שידור המרכזי - הדחה הערב - יום ג'

didush100

New member
איזה שטויות

עד היום הציגו את דניאל כמלאך הסובל אז מה אם נתנו היום במה לקרן? מגיע לה גם ככה עשו לה עוול גדול עד עכשיו

noaxxx

New member
היי דידוש. לא עשו לקרן שום עוול גדול עד עכשיו

הם הראו את קרן כמו שהיא, אם לא אהבת את מה שראית אולי תבדקי שוב את מי אוהבת. אפשר לומר שהם אפילו השתדלו לא להוציא אותה ממש רעה ומניפולטיבית כמו שהיא באמת עד הסוף. בכל זאת, הם צריכים לשמור עליה, היא היחידה שמתאימה להם ל'עלילה' חוץ מדניאל.

didush100

New member
מעניין

למה לא הראו את הרכילות של דניאל ואורטל ורק הציגו אותן באור חיובי והומוריסטי?

בטח גילו, שזה לא רווחי. לא?

הרי, כל הסיפור בתוכניות האלה, זה הכסף. בכלל, בעולם. העם דורש צדק חברתי.

didush100

New member
הם לא יוכלו להמשיך ככה

כי זה לוקח לאיתן את כל הכח ואחרי הכל הוא צריך לבחור את האחת במילא כולן עומדות להדחה כל שבוע כך שהם מקבלים את מירב הסמסים בכל מקרה

אולי הם רוצים שבנות חזקות יעמדו

אבל מה שבטוח יהיו יותר מ 2 מעומדות. גם הם לא ברורים ולא סגורים על עצמם. לא אמרו כמה מעומדות יהיו. לא אמרו לכמה בנות הן יכולות להצביע.

madteacher

New member
כנראה, ארבע בנות

אבל אני עדיין חושבת שיבקשו מהם לבחור 2 להשאיר, ולא להדיח.

24שעות1

New member
אתי אתי - מסבנת את קרן וגורמת לה להתנתק

מענבר ואיילת . רק אני החברה שלך פה . את אחותי הקטנה רק את החברה שלי פה, תזהרי מכולם. אני ב- 6 בבוקר אניע את האוטו ואבוא לעזור לך אם תצטרכי. היא רק שכחה שאין לה רשיון ואין לה אוטו

survivorUS

New member
איך זה הגיוני בתוכנית שבו הרווק זה שבוחר

את האחת יעבירו את ההצבעה לקהל ? ואם הקהל ידיח את דניאל (למרות שאין סיכוי) ? מה נראה להם? זה הרווק בוחר את מי הוא רוצה או לא . ההפקה הזאת כלכך נואשת , אין דברים כאלה!

24שעות1

New member
והנה בן במסע שיכנוע לליהי למי להצביע

כי זה חשוב לאיתן מי לא תהייה מועמדת להדחה

goodpink

New member
בן מגעיל אחד איך הוא מוכר את הבנות הטובות ולי

וליהיא שחקנית חבל על הזמן. בן איזה מגעיל איך הם מוכרים את הבנות הטובות ענת איילת וענבר בסכנה. ענת חייבת להשפיע על ענבר היא חייבת לחשוב טוב על המצב היא תגיע למסכנה הנכונה הן חייבות להצביע אתי וליהא חייבות.

רגע רק רגע

Active member
ממש "הישרדות- הדור הבא" ../images/Emo4.gif

עשו ערב רב מהתכנית הזאת... בשקשוקה יש פחות מרכיבים

למעלה