אבל הן חברות טובות לא ??
G goodpink New member 10/8/11 #105 ליז נראית ממש טוב הערב. חוץ מקצת המבט. אבל נראית טוב מאוד. רק היה קצת מפחיד שעמדה מחוץ לאמבטיה עם איילת כאשר היא לא סובלת את איילת
ליז נראית ממש טוב הערב. חוץ מקצת המבט. אבל נראית טוב מאוד. רק היה קצת מפחיד שעמדה מחוץ לאמבטיה עם איילת כאשר היא לא סובלת את איילת
D dindan84 New member 10/8/11 #113 הדחה צפוייה חסכתי לי סמסים.הפייבוריטית הלכה ליז היחידה שאהבתי הולכת.סימסתי פעם אחת בהדחה האחרונה וסיימתי בהצלחה לליז המתוקה.בחורה ליגה
הדחה צפוייה חסכתי לי סמסים.הפייבוריטית הלכה ליז היחידה שאהבתי הולכת.סימסתי פעם אחת בהדחה האחרונה וסיימתי בהצלחה לליז המתוקה.בחורה ליגה
D Dmorrigan New member 10/8/11 #137 אני חושבת שהוא היה משאיר אותה אם זה היה תלוי רק בו... אבל הוא מתחשב ב"חברים" שלו כי "bros before hoes" והוא לא רוצה לספוג אש מהבנות בבית, מה שהיה קורה עם כל בחירה אחרת. ליז היא הבחירה הנוחה, לאף אחד בבית לא ממש אכפת שהיא הודחה.
אני חושבת שהוא היה משאיר אותה אם זה היה תלוי רק בו... אבל הוא מתחשב ב"חברים" שלו כי "bros before hoes" והוא לא רוצה לספוג אש מהבנות בבית, מה שהיה קורה עם כל בחירה אחרת. ליז היא הבחירה הנוחה, לאף אחד בבית לא ממש אכפת שהיא הודחה.
ה הפקת האח הגדול New member 10/8/11 #118 אני מאמין לאתי שהיא המציאה את הסיפור על החתול כמו שאני מאמין ששאר הסיפורים שלה מומצאים.
ר רגע רק רגע Active member 10/8/11 #126 אורטל ודניאל בטוח מועמדות ../images/Emo4.gif ולמה לא אמרו כמה בנות יהיו בהדחה הזאת? <שומרים על הזכות לקומבינה>
אורטל ודניאל בטוח מועמדות ../images/Emo4.gif ולמה לא אמרו כמה בנות יהיו בהדחה הזאת? <שומרים על הזכות לקומבינה>