היה ממש ממש ממש טוב
קיבלתי כרטיסים מגל"צ ואני וחברה שלי נכנסנו. היה כאמור מפוצץ P: 30 איש כולל אנשי צוות. בהתחלה הייתי צריכה נואשות מראה ותיכננתי להיכנס לשירותים עד שראיתי ששיקו נכנס לשם. במצב הנורמלי אנשים היו הולכים לשם גם אם בכלל לא היו צריכים. אני שוחה נגד הזרם >_> משו. עד שנשברתי והלכתי לשם והוא חסם את המעבר. "אפשר לעבור?" "בטח אני המנקה של השירותים. חמש שקל על כל מעבר" אז עשיתי תנועות של מוציאה כסף. ואז אחת הבנות שדיברה אותו שאלה אותי אם אני רצינית ואני באמת לא יודעת מי זה XD אז אמרתי "לא. אני שאיה" והושטתי יד והוא לחץ אותה ואמר שקוראים לו דוד. אח"כ הסכמנו שלא מתאים לו דוד ושישאר עם שיקו. אבל סקופ - קוראים לו דוד
ההופעה הייתה ממש מגניבה למרות שהיו שם ממש מעט אנשים ואני וחברה שלי נראנו כמו זוג לסביות
וכשניסינו להצתלם עם אבי הוא אמר לנו לא באלגנטיות בטענה שהוא לא פוטוגני. איזה סיסי >_>. בסוף
הכרחנו אותו להצטלם איתנו. והוא יצא מבואס. סוף סיפור. יובל נראה מסומם יותר ממה שהוא נראה במישהו לרוץ איתו P: שיקו מלך
ואסף גם. [אני משומה שמעתי לחלוטין הפוך מכל הקהל "דמיינו שיש לנו פונפונים ורודים בתחת" אבל עזבו. אני חרשת גם ככה.]