שאלות

אושרת כנסי

בקשר לכל ילדי אין לי מושג ובדיוק רציתי לשאול אותכם הפרק שהן היו בתאומות כבר שודר בארץ בקשר לרקיע השביעי התוכנית הזאת הייתה ביס פעם ופרק שהם היו בו הוא בערך בפרק15(אם אני זוכרת טוב)(לא ראיתי זה לפי מה שקראתי באתרים של תאומות) הא ותאומות גם התארחו בתוכנית שושה וגם בכדור חוזר לקופר ובסרט שובבים קטנים מקווה שעזרתי לך

גם לי יש שאלה

רק היום התחברתי ליס ולפי מה שהבנת מפורום מזל תאומות זה עונה שנייה עכשיו מושדרת יש לכם מושג כמה פרקים לעונה יש ואם אחכ יתחיל מהתחלה כי אני יעדיף לראות מפרק ראשון כי אני לא מבינה כלום

AM16

New member
יש 16 פרקים בעונה הראשונה ו...

ו-10 בשניה עכשיו הפרקים הם פרקים שפוקס קידס שכחו לשדר מהעונה הראשונה. והסדרה עומדת להיגמר אני לא יודע אם יהיו שידורים חוזרים אבל אני מקווה שכן.

רק לא הבנתי

פוקוס קיד גמר לשדר את כל פרקים של שתי עונות ועכשיו הוא משדר פרקים שהוא דילג עליהם? הא ועוד משהו שידור חוזר זה בוקר או בערב

AM16

New member
אני לא יודע אם נגמרה העונה השניה...

אבל עכשיו הם מחזירים פרקים מהעונה הראשונה שלא שודרו ושידור חוזר זה בערב

AM16

New member
אני לא יודע אם נגמרה העונה השניה...

אבל עכשיו הם מחזירים פרקים שלא שודרו מהעונה הראשונה והשידור החוזר הוא בערב

olsen rule

New member
גם לי יש את הבעיה של ..

ההודעות הנמחקות! אני שולחת מלא תמונות, והם נעלמות

Alexis14

New member
נראה לי

שההודעות שלכם כן נשלחות, אבל פשוט לא במקום שחשבתם. תחפשו.

motib4

New member
אני לא הייתי כאן שזה קרה,

ולא מחקתי אותן. כנראה בעיה בתפוז.

rahelm

New member
נראה לך כל מה שרשמת שטויות!!!!!

הם גרות ביחד אם האמא והם אמרו ברעיון שהן חברות טובות ולא יפרדו !!!!!!!!!!!!!!

rahelm

New member
יש לי שאלה דחופה לכל מי שראה .....

גיי לנו תגידו יתארח יחד איתן עוד משהו????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

rahelm

New member
יש לי שאלה דחופה לכל מי שראה.....

גיי לנו יחד אם אשלי ומרי קייט התארח עוד משהו???????????? כי גם אני הקלטתי ולא ראיתי שעוד משהו יתארח יחד איתן!! הנה תמונה בבקשה תענו לי!!

omer wild

New member
גם אני ראיתי את ג´יי לנו עם הבנות !

ולא יתארח איתן אף אחד ! אין לי מושג מאיפה הבאת את התמונה...

AM16

New member
נראה לי שאני יודע מה קורה פה

בסוף הראיון ג´יי לנו מבקש ממרי קייט ואשלי להישאר והוא אומר שהוא יחזור עם פול וויטסברג (או משהו כזה) וגם אשלי לא יושבת איפה שהיא ישבה במהלך הראיון, היא עברה לשבת ליד מרי-קייט. אז יכול להיות שזה פול וויטסברג, וזה פשוט אחרי הראיון עם התאומות.

למעלה