שאלות היום שנעלמו אי שם

dafgol

New member
הי מטר וחצי ../images/Emo39.gif

בהצלחה בלידה ושתעבור בקלות
. הנה מאמר של רופאי הפורום המומלצים שלנו וקישור מפורום הורים לילדים. עד כמה שזכור לי התינוק\ת אוטומטית נרשמים עם שמך בקופ"ח , לפחות אצלי היה ככה .
.

ריקיצה

New member
כלב משוגע ותינוקות,איך מסתדרים ?

בעקרון אנחנו שייכים לפורום של הריון אחרי טיפולים,אך יש לנו שאלה שאנו מקווים למצא לה תשובה אצלכם. יש לנו כלב סן-ברנרד,גדול מאד ,בעל אופי די קשה.הוא עקשן,לא כ"כ ממושמע, מתווכח איתנו על כל מיני נושאים (למשל:אומרים לו לצאת לחצר- לא תמיד מתחשק לו ואז צריך לגרור אותו בכח)ובנוסף לכל די קנאי.הוא בן שש. לפני כשלוש שנים הבאנו הביתה כלבה קטנה.הוא די נבעת כשהוא ראה אותה והיה די היסטרי מהרעיון שהיא תגזול מתשומת הלב שהוא מקבל. זה התבטא בכך שהוא לא נתן לנו להתקרב אליה וכשבכל זאת ליטפנו אותה הוא התבכיין,אבל לאט לאט הוא התרגל אליה, והיום הם חברים מצויינים. תכונה שלילית אחרונה וחשובה :הוא נבזי ביותר עם כלבים וחתולים שהוא לא מכיר-כבר נשך כמה ואפילו הצליח להרוג איזה חתול מסכן שקפץ לחצר שלנו ולא הצליח לברוח. לזכותו יאמר שבני אדם הוא אף פעם לא תקף. עם תינוקות אין לו יותר מדי נסיון כי ההורים שלהם לא נותנים לו להתקרב. חוץ מכל האמור לעיל,הוא מתוק מתוק מתוק.אנו אוהבים אותו וקשורים אליו מאד, במיוחד בן זוגי,שבשבילו הוא ממש הבן הבכור. יש לנו בערך עוד חודשיים עד הלידה. רוב האנשים סביבנו(שלא מגדלים כלבים) לא מבינים איך אנו מתכננים להשאיר אותו בבית, ועלי זה בהחלט משפיע. בן זוגי לעומת זאת בטוח בכך שאין שום סכנה ושהכלב יהיה החבר הטוב ביותר של התינוקות. אשמח מאד לשמוע על הנסיון שלכם בהכנסת תינוק לבית עם כלב.

דניאLי

New member
תמונה שווה אלף מילים../images/Emo23.gif

זאת שירה התינוקת וליבי הכלבונת - שתי האהובות שלי. ליבי ביום הראשון שחזרתי מבית החולים קצת קינאה ולא רצתה "לדבר" איתי. לקח לה איזה שבוע להתאושש והיום (כמו שאת רואה בתמונה) היא אוהבת את שירה יותר מכל דבר. היא מלקקת אותה בעדינות מדהימה (למרות שאיתנו היא משחקת בקשיחות), שיר המושכת לה בשפם ובאוזניים ורואים שגם כשממש כואב לה היא רק מלקקת אותה באהבה ומסירות. אני לא יכולה ממש ליעץ לך לגביי הכלב שלכם, כי ליבי מעולם לא פגעה בזדון בכלב אחר או בחתול חס וחלילה. יכולה רק להראות לך איך זה אצלינו.

dafgol

New member
הי ריקיצה ../images/Emo39.gif

קודם כל שתהיה לך לידה קלה ו
. לנו יש לברדור ואף פעם לא נתקלנו בבעיות , הבאנו אותו הביתה לפני הכניסה להריון , כשהייתי בהריון " הסברנו" לו מה הולך לקרות , לדעתי הוא הבין. הסברנו - דיברנו אליו , אסרנו עליו לקפוץ עלי הגדרנו לו מה מותר ומה אסור וכל מיני דברים בסגנון...אני מניחה שעם סן - ברנרד זה קצת שונה. כיום בר בן 7 חודשים , הוא והכלב מסתדרים מצויין. אם תרצי עוד קצת פרטים שלחי אלי מסר. חוץ מזה ממליצה לך לפנות לפורום חיות בית. אני בטוחה שתמצאי שם מאמרים ותשובות לשאלותיך. ( מנסיון ) המון בהצלחה , לידה קלה
, מחכים לך פה ב
דפנה.

לאור מה שתארת - ממליצה לך

ליצור קשר עם מאלף מקצועי, שיפגש איתכם ועם הכלב ויכין אתכם לסיטואציה החדשה. יש לי מישהי מעולה להמליץ עליה - אם את מעוניינת שלחי מסר.

talsh

New member
הכלבים

לנו יש שני כלבים - האחד הוא גולדן רטריבר, והשני מעורב. שניהם נפלאים ביחד, ונפלאים עם תינוקות. שניהם אגב, לא תקפו ולו זבוב עד היום. כשהבאנו את תום מביה"ח, הם ליקקו אותו ומאז הם שמחים בו והוא בהם. התמונה היא כשתום היה בן חודש בערך. הייתי במקומך מתייעצת עם מאלף, אבל נראה לי שכלבים וילדים זה דווקא שילוב ממש טוב. יש לי הרגשה שהוא עוד יפתיע אותך

noameitan

New member
כיסאות לאוטו.

ממש, אבל ממש אשמח לשמוע באיזה כיסא אתם משתמשים, מניסיון, מה חשוב לבדוק, עד כמה נושא הרתימה חשוב, כמה חשוב אם אפשר לשנות זוית בזמן הנסיעה, ועוד, כל מה שתרתו להגיד בנושא. מצ"ב תמונה של הנסיכה שתשב בו. תודה.

שאלה קטנה

לכל האימהות והאבות וגם לכל מי שיכול לעזור אני מחפשת לקנות לחברה סטיק לעגלה - תיק מנשא ששים בעגלה - מקדימה באזור ראשל"צ - פ"ת אשמח לשמוע המלצות למקומות וכן עלויות אודה לכם על הענות והעזרה

למעלה