שאלות והגיגים

יNOT

New member
לא שאיכפת לי

אבל ממתי מותר להעלות תכנים שמוגנים בזכויות יוצרים לפורום? (וכן גם אם זה רק לינק ) אני מבין שגם אני טעיתי, ולכן ירדתי מהעניין. הנה העתק מחוקי הפורום: ** כמו כן אין לדון על הורדות לא חוקיות של הסדרה באינטרנט( לא להסביר לאחרים איך להוריד, ובטח שלא לתת אתריי הורדות כאלה), וגם מי שמוריד שידאג לסמן ספוילרים לפי החוקים שבסעיף הבא ** ואוליי אני טועה...

shlompi01

New member
איך רואים האח הגדול בפיירפוק על לינוקס???

אני ממש מנסה למצוא דרך לראות את התוכנית מהאתר ולא מצליח. יש לי RHEL5 ולא XP ! יש לי פיירפוקס 3 או אפרה. אין לי מדיה פלייר - וגם לא יכול להתקין. יש למישהו רעיון?

shlompi01

New member
זאת אכן בעיה

ניראה שרוב האתרים בארץ לא תומכים בפיירפוס בכלל.

יNOT

New member
אוליי

תנסה להתקין את זה: http://www.mplayerhq.hu/design7/info.html צר לי אני לא מבין בלינוקס אז אני לא בטוח אם זה בכלל תומך במערכת ההפעלה שלך או לא. אני לא בטוח בדיוק מה הפורמט שהם מעבירים בו את השידור אם זה דרך שרת של פלאש או משהו אחר...(ולא איכפת לי ) אם עדיין אתה לא מקבל פה פיתרון הולם, אני מציע שתפנה בשאלה לפורום הרשמי בקשת, בתקווה שם יוכלו לענות לך.

MineraL

New member
מה הקשר??

אצלי זה עובד בFF כמו מלך. הבעיה אצלך זה שאתה בלינוקס ואין לך מדייה פלייר, תגגל על זה אני בטוח שאפשר להתקין WMP על לינוקס.

יNOT

New member
אם זה לא עובד

כנראה שזה פורמט שונה ממה שהשתמשו ב בפרוייקט Y , זכור לי פשוט שם שזה היה MMS או משהו דומה שהתוכנה הזו כן תומכת בו (לפחות כך זה היה בשידורים שהועברו דרך תפוז ) בכל מקרה חבל לך על הזמן לשאול פה שאלות טכניות כאלה, אם עד עכשיו לא קיבלת תשובה, או שאין לזה פיתרון או שאתה שואל במקום הלא נכון. תפנה לאתר קשת. בהצלחה.

MineraL

New member
נסה עם WINE

אין שום מצב שלא תוכל לצפות בזה... במיוחד בלינוקס, תמיד יש תחלופים.

tomerit

New member
כן יש לזה פתרון

אתה צריך להוריד פלאג אין שנקרא גריז מאנקי ואז להוריד לו מקופף . תמצא פרטים בקישור הבא

מישהו מוכן להסביר לי למה סגרו אותם בבית היום

לכמה שעות ואחר כך סגרו אותם בחצר? והאם הם זכו במשימה של שי? הוא סיפר להם כבר על המשימה? מותר לו לספר להם בכלל?

דורוN

New member
הוא לא הצליח

1.סיפר לכולם שאח הגדול הטיל עליו משימה.אסור היה לו לספר. 2.הוא לא גרם לאנשים להתלהב מהזריחה.

למעלה