שאלות והגיגים

בהלםם

New member
התפתחות המשחק.. עדכון עתידי נא לקרוא !!!

קודם כל אין מאושרת ממני שערן הלך.. כולם צפו זאת חוץ ממנו והמתמודדים, שזה הופך את זה ליותר מתוק:) דבר שני שיי קיבל שוק כשערן הלך כי הוא מתחיל להבין שהקהל בבית לא אהב את החבורת שנוצרה בין הגברים כי היתה לנו אופציה להדיח גם את קרן וגם את נעמה ולא עשינו זאת (בחוכמה רבה).. מזה אומר בעצם?? שי - השבוע בגלל שכולם מועמדים להדחה הוא יפנה לתמיכת הבנות יתחבר לכולן ינסה לתקן את הנזקים שנוצרו עם נעמה וקרן ויש סיכוי גם שהוא יפיל את זה על ערן שהוא סיכסך בינהם איכשהו (בדרך המיוחדת שלו כמובן שמעטים בבית יוכלו לשים לב לזה) רק בשביל לחזק את מעמדו ובנוסף יהיה הכי חברמן בעולם במיוחד שיש עליו משימה שעשויה לשמח את כל דיירי הבית (אני מקווה שהקהל לא יקנה את זה!) כל ההדחות שהיו עד כה די נתנו לו אינדקציה למעמד שלו ושל שאר המתמודדים אם הדחנו את ערן שזה היה הכי לא צפוי בעולם מבחינתם זאת אומרת שרצינו לפרק את חבורת הזבל מה שאומר שהמעמד של שי בסכנה והוא מבין את זה.. ניפצנו לו את כל התאוריות שהיו לו עד עכשיו לכן הוא יגביר את קסם שי ורוב הסיכויים שהוא גם יצליח אז אתם תראו איך הוא ינטוש לאט לאט את צבר.. יתחבר לנעמה וקרן יקרב איכשהו אותם לרנין וגני(כי הוא האיש הטוב לא?) וינסה לטשטש את החברות שלו עם צבר, וכאן.......... צבר - יבין את פרצופו האמיתי של שי אחרי שהם היו באחוות גברים פתאום ערן הודח שי נוטש ומנסה להציל את עורו במקום להילחם כמו גבר מה שעשה עד עכשיו צבר "נלחם למען הגברים" נעמה - אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל אני מתחילה לאהוב אותה ואני דווקא חושבת שהיא הכי פחות צבועה מכולם שם!! אם היא באמת נכנסה למשחק והבינה אותו כמו שהיא אומרת היא יכולה לשלוט על המשחק מחדש קרן - פשוט ירתה לעצמה ברגל כשהדיחה את נעמה..אין מה להוסיף בכלל ואם היא תשאר במשחק זה רק בשביל שנוכל לרראות אותה כל יום בחצי תחתון? עינב - אני לא צופה לה עתיד רחוק כל עוד יש הרבה אנשים במשחק, ורוב הקהל מעריץ את יוסי אז ישאירו אותה במשחק עד השלבים שכבר אין לה מקום..בקיצור היא שם בשביל לשמח את יוסי ויוסי - ישמח אותנו:) לאון - הוא ממש נראה סהרורי, בדיכאון, לא מצחיק...האמת, שאותי זה קצת מדכא שלא נדבר על מערכת היחסים ליאון/עינב/שיפרה שזה עוד יותר מדכא כאילו ציפיתי שיהיו משולשי אהבה שנאה קנאה.. אבל כשהבחור הומו??
אחח זה מראה עד כמה הליהוק כושל ולמרות כל זה עתידו של לאון די בטוח שיפרה - אין לי הרבה מה לומר..חוץ מזה שאמא שלי חולה עליה..אני אישית לא מבינה את כל הערצה הזו כלפיה אבל הייייי מי אני! רנין - קנאית בטירוף (בשיפרה)!! היא אוכלת את הלב ולא מבינה איך זה קרה לה, בחורה ככ אינטליגנטית יפה ומוצלחת (נסיכה) שלמדה שנתיים תואר בלונדון לא הצליחה למשוך את תשומת ליבו של צבר (אליל הבנות) בעוד שמתחת לאפה נרקמה מערכת יחסים בין שיפרה לצבר,וזה מרוב שהיא היתה עסוקה בדרמות של עצמה..."אני עוזבת אני נשארת", היא פשוט פספסה את זה בעוד שאנחנו נהנינו מכל רגע..............ואם הייתי חבר שלה הייתי זורקת אותה מהדלת ג'ני - עם כל השעמומון שלה היא באה בטוב על המסך ועם השיחות נפש שלה ושל רנין, למה? ככה! אשר - הוא בא בגישה מהתחלה שהוא נשאר ככה חודש וחצי ועף, הוא גם חוזר על זה כמעט כל יום.. למה שנחשוב אחרת?:) לסיכום...... עם ההודעה של האח הגדול בסוף התוכנית ברור לכולנו שקשת רוצים לעשות עלינו כסף.. אבל בנינו?...תודו שבא לכם לשלוח הודעות בטירוף ולבזבז כסף העיקר שיהיה שנוכל לראות תמתמודדים האהובים עלינו
אגב כשהמתמודדים תמיד מנחשים מה השעה.. האם גם אתם תמיד בודקים אחרים לוודא כמה הם היו קרובים לשעה האמיתית??

שלום לכולם !! רציתי לסכם את התכנית עד כה

אני חדש פה... טוב גם הפורום חדש..... אבל כמוכם.... גם אני התמכרתי לאח הגדול..... אני מאמין שכולכם מסכימים איתי שבוריס היה ממש משעמם והיה צריך ללכת.... מיקי- ביצ'ית אמיתית, גם בחיים, וממש שמחתי שהיא עפה. על ערן ממש חבל. הוא ממש תרם לתכנית, וגם יצר כמה סצנות נחמדות שלדעתי היו מתפתחות לסוערות בהמשך התכנית, לא בהכרח עם קרן, אבל אני סומך עליו. אשר - שיעמום, מעניין אותו רק הכסף, בשבילו הוא בא, והוא לא משחק את המשחק בכלל. יוסי ענק. פשוט ענק. גאון מי שהכניס אותו לסט, ואני מאמין שהוא יספק לנו המון רגעי צחוק. שי הוא המלך הבלתי מעורער של הבית. יש לו כריזמה, שכל, והוא סוחף אחריו את כולם גם אם הם לא מודעים לזה. צבר- הוא בחור חתיך, עם ראש על הכתפיים, שחושב 2 צעדים קדימה ולא רוצה לעשות שום מעשה שיגרום לערעור מעמדו, הוא הציב לעצמו מטרות ורוצה לעמוד בהם. לאון- הומו, בחור משעשע, גם רגיש, והוא לא נכנס לתככים ולריבים מיותרים. הוא אחד המועמדים לגמר, אבל לדעתי לא מגיע לו להגיע לשם, כי הוא יותר מדי קליל ואין לו משהו יציב שיגרום לנו להתאהב בו. מצב שני כל הקהילה ההומו לסבית בארץ מצביעים לו. על ג'ני אני אפילו לא רוצה להרחיב את הדיבור. היא משעממת יותר מבוריס. היא חושבת שהפרופיל הנמוך יביא אותה לסוף. רנין או בכינויה ג'נין, בחורה ערביה, רגישה מאוד, חולמת על שלום, מתגעגעת לאהוב שלה, ומרגישה שהיא לא שייכת. ובצדק, זה קשה מאוד להיות בקידוש בשבת, ולהתרגל לדבר בשפה זרה כל כך הרבה, אבל מרגיז אותי מאוד שהיא מרבה להשתמש בשפה האנגלית, ולדעתי היא מגזימה עם הסנגוריות שלה כלפי הערבים. גם העיניים שלה מפחידות....להדיח !!! שפרה- מדהימה. יפיפייה, חביבה, רגישה, נדלקה על צבר, והוא מצידו מחבב אותה בתור ידידה... אני מעריך שבשלבים המאוחרים של התכנית הם ישכבו. ונסה- חמודה מאוד.... מצחיקה, בחורה חכמה מאוד מאוד.... אבל שבירה והיא לא תחזיק מעמד בתכנית, עשתה שגיאות חמורות וגם קיבלה דחייה מצבר. הורידה פרופיל בתקופה האחרונה וזה לא כל כך בא לטובתה. עינב- וולגרית, עצבנית, שתלטנית, או לפחות מנסה להיות. "מסורתית".... היא בחורה מאוד ריקנית מבפנים ואין לה כל כך מה להציע לתכנית למרות שאני אישית מאוד מחבב אותה . על קרן ונעמה אני לא ממש רוצה להגיב, כי אין לי שקית לידי..... ועולה לי כל ה שאכלתי היום כשאני נזכר בהן.

idanias

New member
איפה המספרים שניתן להצביע למודחים הבאים?

אם אני נגיד רוצה להצביע למישהו איפה המספר שלו? יש פה רשימה או משהו?

אספנות

New member
שאלה?...!!!../images/Emo4.gif

איך זה שההודעה על התוצאות של הSMS מתקבלת מההפקה ומפורסמת בסדר מיקרי ולא מספר מדויק..(אחוזים לא).בלה בלה בלה,
ולא ע"י איזה עו"ד או שופט בדימוס שיפרסם את המספרים המדויקים
בכלל חבל שלא רואים באתר באינטרנט של קשת את ההצבעות מספרית בשידור חיי הרי הדיירים לא יודעים מה קורה בחוץ אני באופן אישית לא יצביע ולא ישפיע (ובטח שאני משלם על זה) רק כאשר אני הראה את פירסום התוצאות מספרית והאמיתית ע"י שופט/עו"ד

smile4ever

New member
../images/Emo210.gifצילום תמונות וידאו באתר "האח הגדול"

בס"ד איך מצלמים כמו שצריך תמונה מתוך שידוקרי הLIVE של "האח הגדול"

בהלםם

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

אלונה56

New member
אי אפשר לצלם וידאו באמצעות ה-print screen

יש למישהו סוף סוף תשובה לזה? כבר שאלתי כמה פעמים ולא נעניתי. כאילו יש כאן איזה שהוא סוד אפל.

את צריכה למצוא מישהו בשם "שם אחרון"

ולפנות אליו בשאלה הזו. הפניה אליו היא באמצעות סיסמה. החידה לסיסמה: אם אני הגעתי אחרון אז מי הגיע לפני? כשהוא יאשר אותך הוא יתן לך קישור למדריך. יהיה לך רק ניסיון אחד אז את צריכה לעשות בדיוק מה שאומרים לך במדריך.

יNOT

New member
את צריכה תוכנה ייעודית לזה.

*לא נראה לי שיש סוד אפל, את צריכה תוכנה שזו המטרה שלה, תוכנה שמקליטה את מה שקורה על המסך, את לא תוכלי לקלוט את הסטרים של התוכנית באופן ישיר אבל כן תוכלי להקליט אותו. חפשי בגוגל CAMTASIA. או תוכנה אחרת שעושה אותו תפקיד. אני רק מזכיר לך את חוקי הפורום , שלא תוכלי להעלות קטעי וידאו מהתוכנית לפורום. (אלא אם כן מנהל הפורום שינה את החוקים או ש... ) אבל אם כל מה שאת רוצה זה להקליט קטע או שתיים שאהובים עלייך כמו: הדביחה היומית של אדון בובליל, או איזושהיא סיטואציה רומנטית בין דייי הויילה, אז זו הדרך. בנוסף קחי בחשבון שיכול להיות שאיכות ההקלטה לא תהיה אידיאלית, זה תלוי בחומרה שמותקנת לך על המחשב. אבל אם זה רק בשביל למצוא את הקטעים האהובים עלייך, תוכלי אח"כ לפנות לקשת ולבקש מהם במידה וזה קטעים שיעניינו גם אחרים שיעלו אותם לאתר שלהם (להם לא תהיה בעיה של איכות ) *כל זה מתבסס על זה שאת כרגע כן מצליחה לראות וידאו סטרים מהאתר וכן מצליחה ללכוד פריימים בודדים, לא נראה לי שקשת השקיע פה באיזו פורמט מוצפן שלא יאפשר הקלטה של הסטרים. **אבל קחי בחשבון שאני לא מבין בזה הרבה אז יכול מאוד להיות שאני טועה. ובתקווה מישהוא ייתקן אותי.

יNOT

New member
אתה יכול להסביר למה?

אם היא יכולה ללכוד פריימים בודדים והיא מצליחה לראות את הסטרים באתר לא נראה לי שאמורה להיות בעייה. האם ניסית את זה? אם כן תהיה בעייה כנראה מדובר באיזה פורמט מוצפן למרות שאני עדיין בספק, לפחות עד שמישהוא ייאשר שזה אכן המקרה.

אכן ניסיתי עם כמה תוכנות

ובכולם זה נכשל.. כנראה בגלל זכויות יוצרים יש הגנה על צילום סרטונים.. אבל כמובן שכמו כל דבר גם את זה אפשר לעקוף..

יNOT

New member
אם אכן הם שמו איזושהיא הגנה

על הסטרים , וכן גם אם אפשר לעקוף את זה, אני לא אתמוך או אנסה לעזור לאחרים ללכוד את הוידאו סטרים. בזה מסתיים חלקי בדיון הזה. ותודה שהבהרת לפחות את הנושא.

שי לא ינטוש את צבר

להפך הוא יבסס עוד יותר את מעמדו בקרב הבנים - לא לשכוח את ה"משימה הסודית" -> בזכותו יושבי הוילה יקבלו בשר - דבר שיעלה עוד יותר את מעמדו בעיניהם... [ תסמכי עליו שהוא ינצל את המומנטום להאדיר את עצמו -ויביא אותם להכרת תודה ל"מאמציו"]. חוץ מזה נעמה וקרן גם כך הן כמו עלה נידף בבית - נאחזות בכל אחד.

בהלםם

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

ShukyD

New member
דווקא היה מאוד מעניין לראות את אשר

במירוץ למיליון כמו שהוא תכנן בהתחלה ובמקרה הגיע לאח הגדול ויאללה שיתחיל כבר המירוץ למיליון הזה, נראה לי יהיה להיט

למעלה