תרשו גם לי...
להוציא את הבת טיפשעשרה שבתוכי ולהגיד: בווווווווווו תעשה לי ילד
!!!!!!! עכשיו כשהוצאתי את זה אפשר להמשיך: התוכנית היום הייתה לדעתי מעולה, כולם היו ממש טובים! אהבתי את ההופעות ואת בחירת השירים, בכלליות היה אחלה!
קונסטנטין- אחלה הופעה
ממש אהבתי. השיר היה חמוד ביותר והוא ביצע אותו די טוב. אומנם לא ההופעה הכי טובה שלו אבל בהחלט אהבתי.
קארי- קול יפה אבל הופעה- פלקט!!!! הבחורה הזאת לא יודעת להופיע. היא הלכה מצד אחד של הבמה לצד השני, מבלי לדעת מה לעשות- בלי שום הבעה, בלי איזשהו קשר עין עם המצלמה ועם הקהל. היא הייתה פשוט קפואה על הבמה, לא זזה, אפילו לא רקדה קצת. היא פשוט לא פרפורמרית. פשוט משעממת, בלי אישיות.
סקוט- בניגוד לקארי, דווקא נהנתי לראות את ההופעה של סקוט. הוא יודע לבחור שירים טובים ולבצע אותם בצורה נחמדה. אבל נראה לי שזה לא יספיק לו. חבל.
אנתוני- חמוד, חמוד, חמוד! הקול שלו היה נחמד ולדעתי ההופעה הייתה ממש חמודה. רק הוא יכול לבצע שירים כאלה דבילים ולצאת מזה בשלום!
וונזל- איזה דיווה! אני גם חושבת שהזמרות ליווי עשו לה עוול אבל עדיין- פשוט כיף לראות אותה מופיעה! (בניגוד לקארי). האישיות שלה פשוט קורנת!
אנואר- הופעה מאוד ממוצעת מבחינתי. לא משהו בכלל.
בו- ה-הופעה של הערב! סיימון הגדיר את ההופעה בצורה טובה- אותנטית וטובה. וזה בעצם מה שאני אוהבת בבו- את האמיתיות שבו. בו הוכיח היום שהוא פשוט מלך. גם הופעה מדהימה והכי חשוב- קול מדהים. זאת אני חושבת הייתה הבעיה שלו בשבועיים האחרונים- הוא לא הראה את הקול שלו מספיק. נקווה שהוא ימשיך לבצע הופעות כאלו. השלושה שהיו להם את ההופעות הגרועות ביותר: קארי, אנואר ו...סקוט. אבל כמובן שאין צדק בעולם וקארי לא תהיה בחיים בבוטום שלוש. הבוטום 3 לדעתי יהיו: אנואר, סקוט ואנתוני. נראה לי שסקוט יעוף, למרות שגם לאנואר יש סיכוי גדול לעוף. אחלה תוכנית