שבעת הגדולים בסטאר

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifשבעת הגדולים בסטאר../images/Emo41.gif

מכינה את עצמי ערב מראש... כרגיל- לא צריך לסמן ספוילרים, אבל רבאק- לא לרשום אותם בכותרת...
Let's Disco

Juliann

New member
לא ראיתי, אבל קראתי את הפורמים...=>

לא ראיתי את ההופעות, זה רק הרושם שקיבלתי מהפורומים. קונסי- נראה לי שאנחנו צריכים לדאוג כי הפעם התגובות מאוד חלוקות. חלק אמרו שזה היה טוב [אם כי לא כמו ההופעות הקודמות] וחלק אמרו שהוא היה ג-ר-ו-ע! [הוא שר לילות בברודווי של בי ג'יס]. קארי- תגובות דומות לשל קונסי- או שדי אהבו או ששנאו. וונזל- כנראה היתה מאוד טובה בו- חזר לסגנון הישן שלו, אבל הקטע המצחיק הוא שהוא בכלל לא שר דיסקו [להבנתי..] אנתוני- היה בסדר גמור לדעת הרוב, אייריש תהיה שמחה
סקוט- חלק אמרו שהוא היה נורא ואיום וחלק אמרו שיחסית לבדרך כלל זה היה טוב יחסית... אני חותמת לכם שזה גרוע כי אסור לחדש שירים שקליי ביצע, במיוחד כאלה שקליי דפק בהם גלורי נוטז. אנואר-גם פה הדעות חלוקות. בכללי, הרושם הוא שכולם היו "פסדר"... לא מדהים ולא גרוע במיוחד... סקוט ילך לבוטום 3 לגבי מי יצטרף אליו הדעות [שוב] חלוקות, זה נע בין אנואר, אנתוני, קונס והרבה אמרו גם קארי [אבל זה לא יקרה] וחלק גם אמרו בו... אופס שמתי לב שכתבתי את כולם כאופציות לבוטום 3!! חוץ מסקוט השמות די משתנים אבל להבנתי לקונס יש סיכוי להגיע לשם. והוא שם היום אייליינר

Juliann

New member
אחרי צפייה בהופעה של קונסי ....

הרשו לי אמממממאאאאאאאאאאאאא איזההההההההההה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פוףף הוצאתי מתוכי את הילדה בת ה12. אני חולה על המראה הגותי והוא מה זה עושה לי את זה מבחינת מראה השבוע. גאדדד הוא מהמםםםםםםםםםםם!!! עכשיו להופעה עצמה
בחירת שיר גרועה לדעתי. זאת אומרת, לא גרועה גרועה אבל לא משהו. הוא יכל למצוא משהו הרבה יותר אורגינלי וכו'... וזה דפק אותו בגדול. מה שמצחיק הוא שרנדי ופאולה אמרו שהשיר עצמו טוב ואני לא מסכימה עם זה. ממש לא קונסי השיר הזה. אבל לא נורא, אי אפשר לצפות ממנו להיות הכי מדהים בעולם כל שבוע, אני אישית נהנתי. לגבי סיימון, הוא אמר שקונסי נמצא בקצב אבל הוא חשב שזה הופעה מאיזה מועדון ספרדי נורא... חחחחחחחחחחח לא הייתי הולכת כל כך רחוק.... ידוע שרנדי לא אוהב אותו וסיימון בכלל שונא דיסקו אז אני לא מודאגת במיוחד. עפתי לראות שוב

עכשיו גם אני מודאגת

איך אני אוכל לעבוד בשקט היום? מה תגידו הוא זייף או מה?

Daniella 21

New member
לא הוא לא זייף אבל..

הוא לא בדיוק הרשים את רנדי וסיימון באיכות הקולית שיש לו וזה היית ההופעה מאוד פורפומרית

אוקי ראיתי ו...

בסדר קונסי לא היה מעולה.. אבל הוא היה בסדר גמור לדעתי זאת לא ההופעה הגרועה שלו.. אני שונאת את רנדי!!! אוקי בו היה מעולה כן אני מודה יותר טוב מקונסי ושמתם לב שקונס היחידי שקיבל משני שופטים ביקורות רעות? סקוט צריך ללכת הביתה הוא היה מזוויע!

Juliann

New member
זה לא הפתיע אותי כי רנדי שונא אותו

וזה ידוע. רנדי תמיד מנסה להוריד אותו מהסטטוס שלו.. האמת היא שקונס הוא היחיד שבאמת נכנס לתוך הנושא וזה למה סיימון לא אהב, סיימון שונא דיסקו

IrishKiss

New member
אייריש מאוד שמחה:))

אנתוני היה כזה חמודדדדד אבל לצערי זאת ההופעה היחידה שראיתי היום:/

OMG אני שונאת דיסקו יותר מתמיד

זה כל כך לא הסגנון שלו, ממש התעללות לשמה. ומה הסיפור של הג'קט? טוב אני חייבת לישון קצת, היה טראומטי

darklighter

New member
גם אני../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo115.gif

הוא נראה טוב עם האייליינר...החליפה מעפנה... באמת הופעה מאכזבת
כאילו הוא שר טוב כרגיל אבל אני לא אוהבת את השיר שהוא בחר...זה הופעה בסדר כזאת... לא מגיעה לחצי מההופעה הפיצוצית של שבוע שעבר.... **מחזיקה לו אצבעות**

Juliann

New member
כמו שאמרתי, בחירת שיר גרועה

ואם מישהו אחר היה עושה את זה- זה היה מסתיים באסון טוטאלי... אבל קונס לפחות נכנס לתוך שנות ה70, במראה, בהופעה, זה עזר.. אני מניחה שנדע עוד כמה שעות שנראה את אחוזי הקולות ...

Fairywitch

New member
עדיין...

הוא נתן הופעה מעולה. אין סיכוי שהוא יהיה בין 3 האחרונים

ענת309

New member
../images/Emo24.gifתחרות של היום

גמרתי לראות אותה עכשיו היה מדהים וונזל המלכה

זו רק אני,

או שבו מלך
? הופעה מדהימה
וונזל הייתה מעולה, קונסטנטין נראה טוף, את אנואר לא ממש אהבתי השבוע, יעופו סקוט ואנתוני לאלתר!

14מתן

New member
Nופע שנות ה70

שוב לא היו הופעות מדהימות...
קונסטנטין - משעמם..דווקא בשבועות האחרונים הוא היה ממש בסדר קארי - לא שמעו אותה בחלקים מהשיר אבל בסופו של דבר אני אהבתי
סקוט - היה בסדר, אבל כל הזמן חשבתי לעצמי "אפילו ג'זמין שרה את זה יותר טוב..." אנתוני - היה מישו בדלת באותו זמן, פספסתי אותו
וונזל - בסך הכל הייתה לה הופעה בסדר. הזמרות ליווי פשוט הרסו לה אבל. אם היא הייתה שרה אתזה לבד זה היה יכול להיות DA BOMB אנואר - ביי ביי בו - חחחחחח איפה באמת היה הדיסקו פה ? גם לקונסטנטין לא היה הכי דיסקו אבל זה כבר היה מוגזם. בכל מקרה, לא אהבתי בלי שום קשר לtheme לפי ההופעות השבוע הייתי רוצה לראות את אנואר בו וקונסטנטין בבוטם 3 אבל אני חושב שאנואר (בטוח בטוח) ואולי אנתוני וסקוט (?)

DaRk LoLi

New member
תוכנית נחמדה

לא הכי אהבתי.. קונסטנטין-בחירת שיר גרועה
לא אהבתי בכלל.. זאת רק אני ששמה לב או שהוא שם שחור בעיניים| קארי-מדהימה! הקול שלה כ"כ מדהים.. סקוט-נחמד לא משהו כרגיל.. אנתוני-זאת אני או שהוא נשמע כמו פעם שעברה
וונזל-הייתה טובה אבל לא "וואו" אנואר-הופעה טובה שלו בו-he's backk הוא היה מעולה

shavitlavi

New member
קצת באיחור אבל...

הנה מה שחשבתי על התוכנית היום: קונסטנטין-עם צ'ארם של אנקל ג'סי מ"צער גידול בנות" נתן ביצוע מכובד אבל לא כ"כ התחברתי לשיר. קארי-מכירה את השיר ולפי דעתי עשתה לו עוול.כבר שבועיים שהיא לא שרה מסונכרן עם התזמורת. אין ויכוח שלבחורה יש קול אבל קול יש גם לאחרים והם עושים בו שימוש מוצלח יותר. סקוט- נתחיל בזה שהבחור יודע לשיר למרות שכולם פה עשו עליו עליהום. לשיר שהוא בחר כבר נעשו עשרות ביצועים והביצוע שלו פשוט לא עשה לי כלום. פדרוב- זמר אירוויזיונים ובז'אנר הזה הוא טוב. וונזל-אלילה. ושמישהו יערוף את ראשן של זמרות הליווי, אבל גם הם לא יהרסו לה. אנוואר-למה לחתוך שיר בשיא? חוץ מזה היה מעולה עד לרגע שהתחיל להשתולל על הבמה. שם התחילו החריקות גם בקול. בו-מודה שהשיר הזה ממש not my cup of tea אבל אני קונה את ההבחנה של סיימון מלפני כמה שבועות: הבחור נראה כמו מישהו שכבר הצליח. הוא ממש לא צריך ת'תחרות הזאת. מי ילך השבוע? קארי, פדרוב וסקוט היו הכי חלשים לטעמי אבל האמריקקים התחרפנו לגמרי העונה אז הכל יכול לקרות.

למעלה