שירי השבוע

Diablo Girl

New member
../images/Emo68.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם ----> Cemetery Drive שיר השבוע לא של MCR --------> כל השירים של Good Charlotte אלבום השבוע ---------> כל האלבומים של ג"ש ציטוט השבוע ------> אין תמונת השבוע -----> משו שציירתי על הקיררר :)) <בסניף שלייי>

keisamit

New member
כמה זמן לא הייתי פה...../images/Emo187.gif

שיר השבוע של MCR
נאמפ. ממ. Headfirst For Halos שיר השבוע לא של MCR
Dance, Dance- Fall Out Boy אלבום השבוע
לוחמי הנשיפה- בכבוד שלך [או foo fighters- in your honor] ציטוט השבוע
"מפגש ישראבלוג זה ריכוז של 200 אנשים שרוצים להיראות מיוחדים, אז הם מתלבשים אותו הדבר."/ מציטוטי ישרא. קליפ השבוע שקרן שכחה לציין
האמ. קרע את כנפי הפרפר? תמונת השבוע
נו, אני יודעת שהעריכה שעשיתי לזה עלובה, ושרואים את ההדבקה, אבל תודו שזה סקסי!

keisamit

New member
בעצם...../images/Emo26.gif../images/Emo187.gif

ציטוט השבוע שלי הוא: "אני לא מבינה את כל הבנות פה, סוגדות לג'סי מקרטני הזה! הוא סתם עוד מוצר פופ דלוח של התעשייה."
חברה שלי שיר במשפט שקע אותי. יש לה יציאות, רציני.

אני :)

מה שיר השבוע של MCR שלכם?Headfirst for Halos שיר השבוע לא של MCR? simple plan-untitled אלבום השבוע? Three Cheers for Sweet Revenge ציטוט השבוע? "קח אמרו לי להביא לך ושמו דגש מיוחד על זה שלא תראה לאפחד " תמונת השבוע? גררר

שלי.. ../images/Emo98.gif

מממ:שיר השבוע של MCR-To The Endשיר השבוע לא של MCR-סינרגיה-לחבק אותךאלבום השבוע-(אין)ציטוט השבוע- "תשתקי תיהיה יפה ותסבלי" (חחחחחחח)
תמונת השבוע-

kati666

New member
אניאניאניאנאיאניאניאניאנאינא../images/Emo152.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם: Bury Me In Black (שוב) שיר השבוע לא של MCR: Kelly Rowland - Stole simple plan-crazy אלבום השבוע:נעח,לודעת.מיותר. ציטוט השבוע:אין לי כוח לחשוב על אחד כזה
. תמונת השבוע>>(נחשו מי הכינה......) סופשבוע נעים :]

למעלה