שאלות, בקשות וכאלה

תכירו את המילים של Nymphomaniac Fantasia

השיר שתומאס היה צריך להשאיר במגירה: The scent of a woman was not mine... Welcome home darling Did you miss me? Wish to dwell in dear love?(רוצה לקיים יחסי מין?) Touch my milklike skin(לטף אותי לטף) Feel the ocean(תפרשו לבד) Lick my deepest(ומכאן זה נהיה גרוע יותר ויותר) Hear the starry choir Rip off this lace That keeps me imprisoned But beware of the enchantment For my eroticism is oblivion Old love lies deep you said Deeper shall be the wound between your legs

10th Man Down

New member
כופר ../images/Emo88.gif ../images/Emo3.gif

המממ אני לא מאמין שיהיה, וגם מקווה שלא

Lillith Dirge

New member
נראה לכם ימכרו את הדיסק בהופעה?

או יותרררררר טוב. במסיבה שתיהיה ב27? שאני מאודדדדדדדד מקווה לבוא.

בהופעה בטוח.

נקווה שגם במסיבה, כי בעיקרון זה יום לפני היציאה הרישמית, אבל יש לי תחושה שזאת אחת ההפתעות שיהיו בערב... ~מקווה~

תגידו,

אני סתם לא מעודכנת או שDPP עדיין לא דלף? אם הוא אכן לא דלף, זה אומר שהם שומרים עליו ממש טוב, או שהם לא מספיק מעניינים כדי שמישהו.. אממ.. ידליף אותו? XP

התכוונתי אם דלפו שירים בלי בירבורים באמצע P:

אלו שיש לכולם הם מהרדיו או משהו בסגנון, זה לא ממש נקרא שדלף. הרי רוב הדיסקים דולפים בשלמותם לפני היציאה.

Roonil Wazlib

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo26.gifמוכרת כרטיס!../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

אז ככה. תכננתי ליסוע, אבל חברותי היקרות שהיו אמורות לבוא איתי החליטו להבריז לי. פאן פאן
. אני מוכרת את הכרטיס, במחירו הרגיל, לראשון/ה שיפנו אלי. אני גרה בצפון, אבל אהיה בתל אביב במשך חצי מהחג, וחוץ מזה אחי יהיה בהופעה עצמה, כך שהוא יוכל להעביר לכם אותו. לפרטים נוספים- מסרים או אימייל:[email protected]. תודה, רוני

Amir Noy

New member
אני קונה ב150, לא פחות../images/Emo3.gif

אם לא אני כבר אעדיף לקנות באשראי

למעלה