורף טיול בארץ או בחו"ל:
חו"ל טלפון או פלאפון:
פלא ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:
כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:
ארד למטה לאכול משהו

טולייצ

New member
בוהו../images/Emo27.gif

שם: אורטל מין:
גיל: 17 [עוד חודש ושבועיים] מיקום: באר שבע סטרייט\גיי\דו מיני: טרנסוויסט טובים בלימודים: לא אוהבים לאכול: לפעמים שמנים\רזים: שמנה מה אתם לובשים עכשיו: מכנס ספורט וחולצה לבנה של לי קופר מה התחביב שלכם: לקרוא ספרים,לשמוע מוזיקה,מחשב,טלוויזיה,טיולים מילה אהובה בת 4 אותיות: נובה אוהבים שאלונים: מאוד יש לכם חיה בבית: לא ניסיתם פעם דיאטה: כן האם הייתם מאוהבים פעם: לא מאמינים באהבה ממבט ראשון: - אתם חושבים שאתם נראים טוב: - האם פעם התחילו איתכם: לא האם הייתם בטלויזיה: כן [אתמול] פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: - מאמינים באלוהים: כשמתאים לי
מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לפעמים מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע): כן
מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: רוצה להאמין
יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: - מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: שישיץ יש לכם סודות: לכולם יש מי החבר הכי חתיך שלכם: אולי לוהט
- החבר הכי חכם: - הכי יוזם: - האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן התנשקתם עם אנשים מאותו מין שאתם: כן האם ישנתם עם אדם מהמין השני בלי סקס: כן תכונה רעה שלכם: פסימיות תכונה טובה: אכפתית איבר אהוב בגוף: כפות ידיים איבר שנוא: - יש פירסינג: לא קעקוע: אין חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי במצב,כרגע אני מאוד משעממת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "החיים על פי Toli,ולא בוורוד" ים או בריכה: ים [בשביל האווירה] לישון או להתעורר: לישון! אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: בדר"כ אקטיבית [אני חושבת..] עונה מועדפת בשנה: מעבר,אביב וסתיו טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי דיי משעמם לי בבוקר,ואני אוהבת שאלונים
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: צ'ופה צ'ופה [למה אין במקלדת דגש חזק?]

באיחור אבל עונה..

שם:מלי מין:בייף גיל:17 עוד מעט מיקום:עפולה/נצרת עילית סטרייט\גיי\דו מיני:לצערי סטרייט טובים בלימודים: משתדלת אוהבים לאכול:תלוי מה שמנים\רזים:תלוי מי אומר מה אתם לובשים עכשיו:מכנס וגופיה מה התחביב שלכם:לישון מילה אהובה בת 4 אותיות:אהבה אוהבים שאלונים:כה יש לכם חיה בבית:כה ניסיתם פעם דיאטה:כה האם הייתם מאוהבים פעם:אמ...כה אני חושבת מאמינים באהבה ממבט ראשון:לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב:אמ..כה האם פעם התחילו איתכם:כה האם הייתם בטלויזיה:כה פגשתם סלבריטאי:כה האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:תלוי מי הרוב כה:) מאמינים באלוהים:---- מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כה מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:כה מי החבר הכי קרוב שלכם:אין מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:אמ...אילנה יש לכם סודות:לא מי החבר הכי חתיך שלכם:חחח לא דעת החבר הכי חכם:דיאנה ותום (גאונים שלי) הכי יוזם:אפרת האם אתם מעשנים:לא על סמים:חוקיים בתולים:---- התנשקתם צרפתית:ברור התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:כה האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:כה תכונה רעה שלכם:עצלנות תכונה טובה:פסיכולוגית טובה (זאת תכונה?) איבר אהוב בגוף:האף איבר שנוא:אצבעות בידיים יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:משעמים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:החיים ע"פ מלי ים או בריכה:גם וגם לישון או להתעורר:לישוןלנצח אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:תלוי בסיטואציה עונה מועדפת בשנה:קיץ טיול בארץ או בחו"ל:גם וגם טלפון או פלאפון:פלא ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כדי לא ללמוד לספרות ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:ינסה ללכת ללמוד לספרות

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

שם: נעמה מין: נקבה גיל: 17 מיקום: נתניה סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייטית טובים בלימודים: מניחה אוהבים לאכול: כשאני רעבה אז כן שמנים\רזים: באמצע מה אתם לובשים עכשיו: מכנס ספורט וחולצת טריקו מה התחביב שלכם: לכתוב מילה אהובה בת 4 אותיות: אהבה אוהבים שאלונים: בערך יש לכם חיה בבית: כן, כלבה בשם לילי ניסיתם פעם דיאטה: בוודאי האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: פעם או פעמיים האם הייתם בטלויזיה: לא שזכור לי פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: תשאלו אותם =) מאמינים באלוהים: כן מאמינים בקסם: כן מאמינים במזל: לפעמיים מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס: אומנם הוא לא קשור אליי אבל למה לא? יש לך חבר: לא, אני רווקה P= יש לך חברים הומאים לסביות: יאפ מי החבר הכי קרוב שלכם: אתם לא מכירים במילא אז עזבו. =) מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: כנ"ל יש לכם סודות: בוודאי. למי אין? מי החבר הכי חתיך שלכם: כולם חתיכים. =) החבר הכי חכם: אתם לא מכרים אותו אבל.. מה יעזור שמו? הכי יוזם: אין לי שמץ של מושג ורוד. האם אתם מעשנים: לא מעשנת, זה מגעיל אותי על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: לא תכונה רעה שלכם: תמימה מדי תכונה טובה: נחמדה לכולם איבר אהוב בגוף: עיניים איבר שנוא: רגליים יש פירסינג: לא =( קעקוע: לא =( חושבים שאתם מעניינים או משעממים: באמצע אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "חלומות מתגשמים" ים או בריכה: ים! לישון או להתעורר: לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: עה?! עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: גם וגם טלפון או פלאפון: טלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אולי אתחיל ללמוד למגן בפיזיקה

טולייצ

New member
../images/Emo27.gifצעד...

שם: אורטל מין:
גיל: עוד חודש ושבועיים 17 מיקום: באר שבע סטרייט\גיי\דו מיני: מה שתרצו
טובים בלימודים: בערך אוהבים לאכול: לפעמים שמנים\רזים: שמנמנה מה אתם לובשים עכשיו: מכנס שחור גופיה לבנה וצעיף שחור מה התחביב שלכם:
,
,
,לנגן,מחשב.. מילה אהובה בת 4 אותיות: נובה
אוהבים שאלונים: מאוד! יש לכם חיה בבית: לא ניסיתם פעם דיאטה: כן האם הייתם מאוהבים פעם: לא מאמינים באהבה ממבט ראשון: - אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא יודעת האם פעם התחילו איתכם: חושבת שכן האם הייתם בטלויזיה: השבוע [יום ראשון בערוץ המקומי ב"ש,ראיינתי את ראש העיר ואת הסגן ביום חילופי שלטון..] פגשתם סלבריטאי: "סלבריטאי"..כן נו.. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת מאמינים באלוהים: כשמתאים לי מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לפעמים מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): ברור מאמינים בגן עדן וגיהנום: יש תקופות שכן.. מאמינים בסנטה קלאוס: "רוצה להאמין.." יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: - מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: שישיץ יש לכם סודות: לכולם יש מי החבר הכי חתיך שלכם: - החבר הכי חכם: - הכי יוזם: - האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן התנשקתם עם אנשים מאותו מין שאתם: כן האם ישנתם עם אדם מהמין השני בלי סקס: כן תכונה רעה שלכם: פסימיות תכונה טובה: אכפתיות איבר אהוב בגוף: כפות רגליים איבר שנוא: - יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: כרגע אני סופר משעממת
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "חייה ההזויים של טולייצ" ים או בריכה: ים [בגלל האווירה] לישון או להתעורר: לישון!! אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: תלוי במצב עונה מועדפת בשנה: מעבר-אביב וסתיו טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: ללמוד להסטוריה

טולייצ

New member
../images/Emo6.gifחה חה חה

אני דפוקה! אבל נחמד לראות ששמתם לב,כי אני לא.. ועניתי כמעט על הכל אותו דבר חח..

תשובות לשאלון

שם:שרון מין:סטרייט טובים בלימודים:בחלק מהםכן ובחלק מהם לא אוהבים לאכול:כו שמנים או רזים:לא שמנה וגם לא מקל מה אתם לובשים עכשיו:טי שירט ומכנס טרנינג מילה אהובה בת 4 אותיות:אהבה אוהבים שאלונים:כן יש לכם חיה בבית :חתולה אבל היא ברחה ניסתים פעם דיאטה:לא האם הייתם מאוהבים פעם:נראה לי שכן מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נראים טוב:כן למרות שאני יודעת שיש יפות ממני האם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:פעמיים בטשטוש ופיספוסים פגשתם סלבריטאים:המון האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב :אין לי מושג מאמיני ב"ה:כן מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן מאמינים ביאנג ויאנג:לא מאמינים בגן עדן וגהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר:לא יש לך חברים הומולסבים:לא מי החבר הכי קרוב אליכם :אריאלה ומורן מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה:ארבעתם יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם:? החבר הכי חכם: החבר הכי יוזם: חלי האם אתם מעשנים?לא סמים:לא בתולים:כן התנשקתם:לא ישנתם עם אדם מהמין השני בלי סקס: לגם עם וגם בלי לא תכונה רעה :בישנות תכונה טובה:מתחשבת באחרים איבר גוף אהוב: איבר גוף שנוא: רגליים פירסינג: אין קעקוע:אין ים אטו בריכה:ים לישון או להתעורר:לישון עונה מועדפת:קיץ טלפון או פלאפון:פלא למה עניתי על השאלון:היה לי משעמם מה תעשו אחרי שתסימו:הולכת ללמוד עם חברה

../images/Emo13.gif

חם לי
שם:הדר מין:נקבה גיל:14 מיקום:קרית חיים סטרייט\גיי\דו מיני:לא סגורה על זה טובים בלימודים:לא ממש אוהבים לאכול:יותר מידי שמנים\רזים:שמנים מה אתם לובשים עכשיו:חולצה של איזה מפלגה מקומית ובוקסר
מה התחביב שלכם:לישון מילה אהובה בת 4 אותיות:לאדעת אוהבים שאלונים:זה טוב שמשעמם יש לכם חיה בבית:אחותי? ניסיתם פעם דיאטה:כן האם הייתם מאוהבים פעם:לא מאמינים באהבה ממבט ראשון:לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב:ממש לא האם פעם התחילו איתכם:אולי האם הייתם בטלויזיה:לא פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:תשאלו אותם,אני בטוחה שהתשובה תיהיה שלילית מאמינים באלוהים:לפעמים מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא מאמינים בסנטה קלאוס:חח אולי יש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:לא,בעצם אולי מי החבר הכי קרוב שלכם:ליאת מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:ליאת יש לכם סודות:אולי מי החבר הכי חתיך שלכם::X החבר הכי חכם:תום
הכי יוזם:אע?! האם אתם מעשנים:לפעמים על סמים:לא בתולים:כן התנשקתם צרפתית:לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:כן תכונה רעה שלכם:לאדעת תכונה טובה:לאדעת איבר אהוב בגוף:איכס איבר שנוא:הכל יש פירסינג:בקרוב קעקוע:בינתיים לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:גם וגם אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:מי ירצה לעשות עליי סרט? ים או בריכה:איכ לישון או להתעורר:לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:באמצע עונה מועדפת בשנה:חורף טיול בארץ או בחו"ל:איכ טלפון או פלאפון:טלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמם לי ואין לי משו אחר לעשות ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אמשיך לגלוש מן הסתם

למעלה