שירשור אירוח ל- בוריס שניידרובסקי

idanoosh17

New member
../images/Emo45.gif

הפורומים של קשת נוראיים! אין על תפוז..... תפוזהטוב!

יNOT

New member
מעניין אם זה בגלל

הטון שהוא השתמש לגבי ההפקה, העובדה שהוא אמר שכל מה שמנסים לעשות מערן זה בדיחה, ושמנסים להוציא אנשים רעים יותר ממה שהם במציאות. כנראה שהיה חוסר תיאום, הוא לא קיבל תסריט משוכתב ומצונזר ובגלל זה היה צריך לפנות את הבמה. חבל, באמת.

Rיקושט

New member
לא צריך להסחף לקונספירציות

אם אתה היית קשת לא היית מחתים את הטלנטים שלך לבלעדיות מוחלטת? זה מובן לגמרי.

יNOT

New member
יכול להיות

אבל בעצמך אמרת (לפחות נדמה לי כך...) שהם לא עושים את זה, לפחות לא מעבר לשידור המרכזי. אם טעיתי אני מתנצל, זה רק הרושם שאני מקבל.

Saladin

New member
אם לומר את האמת,

בוריס משעמם און-ליין כמו שהוא משעמם בטלויזיה

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif! עם יכולת כתיבה של ילד בן 8.

והוא אפילו לא ענה לי על השאלה בכלל.

דורון

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif בושה לקשת!

בחו"ל המודחים מדברים ואומרים מה שהם רוצים, באיזה תוכנית שהם רוצים. רק בארץ סותמים פיות. בושה!

דורון

New member
יש מצב, אם זה לא זה אז בטח בגלל שהוא רשם

שהוא לא עוקב בקביעות אחרי ערוץ 20. זכותו. בקשת כנראה לא אוהבים את זה.

קטרין1995

New member
עוד שאלות..

-למה לדעתך ערן הודח? בישביליל זאת היתה הפתעה הייתי בטוחה שזאת תהיה נעמה.. -העם זיהו אותך ברחוב אחריי שהודחתה

מה שמצחיק זה, איך שי מצליח לתחזק את החיילים

שלו גם מחוץ לוילה ולשמור נאמנות... רבאק, בוריס צפה בערן בדיוק כמונו מהבית וראה שאף אחד לא הכריח אותו להתנהג בצורה גועלית. אבל ככה זה, עושה לו טוב שיש מי שממשיך לדבר עליו ולהזכיר אותו בטלויזיה וגם זה בקושי פעם בשנה "אל תזכיר את שם בוריס לשווא", בקרוב זה יהפוך לערן... כאשר אתה בתוך החרא של שי גם אם ידחפו לך פלזמה 42 אינץ' תסרב לראות את האמת... ואגב, בוריס משעמם מוות כמו בתוכנית כך באירוח, בתור אחד שרוצה להכנס לעולם האקדמיה רצוי שיעבוד על יכולת הביטוי שלו...

למעלה