שייגעצ בבארקה

KingJohnny

New member
אוחאוחאוח

איזה מבאס יבאבא =// הופעות אינטימיות זה הכי טוב שיש. לעזאזאל עם הידידים שלי גם כן. **ואיך זה שעם יובל לא הצטלמת? אני הייתי דוחפת עצמותיי לכל כיוון שבו הוא נמצא בשביל להצטלם איתו, למרות ששמעתי שהוא לא ממש אוהב.

B a m b o o k

New member
חחחחחח כי כל היו בחוץ ורק יובל היה

מאחורה... חחח וזה בדיוק מה ששתי בנות אמרו לי אחרי שיצאתי... "יווו ילדה יובלי יצא!!! איזה מסכנה! דווקא עכשיו הלכת... חשבנו שתרצי להצטלם איתו" אותי זה ממש ממש הצחיקXD וגם עם אבי לא הצטלמתי כי הוא לא אוהב להצטלם

אני הצטלמתי איתו, זה היה משעשע

אף אחת לא דיעה לצלם כי המסך לא היה מופעל והיה צריך לצלם דרך העינית. אז פשוט יובל חיבק אותנו איזה שעה ובסוף שנייה לפני שהצטלמנו הוא אמר שהוא עוד שניה נרדם D: אני אוהבת את הבן אדם הזה.

היה ממש ממש ממש טוב

קיבלתי כרטיסים מגל"צ ואני וחברה שלי נכנסנו. היה כאמור מפוצץ P: 30 איש כולל אנשי צוות. בהתחלה הייתי צריכה נואשות מראה ותיכננתי להיכנס לשירותים עד שראיתי ששיקו נכנס לשם. במצב הנורמלי אנשים היו הולכים לשם גם אם בכלל לא היו צריכים. אני שוחה נגד הזרם >_> משו. עד שנשברתי והלכתי לשם והוא חסם את המעבר. "אפשר לעבור?" "בטח אני המנקה של השירותים. חמש שקל על כל מעבר" אז עשיתי תנועות של מוציאה כסף. ואז אחת הבנות שדיברה אותו שאלה אותי אם אני רצינית ואני באמת לא יודעת מי זה XD אז אמרתי "לא. אני שאיה" והושטתי יד והוא לחץ אותה ואמר שקוראים לו דוד. אח"כ הסכמנו שלא מתאים לו דוד ושישאר עם שיקו. אבל סקופ - קוראים לו דוד
ההופעה הייתה ממש מגניבה למרות שהיו שם ממש מעט אנשים ואני וחברה שלי נראנו כמו זוג לסביות
וכשניסינו להצתלם עם אבי הוא אמר לנו לא באלגנטיות בטענה שהוא לא פוטוגני. איזה סיסי >_>. בסוף הכרחנו אותו להצטלם איתנו. והוא יצא מבואס. סוף סיפור. יובל נראה מסומם יותר ממה שהוא נראה במישהו לרוץ איתו P: שיקו מלך
ואסף גם. [אני משומה שמעתי לחלוטין הפוך מכל הקהל "דמיינו שיש לנו פונפונים ורודים בתחת" אבל עזבו. אני חרשת גם ככה.]

AvtipuS

New member
אממ

"עד שראיתי ששיקו נכנס לשם. במצב הנורמלי אנשים היו הולכים לשם גם אם בכלל לא היו צריכים. אני שוחה נגד הזרם >_> משו." מצב נורמלי של מי?

טולייצ

New member
זו אני

"ואז אחת הבנות שדיברה איתו שאלה אותי אם אני רצינית.."
הנה תמונה למקרה שאת לא זוכרת (הבלונדה)

שיו ._. את כל כך לא דומה

לאיך שזכרתי אותך. אבל זה בסדר, אני במיילא סנילית >_> אז, איך הייתה ההופעה?

טולייצ

New member
איך זכרת אותי?

לטובה/לרעה?
אחרי שיצאנו מהשירותים כמה בנות קפצו לשולחן שלי עם שאלות כמו "על מה דיברת איתו? איך? למה?" ואז קיללו אותי
היה הכי טוב שיכול להיות :) יש תמונה שלך?!

להכי מגניב שיש P:

קיללו אותך?
חשוד בטירוף... חברה שלי צילמה >_> היא צריכה להביא לי אותן. [אבל זה לא שאני אעלה אותן כי אני יותר לא פוטוגנית מאבי D:]

טולייצ

New member
מותק ../images/Emo25.gif

הצעתי לך לבוא לשבת איתנו אבל לא רצית ולא לחצתי גם לי הייתה תקופה שאהבתי ללכת לבד נהנים הכי הרבה (מנסיון!!) כי מרגישים הכי חופשי לעשות מה שעולה בראש :) באמת היה כיף לגמריי!! ואחלה תמונות צליל! אני הבאתי מצלמה ושכחתי לצלם כשיצאנו כבר מהבארקה אמרתי לעצמי "אופס,שכחתי לצלם.." לא נורא פעם הבאה (אם תהיה כזו
)

למעלה