שבעת הגדולים בסטאר

ענת309

New member
../images/Emo140.gifהתחרות היום

אמנם אני חדשה פו וחלקכם כבר ברכתם אותי תודה תודה!!! אני חושבת שסקוט סתם זמר בינוני ומטה קונסי באמת שם שחור בעיניים ולא היה משהו אהבתי אותו יותר בשבוע שעבר קארי מאכזבת אותי כל פעם מחדש זה מזכיר לי את סיפור סשה מכוכב נולד שניים אנואר עדיף שישאיר את הריקודים למישהו אחר זה לא הצד החזק שלו אנתוני הפתיע אותי לטובה הוא רוקד נהדר והביצוע הי בומבה והגענו למלכה היום היא היתה בעשר רמות מעל כולם כל הכבוד וונזל

DaRk LoLi

New member
איך אפשר להשוות את סשה ל..

קארי
טוב שסשה שרה רק פעמיים טוב מאוד ואחר כך רק נתנה הופעות צולעות.. ואילו קארי כמעט כול שבוע דופקת הופעה

MoGanC

New member
יושקה!

הופעה טובה,למרות הנושא.כולם הצליחו לעשות משהו טוב... קונסטנטין - וואו,הוא נשמע נראה לי הכי טוב שאיי פעם שמעתי אותו,הקול שלו פשוט זרם כמו שצריך באוזניים שלו,כמו חמאה בפה
אבל מה לעזאזל עשו לו בעיניים?! זה שנות השבעים לא ליל כל הקדושים! קארי - שיר משעמם,נראה כאילו היא אפילו לא עמדה בקצב שלו ואחרה באיזו חצי שנייה מהמוזיקה.גם העובדה שהיא הודתה שהיא לא מבינה את הליריקס די העציב אותי,אבל היא הצליחה להראות קצת אישיות אח"כ.ההופעה עצמה היתה גרועה והתו הארוך ממש לא היה הכי ארוך בתכנית (נראה לי לשופטים יש אובדן זיכרון לטווח ארוך). סקוט - מה לעזאזל השופטים שומעים שם? הוא נשמע כאילו הוא בכלל לא זז מתו יחיד.זה נשמע כאילו כל השיר היה כמו רעש לבן כזה שיוצא מהפה שלו,לא יודע אם זה הוא או הטלויזיה שלי @_@.בכל מקרה,לא אהבתי,אבל הוא לא יעוף בכל זאת. אנתוני - נשמע טוב,נראה בסדר.שיר נחמד.מסוג ההופעות שאתה עובר לידם בלי לשים לב,לא שונא לא אוהב.פשוט...איייט. :} ונזל - עוד הופעה מההופעות התזוזתיות שלה,כולן נראות אותו דבר ובכולם מכנה משותף - לא שומעים אותה כמעט.שומעים יותר את הזמרי רקע והמוזיקה מאשר אותה ולפעמים היא עולה כזה גבוה בתוים שכבר לא שומעים אותה ובשבילי זה נראה כמו סתם הרבה מהומה על לא מאומה. :] אנוואר - שיר טוב,אבל הוא משעמם,והוא מפחד להגיע לתוים אחרים פתאום? כל הסדר של השיר לא עבד לדעתי,האמריקאים לא סולחים למישהו שנותן לזמרי רקע לשיר בשבילו.הוא עף השבוע - מאה אחוז!! בו - אני לא לוקח את זה כסימן טוב כשאמא שלי רואה פעם ראשונה איידול והיא מעבירה באמצע ההופעה שלו.לא אהבתי את ההופעה,אבל הוא בטוח כי שמו אותו בסוף,ואף אחד שבסוף לא עף.העניין עם בו שדווקא רוב ההופעות שאני חושב שאני שונא אצלו,אני צריך לשמוע רק עוד פעם אחת,בסטריאו נחמד ולא במונו של הטלויזיה הגרועה שלי ופתאום השיר נשמע טוב.לא ממש אכפת לי,העיקר שהוא ימשיך לשיר. זה הכל? אז מי עף? אנוואר? הבוטום יהיו הוא וסקוט...ואולי קארי או קונסטנטין לשוקר! (או שניהם במקום סקוט).

DaRk LoLi

New member
אני מסכימה איתך בקשר

לוונזל.. היא יותר מתמקדת במה שמסביב לשירה.. אני לא מבינה איך היא הגיעה לשלב הזה, טוב שהיא שרה נחמדה וזהו.. ואני לא מאמינה (מאוד מקווה שאני לא טועה) שקארי וקונסי יהיה בבוטום בגלל שלשניהם יש מלא מעריצים שלא יתנו להם להגיע לזה..

נועה167

New member
בקשר לוונזל

אני לא מסכימה איתך, נכון שהיום זה היה קצת ככה אבל לדוג' כשהיא שרה i have nothinh היא עשתה את זה מעולה..

•BluEyeS•

New member
התכנית היום...

לא הייתה משו לדעתי... די משעמם אפילו בו היה מעולההה, אהבתי :) וונזל הייתה אחלה וגם קרי הייתה טובה... מזה השיער הזה? חחחח קונסי היה טוב אבל לא כמו שבוע שעבר אנתוני וסקוט משעממים... זאת רק אני או כל שיר שאנתוני שר נשמע אותו דבר? כאילו זה משו עם הליווי.. ממ לא דעת =\ אנוואר כבר לא מרגש לדעתי סקוט ילך הבייתה מחר.

ענת309

New member
../images/Emo150.gifהמשך לגבי התוכנית

אני לא יודעת מה עובר עליכם חברה אתם משוחדים מדי!! קארי נראתה היום כמו דודה עם תוספת השיער שעשו לה והשמלה הזו משנות השלושים {דובר על שנות השבעים לא} סקוט טוב כבר אמרתי מקודם לפי דעתי בשבוע שעבר הוא כבר היה צריך לעוף ולא נדיה, אני לא אוהבת לדבר על שמנים ואני לא חושבת שזה חינוכי אבל בטוח שהרבה אמריקנים מזדהים איתו אחרת אני לא מבינה מה הוא עוד עושה בתחרות. אם אתם בעניין של הרוק אנד רול אז בו עושה לכם את זה , לי הוא לא עושה כלום , אני עדיין חושבת שקונסי יקח את אמריקן איידול , אבל וונזל לא מפגרת אחריו והיא תהיה בטרי בוטום.

אחת מהן שרה את השיר

ששנה שעברה זאתי שבאה מהוואי שרה שנה שעברה (בדרך גרועה דרך אגב כי זה היה הפרק שלפיהו החליטו שהיא סולקה)....שכחתי מי שרה היום...משהו עם ever lasting love.... אני אבדוק שוב...יכול להיות הבלונדה?

14מתן

New member
אמרתי כבר....

סקוט שר את זה לדעתי ג'זמין שרה את זה יותר טוב והיא לא עפה אחרי שהיא שרה את זה

michalushina

New member
אז ככה: ראיתי אתמול ואכן ../images/Emo58.gif

קונסטנטין אהובי משכבר נתן הופעה מחורבנת להפליא ואילו בו בייס הרוקר האנדרדוג נתן הופעה מהממת שהוציאה קריאות התפעלות אף מסיימון. אני רק חייבת לציין בנוגע לעונה הזו, בניגוד לקודמת שאני באמת מחבבת את כולם וכל שבוע כואב לי הלב מחדש, זה לא כמו בעונה הקודמת כששאלתי את עצמי "מה הוא/היא עושה שם" והשאלה הזו נגעה ל (ואני לא זוכרת שמות כלל) הג'ינג'י המאובן, ההאוויאית שעפה באמצע (לא ג'סמין חלילה, נו, השניה) ולבחורינה הזו עם הטעם המזעזע בבגדים שהיה לה קול יפה אבל פה מלוכלך ומבט של עגל בעיניים. ועוד ציון: האם זו חובה שאנוואר יזכה? נשבר לי מדיוות שחורות, רובן ופנטז'יה הספיקו לי, אני אקבל את קרי בתור האיידול אבל כמובן אשמח יותר לקונסטנטין ובעיקר לבו (למרות שזה שהוא לא מיין סטרים הופך אותו לכוונת ההעפה אחרי סקוט ואנתוני כמובן).

שניש

New member
גאד,תוכנית ענקית../images/Emo23.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

ממש נהניתי (בניגוד לחמישה שבועות האחרונים,בערך
) כולם עשו כיף,לא עוד בלדות משמימות,והריקודים ברקע כשהמועמדים דיברו על עצמם
אוך,שעשוע אחד גדול ^^ לפי דעתי הכי טוב הערב היה בו. ולא,אני לא אומרת את זה כי אני מעריצתו המושבעת ומוכנה לעשות לו הרבה ילדים,אלא באמת כי הוא היה טוב
. הוא היחיד שלקח דיסקו ואיכשהו הפך אותו לרוק. וואחד משימה קשה
חוץ מזה שהוא נוטף קוליות. *מזילה ריר* קארי הייתה כל כך מצחיקה..עם העוגה.."לא יודעת על מה זה מדבר..זה שיר יפה,למרות המילים".
מי שכתב את המילים מתהפך בקברו. (הוא חי? לא יודעת,לא היה לי ביטוי יותר טוב
) בקיצר,בוגי ווגי כל הלילה ^^

Juliann

New member
טוב אחרי צפיה בכל ההופעות...

אני חושבת שבו היה מצויין אבל הוא לא עשה דיסקו וכאן החרא שבדבר. לקחת שיר משנות ה70 ולעשות אותו רוק... מה זה אומר לי? שהוא מסוגל לשיר רק רוק וזה קצת מעצבן כי אם הוא הופך הכל לרוק מה הטעם בערבי נושא? הטעם הוא שזה יאתגר זמרים לז'אנרים שונים. קונסי אומנם נתן הופעה צוננת יחסית [אבל נראה כמו מיליון דולר
] אבל אני נותנת לו "פרופס" על כך שהוא לקח את הנושא ברצינות, עם המראה, ההופעה, השיר, הכל בו צרח שנות ה70. וונזל- היא כזאת מאמי אבל שמעו את הזמרות רקע יותר מאשר אותה קארי- קול מדהים, הופעה משעממממממממת אנואר- חמוד אבל הקפיצות היו מוגזמות סקוט- איך הוא העז לחולל שיר שקליי שר?
רק על החוצפה מגיע לו לקבל מגף בתחת. אנתוני- ממש טוב, פופ מעורבב עם דיסקו ונראה שהוא נהנה מעצמו סוף סוף ולא נראה מפוחד על הבמה [אבל מה זאת החולצה הבלעע הזאת?!] ערב נחמד לא משהו מיוחד אבל.

שניש

New member
יש לך נקודה,אך עדיין..../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

בו הוא האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא נוטה לחוסר גיוון. הרי עם כל הסגנונות השונים שנזרקו לפניו מהגעתו לתחרות,אפשר לומר שהוא מגוון אפילו מגוון עד מאוד. הקול שלו מטבעו הוא רוקיסטי,יש בו מין חיספוס. כך שכל שיר שהוא ישיר יהפוך לרוק במידה זו או אחרת. וגם אם את כל השירים הוא הפך לרוק,דבר שאני לא מוצאת בו שום דבר רע
,תמיד הוא מוסיף איזה טוויסט או טאץ' אישי שהופך את זה למשהו נורא פרטי ושלו ולא לחיקוי נורא נוסף של קורט קוביין או מטאליקה. בקיצור,בו מושלם |-B

נועה167

New member
דעתי :)

בכללי אני באמת חושבת שכולם היו טובים היום! לכל אחד יש את ההופעות היותר טובות או פחות אבל בכלליות כולם היו טובים ובאמת אין לי מושג מי יעוף אני רק יכולה לנחש.. ניחוש שלי בוטם 3- סקוט וונזל אנואר.. (לדעתי אנואר או סקוט עפים)

אני בשוק מעצמי!!!

פעם ראשונה שאני חושבת שבו היה טוב ואני לא אוהבת רוקריסטים אבל זאת הייתה הופעה מעולה שלו!!!!!!! וונזל-הייתה מהממת כרגיל שרה מעולה. סקוט-גם יפה אהבתי. קונסטנטין-אני לא אהבתי שיר אחד שהוא שר עד עכשיו ולא נראה לי שאני אהב בקצב הזה לא היה טוב בכלל. אנואר-הפתיע לטובה הוא כזה חמוד והוא שר מדהים היום בחירה מצוינת של שיר. קארי-נחמד אבל לא משגע. אנתוני-לא אוהבת את הקול שלו=\

למעלה