שבעת הגדולים בסטאר

y a ® d e n

New member
להלהלהלה../images/Emo3.gif

ראיתי רק את ההופעה של בו.. ואני חייבת לציין שהיתה לו אחלה הופעה
בל השיר קפצתי ורקדתי כמו משוגעת
עכשיו יש שידור חוזר נכון?

whatever4

New member
תרשו גם לי...

להוציא את הבת טיפשעשרה שבתוכי ולהגיד: בווווווווווו תעשה לי ילד
!!!!!!! עכשיו כשהוצאתי את זה אפשר להמשיך: התוכנית היום הייתה לדעתי מעולה, כולם היו ממש טובים! אהבתי את ההופעות ואת בחירת השירים, בכלליות היה אחלה!
קונסטנטין- אחלה הופעה
ממש אהבתי. השיר היה חמוד ביותר והוא ביצע אותו די טוב. אומנם לא ההופעה הכי טובה שלו אבל בהחלט אהבתי.
קארי- קול יפה אבל הופעה- פלקט!!!! הבחורה הזאת לא יודעת להופיע. היא הלכה מצד אחד של הבמה לצד השני, מבלי לדעת מה לעשות- בלי שום הבעה, בלי איזשהו קשר עין עם המצלמה ועם הקהל. היא הייתה פשוט קפואה על הבמה, לא זזה, אפילו לא רקדה קצת. היא פשוט לא פרפורמרית. פשוט משעממת, בלי אישיות.
סקוט- בניגוד לקארי, דווקא נהנתי לראות את ההופעה של סקוט. הוא יודע לבחור שירים טובים ולבצע אותם בצורה נחמדה. אבל נראה לי שזה לא יספיק לו. חבל.
אנתוני- חמוד, חמוד, חמוד! הקול שלו היה נחמד ולדעתי ההופעה הייתה ממש חמודה. רק הוא יכול לבצע שירים כאלה דבילים ולצאת מזה בשלום!
וונזל- איזה דיווה! אני גם חושבת שהזמרות ליווי עשו לה עוול אבל עדיין- פשוט כיף לראות אותה מופיעה! (בניגוד לקארי). האישיות שלה פשוט קורנת!
אנואר- הופעה מאוד ממוצעת מבחינתי. לא משהו בכלל.
בו- ה-הופעה של הערב! סיימון הגדיר את ההופעה בצורה טובה- אותנטית וטובה. וזה בעצם מה שאני אוהבת בבו- את האמיתיות שבו. בו הוכיח היום שהוא פשוט מלך. גם הופעה מדהימה והכי חשוב- קול מדהים. זאת אני חושבת הייתה הבעיה שלו בשבועיים האחרונים- הוא לא הראה את הקול שלו מספיק. נקווה שהוא ימשיך לבצע הופעות כאלו. השלושה שהיו להם את ההופעות הגרועות ביותר: קארי, אנואר ו...סקוט. אבל כמובן שאין צדק בעולם וקארי לא תהיה בחיים בבוטום שלוש. הבוטום 3 לדעתי יהיו: אנואר, סקוט ואנתוני. נראה לי שסקוט יעוף, למרות שגם לאנואר יש סיכוי גדול לעוף. אחלה תוכנית

whatever4

New member
חייבת להוסיף משהו בקשר לקארי-

נורא עיצבן אותי שהיא אמרה שהיא בכלל לא מבינה על מה השיר מדבר ושהיא בכלל לא מתחברת לשיר. מה הקטע לבחור שיר שאת לא מבינה בכלל על מה המילים מדברות? נראה לי שיטחי מידי. חוץ מזה שלפי דעתי אם זמר מתחבר לשיר שהוא שר אז הוא גם יבצע אותו יותר טוב כי אז הוא ירגיש יותר מחובר אליו. בכל מקרה- היא נתנה לי עוד סיבה לא לאהוב אותה.

darklighter

New member
TOP 7-70's Dance/Disco../images/Emo41.gif../images/Emo115.gif

ראיתי כבר אתמול ב11 אבל רק עכשיו קיבלתי גישה למחשב... אז ככה הנושא היה מחורבן אבל בכל זאת הופעות די טובות. קונסטנטין-הוא נראה מצויין מבחינת שיער (פסים בלונדיניים חח) ואיפור
החליפה מוזרה קצת נסחף עם השנות ה70...הופעה טובה למרות שלא אהבתי את השיר שבחר, שיר נשכח כזה ולא בסגנון שלו. אהבתי שפולה אמרה Everything about u is Oh my God"
קארי- השמלה שלבשה מכוערת די זקנה כזאת כמו שסיימון אמר...לדעתי היא נשמעה טוב ובתור פרפורמרית היא די בינונית... כשהיא דיברה עם רייאן על בחירת השיר היא יצאה ממש סתומה חחח...(בלי להעליב) סקוט-הריקוד שהוא עשה בהתחלה לפני השיר היה מגוחך...הוא בחר דווקא שיר יפה אבל הרס אותו...אין לי מושג מה הוא עוד עושה שם... אנתוני-משתפר משבוע לשבוע, הופעה טובה, היה מלא ביטחון. אהבתי אותו השבוע למרות שעדיין אני לא מתה על הסגנון הפופי שלו. וונזל-ההופעה מקום 2 הכי טובה בתכנית הזאת (הראשון בו כמובן), בחירת שיר מצויינת למרות הריסק הגדול היא נתנה הופעה טובה ואנרגטית, זה בדיוק הסגנון שלה, סיימון החמיא ובצדק
אנואר-בחירת שיר טובה, די מתאים לו...אבל הופעה בסדר כזאת לא משהו...לא אהבתי שהוא התחיל להשתולל... בו- הופעה מעולה
זה לא נשמע בכלל כמו דיסקו (שזה טובבבב!!!) אין הוא פשוט מלך
HE IS BACK!!!!! אני לא אכתוב מהי לדעתי יהיו הבוטום 3 כי כבר קראתי את התוצאות...

Belle401

New member
טופ 7

ההופעות הטובות לדעתי היו של קונסטנטין, וונזל ובו. בוטום 3 שלי - אנואר, קארי וסקוט. אבל אם נהיה מציאותיים אני אומרת אנתוני, סקוט ובו, אנואר הולך. וונזל נתנה הופעה טובה, ממש אהבתי :] בו היה מצוין (דיסקו? הא?) קונסטנטין היה טוב.. שיר שאני מאוד אוהבת באופן אישי והיה לו ממש יפה השחור בעיניים :] קארי - הוואקלז שלה היו ממש טובים, אבל אוי התנועות. דיסקו, מותק. דיסקו. התנועה הכי רצינית שהייתה לה זה כשהיא הזיזה את היד בסוף. חוצמיזה סיימון צודק מה היה הלבוש הזה? :\ סקוט היה ממש טוב יחסית לשבועות קודמים, אבל אני כבר ממש שונאת אותו P: שיעוף P: אנתוני גם היה חמוד..אבל אין מה להשוות לאחרים אנואר נראה כאילו הוא שכח לקחת את התרופות שלו לפני ההופעה. היו כמה רגעים שהוא ממש התעוות כאילו יש לו תיקים... הוא גם נראה ממש מוזר כשהוא לבש את החליפה הזו וניסה לרקוד דיסקו

למעלה