שירי השבוע

deadXend

New member
../images/Emo12.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם?cemetary drive שיר השבוע לא של MCR- system of a down-lost in hollywood אלבום השבוע?him-dark light ציטוט השבוע?בואי תני נשיקה -_- תמונת השבוע

crazy cottage

New member
אני ../images/Emo163.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם
helena שיר השבוע לא של MCR
אור הירח-אביב גפן אלבום השבוע
Good Charlotte-The Chronicles Of Life And Death ציטוט השבוע
"בזמן המלחמה הם סבלו ממחזור"

no name141

New member
עונה.....

מה שיר השבוע של MCR שלכם?הלנה.. שיר השבוע לא של MCR?סמייל לייק דה ספיריט של נירוונה.. אלבום השבוע?דארק לייט של הים.. ציטוט השבוע?קה קה קה קדימה אה אה אה אחורה אה אה אה אצידה וככה זה הולך חחח זה איזה שיר דפוק שלימדו אותנו בגיחה שהייתה לי השבוע חח תמונת השבוע?---->

GUILTY

New member
אני

מה שיר השבוע של MCR שלכם? HELENA
שיר השבוע לא של MCR? Missed Me - The Dresden Dolls
אלבום השבוע? אין
ציטוט השבוע? אין
תמונת השבוע? מההופעה שפראנק שובר את הגיטרה.

MCRules

New member
עונעעע

מה שיר השבוע של MCR שלכם? thank you 4 the venom שיר השבוע לא של MCR :חח blackbird של beatels אלבום השבוע :--- ציטוט השבוע :סעימא של כולם תמונת השבוע :התמונה שלי במסן..אין לי כוח לשים

EnchantedS

New member
בלאקברד?? אני יודעת לנגן את זה!

וואו, אפחד לא מכיר ת'שיר הזה חח

אני

מה שיר השבוע של MCR שלכם? The ghost of you, To the end שבוע שני
שיר השבוע לא של MCR? Kelly Clarkson - Behind these hazel eyes Alter Bridge - Broken Wings Alter Bridge - In Loving Memory Alter Bridge - The end is here אלבום השבוע? Alter Bridge - One Day Remains ציטוט השבוע - PuRgAtOrY
תמונת השבוע -

MyMystery

New member
אוקע . אוקע. אוקע.

מה שיר השבוע של MCR שלכם? prison lol שיר השבוע לא של MCR? paperdoll-KITTIE אלבום השבוע של KITTIE כנראה.. ציטוט השבוע weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee תמונת השבוע: משהו שציירתי חעחע( ספרתי, לקח לי חמש שניות..זה היה לפני כמה חודשים:p)

שלי

מה שהם עשו לכלבים זה ממש נורא :( מה שיר השבוע של MCR שלכם?גוסט אוף יו שיר השבוע לא של MCR? Luxurious-גוון סטפני הלב שלי נשבר-דיימנדז אלבום השבוע?אלבום הסולו הראשון של קלי רולנד תמונת השבוע

:]../images/Emo163.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם
Hang 'Em High
שיר השבוע לא של MCR
Rape Me-Nirvana
אלבום השבוע
In Utero-NIrvana
ציטוט השבוע
"כשפומבה היה צעיר, חזיר יבלות שעעעעיייייייייייייר" כי כיף לשיר את זה בהפסקות
תמונת השבוע
וויייייייייייייי=]

L 0 L

New member
שלי:)

מה שיר השבוע של MCR שלכם: I'm Not Okey שיר השבוע לא של MCR: אמממ Beetlebum של Blur אלבום השבוע---- ציטוט השבוע:--- תמונת השבוע>>>

®NuLy®

New member
ME../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR שלכם:|סגדש| The Ghost Of You שיר השבוע לא של MCR: Franz Ferdinand - Take Me Out אלבום השבוע: הפסקול של פוקהונטס
(אני גרופית של דיסני) ציטוט השבוע: "איפה?!" "פה" "איפה?!" "פה" "איפה?!" "פה"
תמונת השבוע:

למעלה