שירשור הטקס, ועוד משהו

סם חריף

New member
משהו ראה את הטקס של אם טי וי?

משהו ראה את הטקס? איךהתאומות נראו? מה הן לבשו? ומוטי-מתי תפתח את האתר שלך?

יא ראיתם???????????????????????????

אשלי הייתה כזו מהממת מרי-קייט הייתה כזו חמודה אבל בהתחלה האיש הזה אמר שהוא לא אוהב אותן מילא היה אומר את זה אבל זה לא יפה שהן שומעות את זה זה מעליב ): וגם תמיד מרי-קייט אומרת את המשפט "ליבינג און די אג´" שזה חיים על הקצה הן קצת היו סנוביות אבל נראה לי שזה היה סתם בדיחה כי מרי-קייט צחקה בחיוך מאולץ וזה כאילו היה אמור להצחיק אותם אבל אף אחד לא צחק ): וגם בקושי מחאו להן כפיים מסכנות נראה לי שהן נעלבו טוב אבל הן היו כאלה מתוקות כמעט הערתי את כל השכונה שלי בצרחות ממש נשמות מקסימות ויפות!!! ולאשלי מזה יפה חצי קוקו למרי-קייט יותר מתאים חלק אבל היא גם הייתה יפה וחמודה בקיצור הן היו ממש מתוקות!!!

הגעתי למסקנה...

התאומות לא מושלמות הן מהממות חמודות מתוקות אך אינן מושלמות ולמסקנה זאת הגעתי מכיוון שאתם כל הזמן אומרים לי את זה אז תשמחו לדעת שזה נקלט בראשי הקטן אבל שלא תחשבו לא נכון אצלי תמיד התאומות מקום ראשון!!! טוב אז אני אגיד את האמת על הטקס האמ טי וי אוקיי נתחיל במרי-קייט ואחרי זה באשלי מרי-קייט: הבדיחה שלה הייתה חמודה לא ממש מצחיקה אבל לא נורא בכל זאת לדעתי היא הייתה נורא מתוקה בטקס את הלבוש שלה והתסרוקת לא אהבתי לדעתי יפה לה חלק עד הכתפיים ובגדים אחרים כאלו יותר יפים נגיד כמו שהיא לובשת בסרטים אלו בגדים יפים ונעבור לאשלי לאשלי אין לי טענות למרות שאני מתה על שתיהן אותו הדבר אני חשבתי שאשלי הייתה נראית מהממת בטקס החצי קוקו מתאים לה והיא הייתה ממש מתוקה היה לה חיוך מדהים וגם אהבתי את הלבוש בקשר לקו אופנה והברביות אני לא יודעת אם הן באמת עוזרות לעצב או שזה רק יחסי ציבור אני ממש לא יודעת את זה אז אני לא אגיד שזה יחסי ציבור וגם לא אגיד שזה אמת! בקשר לכל הדברים שהן אומרות בראיונות שיש להן חיים נורמלים והכל אז דווקא נראה לי שזה נכון כי תחשבו על זה הן גם ילדות יש להן חברים וחברות הן גם מכינות שיעורי בית והכל רק בזמן הצילומים לא מתאפשר להן הן גם מודאגות מכל השטויות של בנים שיעורי בית וכאלה... אז דעתי היא דווקא שבזה הן לא משקרות בקשר לכישרון משחק אוקיי אני אודה באמת אבל זה מוזר בשבילי הן לא שחקניות מוכשרות אבל האמת יש כמה סרטים וסדרות שהן שיחקו מצוין למשל צער גידול בנות טובות השתיים מזל תאומות מותק הילדות התחלפו ואבא משתדך לדעתי הן שיחקו שם מצוין טוב אמרתי את דעתי הצלחתם במשימה לשכנע אותי שהתאומות אינן מושלמות והצלחתם מזל טוב טוב סיימתי עכשיו אני מצפה לתגובות והרבה לא להתקמצן אושרת נ.ב- לדעתי הבדיחה של הנחה שהוא אמר איזה מישהו אכל את אחת מהתאומות למרות שכל האולם צחק אותי זה לא הצחיק ואני חושבת שזה ממש מגעיל מצידו לומר עליהן דברים רעים ועוד בזמן שהן שומעות זה ממש מעליב הבדיחה הייתה לא במקום וגם הבדיחה של מרי-קייט אני לא מבינה איך אנשים צחקו מכל העיניין אבל שיהיה להם לבריאות

gsh10

New member
מי שפיספס את הטקס פרסי vma אז....

לא לדאוג ביום שבת בשעה 12 בצוהריים יש אותו בשידור חוזר!! בשעה 3 בצוהריים יש ספיישל מנצחים ובשעה 4 יש והמנצחים הם.. לא לפספס!!!

doosie

New member
ראיתי!!!

איזה חמודות! למרות שהן לא נראו אמיתיות מבחינת הטקסט, ראו שהן מנסות להצחיק, אבל לא נורא הן היו בסדר גמור, בכל זאת פעם ראשונה ב- MTV !! אני לא אהבתי כל כך את מה שמרי-קייט לבשה ומצד שני מה שאשלי לבשה מאוד מבגר אותה... אני מאוד התלהבתי שהן בכל היו שם!!

boly

New member
אני פספסתי

איך נראות מרי קייט ואשלי אני יעשה סירטון שלהן למה אני רואה הכל בגדול?

motib4

New member
תשובה

הדפדפן שלך מוגדר כרגע על כתב גדול. אני לא בטוח שזה ככה כי הדפדפן שלי באנגלית אבל נראה לי שכן: תצוגה
גודל טקסט
בינוני. באנגלית זה ככה:
view
text size
medium​

איזו סתומה אני../images/Emo70.gif

נשאר לי חצי שעה עד שהטקס יתחיל, אבל לאאאאאאאאאאאא.... הייתי חייבת להירדם...

RinRan

New member
חחחחח...לא נורא...אבל איזה קטע היה

...איזה קטע היה לי אתם לא תאמינו
בכל קטגוריה אחרי שהציגו את כל המועמדים אמרתי לעצמי מי ינצח ומי שאמרתי- ניצח- בכל קטגוריה
אני הייתי בשוק
אני הייתי בהלם
אני הייתי ה-מו-מה
חחחחח........ אז לחמודונית- לא נורא- יהיו שידורים חוזרים :)) חוץ מזה- הטקס היה פסדר... לא משהו מיוחד... חוץ מקירסטן דאנסט המדהימה
(וגם התאומות
) אבל לא ממש הבנתי את הבדיחה שלהן כי שמתי בווליום ממש נמוך (לא רציתי להעיר את אמא שלי...) אז... מה היתה הבדיחה שאף אחד לא צחק ממנה

ספרי מה את חושבת עליהן כי אני...

חושבת שהבגדים של שתיהן היו בסדר התסרוקת של מרי-קייט הייתה מכוערת ולא מתאימה לה היא נראית לא יפה בה הבדיחה לא מצחיקה כי זה לילדים קטנים אשלי השמינה אבל הייתה מהממת למרות הכל שתיהן היו ממש מתוקות

RinRan

New member
אוקיי אז ככה...

אז ככה:
הבדיחה- לא כ"כ שמעתי אותה כי שמתי בווילום ממש ממש נמוך כדי לא להעיר את אמא שלי אז אם מישהו יכול לכתוב לי אותה...
הבגדים: אשלי- אני לא ממש זוכרת את הבגדים שלהן כי לא הייתי כ"כ מאופסת וגם הייתי די עייפה אז אם אני אראה שידור חוזר או משהו אז אני אגיד לך...
הבגדים: מרי קייט- כנ"ל לגבי מרי קייט.
התסרוקות: אשלי- אוקיי התסרוקת של אשלי היתה ממש יפה לה
מאד מאד מאד אהבתי
התסרוקות: מרי קייט- אוקיי- אז גם לגבי התסרוקת של מרי קייט- אני לא זוכרת... סורי
ועוד פעם- אם אני אראה שידורים חוזרים אז אני אגיד לך...
התאומות- כן, הן באמת היו ממש מתוקות, וגם כל פעם שהן מגישות פרס כלשהו בטקס כלשהו- הן תמיד עולות לבמה בשילוב ידיים וזה ממש חמוד
שונות- אממממ...... לא ממש שמתי
אם אשלי השמינה או לא אבל (עוד פעם...) אם אני אראה שידורים חוזרים אז אני אבדוק את העניין...
וזהו בעצם... אפשר אולי לקרוא לזה- "סיכום התאומות בMTV´s VMA 2002"

למעלה