שאלות, בקשות וכאלה

Blade Of Fire

New member
לקחת קשה, אח שלי

כולה נושא חדש.... מי ישמע איזה נושא חשוב זה העיף... וגם אם העיף נושא חשוב-הוא לא קופץ ולאף אחד לא אכפת כי נושא שעברו עליו 3 ימים... תרגיעו עם הפתיחה של הנושאים החדשים, עלומה השפיעה פה על אנשים יותר מידי (ולא שזה רע, אבל עשו לי טובה..) ובסוף אנשים יפתחו כל נושא חדש ב"סליחה סליחה סליחה, אבל יש לי שאלה.. אל תרביצו לי, נכון?!"... כאילו שצריך את האישור של כל אחד פה בפורום כדי לפתוח הודעה. פוף.

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif תכלס

מקסימום אחד מהמנהלים ישרשר אותו לאנשהו, לא ביג דיל

lacrimosa girl

New member
כן, יש לי נטייה כזאת. ../images/Emo69.gif ../images/Emo3.gif

אבל אני חושבת שזה מטופש לפתוח שרשור חדש על נושא אדיוטי במיוחד כשהפורום מוצף ממש ולדחוק טופיקים למטה.

Blade Of Fire

New member
אני איתך

אבל יש אנשים שלוקחים את זה יותר מידי קשה.... יש לבקש מאנשים לא לפתוח טופיקים, ויש להתנפל עליהם עם אייקונים כועסים וסימני קריאה אלימים במיוחד.

היויו

New member
האמת? סתם עצבן אותי שהוא לא קלט

את הציניות בהודעה של שני. ואח"כ הוא עוד חושב שזה היה באמת רעיון מעולה לפתוח שרשור חדש בנושא, כששרושורים באמת קצת יותר חשובים כמו שאלות למרקו ויוקה, הוראות הגעה למסיבה ולהופעה והודעה על הצ'אט
(אז מה אם נעצו??) מועפים בגלל שאלה באמת מטופשת. כאילו,תחשוב קצת... באמת נראה לך שיביאו את האינדיאני מCMB במיוחד לכאן??

elisium1

New member
מעפן

כתבתי את ההודעה הזאת בפעם הראשונה שנכנסתי לפורום. לא ידעתי על הלחץ של אנשים פה. כן ידעתי שהשאלה שלי טיפשית אבל אותי זה הצחיק בזמנו. אם לא הבנת את הציניות של בתגובה של "תכלס לקחתי יוזמה" אז אתה טמבל.

ש נ י1

New member
אם אתה יודע שהשאלה שלך טיפשית

אז תנצל"ש אותה, גם אז ישימו לב אלייה תאמין לי...

היויו

New member
כל מה שיש לי לאמר זה פחחחחחחחחח

ובזאת נסגור את הגולל על הויכוח המיותר ומטופש בעליל הזה.

Blade Of Fire

New member
זה אכן היה משעשע

והמר בחור הזקן (
) יצא מעפן. קח בקלות וברוך הבא לפורום או משו:)

../images/Emo207.gif

המורה הסדיסטית שלי לספרות בזמן האחרון מציפה אותנו בהמון עבודות, אז בזמן שאני קוראת כל מיני סיכומים וניתוחים באינטרנט נתקלטי בזה : "אוקיינוס בתרבות הוא סמל לקיום יחסי מין." עכשיו... מה זה אומר על תומאס?
זה נותן משמעות שונה לגמרי לכמה מהשירים, נגיד בDATDDO כל הצרות באות מהאוקיינוס... בהקשר הזה זה דיי מובן, אבל מה לעזאזל זה אומר על OS?

blacknwhite

New member
XDDDDDDDDDDDD

וואו
אני ממש לא יודעת מה זה אומר.... זה מטריד לחלוטין
זה עדיין קורע אותי מצחוק
Ocean Soul... XD

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gifאתן יודעות,

זה מסביר את ניפומאנייק פנטזיה/tapuzforum/images/emo3.gif

blacknwhite