שאלות

ל- omer wild../images/Emo58.gif../images/Emo107.gif../images/Emo117.gif

איך אתה קונה את הספרים???? תגיד לי בבקשה

שאלה: מאיפה אני יכולה להורי את

הקליפ של כל כך מעט זמן? אני יודעת שיש באתר הרישימי אבל משום מה אני לא מצילחה להורי את זה!

leo210

New member
מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה היה...

מישהו בבקשה יכול להגיד לי בקצרה מה היה בפרק של היום הפסדתי אותו כי ישנתי ואין לי כח לחכות עד הערב...

ניקוש1

New member
יש לי שאלה..

שמעתי לפני כמה זמן שהתאומות בכלל לא כאלה "בסט פרינד" וכ"ו כמו שמראים בכל הסרטים שלהם ושהאמת שדיי נמאס להם אחת מהשנייה ושהם גם רואות אחת את השנייה מעט כי ההורים שלהן גרושים?... בבקשה תענו לי... אני רוצה לדעת אם איך שהן מתנהגות זה רק הצגה או לא ביי,שיר:)

omer wild

New member
למוטי ...זה דחוף !!

אני שלחתי עכשיו בערך 6 תמונות לשרשור שפה... אחרי ששלחתי אותן...אז בתמונה האחרונה לא מצאתי את כל התמונות הקודומת ששלחתי ! הן נ-ע-ל-מ-ו !!

יש לי שאלה

איך אתם עושים את כל הכרטיסיות האלה שבהם יש תמונות של התאומות וכתוב משהו , או איך שעשיתם שהתאומות בחודש יוני . מי שיודע בבקשה שיגיד לי .

Alexis14

New member
שאלה (בעיקר למוטי)../images/Emo8.gif

פעם היה באתר הרשמי חנות כזאת שהיה אפשר לקנות בה מלא דברים של התאומות, גם דברים מיוחדים כמו מגבת של ´מסיבת חוף בסגנון הוואי´ או מחזיקי מפתחות של הרפתקאות מרי קייט ואשלי. עוד יותר פעם, היה מועדון מעריצים רשמי לתאומות שם גם היה אפשר לקנות דברים מהסוג הזה. שני הדברים האלה נעלמו (החנות און-יין ומועדון המעריצים). מישהו יודע האם, איך ואיפה אפשר לקנות את הדברים האלה עכשיו? -> גם אם בארה"ב, כי אמא שלי נוסעת.

דחוף לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

התאומות התארחו בסדרה "כל ילדי" שהן היו בנות 12 בערך מישהו יודע מתי הפרק הזה ישודר בעוד כמה זמן? אותו דבר לסדרה "תאומות" מכירים? זה שתי תאומות עם שיער שחור שחומות עור שיש להן סדרה משלהן ומרי-קייט ואשלי נתארחו שם ועשו נגדן תחרות מתי הפרק הזה ישודר? אני יודעת שהסדרה שודרה היא עדיין משודרת ומה לגבי הסדרה הרקיע השביעי? התאומות מתארחות שם שהן בנות 14 בערך ומשחקות ילדות רעות מישהו יודע מתי הפרק הזה ישודר? תודה לכולם ביי

תלכו לסטימצקי

ותזמינו אותם זה מה שאני עשיתי אבל תחפשו על השם המלא נגיד: sweet sixteen ולא sweet 16 כמו שרשום על הכריכה כי זה לא ימצא

L oo Li

New member
../images/Emo142.gifאני חושבת שאת מתכוונת../images/Emo142.gif

לאתר הזה www.olsentwins.net הוא לא האתר הרשמי אבל הוא אתר מעריצים מאוד גדול. עד לפני חודש (אולי פחות) היה אפשר להוריד משם אבל מאז יש לאתר תקלה או משהו ואי אפשר להוריד(לחיצה על הורדה מביאה אותך למכתב שכתב יוצר האתר ובו הוא מסביר למה לא ניתן להוריד) מקווה שעזרתי

ענבר 2002

New member
לא נכון...

כול מה ששעמת בכלל לא נכון, והן רואות אחת את השניה בכול שניה שהן נושמות...

omer wild

New member
לכולם זה חשוב !!

סתם שאלה...זאת רק אני או שיש פה בלאגן שלם בפורום ? כל ההודעות שלי נשלחות לדברים שלא קשורים בכלל !!

nsanat

New member
אתרים טובים???

מישהו מכיר אתרים טובים ויפים (באמת יפים) של התאומות אני לא מוצא אתרים ואני נואש בבקשה תענו לי מהר!!!!!

קיבלתי תשובה!!!

השארתי לגיא פינס הודעה באתר וכתבתי שכדאי להם לעשות כתבה על האולסניות.... היום קיבלתי תשובה שבה אמרו לי שזה רעיון טוב מאוד ושהם ישקלו את ההצעה שלי....

motib4

New member
יש../images/Emo70.gif סוף סוף../images/Emo70.gif

עד עכשיו כל מי ששלח לצוות גיא פינס מכתב קיבל משהו בסגנון: "אין לנו כוונה לעשות זאת...". כנראה שהלחץ באמת השפיע עליהם ואני חושב שהם פועלים בעניין.

למעלה