שאלות היום שנעלמו אי שם

שאלה חשובה אבקש תשובה מהירה

האם יש ביניכם שנוסעים עם מוניות עם הילדים(התינוקות)? ואם כן האם אתן נוסעות עם סלקל או על הידיים אני פשוט בדילמה היסטרית בקשר לנסיעה עם יובל במונית למפגש היום האם לקחת סלקל לקשור אותה

הגרי3

New member
אנחנו נוסעות הרבה במונית ותמיד

תמיד עם סלקל. גם היום נגיע, שירה אני והסלקל....

noa12

New member
איזה שיר מדהים...

המילים מוכרות לי, אך איני מצליחה להיזכר מי שר...

אום בר

New member
רק בסלקל../images/Emo70.gif

בשום פנים ואופן לא על הידיים. אני שוב חוזרת על ההצעה מאתמול לבוא לקחת אתכם מהרכבת, עם סלקל נוסף באוטו, אתמול התעלמת מההצעה...

rona25

New member
אני נסעתי בסלקל קשור במונית

עם תומר לטיפת חלב את חייבת לקשור את הסלקל!!! אין מצב להחזיק אותו על הידיים כי אם הנהג בולם בפתאומיות הסלקל יכול לעוף!!!!

niritcat

New member
אל תחשבי על זה יותר - קחי סלקל וזהו

נהגי מוניות מכירים את העניין, ובכלל לא מתרגשים. זה ממש ממש חשוב. אל תוותרי על זה. תארי לעצמך באיזה לחץ תהיי אם לא תקחי - כל הנסיעה לשם וחזרה תפחדי שמשהו יקרה.

lulyK

New member
עוד שאלה בנושא הסלקל>

הסלקל קשור אצלנו באמצע המושב האחורי (רק עם חגורת מותן). האם במקרה כזה עדיף שהסלקל יהיה קשור באחד הצדדים מאחור? אני מוצאת את עצמי חוששת מאד לנסוע עם יותם לבד (הראש שלו הרבה פעמים נשמט קדימה תוך כדי שינה בסלקל, וכשאני לידו אני מחזירה אותו למקום) כשהוא מאחור. אנחנו יכולים לנתק את כרית האוויר ברכב - עד כמה זה באמת יותר מסוכן?

rona25

New member
לדעתי אם הראש נשמט קדימה אז

הסלקל לא מונח טוב גם אצלנו זה היה וכאשר סידרתי את התנוחה של הסלקל והטיתי אותו קצת אחורה - הראש לא נשמט,זה באמת די מלחיץ באמצע נהיגה לבד פיתרון נוסף - לדחוף טיטול טטרא בכל צד (ימין ושמאל) של מגן הראש

אנדראה

New member
לא תמיד קשור לכך שהסלקל לא מונח

טוב. אצלנו יש מין שעון כזה שמראה אם הוא מונח טוב ובכל זאת הראש נופל קדימה ואני מחזירה למקום. אני חושבת שלאט לאט הם מחזקים את השרירים וגם לנו נשמט הראש כשאנו ישנים בישיבה.

אנדראה

New member
לא תמיד קשור לכך שהסלקל לא מונח

טוב. אצלנו יש מין שעון כזה שמראה אם הוא מונח טוב ובכל זאת הראש נופל קדימה ואני מחזירה למקום. אני חושבת שלאט לאט הם מחזקים את השרירים וגם לנו נשמט הראש כשאנו ישנים בישיבה.

מה אתן עושות באוטובוס?

בתור אחת שאין לה רכב ותתצטרך בשלב יותר מאוחר לנסוע בתחבורה הציבורית, הנהג מבקש לסגור את העגלה ואז יובל נשארת על היידים - זה נשמע לי לא בסדר מה עשיתן? נטלי.

rona25

New member
מנשא - הפיתרון האולטימטיבי

לא ניסיתי כי יש לנו אוטו אבל נראה לי שמנשא פותר את הבעיה שלך

במנשא

אני נוסעת איתו באוטובוס לפעמים, ומכיוון שכבר אין לנו סלקל (קנינו לאופק כיסא ואת הסלקל מכרנו)אז אני לוקחת אותו במנשא. כך הוא קשור אלי וזה נראה לי הכי בטוח שאפשר. זה נראה לי פחות מסוכן מלנסוע ברכב פרטי (מונית למשל)

לנו אין רכב ותמיד נוסעים עם סלקל

קשור במונית. כבר כמה פעמים הגיעו מוניות בלי חגורות בטיחות מאחור ושילחתי אותן כלעומת שבאו והזמנתי מונית אחרת. באוטובוס לוטן במנשא או בעגלה (אם אנחנו בשניים). דרך אגב, לנהג אין שום זכות לבקש לסגור את העגלה כי משלמים גם עליה כמו על נוסע נוסף. אם לא משלמים, חובה לסגור, אבל גם לי לא נראה מספיק בטוח על הידיים.

מה מלבישים? ../images/Emo66.gif

היי, אני חדשה אצלכם, אמא ליובל בת השבועיים, וכבר שואלת שאלות- רציתי לדעת כיצד אתן מלבישות את ילדכם בחום הזה? (תוך התחשבות כמובן בגיל). בבית החולים אמרו לי לשים לה שכבה אחת ארוכה וזה מה שעשיתי עד היום למרות שהרגשתי שליובל חם והורדתי ממנה לחלוטין את הסדין, אבל היום נורא חם אצלנו, הדלקתי מיזוג כל הבוקר אבל צריך גם לנשום אויר אחר, חשבתי להלביש לה חולצה עם שרוול קצר- מה דעתכן? אשמח לתשובות, נטלי.

mamaya55

New member
פשוט צריך לנוט בין הטמפרטורות

ז"א בבית הממוזג כדאי להלביש ארוך, ולכסות אותה כשהיא ישנה, ואם אתם בחוץ או במקום לא ממוזג את יכולה ללביש לה חולצה קצרה ומכנס ארוך. בכל אופן תהיי עירנית ותחושי אותה, לפעמים היא תהיה קרה כשלך חם, או להיפך. ודרך אגב- מזל טוב

גלשני

New member
נטלי ויובל-

עד משקל של חמישה קילו יש להלביש שכבה אחת יותר ממה שאת לובשת בעצמך. מהרגע שהם עברו את החמשה קילו אפשר להלביש אותם כמעט כמונו. אם הבית ממוזג אז כמובן שהייתי מקפידה ונזהרת שלא יתקררו, אבל ללא מזגן אפשר בהחלט לשים לה חולצה עם שרוול קצר. והכי מומלץ פשוט להסתכל עליה ולהרגיש האם היא מזיעה? האם ניכר שחם לה או קר לה? לגעת בכפות הרגליים ובכפות הידיים ובאף ולראות האם הם קרים.

אני צריכה המלצה לרופא ילדים בי-ם

אומנם טרם ילדתי. אבל פתאום נחרדתי לגלות שבעצם אין לי מושג מי נחשב טוב. אני בקופת חולים מכבי ובעלי במאוחדת- ואני מניחה שלפי הרופא נרשום את במבה לקופת חולים המתאימה. תודה על העזרה...

למעלה