יובל ווודקה(?)
B B a m b o o k New member 24/1/07 #53 ../images/Emo6.gif אני כן מבדילה... פשוט הייתה לו גם כוס אחרת עו וודקה...
D daylighter New member 21/1/07 #21 חחח תמיד הוא עושה את מרלין מונרו בסוף שיר חזק ביותר XD אחלה תמונות
A AvtipuS New member 21/1/07 #23 תודה על התמונות צלילע הופעה אינטימית. מגניב. אני הייתי בהופעה "אינטימית" [איזור ה 200 אנשים] של היהודים והיה פי 1000 מהופעה אינטימית של שייגעצ.
תודה על התמונות צלילע הופעה אינטימית. מגניב. אני הייתי בהופעה "אינטימית" [איזור ה 200 אנשים] של היהודים והיה פי 1000 מהופעה אינטימית של שייגעצ.
B B a m b o o k New member 21/1/07 #36 בקשה../images/Emo23.gif ורז. אני לאדעת איך יש לך כוח כל הזמן להעלות את כל התמונות. באמת שלא. זה מתיש
A AvtipuS New member 21/1/07 #37 חח אין לי יש לי 114 תמונות להעלות לפורום היהודים, אני אעשה את זה מחר
B B a m b o o k New member 21/1/07 #28 יובל מקבל את מיץ התפוחים שלו... אין לי מושג למה... הוא ושיקו נורא רצו... אבל לא עשו עם זה כלום...
ו ו ו י ז י ת New member 22/1/07 #46 הוא לא באמת רצה מיץ תפוחים >_> זה "שם קוד - מיץ תפוחים" וויסקי. שיקו הסביר לי *מהנהנת*
B B a m b o o k New member 21/1/07 #31 והנה יובל נותן את מיץ התפוחים שלו לאחת הבנות... שגנבה את זה לאחת אחרת ואז יובל הסביר לה שזה כמו בטבע... הנמרים רצים מהר מהר אבל בסוף גם אותם טורפים. החכמתי.
והנה יובל נותן את מיץ התפוחים שלו לאחת הבנות... שגנבה את זה לאחת אחרת ואז יובל הסביר לה שזה כמו בטבע... הנמרים רצים מהר מהר אבל בסוף גם אותם טורפים. החכמתי.