שידור המרכזי - הדחה הערב - יום ג'

איילת מאוד הרשימה אותי היום במשדר,אני מתחיל

לפתח חיבה לבחורה הזו. היא לא טלית שכולה תכלת,אבל אין ספק שמגיע לה המיליון הרבה יותר מהרבה בנות שם. וכן היא איששה בדיוק מה שחשבתי על הכניסה שלה לתכנית בזמן שאמא שלה חולה במחלה קשה וארורה.האמא והסב לחצו עליה להכנס.וזו התשובה לכל רעי הלב והציניקנים שבחשו בנושא כאוב זה שהוא הינו פרטי לחלוטין. לגבי שינוי ההדחה,מבורך,אבל לא היו צריכים לקחת את ההחלטה הסופית מהצנון,במיוחד לא שסביר להניח שדניאל תהיה שם. לגבי אורטל-שמתם לב שהיא התחילה לעבוד? כבר זרקה לדניאל בשושו את יודעת שאנחנו נהיה מעומדות חיכתה שכל הבנות ילכו משם. היא גם תתחיל כמו כמה בנות שם ללקק טוב טוב לשאר הבנות. האבסורד הוא שאורטל לא תודח גם אם היא תהיה מועמדת,מכיוון שיחסית היא חזקה בחוץ.אם הבחירה היתה נטו של איתן יש מצב שהוא היה מדיח אותה.

sivan1237

New member
יש לה אחלה ציצים,פנים גם וקארה סוףף

רגע בגלל זה היא כבר חודש עם הציצי בחוץ?

האמת שלא שמתי לב שאיילת עם הציצי בחוץ,הייתי

יותר עסוק בסידור השיער הOCD של אורטל,בדניאל חולצת את שדי הסיליקון שלה לכל עבר,אורטל מאנפפת בשפתי הסליקון שלה גם,ענבר מפליאה בכפות הרגליים המטונפות שלה,וליהי מתעסקת שעות מול המראה בניקוי שיניים. את יודעת יש מצב שהחמצתי את הפרטים הקטנים.

"..וליהי מתעסקת שעות מול המראה בניקוי שיניים.

" גדול!
גם אני שמתי לב להשקעה שלה בניקוי השיניים. שיניים כאלה דורשות הרבה השקעה וטיפוח
אגב, גם קרן משקיעה הרבה בשיניים שלה. מנקה ביסודיות עם האצבע כל כמה שניות תוך כדי אכילה...

dindan84

New member
קרעת אותי מצחוק אלי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קשקשה9

New member
המונולוג של איילת בשרותים היה הדבר הכי

מרגש ואמיתי שראיתי מתחילת התוכנית

sivan1237

New member
../images/Emo45.gifהיא בחורה מרגשת אין ספק

קצת אגואיסטית אבל רואים שלא מרוע

מסכים בהחלט.בהחלט ריגש וראו שזה בא מהלב.

זה שזה נאמר בשרותים במקום שבו איילת חשבה שהיא לא מצולמת באותו רגע,מאשש את זה יותר.

sivan513

New member
ממש. אני עדיין לא מבינה איך ענבר המעפנה הזאת

חזקה בהצבעות יותר מאיילת

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif בלי ספק זה היה הרגע הכי חזק בעונה הזאת

כל כך מגיע לה להיות קצת מאושרת. עד לפני שבוע הייתה לה המון שמחת חיים למרות כל העצב בחיים שלה. איתן התייחס אליה באופן מחפיר מאז שהיא בחרה בקרן במקום בדניאל. גם ענבר איכזבה בגדול בתור חברה. אני מאוד מקווה שאיילת תחזור לעצמה, היא הייתה על הפנים ביומיים האחרונים.

../images/Emo45.gifאני סימנתי את איילת מהתחלה...

כמו שסימנתי את אתי לרעה מההתחלה... איילת מקסימה,יש לה הומור נפלא,היא חברה טובה והיא שרה נפלא בעייני....ברור שיש לה גם פאקים פה ושם- בכל זאת היא בנאדם,אבל מזיקה היא לא! והנאום בשרותים אכן היה מרגש והגיע ממצוקה אמיתית... ואפילו שם היא דאגה להוסיף הומור- "יש לי אחלה קארה"
(או קארה נפלא? לא זוכרת את הניסוח המדוייק)

ועכשיו היא רוקדת עם קרן

אחרי שמקודם לימדה את ליהי וקרן את ה"ריקוד שלה"....יש לה גם רגעי שמחת חיים מקסימים...היא פשוט מותק!

../images/Emo193.gif עכשיו היא משחקת עם יוני ברופאה וחולה

היא גם תיאטרלית! ישר ללהק לטלנובלה ארגנטינאית.... אין עליה!

madteacher

New member
שאלה חשובה: האם אמרו במשדר הערב

שדיירי הוילה צריכים להעמיד להדחה??? אני הבנתי שהם צריכים לבחור מי לדעתם, הכי מתאימה לאיתן, כמונו הצופים. לא הגיוני שהם יעמידו להדחה, זה דומה מידי ל״אח הגדול״... לדעתי, כל אחד יצטרך לתת 2 שמות של בנות שהוא חושב שהן הכי מתאימות לאיתן, כי בסופו של דבר זהו הרעיון הכללי של המשחק. (על אף שיצביעו בסוף לפי חברויות, כמו שהקהל מצביע למי שהוא אוהב).

רינתי77

Active member
אז זהו, שזה בדיוק כמו באח הגדול

הם צריכים להעמיד בנות להדחה ואז הקהל יבחר מי תצא. מה שלא אמרו זה מביו כמה בחורות הקהל יבחר, כלומר אם מבין 2 מועמדות, או 3 או 4.

נעמה8080

New member
ההפקה יותר מידי עושה לקרן עבודה קלה

והולכת נגד דניאל. ברגע שההפקה פונה לוילה שיבחרו אז זה לטובת קרן כי אף אחד לא יבחר בה, אלא בדניאל! הם יכולים לדבר על זה? על ההדחות?

למעלה