שאלות

Alexis14

New member
אבל בחנות הזאת זה לא רק דברים

שיש בקו האופנה שלהן, והכל? זתומרת אני יודעת שיש גם פוסטרים, וזה, אבל יש גם נגיד את התיקיות שצירפתי, ואת כל המשחקי גיימבוי והכל? עוד משהו- אמא שלי נוסעת לארה"ב בקרוב טאני עושה כזה ´רשימת משאלות´ עם מלא דברים שאני רוצה שהיא תביא לי, והיא בוחרת משם כמה שבא לה, וקונה. אז יש משהו שאתם ממליצים לי לקנות?

שאלה

מי גולשת בסרט שפתינו חתומות אשלי או מרי קייט (ראיתי אותו לפני שהבדלתי בינהן) ולמישהוא יש את הקטע הזה של הגלישה?

יש לי עוד שאלה בקשר לתאומות

התאומות עדיין באיטליה? הן מצלמות שם את הסרט כשברומא עד מתי הן ישארו שם? זה חשוב מאוד מאוד כי יכול להיות שאני טסה בדצמבר לאיטליה רציתי לדעת אם התאומות עדיין יהיו שם

rahelm

New member
ברור שהן חזרו הם אמרו בגיי לנו...

שהן נוסעות בחופש ( כאילו עכשיו) להוואי עם המשפחה!!!!!!!

rahelm

New member
הסרט שיהיה ברומא הן מצלמות...

בזמן הלימודים כנראה!!

Alexis14

New member
הייתי באיטליה בפסח

שזה אומר באפריל, וזה היה כשמרי קייט ואשלי היו שם, וממש התבאסתי כי הן היו ברומא ואני הייתה בטוסקה וונציה. אבל הם חזרו בערך במאי. הסרט שלהן יצא ב17- לדצמבר, מכמה סיבות: 1. צריך לערוך 2. צריך לעצב והכל 3. צריך מרווח זמן בין להגיע לשם ובין זה... אותו דבר קרה לי עם קמילה ופליפה- אמא שלי הייתה באיזה מלון בים המלח והיא עזבה יום לפני שהם הגיעו לשם... באסה, הא?

וואי איזה באסה לך אם...

אם הייתי באיטליה במקום אחר הייתי לוקחת מונית אוטובוס משהו עד לרומא ולא היה אכפת לי אם אני אותה ארץ שהן אני חייבת לראות אותן

rahelm

New member
גם אני אם אני באותה ארץ אז...

אני יסע כמה שצריך!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה