שאלות והגיגים

droriko

New member
בקשה

האם למישהו פה יש את התוכנה הזו שניתן לצפות דרכה בוילה בלי להיכנס לאתר של קשת? אם כן שיתן לינק פה או שישלח לי במסרים של האתר תודה

ספיר 24

New member
מיצטרפת לבקשה

אני לא יודעת מה איתכם אבל אצלי האתר של קשת כל פעם ניתקע ותוקע את כל המחשב. אז אם יש פיתרון לצפייה בוילה לא דרך האתר שימו לינק או משו?

droriko

New member
הלייב לא עובד לי

רק הפירסומת מופיע אבל הצילומים מהוילה לא

droriko

New member
יש כאן מישהו שכבר הספיק להוריד את התוכנה הזאת

אם כן שיצור איתי קשר במסרים

בהלםם

New member
רישמית-נעמה הפכה להיות המועמדת שלי תודות לשי

שי פשוט הפך אותה מהמתמודדת הכי שנואה למתמודדת הכי אהובה שלי... אני מאמינה ככ מאמינה לה! 80% מהשיחה שנעמה אמרה בסלון זה היה אמיתי ו20% בשביל להבהיר לקהל בבית מה היא מרגישה אבל באמת אני מאמינה שכל מה שהיא אמרה נכון שפירשו (דאגו לפרש) את המילים שלה כקורבן ואני מודה שגם אני קצת נפלתי לזה רנין גני צבר ושפרה מחוקים מבחינתי גם כשיבינו את הטעות שהם עשו ושיייייי פשוט קודחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מפסיק לדבר איזה ארור!!!!! ונעמה ממש חסרת אונים היא בכלל לא פותחת את הפה שלה לא עליו אני לא מבינה למה הוא אומר שהיא לא מפסיקה לרכל שהוא היחידי שעושה את זה בכזה גועל!!!

לדעתי נעמה סתם מנסה לשחק את המשחק, מה שנקרא

היא רואה שכל הזמן מעמידים אותה להדחה, אז היא מנסה לפנות לרגש של שאר הדיירים. היא חושבת שיש לה סיכוי בגלל שכולם מועמדים להדחה, והקהל החזיר אותה כשהיא הייתה מועמדת. אבל אני באמת מקווה שאנשים לא יצביעו לה, כי היא סתם תככנית שהורסת את האווירה. מציגה את עצמה כקורבן כדי שירחמו עליה בבית, נו באמת.

בהלםם

New member
אני לא מבינה איך אנשים לא רואים את זה

מה עובר עליכם??????????????????????? להדיח את שי!!

d a n 6

New member
את צודקת

וחוץ מזה נעמה בכלל לא רצתה לעשות את הנאום הזה ולא משנה מה היא תעשה תמיד יסתכלו על זה בצורה רעה. אני יודע שנעמה היא בן אדם יותר טוב מבני אדם כמו שי רנין וג'ני.

Saladin

New member
אוח אנשים כמוך עושים לי טעם רע בפה.

מה עם טיפה חוט שדרה? שניה, אני אעשה כמו שי ואני אגיד שלא אנשים כמוך עושים לי טעם רע בפה אלא הדברים שאת אומרת עושים לי טעם רע בפה.

Saladin

New member
תסתכלי על תחילת השרשור

ותראי איזה ניגוד יש בין מה שחשבת בשעה 2:14 למה שאת אומרת ב-16:15. יותר מזה אני לא צריך להגיד.

בהלםם

New member
אם יש משה בהודעות שלי שהוא ההפך מניגוד...

מי שעקב אחרי ההודעות שלי יכול להגיד שאני דיי עיקבית בשנאה שלי לשיי...כל השאר זה דעות מסביב לפי ההתפתחות של המשחק.... אז מה הבעיה בדיוק?

Saladin

New member
טוב האמת

שלא טרחתי לקרוא את ההודעה שלך מ-2:14 עד הסוף וגם לא בעיון. בשביל מה את כותבת הודעות כאלה ארוכות חח? אגב, לדעתי צבר יותר מלוכלך משי ופועל עם פחות שכל. הוא זה שהוביל את המהלך של הבנים נגד נעמה ועוד חגג אותו בצורה מגעילה. צבר צריך לעוף לפני שי.

למעלה