שירשור אירוח ל- בוריס שניידרובסקי

this ocean

New member
שאלה לגבי ערן

היי בוריס :) במהלך התוכנית אמרת שהכי התקרבת לערן. רציתי לשאול אותך אם לא מפריעה לך העובדה שהוא הומופוב, ובייחוד לאור זה שיש לך אח הומו (וערן הרי הציק לו די הרבה על הרקע הזה...).

מייליי

New member
בוריס היי ../images/Emo39.gif

אין לי שאלות כי לא הספקתי להכיר אותך מספיק באח הגדול אל תקח אישית . רק תמסור את אהבתי לאחיך המתוק והכשרוני ותהיה גאה שיש לך אח כזה
אם הייתי שם בוילה לא הייתי מפסיקה לפנק את ליאון .מגיע לו

קמבילי

New member
עומר, בלי לפגוע באף אחד, דעתי האישית בלבד

שזה ממש לא מעניין, בטח ובטח לא כשהדיון מסונטז ומצונזר. לפי ההיענות נראה שהרוב מסכים איתי. בלי קשר, אפשר כבר להוריד את הנעיצה, כולם ראו את השרשור והוא מפריע לדיונים הסוערים בפורום.

lightflake

New member
בוריס בוריס...

האם אתה תמשיך להיות חבר טוב של ערן מחוץ לוילה? (אגב הוציאו אותו משם בעיקר בגלל היחס הדוחה שלו לאחיך..)

בוריס ש

New member
ערן?!

אני וערן כן בקשר והדברים שהוא עשה לאחי זה עניין שלו ושל אחי.. הוא לא בן אדם מגעיל.... אז כן לפעמים הפריע לי...אבל שאח שלי יצא מהווילה תראו שהוא וערן גם יהיו בקשר

yoop yoop

New member
../images/Emo103.gif ליאון ועוד שאלות...

הי בוריס! איך אתה ואחיך מסתדרים? אתם כל כך שונים, האם יש ביניכם "דיבור" או שכל אחד בעולמו? חוץ מזה, אני בטוחה שחלק מהדיירים מצטערים שהעמידו אותך להדחה, בשלב כ"כ מוקדם, עוד לפני שהכירו את המגרעות והצביעות של המשתתפים האחרים. מה אתה אומר? ועם מי הכי הסתדרת שם? חוץ מזה, מה אתה חושב בדיעבד על ההשתתפות בתוכנית ואיך זה לראות את דיירי הבית מבחוץ?
חג שמח ושנה טובה!

בוריס ש

New member
כן אה

לא תמיד מסתדרים איתו..אבל אנחנו אחים ומתגברים את צודקת שהם מצטערים..האמתי אני שומע את השם שלי כל הזמן בתוכנית...

Saladin

New member
שאלה לבוריס.

הודחת אחרי שבוע בלבד, זמן שלא הספיק לך ממש להתקרב לאנשים בוילה וגם לא להיות מוכר בחוץ, לפחות לא כחלק מהוילה אחרי שהספיקה להתחמם קצת. לא צובט לך בלב קצת לראות איזו חגיגה עשו מהאח הגדול, לראות למשל את הפורום הזה שהאנשים בו משתקעים ראשם ורובם בחיים של האנשים מהאח הגדול, ושאתה לא חלק מהם?

Saladin

New member
ועוד שאלה.

האם הרגשת מיוחד בוילה בגלל היותך רענני? כרענני בעצמי נראה לי שהרעננים הם עם מעודן יותר משאר חלקי הארץ. האם זה נכון לדעתך והאם זה בא לידי ביטוי בשהות שלך ושל אחיך בוילה?

בוריס ש

New member
חחח

תשמע החיים לא נגמרים ועדיין צריך לעבוד כמו כולם וללמוד... אז זה שאנשים לא מדברים עלי כל היום..לא כזה משנה לי...עדיין יש לי חיים וחברים.. ולידיעתך אני כן מוכר בחוץ .כול חור שאני מגיע מצביעים ונועצים מבטים ושואלים שאלות

ליטליקSD

New member
וואו. איזה חמוד!

אז שאלות- נתחיל מזה שתדע שהצבעתי לך כשהיית מועמד, אך לצערי זה לא ממש וכמה לא ראויים נשארו שם על חשבונך ובמקומך. דבר שני ואחרון, כי אני מניחה שאת שאר השאלות שיש לי כבר נשאלו פה, התוכנית באמת בלייב ואמיתית? פשוט יש שם חלקים שמאוד מעורפלים לי בקשר להתערבות ההפקה. ואכן יש לי הרגשה שלא תוכל לענות על זה, ובכל זאת אני מנסה את מזלי. תודה מראש, ליטל.

בוריס ש

New member
לא

הכל בלייב...אין שום התערבות של ההפקה..ותודה אני מעריך את זה שהצבעת

LLLSSS

New member
"לא נעים לי להסתכל עליו" - מיקי

איך הגבת שיצאת מהתוכנית למשפט המזלזל והמוזר הזה?

יש לי שלוש שאלות.

הראשונה היא אם אתה מתחרט על כך שלא בלטת (זה חלק מהמשחק ולכן אני חושב שאיתי או ג'ני יהיו המועמדים העיקריים להדחה ביום ראשון). השנייה היא אם אתה מסכים איתי ששי הוא בן אדם מתנשא, ושיוסי, חוץ מלהצחיק, לא מבין כלום מהחיים שלו. השלישית היא אם אתה חושב שאחיך, לאון (אחד מהפייבוריטים שלי), השתמש מעט בהיותו הומו להתחברות עם כל בני הבית כמהלך אסטרגי. תודה, ערב טוב.

למעלה